Típusok és titkok a mosogatógép alatt

A mosogató alatt telepített miniatűr mosogató ideális asszisztens lesz egy kis konyhában. A csökkentett méretek ellenére egy ilyen technika nem rosszabb, mint nehézbb modellek.

Előnyök és hátrányok

A mosogató alatt mosogatógépek számos előnnyel rendelkeznek. Természetesen az elhelyezése egy félreeső helyen lehetővé teszi, hogy jelentősen megmentse a helyet a konyhában. Ezenkívül a technika szinte észrevehetetlen lesz, és nem fogja megtörni a belső kialakításának általános stylistáját. Az egyszerű egységek meglehetősen könnyen használhatók, valamint nem igényelnek különleges karbantartást és viszonylag egyszerűen javítva. A kompakt gép nem igényel nagy mennyiségű villamos energiát és vízkészletet. A biztonságos mini-eszköz szivárgásvédelemmel csendesen működik, de a hatékonyság nem rosszabb a “nagy” társai számára. Telepítse, hogy még a házban is megtörténjen.

Ami a hiányosságokat illeti, egyes kompakt modellek megfosztják az edények szárításának képességét. Méreteik nem teszik lehetővé az ilyen nagy edények feldolgozását edényekként és serpenyőben, és belül is tilos elhelyezni lemezeket élelmiszermaradékokkal. Általános szabályként a mosogató alatt lévő gép nem tudja tisztítani a műanyag edényeket, fa táblákat, ón termékeket és ragasztott példányokat. A készülék kis kapacitása lehetővé teszi egy ciklus számára, hogy öblítse le a 6-8 készlet erejétől, ami azt jelenti, hogy csak a lakásban csak három ember esetében van értelme. A mosogatógép költségvetésének költsége nem hívható, így a miniatűr eszköz ára 10 ezer rubelből indul.

A legtöbb modellt egy speciális jel hiánya jellemzi, amely tájékoztatja a mosási ciklus befejezését.

Nézetek

A mosogató alatt nem olyan mini-gépek sokféle változatát telepítheti, mivel a kialakításnak kis magasságúnak kell lennie, és szélessége megfelel a padlóállvány méretének.

Beágyazott

A beépített modellek teljesen vagy részben a fülhallgató részévé válhatnak. A hajtogatott technika mindent megtesz a niche helyén: az asztal teteje tetején van, és az ajtó általában elrejti a homlokzat mögött, amely megfelel más konyhai szekrényeknek. Még lehetetlen “kiszámítani” egy zárt ajtót. Egy részben beépített modellben a kezelőpanel az ajtó tetején található, ezért teljesen elrejti a készüléket a homlokzat mögött.

Különálló

Különálló mosogatógépek egyszerűen “tedd” a szekrényben a mosogató alatt, valamint a kisebb technikát, például a kenyérpirítót. Mobil, hogy könnyen átkerülnek az új helyekre – például a konyhaasztalon.

Dimenziók

A legtöbb kis méretű modellek magassága 43-45 centiméter, bár a tartomány 40-60 cm magasságú lehetőségeket tartalmazza. Természetesen a lehető legmagasabbat csak a padlószekrény méretének betartása esetén kell megvásárolni. A legkisebb gép magassága 43,8 cm, szélessége körülbelül 55 centiméter és mélysége 50 centiméter. Az ilyen kompakt modellek középiskolai, Hansa, Candy, Flavia és más márkák. Átlagosan az alacsony és keskeny mosogatószélesség szélessége a mosogató alatt nem megy túl az 55-60 centiméter határán, és a mélység 50-55 centiméterrel felel meg.

Abban az esetben, ha 30-35 centiméter marad a héj tál alatt, jobb, ha megtagadja a technikát, és figyelmet fordít az asztali modellekre.

A legjobb modellek

KicsiGép CANDY CDCP 6 / E külön érdemes modellekre utal, és rendkívül gazdaságos energia és vízfogyasztás jellemzi. Erőteljes, mérete ellenére a készülék a kondenzációs típus hatékony szárításával van felszerelve. A kurzus speciális védelmi rendszerei, valamint a gyermekek abszolút üzembiztonságot biztosítanak. A készülék további funkciói egy késleltetési időzítőt tartalmaznak. Mosáshoz 6 készlet edények A készülék csak 7 liter vizet igényel. Plusz a képesség, hogy önállóan konfigurálja a tisztító folyamat hőmérsékletét.

Nagyon jó értékelések kap egy mini-gépet MIDEA MCFD-0606. Az erőteljes motorral ellátott eszköz gazdaságosan tölti a vizet, és kondenzációs szárítást biztosít. A mosogató végén egy speciális hangjelzés. A mosogatógép elég gyorsan összeomlik a folyamattal – csak 120 perc alatt, és képes a gyorsított tisztítás megszervezésére.

Weissgauff tdw 4006 Németország termelése hatékonyan megrázza a legmodernebb ételeket. A kompakt és meglehetősen könnyű kialakítás csak 6,5 liter vizet tölt be, és 6 készletet 180 percen belül megbirkózik. A modell további funkciói közé tartozik az üveg öblítőüveg és a bögrék és lemezek letöltésének képessége.

A népszerű vásárlássalGép Bosch SKS 41E11, Biztos lehet benne, hogy a vízfogyasztás nem haladja meg a 8 litert, és a mosó edények időtartama nem szabadul fel a 180 perces határon kívül. Az energiatakarékos motorral rendelkező kis méretű eszköz kiváló minőségű öblítést biztosít, és megőrzi a maximális értéket a szennyeződés mértékének ellenére.

Újító Ginzzu dc281 Működik minimális zajhatással. Az esztétikai tervezéssel és az elektronikus vezérléssel rendelkező eszköz legfeljebb 7 liter vizet és minimálisan töltött villamos energiát tölt.

Választott kritériumok

A konyhai mosogatógépek beszerzését több tényezővel összhangban kell elvégezni. Kezdetben meg kell találni, hogy mi a munkamennyiség kapacitása, és hogy megfelel-e a család igényeinek. Azonnal meghatározzák a berendezés méretét és a hálózati vezeték hosszát, valamint a készülék működéséhez szükséges teljesítményt. Ügyeljen arra, hogy megtudja, hogy a gép mennyi energiát fogyaszt és vizet fogyaszt, mennyi ideig tart a munkaköri ciklus, amely programok és opciók felszereléssel rendelkeznek. Elvileg nem lesz rossz, mielőtt megvásárolná, hogy tisztázza, milyen zajos a mosogatás folyamata.

Tehát az optimális zajszint nem lépheti túl a 42-45 dB határain, bár elvileg a nem kritikus eszközt legfeljebb 57 dB mennyiségben vásárolják meg.

A modell jelentős előnyei a kisgyermekektől és szivárgástól védenek, egy halasztott indítási funkciót. És a berendezés kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy a gyártó bizonyított-e, mennyi ideig garantálja.

A terv kiválasztásakor Emlékezzünk a mosogató tér méretére. Például, ha a mosás szélessége alig haladja meg az 55 centimétert, akkor a készülék méretének kissé kevesebbnek kell lennie. A mosogatógép magassága több mint 60 centiméter optimálisnak tekinthető szabadtéri design és szifon transzformáció jelenlétében. A mosogató alá helyezett eszköz külön vagy beágyazható. Az első lehetőség alkalmasabb a már felszerelt konyhai fejekhez, a második – ha a bútorok megjelenése még mindig a tervezési szakaszban van.

A kondenzációs technológia által megszárított modell és a Turbosushka, jobb, ha jobb, ha a második, hogy biztosítsák a jobb eredményeket.

Annak ellenére, hogy a kis méretű eszközök többsége az energiafogyasztás osztályához tartozik, az A + és a A osztályok gazdaságosabb aggregátumai vannak++.

Nuances telepítés

Mielőtt a mosogatógépet a mosogató alá helyezi, számos kommunikációt kell csatlakoztatnia. A leeresztő rendszer megszervezése megköveteli a szifon cseréjét egy speciális lapos modellhez, két ággal a mosogató és a technika csatlakoztatásához. Ha a mosogató még be van állítva, akkor jobb, ha a sarkon lévő leeresztő lyukat elrendezheti – így amikor a szivárgás bekövetkezik, a folyadék a másik oldalra kerül, és nem provokál egy mosogatógép lebontását. Ezenkívül az ilyen megoldás lehetővé teszi a maximális, hogy felszabadítsa a helyet a mosogató tál alatt.

Az új szifon rögzítése után a mosogatógép leeresztő tömlője a következtetéshez kapcsolódik. Az ízület ízületei rögzíthetők a vészhelyzet megakadályozása érdekében. A csapcsövéhez rögzítő szeleppel van egy tonitáló szeleppel. Az egyik kijárat összekapcsolódik a keverő tömlőjével, a második pedig a gép beviteli tömlésével, és ha szükséges, áramlási szűrővel.

Miután csatlakoztatta az összes kommunikációt, a készülék szépen elhelyezett a mosogató alá. Fontos, hogy az ezred, amelyhez a készülék elkezdi volt megfelelően rögzítve, és lehetősége van arra, hogy ellenálljon a tömeg nem csak az írógép, hanem az ételek, benne, azaz körülbelül 20-23 kilogramm.

Ha a konyhában részben beágyazott modell van kiválasztva, akkor a készülék rögzítve van a szekrény oldalfalán, tartós lécekkel.

Annak érdekében, hogy a megszerzett ételek mosására szolgáló eszköz legyen szükség 220 V-os földeléssel ellátott nedvességálló aljzatba. Ideális esetben természetesen a közelben kell lennie, de szükség esetén a kiterjesztést kell használnia, bár ez az opció nem tekinthető a legsikeresebbnek. Elvben, még a tervezési projekt létrehozásának szakaszában is van értelme, hogy megtervezze a különleges kimenetet, amelyet a mosogatógép alatt lemerítenek.

Meg kell említeni, hogy még a mosogatógép megvásárlása előtt is elengedhetetlen a konyhaszablak méretének mérésére. A 3 cm-es különbség jelentős lehet. Ezenkívül a víz átfedését bármely munka előtt kell elvégezni. Csatlakozás után az üres mosogatógép vizsgálati elindítása történik. A rekesz tele van mosószerrel, és a maximális hőmérsékleten működő program a beállításokban van kiválasztva.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: