Rostututor: Mi az, amire szükség van?

A Roster egy népszerű háztartási készülék, és sikeresen ötvözi a sütő, a mikrohullámú sütő és a kenyérpirító jellemzőit. A felsorolt ​​eszközök fő különbsége egy miniatűr méret, amely lehetővé teszi, hogy könnyen elhelyezheti a legkisebb konyha belsejébe.

Ami?

Rostróbba van Kompakt háztartási készülék, amelynek előállítására hőálló kerámiát használnak vagy rozsdamentes acélból. A készülék belső felületét egy tapadó bevonat borítja, pontosan ugyanaz, mint a teljes méretű analógok. Az űrlapon a Roster négyzet alakú, téglalap alakú és csonkolt formában lehet, és egyes speciális modellek kerek teljesítményt nyújtanak.

Az élelmiszer típusával a loszter az elektromos eszközökhöz tartozik, és 220 V-os feszültségből működik. A fűtési elemek száma a modell céljától függően változik, és 1-4. Azonban gyakrabban, az eszközök két tartállyal vannak felszerelve, amelyek közül az egyik a munkamennyiség tetején található, a második pedig az alábbi.

A Rosters használatának köre meglehetősen kiterjedt. A mini-kemencét az élelmiszer egyenletes fűtésére használják, beleértve az első és a második ételeket, a hús és a csirke leolvasztását, a szendvicseket, a szendvicseket, a hús sütést és pörkölt kávé gerendákat. A Rosters segítségével főzheti a rántotta, omletteket, forró szendvicseket, süteményeket, cupcakeset és pizzát, valamint a casserole, a zhuliens, lasagna és a zöldség ételeket.

A loszter működésének elvét nem különbözik a sütő működésének elvétól és Ez a barna munkája, amely a munkamennyiség levegőt osztott a kívánt hőmérsékletre, ezáltal biztosítva a főzés folyamatát.

A fűtési tartomány +60 és +290 fok között van, és a modelltől függ. A legtöbb rosterek időzítővel vannak felszerelve, a megadott idő után leválasztva a fűtőelemeket. Az eszközök hatalma függ a funkcionalitásuktól, és 650 W-tól függ a készételek felmelegedésére, valamint 2000 W-ig – a főzéshez használt aggregátumok.

Majdnem minden termék rendelkezik olyan termosztáttal, amely lehetővé teszi a megadott hőmérséklet fenntartását az eszköz belsejében. A legmodernebb és drága modellek mellett a ventilátorok, amelyek konvektorhatást hoznak létre, és hozzájárulnak a termékek egyenletesebb ruháihoz.

Sok eszköz rendelkezik spinnerrel, és képesek dolgozni a villamos energia elvén. Ellentétben a beágyazott szél szekrények, névsorokat teljesen mobil és lehet venni őket, hogy egy vidéki házban, vagy átrendezett egy új helyre.

Ezenkívül az eszközökön az automatikus leállítás, a főzés kezdete és vége fényének és hanghatásának függvénye, valamint a késleltetett indulás és a pörkölés módja, amely lehetővé teszi, hogy ropogós kéreg.

Egyes mintákon ezenkívül az öntisztító opció és az érintőképernyős panel található.

Tervezés és berendezések

A tervezés szerint a rosterek tartós esetekből állnak, amelyek különböző teljesítményű elektromos vagy kvarc fűtőberendezésekkel rendelkeznek. A készülékek egy hermetikusan záró ajtó átlátható és zárt végrehajtási modelltől függően. A drágább modelleknél az ajtó hőálló üvegből készül, és egy fokozatos permetezéssel rendelkezik, megszünteti az égési sérülést véletlenszerű érintéssel. A belső műszerkamra rozsdamentes acélból készült, és gyakran bioferamikus összetételű.

Az aggregátumok vezérlése mechanikus lehet, és a gombok és a kapcsolók vagy az elektronikus beépített érintőképernyő segítségével futhat. A sütéshez használt modellek gerendákkal és formákkal vannak felszerelve a sütéshez, és a szendvicsek eltávolítható fémrácsokkal vannak felszerelve forró szendvicsek gyártására és pirítósítására. Ezenkívül számos eszközt kiegészítenek a főzés során kialakított zsír és gyümölcslevek tálcájával.

A Rosters biztonsága védelmet nyújt a túlmelegedés ellen, azonnal leválasztva, ha bármilyen vis major megtörténik.

Fontos konstruktív funkció az eszköz tájolásának orientációja. Ennek megfelelően a következő típusú modellek megkülönböztethetők:

 • Függőleges – a kebabok, shawarma vagy grillezett csirke előkészítésére legmegfelelőbbnek és gyakran használják;
 • Vízszintes – A forró szendvicsek és szendvicsek főzéséhez alkalmasak.

A rostok alapvető készlete általában tartalmaz egy eltávolítható acélrácsot, egy vagy két fémkanyar, amely különböző magasságokkal és raklapokkal rendelkezik. Azonban a berendezés észrevehetően különbözik a modelltől függően, és ezenkívül egy edényrel is felszerelhető, egy madár készítéséhez, a grillezéshez és a morzsákhoz tartozó tálcához, amely a pirítós főzése során rendkívül szükséges.

Nézetek

A modern háztartási készülékek piac képviseli rostthera több fajtát, a célok, az eszközök és a költségek között eltérőek.

 • Rosthers a pörköléshez a kávé szemek alapvetően különböznek a fickótól. Tartós esetet, fűtőelemet, dobot, hulladéktálcát és időzítőt tartalmaznak. Az eszközöknek van egy minta eltávolító lyuk, és elektronikus vezérléssel van felszerelve a munka mód programozásával. A háztartási modellek 60 g kávé gerendákig képesek sütni, míg az erősebb mintákat 750 g-on kell kiszámítani. Az ipari eszközökben lévő pörkölés mértéke beállítható, míg otthoni modelleknél egyértelműen rögzítve van és megfelel az átlagnak.

 • Rosthers a szendvicsek számára Ajánlott: forró szendvicsek, omlett, valamint nyitott és zárt szendvicsek előállítására. A belső kamra minden eleme nem stick permetezéssel rendelkezik, ami nagymértékben leegyszerűsíti a használatát és megkönnyíti az ellátást. Ezt a fajta rosters-et olyan kompakt eszközök képviselik, amelyek könnyen illeszkednek a vágóasztal sarkába vagy az ablakpárkányon. Az arányok az ilyen típusú eszközöknek tulajdoníthatók, a gofrián kívül, szendvicsek készítéséhez. Vannak olyan nyílt modellek is, amelyeknek egyik oldala van a pirítós főzésre, a második pedig az étkezések melegítésére szolgál.

 • A mini-kemencék a forgók kategóriájára is utalnak. A sütő csökkentett változata és a külső szinten hasonlítanak a mikrohullámúakra. A modellajtó mindig átlátszó kivitelezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a főzőedények megtekintését anélkül, hogy megnyitnánk. Egyes modellek is vannak felszerelve villamos energiával. Az aggregátumok ellenőrzését mechanikus hardver, gombok érintőképernyővel ábrázolják.

A rostterát sokféle formában és térfogatban állítják elő. Tehát a kis öt literes modellek jól illeszkednek a szendvicsek és a pirítós előkészítéséhez, míg a nagy halak vagy húsok nagy részének sütésénél a készülék legalább 14 liter térfogatot igényel.

A Roster teljes családjának felsőrészei mini-kemence, amelynek térfogata eléri a 35 litert.

Mi különbözik az elektromos kemencétől?

Annak ellenére, hogy a RUSTER és a sütő sok hasonlósággal rendelkezik, a köztük lévő különbségek biztosan rendelkeznek. Először is, ezek a méretek és a telepítési módszer. Tehát, ha egy külön hely elrendezése az elektromos kemence elhelyezéséhez, akkor a rosther elég kis sarok lesz az asztalon. A tágas konyha körülményeiben ez a tulajdonság nem olyan fontos, de kis méretű terekben, ahol minden centimétert értékelik – az egyik legjelentősebb.

És ha a tekercs csak méretekkel különbözik az elektromos kemencétől, akkor például mikrohullámúakból – a termékek termikus hatásának elvétől. Tehát a mikrohullámú sütőben a fűtést a nagyfrekvenciás mágneses sugárzás hatásai miatt hajtják végre, míg a termékek forró feldolgozásának aránya tízből áll.

Ha összehasonlítja a mikrohullámú sütő és a lista funkcionalitását, akkor a mikrohullámúság észrevehetően nyer. Lehet, hogy shying, pörkölt, sütés, felmelegedés, leolvasztás és még főző leves, míg a roster kissé szerény.

A rostrómot gyakran a kenyérpirítóhoz hasonlítják. Ráadásul sok fogyasztó nem érti a különbséget ezek között a készülékek között. A különbségek abban állnak, hogy a kenyérpirító képességek spektruma a kenyér felmelegítésére és megragadására korlátozódik, míg a ROSTER képes számos műveletet elvégezni, a pörkölt kolbászoktól és a pörkölt halaktól kezdve.

Népszerű modellek

A háztartási elektromos készülékek modern piaca hatalmas mennyiségű Rostover modellt képvisel. Közülük mind a multifunkcionális egységek híres márkák, és teljesen egyszerű minták minimális számú lehetőséggel. Az alábbiakban áttekinthető az online áruházak népszerűségének első sorában található modellekről, és nagyszámú pozitív visszajelzést tartalmaz.

 • Modell főzéshez Sakura SA-7414 szendvicsek kapacitása 0,7 kW, és mechanikus kontroll típusú. A belső felületei az eszköz vannak bevonva tapadásmentes permetezés, a ház készül fekete, és egy fém-műanyag kivitel. Ugyanakkor a ROSTER-ben 4 rész szendvicset főzhet. Az eszköz költsége 1,119 rubel.

 • Modell Moulinex SM 155 D 32 Fehér és kapacitása 0,7 kW. A készülék fel van szerelve mechanikai ellenőrzés, valamint rendelkezik egy eltávolítható panelt gyártására szendvicsek, elektromos hálózat és az eszköz sütéshez belga és Bécsi gofri. A készülék a kábel tároló részlegével van felszerelve, 30,5×17,349,7 cm méretű, súlya 2.3 kg.

 • Az ipari Rosters jó képviselője egy mini-sütő Hatco TF-2005, amelyet az amerikai névadó cég gyárt, és nagyon széles lehetőséggel rendelkezik. Az eszköz lehet használni, hogy olvadó sajt és öntetek, főzés francia hagyma és más levesek, rángatás mexikói ételek, burgonya sütés a héja, pörkölés kenyér, gyártási szendvicsek, valamint a fűtés és jégmentesítő termékek. Ellentétben a domború konvekciós kemencében Rostrorth fog gyorsabban vágja az edényeket, és ellentétben a mikrohullámú – nem vezet a felújítás ételek. A modellt 35,5×49,9×23,1 cm méretekben állítják elő, súlya 25 kg és 186 000 rubel.

A készüléket gyakran használják gyors teljesítménypontokban és kis kávézókban.

 • Modell Smile Rs 3631 (3 in 1) nagyon népszerű a házigazdákkal. A berendezés el van látva három típusú levehető panelek szánt főzés gofri, fánk és diófélék. A készülék fel van szerelve fűtés és működési mutatók, ez különbözteti meg a gyors és könnyű műszak lemezek és fedett belső anti-stick zománc. Álló lábú lábak gumírozott teljesítményűek, és biztonságosabbá teszik az eszköz használatát. A Rostort olyan könyv receptekkel felszerelt, amelyek készíthetők hozzá. A készülék teljesítménye 0,75 kW, az ár 2,490 rubel.

 • Elektromos Roster WCR-850W A kávé pörköléséhez a kávé 220 V-os feszültségből működik, és 750 g kapacitású tartályt tartalmaz. A hatalmi szabályozónak köszönhetően bármilyen mértékben megsemmisítheti a gabonát, tekintettel a főzés személyes preferenciáira. A készülék gyorsan felmelegszik egy adott hőmérsékletre, és nem taposó bevonattal van felszerelve. A modell teste alumíniumból készül, és 17 cm sugarú. A névleges teljesítmény 0,8 kW, súly – 3,75 kg, költség – 5 200 rubel.

Hogyan válasszuk ki?

A névjegyzék kiválasztásakor a funkciók számára és az eszköz teljesítményére kell összpontosítania. Ha a terméket vásárolták gyártására pirítós és szendvicseket, és a ház már egy mikrohullámú sütő és elektromos sütő, akkor jobb lesz, hogy maradjon egy kompakt speciális modell, és nem szerez egy többfunkciós egység, amely azonos más háztartási készülékek. A következő kiválasztási kritériumnak kell lennie a készülék méretének. A kis méretű konyhákba, ahol nincs mikrohullámú sütővel, akkor vegyél egy többfunkciós kompakt Rostrometer, elv alapján készült egy mini sütő. Megtakaríthatja, hogy ezeket az eszközöket megvásárolhassa, és mentse a helyet a konyhában.

Rostsel gyakran vásárolt kis irodákban, ahol melegen használják. Ilyen esetekben javasoljuk, hogy a modellek energiafogyasztását és a gazdaságosabb eszközöket válasszon.

Ez a felhasználás nagy intenzitásának köszönhető, különösen egy nagy csapat kontextusában, amely jelentős villamosenergia-hulladékot eredményezhet. Ezért a közös konyhai irodák és osztályok számára jobb, ha alacsony teljesítményű eszközöket vásárolnánk, de nagy munkaerővel.

Használati útmutató

Annak érdekében, hogy a rutther a lehető legtartad, és működése kényelmes és kényelmes volt, Számos egyszerű ajánlásnak kell megfelelnie.

 • Minden használat után a készüléket zsírral, morzsákkal és élelmiszermaradékokkal kell tisztítani. Ellenkező esetben, ha újra használod a piszkos egységet, megjelenhet egy égett szag.
 • Mielőtt elkezdené mosni a listát, akkor kapcsolja ki a hálózatról, és adjon hűvösnek. Ezután óvatosan kell eltávolítania a sütőlapot és a rácsot, mossa meg meleg vízben folyékony mosószerrel.
 • Ezután meg kell törölni a termék belső falát, valamint az ügy külső részét. Használjon csiszolószerszámokat egy tapadó réteg mosásához, valamint élvezze a fém keféket és a kemény szivacsokat – tilos.
 • Ezenkívül a mini-kemencékben ajánlott speciális ételeket és paneleket használni, amelyeket gyakran összeszednek.

Tárolja, hogy a készüléket száraz szobában ajánlott levegő hőmérsékleten, amely nem alacsonyabb, mint a +5 fok és a levegő páratartalom nem magasabb, mint 80%.

A következő videóban a DELONGHI EO 12001 B várja Önt a Rostle Electric bemutatójában.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: