Szürke-kék konyha a belső térben

A konyhai tervezés színséma kiválasztása rendkívül fontos. A színek helyes kombinációja segít harmonizálni a helyet, hozzon létre egy kényelmes környezetet, valamint hangulatot finom és kifinomult ételek előkészítéséhez. Fontolja meg, hogyan adhat meg egy szürke-kék hangot a belsőépítészetben.

Jellemzők szín gamma

Az ilyen szín gyakran megtalálható a modern konyhákban. Az árnyalatok hasonló kombinációja hozzájárul a nyugodt és a béke, vizuálisan kiterjeszti a szobát. Színes gamut emlékeztet a pihenésre, a tengerre, a kék égre. Az egyesületek pozitív gondolkodásra vannak konfigurálva, ami azt jelenti, hogy a konyhában való tartózkodás kellemes és örömteli lesz.

Ez a kombináció azonban mínusz-felesleges szürke, érzelmi fáradtsághoz és sőt depresszióhoz vezethet.

A szakemberek nem javasolják, hogy ilyen játékot használjanak a konyhákban, nem a napról.

A jó megvilágítás mellett, hogy a szürke-kék konyha vonzóvá váljon, segítsen és válassza ki a megfelelő színeket a megfelelő színekhez. A fényes árnyalatok átalakítják a szobát, és belépnek a vidámság és a hangulat pozitíváig. Pályázati hangok, viszont, markolat és a szürke-kék gamma szigora, és a konyhát friss és tágasabbá teszi a konyhát.

A falak regisztrálása

A falakhoz kiválaszthatja a phlizelint vagy az üvegt. Tartósak, jól tolerálják a hőmérsékletkülönbségeket. A komoly kék homlokzatok kombinálhatók nagy kék rajzokkal fehér vagy bézs háttérképen. Érdekes recepció – díszítik tapétával, csak egy fallal, és a többiek egy monofonikus fehér színben festettek.

Úgy néz ki, jó falak téglafal (vagy imitációjával), fehér matt emulzióval festett. Ezt az opciót modern stílusirányban használják. A világos falak vizuálisan bővítik a kis szobát. Egy nagy konyhában az egyik falak sötétkék hangon festhetők.

Eredeti dekoratív vakolat. Ettől kezdve érdekes dombornyomott felületet készíthet. Például, ha a konyhát a tengeri stílusban díszítették, akkor a vakolat falaiban hullámok készíthetők.

Világos bézs szín – Kitűnő semleges lehetőség a fal kialakításához. Lehet, hogy monokromatikus festés, és háttérképek nonszensz rajz.

Mennyezet

A szürke-kék szín legjobbja a hófehér mennyezetgel kombinálva. Az anyagok eltérőek lehetnek. Stretch mennyezet a modern stílusokhoz. A szövet szakaszos változata különösen érdekesnek tűnik. Vakolat – klasszikus lehetőség, nagyon tartós. A gipszkarton segítségével zonálhatja a konyhát, ha nagy.

Kültéri bevonat kiválasztása

A szakemberek azt tanácsolják, hogy a konyhai laminált vagy kerámia csempe. Ebben az esetben a durva bevonattal ellátott csempe alkalmas, ami nem csúszik. Ha szükség van egy kontrasztra, akkor egy sötét anyagon maradhat a padlóhoz, ha békét és könnyedséget akarsz, akkor a helyes választás lesz a megfelelő választás.

A szürke-kék fülhallgató jól néz ki a sötétkék padlóval. Például egy porcelán kőből vagy ömlesztett szex lehet. Ez a design alkalmas tágas szobákra.

Beige Paul lágyabb és hangulatos. Nagy konyha esetén barna hangot választhat.

A legfontosabb dolog az, hogy emlékezzünk arra, hogy a bézs és barna árnyalatokat meg kell ismételni a falak, kötény vagy dekor elemek tervezésében.

Tehát harmonikus, befejezett belső.

A fehér színt a könnyűség és a levegő hatásának megteremtésére használják. A szakértők azonban nem javasolják, hogy ilyen fejkártyával rendelkezzenek padlóburkolathoz. Először is, a hófehér felületek nagyon megjelöltek, gyorsan szennyezik és rendetlennek tűnnek. Másodszor, kék és szürke, a hófehér padló az instabilitás érzését eredményezi.

Jól néz ki ebben az esetben. Szürke padló különböző árnyalatok. Színek grafit, Marrengo és mások tökéletesen illeszkednek a belső térbe. Ez az opció alkalmas szigorúan laconikus kialakítású ismerősökre.

kiegészítők

Ha egy csomó fény esik a konyhába, akkor biztonságosan hozzá lehet adni lédús árnyalatú kék, például függönyök vagy székek. A függönyök szövetének megválasztása a szoba stílusától függ. A minimalizmus és a high-tech stílusok redőnyöket javasolnak. Kis konyhákon, a kék árnyalatok díszítő elemei harmonikusan néznek: festmények, vázák, konyhai fogantyúk.

Szokatlannak tekinthető kék konyha kombinációja sárga kiegészítőkkel. Ezek lehet lámpák, ételek és t. D. A halványsárga egy kellemes napsütéses hangulatot teremt a konyhában.

Érdekes megoldás – fényes részletek a homlokzatok szürke-kék háttérén. Ezek az ételek és más elemek díszítése piros, narancssárga, zöld, lila színek. Természetesen egy fényes árnyéknak kell lennie.

A színek és a szoba paraméterek kombinációja

A kis konyha esetében a világos hangok szürke és kék színekkel kombinálva lesz az üdvösség. Képesek lesznek vizuálisan kibővíteni a helyet. Ez segíthet, tükrök, üvegelemek, fotó háttérkép.

Nagy konyhákban a sötét árnyalatok megfelelő kombinációja szürke-kék színvonalzal és fényes ékezettel. A széles konyha kompakt és kényelmesebbé válhat, mivel a bézs és barna meleg árnyalatok kialakításának beillesztése.

Egy keskeny konyhában különböző színekkel vagy textúrákkal rendelkező falak díszítése. Például az egyik fal beilleszthető egy fényképes háttérkép kék színű, kék színű, és a többi fotó fény.

Érdekes módon egy ilyen helyiségben “játszik” egy kontraszt sárga színét az egyik falon.

A szürke-kék konyha áttekintése – a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: