Válasszon egy konyhát a “Hrushchev” -ben

  A szovjet épületek házaiban található apartmanok megkülönböztető jellemzője – egy kis szoba, fürdőszoba és konyhák. Az utóbbi területe nem haladja meg a 7 métert. A legtöbb konyhai helyiség 5 vagy 6 négyzetméter. Helyezze a bútorokat egy ilyen térre, nem könnyű, de lehet. A Konyhai fülhallgató megfelelő választékával Khruscsovban könnyű, hogy a szoba hangulatos és funkcionális legyen.

  Formák

  A konyhát egy kis tipikus lakásban tartja, fontos minden centiméter tér használata. Különös figyelmet kell fordítani a fülhallgatóra. A korlátozott kvadratúra miatt el kell hagynia a luxus lehetőségeket. A bútorok nem lehetnek összességében, különben egy kis szobát hirdetnek, és kényelmetlenné válnak a főzéshez vagy a vendégek fogadásához. Egy kis konyhához a legjobb választás a kompakt bútorok kiválasztása.

  Ma a “Khruscsov” felszerelnöke sokkal könnyebb, mint a szovjet időkben. A tervezők segítenek nekik. Számos érdekes projektet hoznak létre, tanácsot adnak a bútorok megfelelő elrendezéséről. Fontolja meg, hogy mit beszélnek a szakemberek különböző formáiról, amelyek egy kis méretű konyhába kerülnek.

  Szög

  Ez egy konyha, amely a szoba egyik sarkában található. A “Khruscsov” tökéletes megoldás. Az ilyen fülhallgató minimális helyet foglal el, hasznos helyet tartva. Általában a szögletes konyhában számos tárolószekrény található a konyhai edények számára. Ez gyakorlati és funkcionális.

  Ezenkívül a szögletes konyha lehetővé teszi, hogy ergonómikus munkatársat hozzon létre. Ez azt jelenti, hogy a hostess mind a kézben lesz: lemez, mosogató és pult. Középen, könnyen eldobhatja több konyhai egységet. A sarokfejek előnyei közé tartoznak a kiterjedt tartományuk. Sok cég kínál elkészített variációk vagy megrendeléseket bútor saját projekt.

  De vannak egy sarokfájdalom és néhány hátránya. A fő minisztérium kényelmetlenséget jelent két közeli, merőleges helyen található dobozok megnyitásakor. Ebben az esetben a kényelmetlenség leggyakrabban megfigyelhető abban az esetben, ha 2 ember készül a konyhában.

  P-alakú

  Ez a fülhallgató 3 falak mentén található. Sikeres lehetőség a közepes területre és tágas konyhákra. De a kis méretű helyiségekben kicsit jön. A P-alakú fülhallgató különbözik a térségben. Ha egy kis lakásba telepíti, akkor maximalizálja a már kis hely négyzetét. Ennek eredményeképpen csak egy keskeny átjáró marad beltérben, amely hozzáférést biztosít mind a 3 fél számára a fülhallgatóhoz. Ezzel a helyen nincs beszéd az étkezőcsoport telepítéséről.

  Egyenes

  Még mindig lineáris. Ez az űrlap a fülhallgató helyét ugyanarra a vonalra foglalja. A tervezők szerint ez kiváló lehetőség a konyhákhoz Khruscsovban. Ez az elrendezés különösen sikeres lesz, ha a konyha a legkisebb fal mentén található. A többi fajhoz képest a közvetlen fejek nagy előnyökkel járnak. Ezek tartalmazzák:

  • tömörség;
  • gyakorlatiasság;
  • funkcionalitás.

  A hiányosságokat egy kis munkaterület megkülönbözteti, amelyet főzésre terveztek. Mínusz feltételes, mert egyes hostessek fontosak a munkalapok, lemezek és mosások közeli helyének kényelmét.

  Stílusok

  Konyha Khruscsov, annak ellenére, hogy kis méretű, bármilyen stílusban adható ki. Ebben a kérdésben a legfontosabb dolog az, hogy kiválassza a tervezési fülhallgatót az általános belső térhez. Általában kis helyiségekben válassza ki a konyha következő stílusait:

  • Klasszikus. A klasszikus fülhallgató természetes anyagok használatát tartalmazza a gyártásában. Lehet fa, üveg, különféle fémek. A klasszikus konyha hagyományos színei – fehér, elefántcsont szín, bézs, szürke.

  • Minimalizmus. Ennek az iránynak a megkülönböztető jellemzője a funkcionális elemek minimális száma. Kis számú doboz fülhallgató, zárt moduláris tervek, beépített háztartási készülékek – mindez segít a minimalista stílus hangsúlyozásában.

  • Csúcstechnológia. Az irányt egy tiszta geometriai fülhallgató, háztartási készülékek és egyéb bútorok jellemzik. Külsőleg egy ilyen konyha hasonlít egy irodaterületre a visszatartó hangok és a szigorú geometriai formák miatt.

  Egy kis konyha is elrendezhető modern stílusban, országban, tetőtérben, modern, eco és mások. A fő dolog az, hogy válasszunk egy fülhallgatót, más bútorokat és belső tárgyakat, hogy a szobában kényelmes és hangulatos volt.

  Hogyan válasszuk ki?

  A tervezők tanácsának hallgatása, elegáns és funkcionális konyhát tehet Khruscsevkában. Ilyen apartmanokban a helyiségek területe sok kívánatos, ezért fontos, hogy megakadályozzák a felfogást a fülhallgató kiválasztásakor. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg méretét, fontos megbecsülni, hogy hány szóköz foglalja meg a konyhai “attribútumokat”, mint például a hűtőszekrény, a tűzhely, az étkezőcsoport. Ezután látható lesz, hogy melyik terület marad a fülhallgató számára. A legjobb megoldás nem lesz a késztermék megvásárlása, hanem a saját méréseinek megrendelése.

  A szöges fülhallgató kiválasztásakor a tervezők azt tanácsolják, hogy elhagyják az ajtót egy emelővel vagy csúszó típusgal. Javasoljuk, hogy előnyben részesítsék a rotációs vagy visszahúzható mechanizmust. Kényelmesek a korlátozott hely feltételeiben. Ne felejtsük el, hogy egy kis szoba vizuálisan bővíthető megfelelően kiválasztott bútorok árnyalataival. E célból a fényes hangok fülhallgatója, fényes felülete van. De a sötét tételek elutasításához. Ezek “nehéz” színek, amelyek vizuálisan csiszolják a helyet, kényelmetlenvé teszik.

  A közzététel?

  Az ideális megoldás kis méretű konyhákhoz – fülhallgató, amely a szoba egyik sarkában található. Fontos, hogy a felső szekrények a mennyezetig legyenek. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy vizuálisan meghosszabbítsa a falakat. A fejléc mellett kényelmesebb a tűzhely elhelyezéséhez, az ellenkező oldalon – a hűtőszekrény és az asztal. Ha egy lineáris típusú konyha, ajánlott a fülhallgatóba beépített beépített technikát használni. Fő megkülönböztető jellemzője – tömörség. Például a beépített főzőpanel célszerűbb, mint egy elektromos vagy gáztűzhely.

  Ha a család kicsi, elhagyhatja az étkezőcsoportot. Helyettesítheti a sávszámlálót. A magas székek elhelyezése 2-3 embert helyezhet el. Ha a táblázat szélessége lehetővé teszi, megengedhető, hogy mikrohullámú sütőt, kenyeret vagy más konyhai edényeket helyezzen el. Egy kis konyhában még mindig étkezési asztalt rendezhet. A legjobb megoldás lesz az elhelyezése a szabad falhoz. A kerek módosításokból meg kell tagadni. Az asztal kiválasztásakor a tervezők azt tanácsolják, hogy előnyben részesítsék az üvegből készült modelleket.

  Gyönyörű példák

  Tekintsünk sikeres lehetőségeket a konyha kialakítására Khrushchevben. Díszített helyiségek A minimalizmus stílusában. Megkülönböztető jellemzők – minimális színek, tiszta geometriai formák, minimális dekoráció elemek.

  Az irányba díszített konyha csúcstechnológia. A stílus kiválasztása funkcionális és eredeti szobát készíthet. Az üveg és a fém tárgyak jelenléte a konyha kifinomultságát adja.

  Klasszikus stílus. Tökéletesen alkalmas a könnyű tónusok, a természetes és nemes anyagok szerelmeseinek. A fénykép egy kis szoba sikeres kialakítását mutatja.

  A szovjet épületek lakásai nem a tökéletes kilátás a házra. Azonban létrehozhat egy gyönyörű és funkcionális konyhát, ahol ételeket főzhetsz, gyűjtsön egy családot étkezéskor, vagy szépen töltsön időt egy csésze tea után.

  Hogyan válasszunk konyhai fejhallgató kialakítását a “Khrushchev” -ben, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: