Tervező konyha-nappali 19 kv. M

A kis lakás tervezési apartmanok körülmények között nehéz felszerelni a kényelmes helyet a főzéshez és a családi vacsorákhoz. Ebben az esetben a két szoba közötti falak bontásának felújítása a mentéshez jön. A fal eltávolítása és a tér kombinálása egy közös stílus koncepcióval, kényelmes, tágas konyha-nappalit kaphat. Van elég hely a modern konyhai gépekre és egy teljes körű rekreációs területre.

Felújítás

A gondos felújítás nem könnyű, dokumentálni kell a dokumentumokat, egy projektet, egyetértenek velük a KTF-ben, hogy engedélyt kapjanak a falak lebontására, javítások elvégzésére. A javítás megkezdése előtt fontos, hogy elkészítsük a jövőbeli helyiség tervet, és gondolj minden apróra, hogy ne töltsön pénzt és erőfeszítéseket a hibák kijavítására. A tervben azonnal kiemelt fontosságú bekezdéseket jelöl ki.

 • Világítás. Szükséges ellenőrizni a kábelezés szolgálati képességét, jelölje ki az új villamosenergia-pontokat. Ha a lakás egy régi épület, akkor teljesen ki kell cserélnie a kábelezést, ellenkező esetben a hálózati hálózat nem tud szembenézni a modern elektromos készülékek feszültségével.

 • Szellőzés. Ha korábban kis konyhát választottak el az ajtó lakóépületeitől, mögöttük, amely mögött az élelmiszer szaga felhalmozódott, most a tér gyakori lesz. Itt már nem tudod a szokásos kapucnival a tűzhelyen vagy az ablakban. Szagok, amikor a főzés nagyon kellemes, ha friss, de van tulajdonuk, hogy elnyelje a kárpitozott bútorok és szőnyegek kárpitozását. Ezt a problémát úgy oldják meg, hogy telepítve vannak a kényszerű szellőzés konyhában.

 • Zónázás. A javítás megkezdése előtt meg kell tervezni a monumentális struktúrákat. Ez lehet többszintű gipszkarton mennyezet.

 • Geometriai tér megváltoztatása. Például egy téglalap alakú helyiség átalakítása félgömb alakú, szögletes szögben.

 • Pódiumok Megkülönböztetni a rekreációs területet vagy a konyhát.

 • A fal egy részének átalakítása Arch vagy bár rack.

 • Hidden szálláshely Vízvezeték- és szellőztető csövek.

Funkcionalitás

A terv előkészítésével párhuzamosan meghatározzák a funkcionális zónák célját. Végtére is, a tervezés attól függ, hogy mely elemekre van szükség, hogy az akcentus. Ha elsőbbséget élvez egy tágas konyhai térben, akkor a legtöbb szoba kiemelkedik. Változtassa meg a konyhát és a helyiséget túl drága, mivel a vízvezeték már megtörtént, és a gázberendezések felhasználói kötődnek egy gázforráshoz.

Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb mértékben kibővítse a konyhát, teljesen el kell távolítania a falat, “rögzíti” a szomszédos szobát. Ebben az esetben étkezési területen lehet hangsúlyozni a pódiumot az asztalra és székekre, vagy elválaszthatja a kanapét, a könnyű partíciókat. A “Studio” verzióban, ahol a konyha csak segéd szerepet tölt be, megengedhető, hogy a fal egy részét elhagyja, gyönyörű ívbe vagy hasonló sávba fordítva.

Tanács. Ha a fal egy része egy improvizált állvány formájában, telepítse a széles asztalt, akkor kitűnik egy kényelmes étkezőasztal. Nem fog felesleges helyet foglalni, és kényelmes lesz mind a konyhából az ételek etetésére, a nappali oldaláról. Ebben az esetben teljesen a lágy sarokban és a relaxációs zónában maradhat.

Stílusos megoldások

A konyhai nappali harmonikus kialakítása magában foglalja a zónából a zónából, a színek és a textúrák éles eltolódás nélkül. Ugyanez a funkcionalitás segít meghatározni a stílus kiválasztását.

 • Az igényelt konyhai területre a fő akcentus célszerű, hogy az edények főzésének és tárolásának kényelmét szolgálja. A felesleges részek és díszek gyorsan szennyezettek, további tisztítási időt igényelnek. Ezért legközelebb a modern konyha stílus minimalizmus és azokat az irányokat, amelyek sikeresen össze lehet vele. Például a high-tech, a tetőtér, a japán klasszicizmus.

 • A nappaliban lévő akcentus esetében a stílust úgy választják ki, figyelembe véve a vendégek kényelmét a vendégek, az esti ünnepek, a filmek családi megtekintése. Ez lehet egy tiszteletre méltó klasszikus, elegáns faház vagy könnyű mediterrán ország.

Annak érdekében, hogy ne tegyen hibát a választásban, jobb, ha megismerkedni a stílusok árnyalatával és a kombinációk lehetőségével. Válassza ki a stilisztikai irányt könnyebben a 19 kV-os vizuális számítással. méterek, helyszín a világos ablaknyílások és saját preferenciái.

Bútor elhelyezése

Függetlenül attól, hogy a konyha területén kiemelt minta, A konyhai fülhallgató helye több konfiguráció is lehet.

 • A négyzetes konyha esetében a G betű vagy a sarok változata kényelmes lesz. Magában foglalja a bútorok elhelyezését a szoba egy részében, amely funkcionális háromszöget képez – tűzhely, mosás, hűtőszekrény. A konyha tér elvehet egy relaxációs zónától, könnyű dekoratív partícióval, képernyővel, állványokkal vagy számlálóval.

 • A négyszögletes hosszúkás szoba sikeresen befogadja a PHALY PHARITY-t. Ebben az esetben a konyhaszekrények és a munkafelületek három falak mentén helyezkednek el – keskeny és két párhuzamos hosszú. A fülhallgató befejezése vizuálisan kijelöli az átmenet egy másik zónára. Ezenkívül a konyhai zóna a pódiumra összpontosítható, azaz a padlószintű konyha magasabb lesz, mint a többi tér.

 • Az étkező vagy rekreációs terület a szokásos nappali minden szabálya számára felszerelt, és a tulajdonosok preferenciáitól függ. Kényelmes kárpitozott bútorok – kanapé és székek, teaasztal, videofelszerelések itt találhatók. Vagy tömeges étkezőasztal család és vendégek számára, állványok a beállításokhoz, mini-bárhoz.

 • Ha a nappali úgy tervezik, hogy jobban hasonlítanak a kulináris remekművek főzéséhez, akkor az étkezési terület kevesebbet biztosít, és a konyhaszekrények és az edények szekrények alatt helyezkednek el. Ebben az esetben a nappali egy szögletes kanapé, asztal és TV függő panel korlátozható.

Dekoráció

A szoba díszítése és a színséma nagymértékben függ a kiválasztott stílustól. A modern stílusokban az üvegből és műanyagból származó anyagok uralják, és klasszikus fájdalmak a fából készült és környezetbarát textúrákhoz. A színpaletta nem korlátozott, és széles körű képzeletet hagy. A legfontosabb dolog az, hogy elgondolkodjunk a színeket, hogy ne szakítsa meg a belsőség harmóniáját. Íme néhány ajánlás a 19 tér konyha-nappali dekorációjára. M.

 • A helyiségek előnyösen ellenállnak egy színsémában. A zónák szétválasztása az elsődleges szín intenzitásának növelésével vagy csökkenésével történik az egyik zónában. Tehát a nappaliban a konyhából sima átmenet lehet a bézs árnyalatokból a kávéig.

 • Úgy néz ki, stílusos egy monofonikus szoba, ugyanolyan fényes ékezetekkel, de különböző textúrák a konyhában és a nappaliban. Például a függöny az ablakon át a kanapé és a dohányzóasztal csokoládé színű lesz hangolni konyha vakok és a fejét ugyanolyan árnyalatú. A fekete-fehér sakk fejhallgatók a “Zebra” elemekkel rendelkező rekreációs terület folytatása lesz.

 • A zónák megkülönböztetése érdekében a befejező anyagok kombinációja tökéletes. Paul a konyhában elhalasztható csempe, és a nappaliban – laminált. Ez nem csak vizuálisan osztja a teret, de lesz egy praktikus kiegészítője – a csempézett padló konyhában kényelmesen mosni, és a nappali kényelmesebb csúszásmentes „meleg” bevonat.

 • A multifunkcionális tér díszítésében különleges szerepet játszik a falak díszítése. A konyhában ajánlatos mosható felületeket használni egy csempe vagy műanyagból. És a nappali elegáns fa paneleket vagy dekoratív vakolatot készít.

 • 19 kV-os térben. méter nem csinálnak magas színvonalú világítás nélkül. Az alapvető fényforrások (csillárok) minden zóna közepén találhatók. A konyhában lévő kerület mellett a beépített pont lámpákat telepítik, és a nappaliban – fali zsinórok.

19 kV konyha-nappali design áttekintése. M. Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: