A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A tartalom átvitele a telefonról vagy más eszközről a TV-készülékhez tartozó kapcsolódási lehetőségek megteremtése miatt lehetséges. Az egyik leggyakoribb módja az adatok továbbítása a Bluetooth-ra. Ebben az esetben érdemes figyelembe venni az ilyen típusú kapcsolatot a Samsung TV-ben. Hogyan lehet engedélyezni a Bluetooth Samsung modellek, hogyan válassza ki és csatlakoztatjuk az adaptert és hogyan kell beállítani – erről a témáról az e cikk.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

Határozza meg a kapcsolat lehetőségét

A Bluetooth-on keresztüli kapcsolat nemcsak a más eszközökből származó fájlok megtekintéséhez. Sok modern modell vezeték nélküli fejhallgató fel van szerelve egy Bluetooth funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a TV és a játék hangot hangszórók. Ezért ennek a felületnek a jelenléte a TV-k számára kötelező a modern felhasználók számára. A Bluetooth a Samsung TV-n történő engedélyezéséhez a következőket kell tennie.

  1. Először meg kell mennie a Beállítások menübe.
  2. Ezután ki kell választania a “Hang” részt, és kattintson az “OK” gombra.
  3. Bluetooth engedélyezése egy párosító eszközön.
  4. Ezt követően meg kell nyitnia a “Hangszóró beállításait” vagy a “Headset Headset”.
  5. Válassza az “Eszköz keresése” lehetőséget.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A csatlakoztatott eszközök hiányában fejhallgatót, telefont vagy tablettát kell hozza közelebb a TV-könyvhez, és nyomja meg a “Frissítés” gombot.

Ha nincs felirat “Keresés az eszközökön” az ablakban, amely megnyílik, ez azt jelenti, hogy a TV nem rendelkezik modullal. Ebben az esetben speciális adapterre van szükség az adatok összekapcsolásához és továbbításához.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

Az adapter kiválasztása?

Először kitalálnod kell, hogy mi a Bluetooth adapter. Ez az eszköz képes fogadni és lefordítani a jelet az olvasási formátumba bármely modulnak a Bluetooth jelenlétével. Jelzés küldése rádiófrekvenciákkal, amelyek miatt az adatok párosítása és továbbítása. Válassza ki az eszközt előnyösen két vagy három csatlakozóval, ha egyszerre több eszköz csatlakoztatásához. Több modulok egyszerre történő összekapcsolásához Dual Link funkció.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A Samsung TV-k Bluetooth-adapterének szívében az elemek és a töltő aljzatok jelenléte is. Egyes eszközök az akkumulátorokból vagy a hálózatépítésből származnak. A jelátviteli eszközök megkülönböztetik az audio fogadás – Ez a Mini Jack 3 csatlakozó.5, RCA vagy száloptika.

Ha egy adót választja figyelembe a szabványos szabványok támogatását. AVRCP, A2DP és A2DP 1, SBC, APT-X Support Options, HFP különböző bevonási területekkel és audioáram sebességváltóval. A szabványok jelenléte az adapterekben jelentősen növeli az eszköz költségeit. Azonban egyes felhasználók nem javasolják, hogy túl olcsó modelleket vásároljon. Az olcsó modul gyakran késlelteti a hangátvitelt vagy a megszakításokat egyáltalán.

Vannak adaptermodellek, amelyek különálló konzol, erős akkumulátorral. Az ilyen eszközök töltés nélkül több napig dolgozhatnak fel.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

Az adapter szabványnak köszönhetően 5.0 A készülék jelentősen növeli a nagysebességű adattartományt. Számos modul csatlakoztatható egy ilyen adapterhez.

Adóvásárlásakor figyelembe kell vennie a készülék kompatibilitását a TV-vel, valamint a Bluetooth verzióval. 2019-re a 4. verzió releváns.2 és annál magasabb. Minél magasabb a verzió, annál jobb a hangminőség. A stabil kommunikáció elősegíti az adapter és a csatlakoztatott szerkentyű kevesebb energiafogyasztását. Érdemes megjegyezni ezt Az adapter 5-ös verziójának megvásárlásakor.0 és Bluetooth 4 verziók 4.0 csatlakoztatott eszköz lehet összeférhetetlenség.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A dalok átváltásának lehetőségével rendelkező távadók modellek vannak. Az ilyen modellek magas költséggel rendelkeznek. De azok, akik szeretik a teljesen felszerelt modulokat, ez az eszköz megkóstolnia kell. Néhány adaptermodellnek számos módja van:

  • jelátvitel;
  • recepció.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

Hogyan kell csatlakozni?

Mielőtt bekapcsolná a modult a TV-be, Meg kell teremteni. A TV hátulján meg kell találnod a “Audio” bejáratát. Ehhez a csatlakozóhoz csatlakoztassa az adóból származó vezetéket. A Flash meghajtót az USB-csatlakozóba helyezzük az eszközt. A Bluetooth-ot is be kell kapcsolnia a párosító modulban (telefonon, tabletta, pc).

Ezután meg kell nyomnia a kereshető kulcsot az adónál. Általában az ilyen adapterek fényjelzővel vannak felszerelve. A keresési kulcsot néhány másodpercig kell rögzíteni. A keresési folyamat során az adapter indikátor villog. Kell várnia egy kicsit, amíg az eszközök megtalálják egymást. A TV-hangszórók csatlakoztatása után hangjelzést hallhat. Ezután lépjen a menübe, válassza ki a “Hang” részt, és aktiválja a konjugátumkészüléket a csatlakozóeszköz elemben,

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

Ha az adapter úgy néz ki, mint egy nagy blokk, akkumulátor, akkor A csatlakoztatás előtt külön kábelen keresztül kell feltölteni. A töltéshez használt kábel egy készletben található. A töltés után ki kell választania az optimális kapcsolat módszert: RCA, Mini Jack vagy Fiber Optic. Miután a kábel csatlakoztatva van az adóhoz, második vége csatlakozik a TV-hez. Mindezen intézkedések után Ellenőrizze az eszköz párosítását.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

Beállítások

Az adó beállítás nagyon egyszerű. Általában a TV-készülékhez tartozó Bluetooth-adapter csatlakozik az audio bemeneten (RCA). A modern Samsung modellek ezt a csatlakozót tartalmazzák. De ha nincs ilyen bejárat, Különleges opcionális RCA-t kell vásárolnia az USB / HDMI adapterhez.

Az adapter csatlakoztatása után a párosítási eszköz automatikusan csatlakozik a TV-hez bármilyen beállítás nélkül. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a TV-vevő felismerheti a csatlakoztatott adót. Ez látható, miután a Beállítások menübe lép. A menüben kiválaszthatja a “Csatlakoztatott eszközök” lehetőséget. Ezután egy külön ablakban megjelenik a csatlakoztatott eszközök jelenléte. Ha a gadget és a TV közötti szinkronizálás nem történt meg, a felhasználónak újra kell indítania mindkét eszközt.

Amikor a modulot a TV-készülékhez egy Bluetooth-adapteren keresztül csatlakoztatja, megfelelően be kell állítania a hangot és a hangerőt.

A Bluetooth engedélyezése a Samsung TV-n?

A hangerő beállításakor Érdemes megfontolni azt a távolságot, amelyen a párosító modul a TV-tól származik. A TV-vevőtől nagy távolságra a hang interferenciával vagy részleges jelveszteséggel játszható le. Emiatt a felhasználó problémás lesz a kívánt hangerő beállításához.

A Bluetooth-on keresztüli összekötő eszközök a TV-készülékhez való csatlakozáshoz a legjobb megoldás. Ha a gyártó nem adja meg ezt az interfészt, akkor a Bluetooth segítségével csatlakozhat egy speciális adó segítségével. Ezek az eszközök nagyon kompakt és kényelmesek.

A cikkben megadott ajánlások segítik az adaptert a Samsung TV-hez való csatlakoztatásához. Emlékeztetni kell arra, hogy a fenti pénztárak a Bluetooth teszteléséhez és csatlakoztatásához a Samsung modellekhez tartoznak. Az adapter kiválasztása a személyes preferenciáktól és kényelemtől függ. Kiválaszthatja a legolcsóbb modellt minimális funkcionalitással. A drága adapterek fejlett opciókkal és jobb “töltelékkel”.

Arról, hogy mi a Bluetooth-adó, nézd meg.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása