A 4 szobás lakás tervezése

Ellentétben az uralkodó sztereotípiákkal, a nagy család hazánkban nem ritka. Három gyermek, a kutya és az akvárium az egész falon meglehetősen nehéz elhelyezni egy kis méretű “Khruscsov” két szomszédos szobával, ami azt jelenti, hogy az ideje konstruktív megoldás. A négyszobás lakás megvásárlása nemcsak számos háztartási problémát megoldani, hanem kényelmes és hangulatos környezetet biztosít minden családtag számára. Figyelembe vesszük a legfontosabb kritériumokat, amelyeket egy 4 szobás lakás kiválasztásakor figyelembe kell venni.

Tervezés

Két alapelv létezik, amely követheti az optimális választást egy lakás vásárlásakor.

Első pillantásra, kölcsönösen kizárják.

  • A lakóövezeteknek leginkább elszigeteltek;
  • A lakás teljes területének szabadon és kényelmesnek kell lennie.

A mai napig számos fő lehetőség nyílik az ingatlanpiacon négy nappalival rendelkező lakások tervezésére.

A legelőnyösebb elrendezés legelőnyösebb típusai, amelyek (minimum) 3 hálószobából elszigeteltek egymástól, és a link egy tágas csarnok, ahonnan a szobákhoz, a konyhához és a közüzemi helyiségekhez való hozzáférés (ha van).

A modern lapos tervezési apartmanok elsősorban hálószobák, melynek mérete és elhelyezkedése lehetővé teszi minden családtag legkényelmesebb szállását. Ugyanakkor az egyik szoba általában több, mint a többi: leggyakrabban a szülők hálószobája vagy nappalija. Egy négyszobás apartmanban mindegyiknek nincs csak egy sarok, de leggyakrabban a saját szobájuk, amely személyi ízesítési beállításokon alapulhat.

Az alapja minden multi-szobás lakás egy nagy tágas hall, hogy ingyenes hozzáférést biztosít lakossági szobákban és a konyhában, és azt is lehetővé teszi, hogy kényelmesen és logikailag befogadni a szükséges bútorok és háztartási cikkek.

Bizonyos esetekben a csarnok nappali funkciót vagy akár lakószobát is elvégezhet, ha egy igazán nagy családnak van.

Nem szabad elfelejteni a WC-vel és a fürdőszobát. A jobb elrendezésű lakásokban általában 2 WC-szoba áll rendelkezésre, melyek közül az egyik a fürdőszobával kombinálva van. Nagyon kényelmes, különösen a reggeli órákban, amikor az egész család dolgozik, az iskolába vagy az óvodába, nem igaz?

A fentiek figyelembevételével a következő következtetéseket lehet levonni:

  • 4 hálószobás apartman kényelmes hálószoba és tágas társalgó, közvetlen hozzáféréssel, közvetlenül a lakóövezetekhez;
  • A konyha nem kell nagyobbnak lennie, azonban az 1-2 erkély vagy loggia jelenléte kellemes kiegészítés lesz;
  • 2 WC-szoba jobb, mint egy.

Új épület vagy másodlagos piac?

A kérdésre egyértelmű válasz nem létezik. Egyrészt a modern lakóépületek lakásai gyakrabban többek, mint a másodlagos piacon bemutatottak. Másrészt a másodlagos olyan ház lehet, amely legalább egy tulajdonosot megváltoztatott, ami azt jelenti, hogy megfelelő négyszobás lakást vásárolhat az Ön számára a házban, amely 2-3 évvel ezelőtt épült, mivel a tulajdonos Ez a ház úgy döntött, hogy külföldre hagyja az állandó lakóhelyet.

Ugyanakkor, a lakás egy tégla ház épült a szovjet időkben, akkor szükségszerűen kicsi: 4 szoba, nagy konyha, külön fürdőszoba és két nagy loggia – egyáltalán nem ritka a másodlagos lakáspiacon.

Meg kell érteni egy egyszerű dolgot: a lakás tervezésének teljes mértékben el kell gondoskodnia a vevőt, mert sok éven át komoly megszerzés, ha nem az életre.

Ezért a ház építési éve, mint belsőleg és külső állapota, nem olyan fontos. Ha tervezi, a kommunikáció állapota és a földrajzi helyzet elégedett, akkor a ház kora nem szabad összetéveszthető.

Másodlagos ház van ilyen mínuszok, mint a teljes nem megfelelő műszaki állapota a lakás (hiányzik a javítás), vagy kozmetikai javítás, amely részben vagy teljesen nem elégedett magával, mint a potenciális vevők. Mindazonáltal a másodlagos piac valóban nagy a volumen: felveheted lakások magunkat jó állapotban van, és a költségek őket, akkor szinte ugyanazon a szinten, mint az új épületek.

A jobb tervezés nagy apartmanjai megtalálhatók a “sztálinista” házakban és a modern lakóépületekben. A kommunikáció általános állapota és a fejlett infrastruktúra rendelkezésre állása nem kapcsolódik közvetlenül a lakóépület típusához és életkorához. Következtetés: Az új épület vagy a másodlagos ház választása nem alapvető fontosságú.

Kis konyha: Előnyök és hátrányok

Nagyon gyakran, a konyha területe kulcsfontosságú tényező, ha egy vagy egy másik lakást vásárol. Amikor a kis méretű elrendezésre kerül, ahol az utak mindegyik négyzetcentiméter, a konyha területe alapvető fontosságú. Azonban a modern négy hálószobás apartman metrárja lehetővé teszi, hogy elhanyagolja a konyha méretét, így a szoba fő funkciója: főzés, termékek és ételek tárolása.

A nagyszámú szobákban található apartmanokban a konyha nagyobb mértékű a közüzemi, gazdasági helyiségek, nem pedig egy teljes körű nappali, amelyben az este minden családba megy.

Felek vagy családi összejövetelek egy négy hálószobás apartmanban, a nappali tökéletes. Rendszerint ez a legnagyobb nappali.

Azok számára, akik jobban kedvelik a konyhában, jó hírek vannak: a modern multicotikus apartmanokban a konyha gyakran az ebédlővel kombinálva, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen enni egy nagy barátságos cégnél. Ilyen lakásokban az ebédlő mind a nappali, mind a gyermekek számára is elvégezheti a játékterem funkcióit. A konyhából önmagában elválasztható egy áttetsző partícióval vagy egy teljes körű ajtóval.

Vannak olyan négyszobás apartmanok is, amelyekben a konyhát tágas erkéllyel vagy loggiával kiegészítették. Nagyon kényelmes: egy nagy családban, gyakran egy hűtőszekrény nem működik, és a konyhában lévő bútorok több, mint 2-3 ember él.

Az ilyen esetekben a terhelés (és jelentős) része a loggiát veszi figyelembe, ahol a második hűtőszekrény képes lesz a második hűtőszekrény, az anya szimulátora fitness, apu szerszámok és még a gyermekjátékok számára. Ráadásul egy loggia vagy erkély jelenléte részben lesz, ha nem teljesen megszünteti a kis méretű konyha problémáját.

Elfogadjuk a döntést

Négy szobás lakás kiváló választás egy nagy és barátságos családi, készen áll a pénzügyi befektetések a saját kényelem és a jólét. Ha kétlem, hogy milyen típusú otthon előnyös – tégla vagy panel, akkor a jövőbeli lakás szobái számának megválasztása nem igazán téved, mert egy nagy terület nagyszerű lehetőségek.

Ha nem engedheti meg magának egy négyszobás lakást egy jobb tervezés, és kezdetben volt egy másik terve, a másodlagos lakások piacát kis méretű opcióként képviselik négy nappali, és a nagy családi hálószobák száma mindig be van kapcsolva kiemelten fontos.

Csak annyit kell tennie, hogy mindent megkenje, elveti a kételyeket, és eldönti az új hangulatos családi fészek megvásárlását.

Négyszobás apartman a legjobb megoldás azok számára, akik hozzászoktak tágas és fényes lakóhelyiségekhez, és nagyra értékelik a személyes helyet. Ugyanakkor nem szükséges sok gyermek élni egy négyszobás lakásban. Az egyik szoba könnyen felszerelhető a játék vagy a könyvtár alatt. Gyakran az egyik szobában egy mini edzőterem vagy egy kombinált nappali.

A választás csak az Ön számára van, és elég ahhoz, hogy elég legyen. A modern lakáspiac óriási lehetőségeket kínál, amelyek közül az optimális. A legfontosabb dolog, hogy megértsük, hogy a 4 hálószobás apartman hely és kényelem, személyes tér és egy ház egy nagy család számára. Ez egy olyan lehetőség, amely nemcsak egy ilyen területen él, hanem a vendégek fogadására is. És ez valóban a helyes választás.

Milyen érdekes felszerelni a 4 szobás lakást a következő videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: