Zepter porszívók: Modellek, jellemzők és funkciók

A háztartási készülékek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a globális iparági zászlóshajó termékeit ismert névvel. Ezért érdemes megvizsgálni a Zepter porszívók népszerű modelljeinek főbb jellemzőit és működésük jellemzőit.

A márkáról

Zepter 1986-ban alakult, és az első napok nemzetközi aggodalom volt, mivel fő irodája az osztrák Linz-ben található, és a vállalat fő termelési létesítményei olasz Milánóban voltak. A cég megkapta a nevét az alapító neve, Mérnök Philip Zetender. Kezdetben a vállalat az ételek és konyhai termékek gyártásában volt, 1996-ban lenyelte a Svájci Bioptron AG-t, mivel a termékcsaládot orvosi árukkal bővítették. A vállalat vezető irodája idővel Svájcba költözött.

Fokozatosan az aggodalom kiterjesztette tevékenységének olyan tevékenységét, amelyhez a kozmetikumok és a háztartási készülékek felszabadulását adták hozzá. 2019-től a Zepter International 8 gyárban van Svájcban, Olaszországban és Németországban. A vállalati vásárlási üzletek és a képviseleti irodák 60 országban nyitottak, köztük Oroszországban. A vállalat több mint 30 éve esetében termékei ismételten tiszteletben tartották a rangos nemzetközi díjakat, köztük az olasz Golden Mercurury-díjat és az európai minőséget. A Társaság marketingstratégiájának különbsége – a vezetékes áruházakban történő értékesítés kombinációja közvetlen értékesítési rendszerrel.

Sajátosságok

Mivel a Zepter egy többszínű nemzetközi vállalat, minden terméke különböző külvárosi helyiségek között van osztva. A porszívók, különösen a ZEPTER otthoni ápolási márkájú vonal alatt (kivéve a tisztítóberendezéseket, vasalódeszkákat, gőztisztítószereket és nedves szalvéták készleteit is tartalmazzák). Az összes gyártott terméket világszerte eladják, beleértve az EU-országokat is, így minden termék rendelkezik Minőségi tanúsítványokkal ISO 9001/2008.

A ZEPTER HOME CARE TERMÉKEI VÁLLALATI TÁRSASÁG MISDONSÁGA A Teljesen biztonságos otthoni környezet megteremtése por, kullancsok és egyéb veszélyes allergének nélkül. Ugyanakkor a vállalat fontosnak tartja a tisztaságot a szintetikus mosószerek minimális használatával. Ezért az összes porszívót megkülönbözteti a legmagasabb minőségű összeszerelés, a nagy megbízhatóság, a kiváló minőségű teljesítmény a segítségükkel és a széles funkcionalitással.

A megközelítés fordított oldala is van – a vállalat áruk ára észrevehetően magasabb, mint Kína és Törökország saját analógjai. Ezenkívül a zepter technika fogyóeszközei is meglehetősen dráganak.

Modellek

Jelenleg a nemzetközi aggodalomra okozott porszívók ilyen alapmodellei értékesítésre vonatkozhatnak:

  • Tuttoluxo 2s – Porszívó mosása 1,6 liter kapacitású vízszűrővel. Az 1,2 kW-os kapacitás, az akció sugara (a vezeték hossza + maximális hossza a teleszkópos tömlő maximális hossza) 8 méter, súlya 7 kg. Az eszköz öt sebességű szűrőrendszert használ – egy nagy szemétszűrőből egy HEPA szűrőhöz.

  • Cleansy PWC 100 – Porszívó mosása 1,2 kW kapacitással, kapacitása az Aqua szűrő 2 literben. Különbözik a nyolc lépcsős szűrőrendszert két HEPA szűrővel. A készülék tömege – 9 kg.

  • Tutto jejbo – komplex rendszer, amely egy porszívót, gőzfejlesztőt és vasat kombinál. A kazánrendszer teljesítménye a gőz létrehozásához 1,7 kW, amely lehetővé teszi, hogy egy 50 g / perc kapacitású kapacitást 4,5 bar nyomáson hozzon létre. A porszívó motor teljesítménye 1,4 kW (Ez lehetővé teszi, hogy 51 l / s áramlási áramlást hozzon létre, és az egyenértékű vas-teljesítmény 0,85 kW. A porgyűjtő tartálya ebben a nagy teljesítményű modellben 8 liter, és a tisztítás sugara eléri a 6,7 ​​m-t. Az eszköz tömege 9,5 kg.

  • Tuttoluxo 6s – változása az előző modell, amelyet az jellemez, egy nagyobb teljesítményű rendszer gőzfejlesztő (2 kazán 1 kW egyes, aminek köszönhetően a teljesítmény növekszik, hogy 55 g / perc), és egy kisebb teljesítményű elszívó rendszer (motor kapacitása 1 kW, 22 l / s. A készülékben lévő porgyűjtő térfogata 1,2 liter. A munkaterület sugaraja eléri a 8 métert, és a porszívó tömege körülbelül 9,7 kg.

A porszívó nedves tisztítási funkciókkal, légtisztítással és aromaterápiával van felszerelve.

  • Cleansy PwC 400 Turbo-Handy – System “2 in 1”, kombinálva egy erős függőleges vacuum tisztítót ciklonszűrővel és hordozható mini porszívóval az expressz tisztítás céljából.

Tippek

Ha bármilyen technikát alkalmaz, és különösen összetett rendszereket használ, akkor fontos, hogy betartsák a használati útmutató követelményeit. Különösen a Zepter azt javasolja, hogy a gőzgenerátorral ellátott porszívók (például Tutto Jebbo), csak desztillált vízzel rendelkezzen. Fizessen különös figyelmet arra, hogy egyes szövetek és anyagok esetében (gyapjú, len, műanyag) lehetetlen tisztítani a kompot, és visszafordíthatatlan károkat okoz. A kompkikötő vagy ruházat tisztítása előtt óvatosan vizsgálja meg a címkén feltüntetett tisztításuk ajánlását.

Alkatrészek a javítási technológia kell megrendelni csak a hivatalos képviseleti irodát a cég az Orosz Föderáció, amelyek nyitva állnak a Jekatyerinburg, Kazan, Moszkva, Novoszibirszk, Rostov-on-Don, Samara, St. Petersburg, Habarovszk és Jaroszlavl vagy az ország minden régiójában található tanúsított SCS-ben.

A szokásos porszívó és a gőztisztító modell között a lakás tisztítása során érdemes értékelni a tervezett rendszeres munkaterületet. Ha van egy csomó szőnyeg és kárpitozott bútor, amelyek rendszeresen piszkosak, a Steam Cleaner megbízható asszisztens lesz, és lehetővé teszi, hogy sok időt, idegeket és pénzt takarítson meg. Szinte kötelező vásárlás Az ilyen porszívó egy kisgyermekes családok számára válik – mert a forró pár sugárút tökéletesen fertőtlenít minden felületet. De a tulajdonosok az apartmanok parkettával és minimalista bútorokkal A funkció tisztításának funkciója hasznos nagyon ritkán.

Ha a választás megállt a tisztító porszívónál, mielőtt az akvizíciókat gondosan meg kell vizsgálni a padlóburkolatok jellemzői. Például egy laminált által caching vagy közvetlen laminálás (DPL), semmi esetre nem lehet tisztítani nedves tisztítás üzemmódban.

Vélemény

A Zepter technika tulajdonosai a véleményükben megjegyzik, hogy ezeknek a porszívóknak a nagy tartóssága, széles funkcionalitása, modern design és hatalmas kiegészítők tartománya van. Ezeknek az eszközöknek a fő hátránya, a visszajelzések és felülvizsgálatok számos szerzője a fogyóeszközök magas költségeit veszi figyelembe, valamint a harmadik féltől származó termékek használatának lehetetlenségét ezekkel a termékekkel. A technika egyes tulajdonosai a nagy tömegét és viszonylag erős zajját panaszzik, hogy problémákat okoz. A felülvizsgálatok egyes szerzője úgy véli, hogy a többlépcsős szűrők használata nevezhető és méltóság (a porszívó nem szennyezi a levegőt), és hátránya (a szűrők rendszeres cseréje nélkül, a penész és a veszélyes mikroorganizmusok “ülései” lesznek).

A Cleansy PWC 100 modell fő hátránya, sok tulajdonosai nagy méretűek és a készülék súlya, ami megnehezíti az apartmanokban, szorosan kényszerített bútorokat.

A kompkikatakaró eszközök tulajdonosai (például Tuttoluxo 6s) megjegyzik a sokoldalúságukat, köszönhetően, amelynek köszönhetően otthoni tisztításra és autószőnyegek tisztítására, kárpitozott bútorok, szőnyegek, ruhák és még puha játékok. A hiányosságok között a szűrők rendszeres cseréjének szükségessége nélkül, amelyek nélkül a készülék szívóerőe gyorsan csökken.

A PWC-400 turbó-praktikus modelltulajdonosok fő előnye a kézi expressz tisztításhoz eltávolítható kézi porszívó jelenlétét tekinti, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan eltávolítsuk, például a háziállatok gyapjára anélkül, hogy szükség van egy terjedelmes porszívót telepíteni. Ennek a modellnek a fő hátránya, hogy a tulajdonosok figyelembe veszik a gyakori feltöltés szükségességét.

A következő videóban részletes áttekintést kap a Tuttoluxo 6S / 6SB porszívó a Zepterről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: