A Dyson rajongók jellemzői

A Dyson, ismerős a legtöbb felhasználó számára kiváló minőségű és drága porszívók, nemcsak tisztítóberendezést, hanem klímavált technikákat is termel, beleértve a rajongókat is. Mint az egész technika e társaságból, a rajongóknak különleges “chipje” – vannak olyanok, amelyek a gyermekek és a felnőttek számára teljesen biztonságosak. Az ilyen típusú technológiák előnyei közé tartozik a környezetbarát és a csendes, valamint a tervezés integritása és a termék kis súlya.

  Jellemzők

  A Dyson technológia egyik legjelentősebb jellemzőjének a pengék hiányára utal. A légáramlás a készülék belsejében van, és a csőből kerül szállításra.

  Ennek köszönhetően minden modell:

  • Csendes (nincs pengék, nincs zaj: zajszint 29,6 db);
  • hipoallergén (por nem halmozódik fel a pengéken, nincs szaga jellemző a rajongóknak);
  • Biztonságos az egészségre (a levegő áramlása a ventiláterületek egész területén megszünteti, megszünteti azt a képességet, hogy megbetegedjen a felhasználó “elmosódott” miatt: ezeken a rajongók alatt aludhat, és nem félsz a hideg elkapni);
  • alacsony energiafogyasztással 20-40 W.

  Működés elve

  A vak nélküli dyson ventilátor egy olyan turbinaból áll, amely rejtve van a házban és a gyűrűkben. A turbina nyomást gyakorol levegőre a résszel felszerelt gyűrűben. A brit mérnökök egyértelműen kiszámították a levegőellátási teljesítményt és a lyuk átmérőjét, amelyben a ventilátor csendben működik, de ugyanakkor tökéletesen lehűti a levegőt. A levegőellátási sebességet könnyen szabályozhatja egy gombnyomással, és mindkét irányban is megváltoztathatjuk a dőlésszöget.

  Ha megad egy bizonyos módot, akkor a ventilátor mindegyik irányban 90 fokos lesz.

  Az ilyen ventilátor képes akár 500 liter levegőt kihagyni másodpercenként, Ugyanakkor egyenletesen forgalmazza az egész szobát, és nem koncentrál egy pontra. Ezt egy ultragyoros motorral, egy üres csövet éri el a ház belsejében, amelyet a levegő és a dugattyú csatornaként használnak.

  A levegőt az alábbi eszközbe húzza, ahol különleges lyukak találhatók, a légi csatornahoz tartoznak, amelynek elvét a légi jármű szárnyának elvéhez hasonlóan, a csatornán még inkább felgyorsul. Ennek következtében az alacsony nyomású régió automatikusan bekövetkezik, ami késlelteti a levegőt a szervezet 20-szor több kezdeti.

  A Dyson rajongók ajánlott az allergiákhoz, nemcsak a gyártók és a brit szabványok, hanem a moszkvai gyermekgyógyászat is.

  A gyűrűt egy másodperc alatt törölheti, amelyből az anyag, amelyből a ház antisztisztikus anyagból készül, ezért nem vonzza a port.

  Fajták

  Az éghajlati berendezések között asztali és kültéri modellek, amelyek teljesen illeszkednek bármilyen belső térhez. Az egyetlen kivétel talán a szoba etnikai stílusban és a klasszicizmus stílusban történő kialakítása.

  A fújás standard funkciói mellett egyes modellek melegíthetik és tisztíthatják a levegőt, kombinálva a tisztító és a fűtőkészülék funkcióit.

  A legnépszerűbb Dyson Am01 íróasztal 10 hüvelyk. Ez egy egyszerű eszköz, amelyben nincs időzítő és magasságállítás. A modell teste műanyagból készült, a teljesítmény 40 W, a dőlés és a forgatás funkciója van. A menedzsment a konzol segítségével történik.

  Második legnépszerűbb modell kültéri Dyson Am04 ventilátor fűtés, amely nem vonatkozik a költségvetésre. Fűtési funkcióval rendelkezik (2 ezer. W) és hűtés (10 sebesség az áramlási sebesség beállításának lehetőségével). Az eset 70 fokot forog, és a vezérlés a távirányítón keresztül történik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a fénymutatók beállítását. Ezenkívül a modell egy időzítővel rendelkezik, 9 órán keresztül, a billentés elleni védelem.

  Vélemény

  A felhasználók egyhangúlag ünneplik az eszköz szokatlan tervezését, amely az összes vendéget vonzza. És elégedettek a gyűrű biztonsága (akár beillesztheti, és a haj sem húzódik meg sehol) és a levegő eloszlásának minősége.

  Az egyetlen negatív a magas költség, amelyre megvásárolhat egy osztott rendszert.

  A szabadtéri rajongóknak, a panaszok többek, néhány felhasználó megjegyzi, hogy a helyiségben, ahol a TV nem működik, a légáramlás zaja nagyon jó. De ugyanakkor a kialakítás lehetővé teszi, hogy egy személy (Point Air Distribution) és az egész szoba (szétszórt elosztás). Ezenkívül számos fogyasztó számára fontos előny a villamosenergia-számlák csökkentése.

  Arról, hogy a Dyson Fan működik, nézze meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: