Szögletes konyhák méretei

Hagyományosan, hazánkban az apartmanházakban a konyhai környezetet az összes fő csomópont (például lemezek és süllyedések) elhelyezésére szervezik. Rendszerint ez a fal még mindig kiegészül egy asztali vagy hűtőszekrény, de az a tény továbbra is tény – a fő munkafal csak egyedül van, és a szoba minden más része átadja a tulajdonos fantáziáját. A modern tervezők azonban régóta elhagyták az ilyen ötletet, mint az axiómák – ma egyre több ügyfelet kínálnak egy szögletes konyhát, amely a gyakorlatiasság szempontjából nem rosszabb, és még mindig nagyon friss és szokatlan.

Szabványos méretek

A félreértések elkerülése érdekében azonnal tisztázni kell, hogy a sarokkonyha alatt a konyhai fülhallgató helyét két szomszédos fal mellett helyezzük el egymáshoz. Ugyanakkor nem feltétlenül kell elvégeznie az összes hosszát – a legfontosabb dolog az, hogy magának a szöget lefedi, amelyben ezek a falak zárva vannak.

Ugyanakkor a szögletes fülhallgató nem az egyetlen feltételesen szerény lehetőség a konyhabútorok helyére, és maga is konkrét fajtákra osztható – például szigetével vagy anélkül.

A szögletes fülhallgató általában a konyha kis méretét (legfeljebb 10 négyzetméter) tartalmazza, vagy egy konyhai sarkot tervez a stúdióparti lakásban, ahol belső partíciók nélkül van, mert kicsi méretűek. Feltételezzük, hogy az egyes szárnyak hossza általában nem haladhatja meg a két métert – Ez lehetővé teszi, hogy egy kis terület ne csak a tér megtakarításához, de szükségtelen mozgások nélkül szabadon elérheti a csomópontokat és az alkatrész fülhallgatót. Ezért nem meglepődve, hogy az ilyen termékek standard mérete általában viszonylag kicsi – például 2000×1600, 2000×2000, 2800x1600x2200 mm. Ugyanakkor, nem a legszebb konyhában, egy ilyen megoldás sok teret hagy a munkaterület elválasztására az étkezésből.

Ugyanakkor, még két méter hosszú minden szárny esetében, nagyon sokat, és a honfitársaink jelentős része a konyhai területen is nagyobb csökkenést kell tennie. A sarok fülhallgató úgy tűnik, hogy egy meglehetősen nagy szoba körülményei között csökken, mert nem veszi az egész falat, hanem a sarokban zsúfoltnak kell lennie, Azonban a tényleges területen általában egy kicsit nagyobb, mint a lineáris fickója a sarokban lévő rész rovására, amelynek alkalmazása általában nagyon feltételes, mivel nehéz odaérni. Ilyen megoldás nem megfelelő a konyhák formájában erősen hosszúkás körülmények között, mert a sarkok bármelyikének helyszíne nagyon alom, legalább a fele, és túlterheli.

Hasonlóképpen, nem kívánatos, hogy a sarok fülhallgatót egy négyzet alakú, négyzet alakú konyhában használják – úgy tűnik, hogy nem komoly, mert az összes fő csomópont jobban megközelíthető az egyik fal mentén.

A kiszámítás?

A konyhai fülhallgató megrendelésének vagy megvásárlásának folyamatában a legösszetettebb a méretek megfelelő kiszámítása. Az új beszerzés célja, hogy sok éven át szolgálja, ezért elfogadhatatlan, hogy kényelmetlen vagy kényelmetlen legyen. Ugyanakkor számítsa ki az összes pillanatot a tervezés összetett formája miatt, az újonc nem könnyű.

Olvasson tovább  Konyhák egy tölgy masszívából a belső térben

Az első meghatározott paraméter a sarok fülhallgató szárnyainak hossza. Első pillantásra meglehetősen egyszerűen meg kell határozni: figyelembe kell vennie a csomópontok összes összetevőjének hosszát, beleértve a tűzhelyet, a mosdókert, ugyanazt a hűtőszekrényt, és összecsukja őket. Ugyanakkor két szárny teljes hossza megosztása nem lehet elfelejteni, hogy a szög elfoglalja az egyik ilyen szárnyat, mert a második szárny hossza hossza nem a szögből, a végtől kezdve kell elindulnia a fülhallgató a második fal mentén.

By the way, maga a sarkon: bármit is elhelyezhetsz bárhol, de ahhoz, hogy a belekba kerüljön, problémás lesz a szomszédos bútorok miatt, mert a mosogató látható az optimális megoldáshoz – annak használatát elsősorban kívülről kell feltételezni.

A konyhai fülhallgató berendezései formájában leírt komponensek szükségesek, de ugyanolyan fontos, hogy beágyazhassanak, és a termékek és ételek tárolási helyét. A szekrények száma, első pillantásra, önkényes lehet, de emlékezni kell arra, hogy a szárnyak hossza még mindig nem haladhatja meg a két métert. Ezenkívül a szárnyak hosszának csökkentése lehet a szoba meglehetősen szerény elhelyezése, de a kompenzáció minőségében intenzíven kell használni a felső szintet, ahol a szekrényeket lóghatod.

Ha egyedül lakik, és nagyon ritkán fogadja el a vendégeket, akkor a tervezett sarokkonyha hosszában is tartalmazhat egy speciális pultot, amely teljes körű táblázatot cserél. Ha a lakosok többek, vagy a lakásban használják a vendégek fogadására, Növelheti egy szög alakú fülhallgató formáját, hozzáadásával egy kiemelkedéshez, a sarokba a P-alakú asztalhoz fordulva. Leggyakrabban erre a leggyakrabban egy kis rúdállványt használnak, de ha a sarok egy hatókörvel van felszerelve, akkor egy igazi asztalt helyezhet el – ha csak a hely közötti hely hiánya és a héja nem zavarta a hostess-t Főzés és táplálkozás.

Alternatív lehetőség az asztal beírásához a sarokfejben, a “sziget” hozzáadása táblázat formájában – oly módon helyezkedik el, hogy elfoglalja a képzeletbeli téglalap ellentétes sarkát, amelynek két oldala a sarokkonyha alakul ki. Mindkét lehetőség jó, mivel a táblázat benyújtása rendkívül egyszerűsíthető – az utóbbi szó szerint a főzési zónából egy mérőben van, de fontos, hogy ne felejtsük el a konyhai terület belsejében való mozgás megőrzését.

Olvasson tovább  Mosogatógép pezsgőfürdő

Egy másik globális paraméter – a szögletes konyha mélysége. Itt sok az emberek növekedésétől függ, akik a szobát fogják használni, de az általános szögletes fejhallgatók általában egy kicsit szűkebbek. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy van olyan szögünk, amelyhez bonyolultabb, mint a két falak bármelyikéhez, ezért a két falak mentén lévő bútoroknak szűknek kell maradniuk. Ha az illesztést a P-alakú forma elvének megfelelően vagy a “sziget” elvével is elvégzik, az összes bútor mélysége még kevésbé kell lennie, különben csak nincs hely, hogy megforduljon, mert a konyha maximális méretei zóna, a fenti – két két méter. Emiatt az 50-60 cm-es mélység optimális, enyhén növelhető, ha további rúdállványok és egyes táblázatok nem szerepelnek az elrendezésben.

A magasság helyzete a legegyszerűbb. A konyhai sarok teljes magassága általában a padlótól a mennyezetig, talán néhány centiméter – ezek a számok megtalálhatók a lakás műszaki dokumentációjában, vagy függőlegesen mérjük magukat függőlegesen. A fülhallgató alsó részének optimális magassága az övről vagy egy kicsit magasabb, mint azok, akik élvezni fogják őket. Kívánatos, hogy kiemeljük a beágyazott technikát megközelítőleg ugyanolyan magasságú, hogy elkerüljék a szomszédos munkalapok közötti szintcseppek elkerülését, azonban a főzőfelületek forgalomba hozatala a szélszekrényektől a mai naptól eltérően lehetővé teszi a konyhai fülhallgató magasságát majdnem milliméter.

A szekrények formájában a felső rész esetében általában az alsó szélső szélétől körülbelül 50-70 cm magasságban kezdődik. Minél alacsonyabb a szekrények, a kisebb mélység általában – csak így elkerülheti a kényelmetlenséget, amikor a konyhában dolgozik, és a veszély folyamatosan ütközik az ajtó körül.

Nem kellene lógnia a szekrényeket és túl magas – legalábbis a lakás tulajdonosainak alsó polcaihoz magabiztosan, anélkül, hogy a lábujjhegy, és nem kap a székletre.

Hogyan válasszunk egy adott szobát?

Legalábbis a konyha szögletes változatai és állítólag kicsi terekké számítva, meg kell érteni, hogy még mindig a lineáris “rokonai” teljes dimenziói, így 2-3 négyzetméter számukra nem a megszállt korláta terület, de általában egy ilyen kialakítás könnyen elfoglalhat 4 vagy akár 5 kV-ot. M. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy A sarokfej standard mérete a konyhába helyezhető, amelynek területe legalább 7-8 kV. M. Csak ilyen körülmények között, egy terv kidolgozásakor különböző lehetőségeket lehet figyelembe venni, ami magában foglalja a káros bútorok telepítését vagy a felső szekrények teljes hiányát a bőséges helyük miatt.

Olvasson tovább  Hogyan válasszunk ki a kipufogómotort?

Ha a szoba és több – legalább 11-12 kV. m, az elrendezési tervben érdemes egy félsziget forma számláló formában. Egyrészt egyrészt elválasztja a munkaterületet a tér többi részéről, a másikra – ha szükséges, könnyű harapnivaló lehet cserélni egy teljes körű asztal, kiküszöbölve a túl nagy munkalapok rosszindulatának érzését. Ismét a bár stande önmagában nem kell egy nem foglalkoztatott helyet alá alatta – a szekrények is beépíthetők, és az utóbbi években egyre inkább divatosabb beágyazódnak egy külön borhűtőbe, amely tovább növeli a Hasonlóság az igazi sávhoz.

Egy meglehetősen nagy konyhában, 13-14 kV-os területen. m vagy stúdió apartman, amely mentes az Interroom partíciók, a “sziget” formájában teljes körű tábla lesz nagyon releváns lesz. Nem csak hogy egyensúlyozza a fő fülhallgató sarokhelyét egy meglehetősen nagy szobában, akkor is lehet egy bizonyos átmeneti terület a konyha és a nappali között. A sziget helye előnyei vannak, mert még egy viszonylag kis asztalnál is ülhetsz minden oldalán, míg a pasztos konyháknál ez a bútorok gyakran a falra költöznek, így nagy számú embert is használva még kényelmetlen.

A “sziget” jelenléte esetén a főszabály a kissé kibővített terület, mint a “félsziget”. A szigeti bútorok jelenlétének ténye már azt jelzi, hogy a helyiségben lévő tér elegendő, ezért nem érdemes megmenteni, mert úgy döntött, hogy hangsúlyozza ezt a tényt. Ahogy a félszigeten bár az asztallap közepén lehet hatékonyan tárolására használt különféle eszközök, vagy akár termék belsejében, ez általában megbirkózik a szerepe az étkező asztal, ami szintén hozzájárul a megőrzése a hasznos terület.

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy helyesen kiszámítsa a sziget dimenzióit – elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy minden háztartást vagy gyakori vendéget tegye, és ugyanakkor nem túl nehézkes, hogy ne tegye meg a munkaterületet. Mindig nem messze van a sarokkonyhától a takarmány maximálisan egyszerűsítéséhez.

A következő videóban várja a konyhabútor normál méretét.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: