Szomát mosogatógépekhez

Az edények tisztítására szolgáló eszközök A márka Somat háztartási mosogatógépekhez készült. Ezek egy hatékony képleten alapulnak egy szódahatással, amelynek köszönhetően sikeresen harcolnak a legmegfelelőbb szennyezéssel is. A porok, valamint a gélek és a sank kapszulák tökéletes segítők lesznek a konyhában.

Sajátosságok

1962-ben a Manufacturing Enterprise Henkel kiadta az első Németországban a mosogatógép márka Somat. Azokban az években ez a technika még nem kapott széles körben elterjedt elosztást, és luxusnak tekinthető. Az időkben azonban az idők, és fokozatosan mosogatógépek jelentek meg szinte minden otthonban. Mindezen években a gyártó követte a piac igényeit, és felajánlotta a leghatékonyabb megoldásokat az ételek tisztítására.

1989-ben felszabadulták a tablettákat, amelyek azonnal megnyerték a fogyasztók szívét, és a konyhai eszközöknek a legmegfelelőbb ételek lettek. 1999-ben bemutattuk az első 2-et, és öblítse ki a tisztítóport.

2008-ban megérkezett a Somat gélek. Jól és kiváló minőségű tiszta piszkos ételeket oldanak. 2014-ben a mosogatógép legerősebb összetétele – Somat Gold. A cselekvése mikroaktív technológián alapul, amely lehetővé teszi a keményítő termékek összes maradékát.

Porok, kapszulák, gélek és tabletták Somat Make Minőségi mosott konyhai edények következtében:

  • 15-30% – komplexáló szer és szervetlen sók;
  • 5-15% – oxigén-tartalmú fehérítő;
  • Körülbelül 5% – felületaktív anyag.

A Somat Háromkomponensű kompozíciók nagy része tartalmazó tisztítószert, szervetlen sót és öblítést tartalmaz. Az első a működési sóba kerül. Az autó azonnal behatol, ha a vizet szállítják – szükség van a kemény víz lágyítására, és figyelmezteti a skála megjelenését.

A legtöbb gép hideg vízen dolgozik, ha nincs só a fűtési rekeszben, megjelenik. A barna falaira vetik, idővel romlást okoz a tisztítás minőségében és csökkenti az operatív erőforrás csökkentését.

Ezenkívül a só a habzás eloltására szolgál.

Ezt követően van egy por. Fő funkciója – bármilyen szennyeződés eltávolítása. Bármely tisztítószerben Somat Ez az összetevő a fő. Az utolsó szakaszban az öblítés az autóba kerül, a szárítási idő csökkentésére szolgál. A szerkezetben is lehet polimerek, enyhe színezékek, ízek, fehérítő aktivátorok.

A Somat alapok fő előnyei a környezetbarát és biztonság az emberek számára. A klór helyett az oxigén fehérítőket itt használják, amelyek nem károsítják a gyermekek és a felnőttek egészségét.

Azonban a foszfonátok lehetnek tablettákban. Ezért az allergiás reakciókra hajló embereknek óvatosan kell használniuk őket.

Hatótávolság

A mosogatógépekhez szokásos mosószerek különböző mennyiségben és formákban értékesíthetők. A választás kizárólag a technika tulajdonosának személyes preferenciáitól függ. Az optimális eszköz felvételéhez ajánlatos kipróbálni a különböző módokat, hogy tisztítsa meg, hasonlítsa össze őket, és csak akkor döntse el, illeszkedik a gélek, tabletták vagy porok.

Gél

A közelmúltban a leggyakoribb gélek a mosogatógépekhez Somat Power Gel. A kompozíció jól illeszkedik a kapott zsíros virágzáshoz, így optimális a konyhai edények tisztításához grillezés, sütés vagy sütés után. Ugyanakkor a gél nemcsak mosogatja az ételeket, hanem eltávolítja az összes zsírlerét a mosogatógép építési elemeire is. A gél előnyei magukban foglalják a tisztított edények adagolásának és bőséges adagolásának lehetőségét. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy ha a víz túl kemény, akkor a gél jobb kombinálni a sóval.

Tabletták

A mosogatógép egyik leggyakoribb formája tablettázott. Az ilyen alapok könnyen használhatók. Van egy nagy összetevő összetételük, és a maximális hatékonyság csökken.

A Somat-tablettát a különböző cégek és típusok technikájához univerzális megoldásnak tekintik. Előnyük az átlagos mosási ciklusra szánt dózis.

Rendkívül fontos, mivel a detergens feleslegével felmerül egy hab, amelyet nehéz le kell mosni, és ha hiányzik, az ételek piszkosak maradnak. Ezenkívül a hab rengeteg rontja a munkát közvetlenül – leüti a vízmennyiség érzékelőket, és a hibák megjelenését és szivárgását okozza.

A tablettázott készítmények tartósak. Ha eldobja őket, nem szétszórják és nem esnek szét. A tabletták kis méretűek és 2 évig használhatók. Mindazonáltal nem érdemes megvenni őket, mert a késedelmes alapok elveszítik hatékonyságukat és rosszul tisztítsa meg az ételeket.

A tabletta formanyomtatványának módosítása lehetetlen. Ha félindító módot használ a mosáshoz, akkor még mindig letölteni kell az egész tablettát. Természetesen fel lehet vágni félig, de jelentősen rontja a tisztítás minőségét.

Sok különböző típusú tablettát kínálnak a piacon, ennek köszönhetően mindegyik kiválaszthatja azt az opciót, amely alkalmas az ár és a funkcionalitás szempontjából. SOMAT Klasszikus fülek – kedvező eszköz azoknak, akik tablettákat használnak, és továbbá öblítést adnak hozzá. 100 db csomagok által végrehajtott csomagok.

Somat mind az 1-ben – magas tisztítási jellemzőkkel rendelkezik. Tartalmaz egy folttávolítást a lé, a kávé és a tea, a só és az öblítés. A szerszám azonnal aktiválódik, ha 40 fokos fűtésre van melegítve. Minőségi küzdelmek zsírlázzal, és megvédi a mosogatógép belső elemeit a zsírból.

Somat mind az 1 extra – az expozíció széles tartományának összetétele. Vízben oldódó héjat adnak hozzá a fent leírt készítmények előnyeihez, így az ilyen tablettáknak nem kell a kezüket feltárniuk.

Somat Gold – A felhasználói vélemények szerint ez az egyik legjobb termék. Megbízhatóan megtisztítja az égett serpenyőt és a serpenyőt, ragyog és fényes evőeszközökkel rendelkezik, megvédi az üvegelemeket a korrózióból. A héj vízben oldódik, így minden, amire szüksége van a mosogatógép tulajdonosainak –Csak tegyen egy tablettát egy speciális tisztítóberendezésbe.

Ezeknek a tablettáknak a hatékonysága nemcsak a felhasználók számára megjegyezte. A Somat Gold 12 felismerték a legjobbak között a készítmények között mosogatógépek vezető német szakértők Stiftung Warenest. A termék többször is számos teszt és teszt győztes lett.

Por

A tabletták létrehozása előtt a por volt a legkeresettebb mosogatógép. Lényegében ezek ugyanazok a tabletták, de a crumgy formában. A porok kényelmesek, ha a gép félig töltődik, mivel lehetővé teszik, hogy adjanak. 3 kg-os csomagokkal értékesített.

Ha jobban szeretné mosni az edényeket a klasszikus technológiával, akkor jobb, ha a termék klasszikus porának előnyben részesítése. Por Add hozzá egy blokkhoz a tabletták kanállal vagy mérőpoharakkal.

Ne feledje – az eszköz nem tartalmazza a sót és a légkondicionálót, így továbbá hozzá kell adni őket.

A mosogatógépek sóját úgy tervezték, hogy lágyítsa a vizet, és ezáltal megvédje a mosogatógép design elemeit egy mész bevonatból. Így a só kiterjeszti a sprinklerek élettartamát a leeresztőcsőn és az egész technikában. Mindez lehetővé teszi a válások megjelenését, növeli a mosogatógép hatékonyságát, és kiterjeszti élettartamát.

Tippek a használathoz

A Somat Cleaning ügynök használata meglehetősen egyszerű. Ehhez szükséges:

  • nyissa ki a mosogatógép szárnyát;
  • kapcsolja be az adagoló fedelét;
  • húzza a kapszulát vagy a tablettát, tegye be ezt az adagolót, és óvatosan zárja be azt.

Ezt követően csak a megfelelő program kiválasztása és az eszköz aktiválása.

A Somat takarító termékeket csak azoknál használják, amelyek legalább 1 órán át mosószeres ciklust biztosítanak. A készítmény időbe telik, hogy a tabletták / gélek / por összes összetevője teljesen feloldódjon. Az expressz mosogató programjában a készítménynek nincs ideje, hogy teljes mértékben oldódjon, így csak kisebb szennyezés.

A gépek tulajdonosainak állandó vitái a só használatának megvalósíthatóságával kapcsolatos kérdést okoznak a kapszulákkal és a 3-as tablettákkal kombinálva. Annak ellenére, hogy e gyógyszerek összetételében már szerepelnek a hatékony mosáshoz szükséges összetevőkben, mindazonáltal nem tud 100% -os védelmet nyújtani a skála megjelenésével szemben. A háztartási készülékek gyártói még mindig javasolják a sót, különösen akkor, ha a víz merevsége magas. Azonban a sóoldat feltöltése ritkán, így a költségek jelentős növekedése nem félhet.

Az edények mosására szolgáló eszközök biztonságosak az egészségre. De ha hirtelen leesik a nyálkahártyára, akkor bőségesen öblítse le őket folyó vízzel. Abban az esetben, ha a piros, duzzanat és kiütés nem csökken, érdemes orvosi segítséget kérni (kívánatos, hogy a mosószer csomagolását ilyen erős allergiákat okozott).

Értékelések áttekintése

A felhasználók a legmagasabb becslést adják a mosogatógépekhez. Ezek az ételekkel vannak ellátva, tisztítsa meg a zsírt és az élelmiszerégető maradványait. A konyhai eszközök tökéletesen tisztaek és fényesek.

A felhasználók megjegyzik, hogy az edények magas színvonalú tisztítása az átlagos árral kombinálva. A legtöbb vásárló a termék tapadókévé válik, és már nem szeretné megváltoztatni azt a jövőben. A felhasználói vélemények szerint a tabletták könnyen feloldódnak, így az edények mosása után nincs válás és pormaradványok.

A Somat Eszközök jól mossanak, még a leginkább piszkos ételek bármilyen hőmérsékleten is. Üveg edények mosás után csillognak, és mashedral, serpenyővel, és ellenzi az összes égett parcellát és a zsíros járat eltűnik. Mosás után a konyhai eszközök nem ragaszkodnak a kezekhez.

Vannak azonban azok, akik elégedetlenek az eredménygel. A fő panasz – a tisztább kellemetlenül illatos kémia, és ezt a szagot tárolják még az elszámolási ciklus befejezése után is. A mosogatógépek tulajdonosai azt állítják, hogy válaszolnak a szárnyra, és az illat szó szerint “ütemek az orrban”.

Ezenkívül egyes esetekben a gépgép nem érinti az erősen szennyezett ételeket. Azonban a tisztítószerek gyártói azt állítják, hogy a rossz tisztítás oka a gép helytelen működését vagy a mosogató szerkezeti jellemzőit illetően – az a tény, hogy számos modell nem ismeri fel az 1-es eszközt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: