A DIGMA akció kamerákról szól

A cselekvési kamrát egy kompakt méretű kamerának nevezik, amelyet magasabb biztonsági előírások védettek. A mini kamerákat 2004-ben kezdték előállítani, de abban az időben az összeszerelési és technológiai képességek minősége messze nem volt ideális. A mai napig hatalmas számú modell van a különböző gyártóktól. Tekintsük a Csatlakozó kamerákat a DIGMA cégtől.

Sajátosságok

A cselekvési kamerák digma saját megkülönböztető jellemzői vannak.

 1. Modell-elosztó. A hivatalos honlapon 17 releváns modellt jelzett, amelyek közül választhat. A vevőnek lehetőséget ad arra, hogy megvizsgálja saját mini kamarazati követelményeit, és külön-külön választja ki a modellt.
 2. Árpolitika. A vállalat a kameráikhoz alacsony árcímkéket tartalmaz. Ha úgy véljük, hogy a cselekvési kamerák formátuma gyakori veszteségeket, törést és meghibásodást jelent a károsodásokban, ez egy nagyszerű lehetőség több kamera kiválasztására egy kis árcédulán egyszerre.
 3. Felszerelés. Az extrém kamera piacon megnyertő gyártók soha nem adnak további kiegészítőket. A DIGMA másként jön, és a készüléket gazdag kötőelemekkel felszerelte. Ezek a szalvéták a képernyő, az adapterek, a keret, a klipek, a vízálló tartály, két tartó különböző felületeken, szerelve a kormánykerékre és sok más más kis dolgokra. Mindezek a kiegészítők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és korai vagy későn fognak jönnek a video monitoron.
 4. Útmutató és garancia az oroszul. Nincs kínai vagy angol karakter – az orosz felhasználók számára, az összes dokumentáció oroszul jön. Ez megkönnyíti a modul utasításainak és funkcióinak tanulmányozását.
 5. Támogatás éjszakai funkciója. Ez a beállítás jelen van a DIGMA eszközökön a drágább számára, de ez a funkció lehetővé teszi, hogy videót készítsen mesterséges világítással vagy majdnem teljes sötétséggel.

Felülvizsgálati modellek

DICAM 300

A modell a videók és fotók egyik legjobb képe. A hátrányok közül kiválaszthatja az akkumulátor mennyiségét más kamerákkal összehasonlítva: 700 mAh. A 4K-MODE kiváló minőségű felvétel lehetővé teszi, hogy lédús, kötetkereteket kapjon.

A fényképezőgépet szürke műanyag borítja, van egy nagy teljesítmény gomb a külső, valamint egy kimenet egy mikrofon formájában három kanyargós sávok. Minden oldalsó felületet egy olyan pont műanyag formájában készítünk, amely egy gumi bevonattal hasonlít. Gadget kényelmesen fekszik a kezében, és nem okoz olcsó műanyag érzéseit.

Műszaki adatok:

 • LENGHT LENS – 3.0;
 • Wi-Fi van;
 • Csatlakozók – Micro USB;
 • 16 megapixel;
 • Súly – 56 gramm;
 • Méretek – 59.2x41x29,8 mm;
 • Akkumulátor kapacitása – 700 mAh.

DICAM 700

A DIGMA modellek egyik vezetője. Egy fényes dobozban van, amely minden technikai információt jelenít meg. A csomagolt kamera belsejében és egy kiegészítő tartozékkészlete. Ideális használatra Dvr. Megtalálhatja az összes szükséges beállítást: Videó törlése egy adott időszak után, folyamatos felvétel és időpontok és idő jelzése a keretben a felvétel közben.

A 4K-ban való eltávolítás jelen van a modellben, és a fő előnye. Kamera, mint más modellek, ellenáll a víz alatt 30 méterrel A Védő Aquaboxban. A fényképezőgép klasszikus téglalap alakú fekete színben készült, a bordázott műanyagból borított felület oldalán.

Gombok A külső és felső oldali irodát kék fény jelöli. Kívülről, a lencse mellett is telepedett le Monokróm kijelző: Megmutatja a fényképezőgép, a dátum és az idő felvételi videó beállításairól szóló információkat.

Műszaki adatok:

 • Lens lencse – 2.8;
 • Wi-Fi van jelen;
 • MicroHDMI csatlakozók, mikro USB;
 • 16 megapixile;
 • Súly – 65,4 gramm;
 • Méretek – 59-29-41mm;
 • Akkumulátor kapacitása -1050 Mach.

DICAM 72C

ÚJ A cégtől izgalmat okozott. Az első alkalommal a DIGMA kamerák alacsony árkategóriájukért jöttek ki. A vállalat kiadta a kamerát fejlett funkciókkal, és az árcédula nőtt.

Műszaki adatok:

 • Light Lens – 2.nyolc;
 • Wi-Fi van jelen;
 • Csatlakozók – MicroHDMI és Micro USB;
 • 16 megapixel;
 • Súly – 63 gramm;
 • Méretek – 59-29-41mm;
 • Akkumulátor kapacitása – 1050 Mach.

Hogyan válasszuk ki?

Számos olyan elem van, amelyekre szükség van a cselekvési kamera kiválasztásakor.

 1. Fekete akkumulátorok és kapacitásuk. Ahhoz, hogy kényelmesen lőhessen videót és fotókat, kívánatos, hogy a kamerát a legmagasabb akkumulátorral választja ki. Ezenkívül nem lesz felesleges, hogy több további tápegységet vásároljon, így a hosszú távú felvétel során a készülék visszatérhet az első akkumulátor után.
 2. Tervezés. A DIGMA márkából származó kamerák különböző színű színekben készülnek. Ezért el kell döntenünk, hogy milyen design a felhasználó akar a kamera: lehet fekete, bordázott felület, vagy egy könnyű szerkentyű megvilágított gombok.
 3. Támogatás 4k. Ma a technológia lehetővé teszi, hogy csodálatos személyzetet készítsen. És ha úgy dönt, hogy eltávolítja a természetet, a tájakat, vagy a saját blogodat, a lehetőséget a nagy felbontású felvétel lehetőségére. A fényképezőgép autorekaster használata esetén a 4K-os felvétel elhanyagolható.
 4. Költségvetés. Bár minden vállalati kamerák megfizethető áron, itt is saját drága modelljei és ultrahangja van. Ezért akár több kamerát is el lehet vinni a legalacsonyabb áron, vagy választhat az egyik, több prémium variáció mellett.

Gyakran az extrém felvételkészítések szerkentyűje szünet és Az építés, Mivel az agresszív környezetben: víz, hegyek, erdő.

Emiatt kívánatos, hogy kívánatos legyen a két kamerára: egy alacsony árcédulával, a másik pedig egy fejlett töltelékkel. Tehát megvédheti magát az egyik szerkentyű hirtelen meghibásodásából.

Válasszon a jelenlegi modellek közül a gyártó hivatalos honlapján: Vannak rendezési kamerák a jellemzők, valamint a kamera összehasonlító funkciója szerint. A felhasználó több eszközt is kiválaszthat, és hasonlítja össze a jellemzőiket.

A következő videó áttekintést nyújt az ECCHN kamerák digma költségvetéséről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: