Válassza ki a függőleges mosószer vákuumot

  Aktív fussy Life Less és kevesebb levelek a házi feladatokhoz, de a modern technika segít az életünk megszervezésében. A függőleges tisztítószalagok az új generáció technológiájának kategóriájához tartoznak. Kényelmes ergonómiai fogantyúval rendelkeznek, a tisztítás folyamán könnyen mozoghat a ház körül. A munka eredménye a kellemes friss levegő tisztasága és érzése.

  Sajátosságok

  A kis méretű függőleges porszívókat “elektromos alkatrészeknek” nevezik. Külsőleg ez a technikai eszköz olyan, mint egy MOPS porszívó: hosszú műanyag vagy fém fogantyú az alábbi kefével. Maga a fogantyúban motor és porgyűjtő. Vannak olyan transzformátor modellek, amelyek foglalkoznak, egy kis kézi gépké alakulnak át, amely például tisztítsa meg az autó belsejét.

  A házon dolgozni, válasszon vezetékes egységet vagy az akkumulátort. Kábel nélkül könnyebb mozogni a lakás körül, elérve a helyek kimenetétől távoli távoli. A tisztítás gyorsabban halad, intenzívebb, különösen azért, mert időre van szüksége ahhoz, hogy a felosztott fél órát addig kell tenned, amíg az akkumulátor teljesen lemerült. A hálózati porszívóval való együttműködés, nem tudsz rohanni, tudva, hogy bármikor nem kapcsol ki, de a mozgékonyság és a mozgása sebessége kissé alacsonyabb lesz.

  A legjobb függőleges porszívók olyan modelleket mérnek, amelyek képesek száraz és nedves tisztításra. Megmosják az összes sima felületet (csempe, linóleum, üveg), cope a szárított foltok, állati gyapjú. Néhány terméket szépen törölték a szőnyegek és a lépcsők eltávolítása.

  Ezek a porszívók sokkal könnyebbek és olcsóbbak, mint a szilárd padlómotergens egységek. De ugyanakkor költségük többször magasabb, mint a vertikális modellek a száraz tisztításhoz, és többet fogunk mérni, mint a szokásos “elektromos rúd” (kb. 5 kilogramm).

  A mosogatás függőleges porszívóknak elegendő visszahúzódó teljesítménye – kb. 320 W, és néhány kézműves használata még az eltömődött leeresztőcső tisztításához is. De a legtöbb esetben vásárolnak egy függőleges modellt a kis apartmanok, a kisgyermekes családok, az állatok vagy az allergiák. A porszívó könnyen kezelhető nedves napi takarítás, garantálva a tisztaságot és a levegő frissességét. És ez szép, nem igényel sok tárhelyet.

  Érvek és ellenérvek

  Nincs ideális porszívó, mindig megfelel valami, és valami nem. Csak meg kell értened, hogy mit akarunk a technikából, és válassza ki a megfelelő modellt. Ahhoz, hogy segítsen kiválasztani, fontolja meg a porszívó pozitív tulajdonságait, valamint a munkájával kapcsolatos panaszokat.

  A függőleges egység előnyei a következő tulajdonságok:

  • A padlómosó-porszívóhoz képest sokkal kisebb méretű és kis súlya van;
  • Nem vesz fel sok helyet tárolva;
  • Néhány modell kiemelése lehetővé teszi a leginkább váratlan helyeken történő por megtekintését és eltávolítását;
  • A jó teljesítmény és a manőverezhetőség garantálja a kiváló minőségű tisztítást;
  • Az akkumulátor modellek teljesen mobil, függetlenül a tápegységetől;
  • A porszívó modern megjelenésű.

  Függőleges egység, bár ez a modern technológia csodája, de még mindig rendelkezik a hibákkal:

  • sok zajt tesz;
  • A kéz elfárad, hogy az “elektrolling” tartsa az “elektrolling” egy nagy terület hosszú tisztításával, vagy óvatos létra tisztításával, ezért ajánlott megvásárolni a kis apartmanok szervizelésére;
  • Az akkumulátor modellek munkája elég fél órán keresztül;
  • A mosási porszívó drágább;
  • Nem minden felület alkalmas – a laminált vagy parketta rosszul reagál a nedvességre;
  • Nem minden modell kopogtat egy nagy halom szőnyeg bevonattal;
  • A porszívó, nehéz az ágy alá kerülni;
  • Ha összehasonlítjuk a hagyományos termékekkel való mosószereket, akkor nehezebbek, mint azok, és kevésbé fordulnak.

  A legjobb modellek értékelése

  Ha világossá válik, mely funkciók a porszívó a legfontosabb, akkor a következő választás következő szakaszába léphet. Bemutatjuk a legnépszerűbb detergens függőleges porszívók típusát.

  Krausen Aqua Plus

  A készülék kétféle tisztítást tesz lehetővé: száraz és nedves, a hálózatból működik, hat méteres kábelhosszúsággal rendelkezik. A készülék súlya kissé nagyszerű, mint a függőleges modellekhez – 6,5 kg. A zajszint 81 dB, a porgyűjtő két literes hangerővel rendelkezik. Szívóerő – 350 W, Fogyasztás – 700 W. Előnyökként a felhasználók jelzik a szőnyegtisztító elektrolát, függőleges parkolási funkciót és az Aqua szűrőt. A panaszok csak az energiatakarékosság hiányáról állnak rendelkezésre.

  “Philips FC6404 Power Pro Aqua”

  A porszívó száraz és nedves tisztításra készült. A padló mosásához egy folyadékkal és mosószerrel ellátott modul csatlakozik a készülékhez. Mérlegeli az 5,2 kg-ot, 83 dB-ben zajlik a zajt. A modellnek van egy akkumulátor, amely elég fél óra, majd egy 5 órás töltés. A porszívó kézi eszköz, amely kivehető a tokból és offline munkálatok, takarítás bútor, eresz, szellőzőrács. A felhasználók megünnepelik a kiváló minőségű tisztítást és a különböző típusú tisztítások kényelmes végrehajtását.

  Panaszok merülnek fel a rövid autonóm munkával és a fő kefével, amely nem mindig megy a bútorok alatt.

  “Lindhaus Lindwash 30”

  A professzionális aggregátum kényelmes nagy apartmanok, magánházak, irodák számára. A szemét és a víztartályok 2,6 liter térfogatúak. A porszívó nera, 5 fúvóka és 10 méteres kábel szűrővel van felszerelve. A pozitív tulajdonságokból a felhasználók megjegyzik a megbízhatóságot, a manőverezést, a gyönyörű designt. Panaszok a nagy súlyról – 10 kg.

  “Dyson Hard DC56”

  A mini porszívó csak 2,2 kg, mobil, egyszerű és manőverezhető. Rövid távú tisztításra szánt, mivel az akkumulátor töltöttsége csak 6 perc intenzív munkához vagy 15 perces tisztításhoz átlagos ütemben van. De a tisztítás minősége sok nagy aggregátum. A víz helyett a készülék különböző fajok nedves törlését használja. Viasz, szappan és más típusú impregnálás csempe, fából készült bevonatok, linóleum.

  “Hoover SSNV 1400 011”

  A porszívó száraz és gőztisztítást biztosít a hálózaton és az akkumulátoron. Kézi hordozható készülékekké alakítható bútorok és autó belsejéhez. A készülék 6,5 kg súlyú, 700 ml tartályt tartalmaz, a “Cyclone” rendszer szűrője, a fúvókák tárolására.

  Hogyan válasszuk ki?

  A függőleges modellek továbbra is kevesebbet termelnek, mint a szokásos padlószigetelő, de saját jellemzői vannak, amelyeket megvásárolnak. Annak érdekében, hogy a porszívó megbízható, tartós és kiváló minőségű tisztítás volt, figyelmet kell fordítania a következő kritériumokra.

  • Áramkivágás. Ne keverje össze az aggregátum erejével, a megnevezéseit külön jelöljük. A függőleges mosószer porszívó normál működéséhez a rajzjelzőknek legalább 320-800 W-nek kell lenniük.
  • Súly. A nehéz modellek nagy tisztító lehetőségekkel rendelkeznek, de ne felejtsük el, hogy az egész egységet tartani kell, és nem csak egy cső, mint egy padló. Vásárláskor meg kell tartania a készüléket a kezedben, érezze a kényelmét, súlyát és méretét.
  • Por gyűjtő. Annak érdekében, hogy ne tapasztaljon kellemetlenséget, a portartály térfogatának legalább 2,5 liternek kell lennie. Ha nagyon könnyű termékekre van szükségünk, 0,5 liter kapacitású porszívóval lesznek. Ezenkívül meg kell kérdezni a porgyűjtő típusát. A tartály, ellentétben a táskával, nem hagyja ki a port, ez higiénikus és gazdaságosabb csomag, mivel könnyű rázni és tisztítani, nem szükséges rendszeresen megváltoztatni. A táska kitöltésekor fokozatosan csökken a porszívó szívóideje, de kevesebb, mint a zaj, mivel ez történik a műanyag tartályok birtokosaival.
  • Szűrőkészülékek. Különböző anyagokból készülnek, és egyenlőtlen hatékonysággal rendelkeznek. A legjobb számolta a NEHRA szűrőit, amely 99% -kal késlelteti a port. Porózus rétegeik elkapják a legkisebb szemétrészecskéket. Bármely szűrőnek periodikus clearance vagy csere, a tisztítás és a levegő frissességének minősége függ az állapotától. Munka után a szűrők mossák és szárítják, különben a nedves a patogén baktériumok növekedéséhez vezet, amely a porszívó későbbi felhasználása után a levegőbe esik.
  • Hang. A függőleges porszívók megkülönböztetik az erős zajt. A házhoz tartozó aggregátum kiválasztása érdekében összehasonlítsa a decibel szintjét az összes megtekintett lehetőség között. A gyártók ezen a feladaton dolgoznak. A tavalyi modellek modelljein néhány új termék zajcsökkentése látható.
  • Akkumulátor. Ha az autonóm porszívó van kiválasztva, akkor jobb, ha az opciót egy kicsit drágább, de egy tőbb töltővel. Általában 30-50 percig elegendő (a modelltől függ), a kisebb mutatók csak a kanapéból származó morzsák álmainak alkalmasak.
  • Fúvókák felszerelése. A szőnyeg és a padló kötelező ecsetek mellett a gyártók rovatos fúvókát és turbót kínálhatnak egy forgóelemmel, amely az állati gyapjú gyűjtésének funkciója. Néhány modell képes fertőtlenítésre.
  • Függőleges parkovka. Kényelmesen használható, ha egy ideig meg kell szakítania a munkát, különben a porszívó leereszkedik a padlóra. Jobb, ha a kiválasztott modellnek ez a funkciója lesz.

  Tippek a használathoz

  A porszívó első használata előtt vizsgálja meg az utasításokat, működési szabályokat, termékápolási módszereket. A modern piacon sok drága, összetett, többfunkciós technika, amely a mindennapi élet asszisztense lehet, és megsértődik, ha hibás forgalom miatt nem sikerül.

  Működési szabályok vonatkoznak az összes porszívóra, de a detergens modellek további követelményei vannak. Minden egyes tisztítás után két tartályt kell eltávolítani a készülékből: tiszta és piszkos vízhez, folyadékot kell kitölteni tőlük, öblítse le és szárítsa meg. Néha a felhasználók további konténerek készletét szerezzenek, ha hosszú távú tisztítás során szeretnének megváltoztatni őket. A szűrőket kivonták, öblítjük és szárítjuk. Ők felelősek a levegő tisztaságáért, és mint a porgyűjtők, vegye a szennyeződést, a port, a porokat és a mikrobákat.

  A teljes szűrők után a következő tisztítás végezhető el.

  A használt fúvókákat és szalvétákat alaposan mossuk. Gyakran szálak és elesett haj, seb a kefék fán, csökkenti a tisztítási minőséget. Minden használat után meg kell tisztítani őket. A porszívó komponens elemeinek teljes szárítását követően összegyűjteni kell, és a tárolóhelyre helyezzük a következő tisztításig.

  Néha vannak panaszok a nedves tisztításról, vannak válások a padlón. Ha a tartályok és rongyok eredetileg tisztaak voltak, akkor a probléma a mosószerben. Lehet, hogy nem alkalmas a padlók tisztítására, vagy túl sok volt.

  A napi gyors hiba elvégzésére való lehetőség hiányában alaposabb tisztítási folyamatot kell tennie, meg kell küzdenie az intenzív sárral. Ebben az esetben a problémás helyeken lévő kefe lassabban kell lassabban, így időt kell megbirkózni a zsíros vagy porfoltokkal. A turbólapot lassan vezeti a padlóburkolat irányába, ebben az esetben nemcsak a felületet, hanem a csempe, linóleum és más típusú anyagok közötti varrókat is meg lehet tisztítani.

  Erős szennyezéssel a tisztítás jobb forró vizet készíteni. Néhány porszívó biztosított a munkafolyadék fűtésére. Ha nincs ilyen funkció, akkor öntsük a forró vizet (kb. 60 fok), előzetesen ellenőrizheti, hogy az összes érintkezője nedvességgel érintkezik-e magas hőmérsékleten. De emlékezni kell arra, hogy a természetes anyagból készült szőnyegek nem tolerálják a forró vizet. És olyan bevonatok, mint a laminált, parketta, fa panelek, még hideg folyadékon is reagálnak. A mikrocickek keresése, a nedvesség fokozatosan megsemmisíti az ilyen anyagokat.

  A megfelelően kiválasztott függőleges porszívó nagymértékben megkönnyíti a tisztítás eljárását, ez egy környezetbarát modell, garantáltan tisztítja a felületet, és friss levegőt készít, és ha illóolajat ad hozzá a folyadékhoz, akkor a szoba tele lesz a kedvenc aromájával.

  A következő videóban megtalálja a függőleges vezeték nélküli mosószer Philips PowerPro Aqua.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: