Zigmund & Shtain Üdvözlő szekrények Tippek

A sütőben gyakran készülnek a legszebb és időigényes hús, halak és zöldségek. A technika jellemzői befolyásolják, hogy milyen ételeket készíthetünk benne, és milyen jóak fognak kiderülni. Ezért érdemes figyelembe venni a Zigmund & Shtain szélszekrények különböző modelljeinek jellemzőit, és megismerkedhet a választott tippekkel.

A márkáról

A Zigmund & Shtain GmbH-t 1991-ben a Drezda Német városában alapították több védelmi vállalkozás alapján, amelyek a fegyververseny vége után úgy döntöttek, hogy a háztartási készülékek előállítását, beleértve a konyhai eszközöket is. A vállalat termékei gyorsan népszerűvé váltak a német piacon, ami miatt a védjegy jelentősen bővíthető, és nemzetközi vállalatká vált. Jelenleg az aggodalom központi irodája Düsseldorfban van, és termelési létesítményei Németország, Olaszország, Franciaország, Románia, Törökország és Kína területén találhatók.

Az orosz piacon a Z & S termékek először 2002-ben jöttek ki És gyorsan megnyerte a hazai vásárlók bizalmát. 2014-ben a német cég (kivonat és főzőpanel) 2 terméke elnyerte az “Év terméke” rangos orosz nyereményét. A Moszkvában működő társaság hivatalos képviseletével együtt az Orosz Föderációban széles körű hitelesített szolgáltatási központok létezik, amelyek az ország minden nagyobb városában nyitottak.

A vállalatnak is van egy képviseleti irodája és több SCS Kazahsztánban. A közeljövőben a Belaruszban és más post-szovjet országokban nyitott irodákat terveznek.

Sajátosságok

Mivel a vállalat valamennyi terméke elsősorban a német piacra és más uniós országokra összpontosít, A Z & S sütőknek minden szükséges megfelelőségi igazolványt tartalmaznak az európai jogszabályok jelenlegi normáinak megfelelően, és ezért különbözik az anyaggyártás során alkalmazott minőségi összeszerelés és biztonság meglehetősen magas szintjén, valamint az alacsony energiafogyasztás. Ugyanakkor az aggodalom fontos része a küldetésének, az aggodalom a technikájuk tulajdonosainak idejét és erejét tekinti. Ezért a sütőgázmodellek összes belső felülete könnyen tisztító zománckal van lefedve.

Az elektromos modelleket gyakran katalitikus és hidrolízis rendszerekkel is felszerelik, amelyek jelentősen megkönnyítik az ilyen berendezések ellátását.

A német aggodalom magabiztos a szállított berendezés minőségében és megbízhatóságában, ezért az összes sütőmodell garanciális élettartama 3 év. Ebben az időszak befejezése után további 2 éve további garancia van az alkatrészek számára. Észrevehetően a gázmodellek közötti különbség a legtöbb analógból – a konvekciós mód jelenléte, így a technika lehetősége észrevehetően bővül. Ilyen sütőknél nagy mennyiségű kekszet és gyógynövényt száríthatsz, nagy mennyiségű húsdarabot, szilárd méretű tűzhelyet, és gyorsan leolvasztja a húsokat és a zöldségeket. Minden gázkemence elektromos mérnöki rendszerrel van felszerelve.

Az eszközök összes modellje teleszkópos útmutatókkal, hármas üvegező ajtókkal, programozóval, thermospectopse és háttérvilágítással rendelkezik. A legtöbb modellben is telepítette a tangenciális hűtés rendszerét, megbízhatóan védi a bútorokat a készülék közelében, túlmelegedésből. A Zigmund & Shtain megjelenése és ergonómiája, a híres tervezők és mérnökök dolgoznak. Ennek köszönhetően a legmodernebb és divatos műszaki megoldásokat használja – például az elülső panelben “fulladás” legtöbb modellben a tamples.

Fajták

A német aggodalom különböző típusú sütők széles skáláját eredményezi. Tehát a telepítési módszer szerint független (külön telepítve) és beágyazott (konyhabútorok telepítésére szánt). Az alkalmazott energia szerint a német sárgaréz szekrények gázra és elektromos (sajnos, a vállalat nem kínál kombinált modelleket). A tervezési funkciók szempontjából az összes sütő cég osztható:

 • Retro (masszív aranyozott fogantyúk, göndör ajtók és színezés “a fa alatt”);
 • klasszikus (szokásos sütő a szokásos stílusban);
 • Futurisztikus (hi-tech stílusú, érintőképernyők, kijelzők és más modern elemek).

  Méretben kétféle technikát lehet megkülönböztetni:

  • Kompakt (45 cm szélesség);
  • Standard (60 cm szélesség).

   Tekintsük a német aggodalom modellkategóriáját.

   Modellek

   A Z & S gázkemencék tartománya csak 10 modellt tartalmaz, amelyek közül a legnépszerűbbek:

   • BN 19.503 S – 62 literes konvekciós rendszer nélküli és 60 cm-es független költségvetési változat;

   • BN 02.502 D – egy beágyazott sütő retro kialakítású, 60 cm széles és 59 liter;

   • BN 20.504 – tágas (67 l) beágyazott modell 60 cm széles, szigorú klasszikus kialakítással;

   • BN 21.514 X – Elegáns változata 67 liter készült retro-design egy nyíllal mutató a hőmérséklet, nappal és dekorációk csíkok az ajtón.

    A vállalat által javasolt elektromos berendezések száma észrevehetően több és 88. Leggyakrabban az orosz vevők figyelmét vonzza az ilyen modelleket:

    • Hu 106.511 B – a klasszikus kialakítású 56 literes költségvetés és kompakt verziójú energiafogyasztási osztályban van;
    • Hu 202.511 S – stílusos modell, színezett ajtóval és 59 liter térfogattal, az energiafogyasztás osztályára utal;
    • Hu 118.511 W – 62 liter modell, klasszikus kialakítással és két kanyarral;
    • Hu 114.611 B – 60 l-es opció 6 programozó működési móddal (leolvasztás, alacsonyabb fűtés, felső fűtés, kombinált fűtés, grillezés, konvekció);
    • EN 120.512 B – 60 liter modellje futurisztikus kialakítással és érzékszervi ellenőrzésekkel;
    • Hu 222.112 – Tágas (67 l) és egy modern változat érintésvezérléssel, amely közelebb és boosterrel rendelkezik.

    Tippek

    Az első paraméter, amely fontos figyelembe venni a sütő kiválasztásakor, a méret. Ez elsősorban például a beágyazott technológia, amely pontosan be kell testre szerint a méretei a leszállási szoba által a bútorokat. A gáz- és elektromos modellek közötti választás, érdemes megfontolni ezt Az elektromos gáztechnológia egyetlen előnye az elektromos áramhoz képest észrevehető alacsonyabb gázköltségnek nevezhető. Ugyanakkor az elektromos modellek sokkal biztonságosabbak, sokkal szélesebb funkcionalitással rendelkeznek, és a sárgaréz szekrény egyenletesebb fűtését biztosítják.

    Ezenkívül az elektromos modellek nem tartoznak a gázégető termékek rétegei, valamint automata rendszerekkel is felszerelve.

    Az elektromos áram megvásárlása előtt Érdemes ellenőrizni a kábelezés állapotát a konyhában, és ha szükséges, cserélje ki egy újabbat – egyébként egy szikla előfordulása vagy a tűz előfordulása. Ugyanez vonatkozik a kimenetre, amelyben a sütőt bekapcsolja. Ha ilyen berendezést csatlakoztat, minden bizonnyal meg kell telepítenie a földi vezetéket és egy különálló védőgépet, amely túlterhelés vagy problémák esetén kikapcsolja az eszközt, anélkül, hogy lehetővé tenné, hogy meghiúsuljon. Huzalok dokkolóhuzalokhoz, különösen az alumínium rézhez, csak csavaros terminálokat alkalmazzanak. A forrasztás és a több gallyak összekapcsolása nem biztonságos.

    A ZIGMUND & SHTAIN sütők pótalkatrészeit csak a Certified SC-ben kell megvásárolni.

    Vélemény

    A német sütők tulajdonosai a véleményükben és a felülvizsgálatokban a technika magas színvonalát és jó megbízhatóságát ünneplik. Ennek a berendezésnek a további előnyei, a vélemények a vélemények gyakran említik az elegáns designt, a könnyű gondosságot ezeknek a sütőknek, a kényelmes működési módok jelenléte, a könnyebb szabályozás, a szekrény teljes térfogatának egyenletes fűtése. Sok tulajdonos, mint fontos méltóság is megjegyzi a teleszkópos útmutatók jelenlétét. A gázkemencék tulajdonosai előnyei mellett vegye figyelembe a konvekciós rendszer létezését.

    Annak ellenére, hogy a vállalat 2002 óta működik az orosz piacon, számos véleménye úgy véli, hogy a vállalat termékei a közelmúltban megjelentek a hazai üzletek polcain, ezért egy kicsit ismertek a hétköznapi vásárlók számára. Tehát a Z & S technika állapotával még mindig észrevehetően rosszabb, mint a “promóciós” német márkák, mint a Bosch. Természetesen a német aggodalom és más hibák termékei nem tekintendők.

    A legfontosabb közülük az üvegajtóra vonatkozó garancia hiánya. A német vállalat választékának másik általános hiánya a beépített mikrohullámú kiviteli alakok hiánya.

    Az EN 222 modell tulajdonosai.112 b A véleményükben néha megjegyzik, hogy hiányzik a magas maximális fűtési hőmérséklet, amely 250 ° C. És a visszajelzés szerzői az elektromos sütőn HU 120.512 B gyakran panaszkodnak, hogy az energiafogyasztása osztály, míg közel paraméterek analógok gyakran utalnak az osztály A + (kevesebb áramot fogyasztanak az azonos módban). A “süllyesztett” togglers tulajdonosainak véleményeit megosztották. A visszajelzések szerzők többsége sikeres megtalálás, de a sütő tulajdonosai ünneplik, hogy az ilyen ágyak kényelmetlenek.

    Zigmund & Shtain EN 118 Elektromos szél áttekintése.511 s óra az alábbi videóban.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: