A BBK zenei központok jellemzői és modellje

BBK – nem a leghíresebb elektronikus világ. Azonban a termékei legalább megérdemlik a figyelmet. Ezért itt az ideje, hogy felfedezzék a BBK Music Centers főbb jellemzőit és modelltartományát.

Sajátosságok

A MUSIC CENTER BBK, a fogyasztók jellemzése összpontosítson az ilyen berendezések kényelmét és annak kényelmét. Is ünnepelje a magas hangminőséget és a struktúrák kiváló összeszerelését. A legtöbb modell megjelenése is tetszik a tulajdonosoknak. Más értékelések elemzése során érdemes figyelmet fordítani az ilyen gyakran említett pillanatokra:

 • a felső és az alacsonyabb frekvenciák egyenletes hangja;
 • szép hang, függetlenül a kötetből;
 • a költség és a minőség elfogadható kombinációja (még jobb, mint sok elismert piacvezető);
 • Korlátozott ellenőrzési képességek a márkás alkalmazáson keresztül.

Népszerű modellek

De ezek a kijelentések túl általánosak. Szükséges a konkrét audio rendszerek elemzéséhez, és pontos értékelést biztosítanak a tulajdonságaikról. Jó példa a BBK zenei központjára Modell MA-890S. Ez az eszköz az 5. reakcióvázlat szerint történik.egy. Az elülső hangszórók határértékének hatalma 25 W.

Támogatja a rádióműsorok fogadását és zenét az SD szabványokból. Magabiztos munka a média típusú USB vaku is lehetséges. A mélysugárzó teljesítmény eléri az 50 W-ot.

A készülék vezérelhető a távirányítóból. Az ügy jó MDF-ből készült.

Érdekes módon úgy néz ki, mint egy összehasonlítás A MA-880S verzióval. Ez egy ötcsatornás hangsugárzó rendszer, de az első hangerő már 40 W. A hátul 40 W teljesítménye van, a központ 20 W, valamint a mélysugárzó energiája, és eléri az 50 W-ot. Az akusztikus tárcsázás előállításához fekete műanyag és MDF. A termék teljes mértékben megfelel a modern formatervezés követelményeinek. MA-880S célja a számítási csatlakozni DVD lejátszó, amely lehetővé teszi, hogy teljes értékű házi mozik.

A belső számítógépes logikai dekóder támogatja a többcsatornás hangzás átdolgozását. Lehetővé teszi, hogy külön-külön szabályozza a hangszórók hangjának intenzitását.

A hangbeállítás a lehető legtöbb részletességgel történik, míg a szoba akusztikai jellemzői figyelembe veszik. A funkcionalitás meglehetősen modern – van egy USB-port, és az SD kártyákról szóló információk olvasási rendszere, valamint egy digitális FM tartomány vevő. Mivel a zenei központ önellátó. Nem kell valami mást csatolnia neki, hogy élvezze a dallamot, vagy hallgassa a rádiót.

Nem számít, hogy a lejátszás forrását használják, tiszta és telített lesz. Ez a Sonic Boom Brand technikájának alkalmazása miatt érhető el. Azonban a BBK összes audioberendezésére jellemző.

Jó akarat és rendszer BBK AMS119BT. Az ilyen zenei központ képes a Bluetooth-kapcsolatról, és az FM szabvány digitális tunerjével van felszerelve. A megosztott kimeneti teljesítmény eléri a 70 W-ot. A fejlesztők kiváló távirányítóval gondoskodtak termékük felszerelésére.

A tuner memóriájában legfeljebb 30 rádióállomás felhalmozódik, és a fülbemászó és a magabiztos kialakítás bármely tulajdonos számára keletkezik.

Meg kell nézni ugyanazt a verziót, mint például BBK AMS120BT. Ez az eszköz támogatja a Bluetooth-ot is. Az összetételében azonban nincs rádióvevő. A kimeneti hang határértéke eléri a 30 W-ot. Egyetlen USB-port és 2 mikrofon bemenet van, karaoke funkció is támogatott.

Kiválasztási kritérium

Először is meg kell határozni, hogy szükséges-e hallgatni a rádiót. A funkció megtagadása egy kicsit megmenti. Mikro kompakt szintű audio rendszerek és kényelmes szállítani. De egy nagy helyiségben zenét hallgatnak, nem valószínű, hogy örömet szolgálnak. Nem helyénvaló olyan modellek kiválasztása, amelyek folyamatosan “Darling” -t kell dolgoznunk, vagyis a legnagyobb hatalom kiadását.

Ilyen felhasználás – nyilvánvalóan nem optimális rezsim. Jobb összpontosítani azon zenei központok, amelyek kapacitása 20-25% felett a kívánt szinten. Kiváló hangot adnak, és elég hosszú ideig tartanak.

Ne kellene kiválasztani a dinamikát a műanyagból.

  Ezen követelmények mellett hasznos figyelmet fordítani:

  • általános funkcionalitás;
  • további lehetőségek;
  • A termék kialakításának egybeesése a szoba belsejével.

  A következő a zenei központ egyik modelljének felülvizsgálata.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: