Válassza ki a konyhai kötény stílusát

  A modern konyha belseje csodálatos stílusokat csodál. Ezt vagy ezt a megoldást választva, létrehozhat egy különleges hangulatot beltérben. A konyhai tervezés egyik legfontosabb eleme a kötény. Arról, hogyan lehet kiválasztani a stílusát, elmondja e cikk anyagát.

  Anyagtípusok

  A konyhai kötények kialakításának stilisztikai lehetőségeinek változatossága a gyártásukból származó anyagok gazdag kiválasztása. Ha korábban túlnyomórészt fali csempe volt, akkor ma a lehetőségek spektruma nőtt. A terméket meghatározott paramétereknek megfelelően vásárolhat vagy megrendelheti. Ebben az esetben a gyártó anyag lehet csak csempe, hanem acél, mozaik, MDF panelek, természetes és mesterséges kő, üveg, fa és műanyag.

  Minden anyagot sajátosságai jellemzik, amelyek meghatározzák a tartósságát és a gyakorlatiasságát. Például a csempe praktikusabb az MDF műanyag panelekkel és kötényekkel összehasonlítva. Nem rendezi, nem fél a magas hőmérsékletektől, ellenáll a nedvességnek és a gomba ellen. A kő elég erős, de kompenzálják az esztétikai vonzerejét és a tartósságot.

  Az üvegtermékek jó esztétikát és a könnyűségbe való belépés képességét. Ugyanakkor különböző anyagok utánzása (fa, kő, márvány, textil textúrák). Mozaik A készítményt egy panel formájában, vagy a határokhoz használhatja.

  Azonban a kötény nem teljesen halmozott: Ez egy törőszoba, és különösen rossznak tűnik egy kis konyhában. A fa nagyszerűen néz ki a környezeti és a modern designban.

  Színes spektrum

  A konyhai kötény kívánt árnyalatának megválasztása a konyha specifikus stílusától és színoldatától függ. Fontos szerepet játszanak a szoba megvilágítása. Például, ha a konyha sötét, és az ablakok az északi oldalra néznek, előnyös, ha könnyű kötényt díszíthet. Ez vizuálisan bővíti a hasznos területet, és hozzáad egy könnyű foltot a belső térhez. Ha a konyha elárasztja a napot, megengedheti magának, hogy a kötényhez fényes hangokat válasszon.

  Kemény korlátozások az árnyalatok kiválasztásában ma. Azonban a választásnak be kell tartania az esztétikai keretet: éles és savas hangok a tudatalatti szinten okoz kellemetlenséget. Egy ilyen konyhában nehéz lesz, ezért érdemes elkerülni a belső összetételbe való felvételüket.

  A kötény helyét bézs, fehér, világosszürke és fa színek díszítheti. Ezenkívül jól néz ki a konyha falán. A türkiz hangzás bézs és szürke kontraszt kombinációja. Ön is kiválaszthat egy színeket fehér és bor, fehér és ezüst-szürke, bézs és szürke, mocsár és bézs kombinációjával. Lehet, hogy sok lehetőség, a hangok, a kiválasztott konyhai kötény, összhangba kell hozni árnyalatú meglévő bútorok, belmagasság, lámpák vagy tartozékok.

  Gyönyörű kinézetű kötény Gzhel alatt, fehér és fehér és fehér tónusú. Nem kevésbé nemes acél kombinációja mocsár és szürke bézs. Szintén relevánsak a kötények kialakításában, a bronz kontrasztjában tejtermékkel és szürke-fekete, arany és bézs, őszibarack, mocsár vagy ezüst.

  Irányok

  Ma a kötés a beton stilisztikai ötlet alapján van kiválasztva. Az alapok alapja a kiválasztott belső stílus.

  Provence

  Az erdei konyhai köténynek van egy bizonyos eredetisége, ugyanakkor könnyedén. Üdvözli a színes paletta könnyű árnyalatát, beleértve az elefánt csontot és a fehérített barackot. A kötény felülete matt sima vagy enyhén térfogatú lehet. Elsőbbségben – az egyszerűség és a tömörség, a tökéletes opció kis méretű kerámia csempe lesz. A halmozás jobb választás a váltásnál, használjon előnyben részesített téglalap alakú kockát.

  Patchwork

  Ma a patchwork stilisztikainak tekinthető, ügyesen használva a helyet. Ennek a stílusnak a köténye különböző anyagból készülhet. Ez mindenekelőtt egy csempe lehet a legkülönbözőbb, különböző díszítéssel díszített árnyalatokkal. Ezenkívül használhatja a SKINALI-t az üvegből, valamint az MDF panelekkel az alkalmazott fényképnyomtatással.

  Padlástér

  Üdvözöljük a durvaságot és a kommunikációt. A csempe meg kell őriznie az ipari létesítmény illúzióját, ezért a lefektetésnek és az anyagnak a lehető legegyszerűbbnek kell lennie. Például előállíthat egy kötényt egy nem riasztószalaggal, a fehér négyzet elemekkel.

  Nincs ötlet és díszítés: A tetőtéri stílusban ez a szerep a durva elemek, csövek és egyéb kommunikációhoz van hozzárendelve. Releváns megjelenés a konyha loft fém kötényének kialakításában. És magassága elérheti a mennyezetet, ha szükséges a tervezési koncepcióhoz. Egyenes kötényt vagy fát és téglákat is készíthet.

  Skandináv stílus

  Ebben a stílusban levegőre van szükség, ezért nem szabad túlterhelni a kötényt egy komplex nyomtatással. A tér és a könnyűség illúziójának megteremtése meg kell szakítania a háttérelt. A tervezésben nyugodt árnyalatokat és egyszerű dísztárgyakat kell használnia. Tekintettel arra, hogy a belső belső hangok fehérek, világosszürke és bézs lesznek, ki kell választania a kötényt, amely egy általános háttéren áll, és harmonikusan néz ki a belső térben.

  Klasszikus

  A klasszikus irányt minden kis dologról igényel, és a palota ünnepélyességének bemutatására van szükség. Figyelembe véve, hogy a konyhai fülhallgató gombjai arany (ezüst) és edények, a klasszikus konyhákhoz való felvételi köténynek hangos bútorkiegészítőknek kell lennie. Prioritásban – élénk színek, aranyborítások, csíkos sensels. Jó lesz megnézni egy üveg kötényt egy menyasszonyi szegéllyel ellátott panelrel.

  Modern

  Ebben a stílusban a modern anyagok és a haladás eredményeinek bemutatása releváns. És ezért a műanyag panelek itt lesz a legkeresettebb anyag. Az anyag textúrájának fényesnek kell lennie, esetleg szatén. Itt is megfelelő lesz az üveges skálák és a fa lemezek használatával. Fontos megmutatni a modernitást és a technológiát, így a fotónyomtatással rendelkező kötények relevánsak lesznek, valamint a háttérkép vagy az üveg alatti textíliák.

  keleti

  Ez a stílus, hogy nincs más textil használatra. Ezt csempe segítségével lehet eltávolítani, minták itt egy aktív elem. Kombinálhatja a csempét a textíliák alatt, megkülönböztető térlemezzel és mosással. Olyan aktív mintázat rovására van, amelyet a konyha belsejének természetét építhet. A rajzokat a rendelkezésre álló kiegészítőkre kell szabni.

  marokkói

  A konyhai belső kötény harmonikus szállásának fő titka a konyhai belső térben a díszítés egyik árnyalatának egybeesése az elérhető bútorok részleteinek színével. A többieknél kísérletezhet például, például egy csempe kiválasztása a lemez zónázásához, vagy a mosás és a kötés többi részét monofonikus meghal. A díszítés díszítéssel kombinálható egy kővel, díszítve a falak második anyagait, amelyeken a kötény található.

  Csúcstechnológia

  Ilyen konyhában különböző anyagok, beleértve a csempe, üveg, fa és kő, használható a konyhai terület kiemelésére. Természetesen a kő különösen az állapotot vizsgálja, és nem csak természetes, eléggé és mesterségeset használhat. A textúra lehet matt, fényes, szatén. Ezt a stílust az elegánsság jellemzi, de az egyszerűbb rajz, annál jobb.

  Ország

  Egy bizonyos egyszerűség várható itt. Válasszon kötényt gyümölcsökkel, madarakkal, természetes festményekkel, tedd ki a csempékből, díszített betétekkel konyhai témákkal. A kötés színei nem lehetnek sötétek. Ne támaszkodjon a nyomtatás nagy elemeire: egy ilyen design elavult, és mellett csúnya, és megteremti a szoba arányát. Előfordulhat, hogy egy köténynek nincs képe: hátránya, hogy kompenzálja a nagyszámú textíliát, amely ebben a stylistában rejlik.

  A regisztráció jellemzői

  A konyhai kötény tervezését számos tényezővel kell korrelálni, például:

  • Konyhai elrendezés, beleértve a tervezési jellemzőit is;
  • Windows méret és ajtó;
  • A fal helye, amelyet a kötény alatt adunk;
  • a mennyezeti tervezés árnyalatai;
  • A lámpák kiválasztása és helyük.

  Lehetetlen túlterhelni a konyha designját a kis elemek rengetegének, ami benne és annyira. Ha a stílus a minimalizmusra törekszik, egyszerű megoldásokat kell keresnie. Gyakran a tömör megoldás képes kiemelni a kötényt a belső térben jobb, mint a fényes kétlépés. A színes és a nyomtatási fal befejezése nem szabad visszaállítani a szabadtéri burkolatot.

  Érdekes ötletek

  Kínálunk néhány gyönyörű megoldást, amelyek inspirálhatják az olvasót, hogy harmonikus konyhai design létrehozásához kötéssel.

  Nagyszerű megoldás a konyhai stúdiók számára a konyhai fülhallgató fókuszáló területével.

  Stílusos konyhai design opció a kötény segítségével téglafal alatt.

  Eredeti és releváns konyha a Provence stílusában csempe.

  Látványos oldat műanyag kötény segítségével bézs tónusok fényes konyha.

  Példa egy konyhai átalakítás skandináv stílusban, kötényben semleges hangok.

  Konyhai kötény tervezése fotónyomtatással. A tér vizuális növekedésének hatása.

  A burkolólapok kombinálása a konyhai terület összpontosításához és a falak magassága növelésének hatása.

  Hogyan válasszunk egy kötényt a konyhához, nézd meg az alábbi videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: