A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Okostelefonok – kétségtelen, a modern technológia jelenlegi csodája. Naponta több tucatnyi modulokat cserélnek, Legyen nézni, zenelejátszót vagy akár személyi számítógépet. Azonban még egy ilyen high-tech eszközben is vannak problémák a működési programokkal. A fejhallgató megjelenése, amikor a lattes nincs csatlakoztatva – egyikük. Mi a teendő, ha a bosszantó ikon folyamatosan ég? Szerencsére, hogy könnyedén kezeljék vele.

Közös okok

És nagy, az oka annak, hogy az ikon nem ki van kapcsolva, csak kettő – Ezek károkat okoznak a csatlakozó vagy bármely szoftver hibás működés az okostelefon rendszerben.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Mechanikai károk

Ez a fajta probléma akkor fordul elő, ha például, Az eső alá esnek, vagy magas páratartalom mellett elhagyták a modulot, A fejhallgató kikapcsolása nélkül. Az ilyen vízkezelési eljárások után a telefon továbbra is meghatározza a fülhallgató jelenlétét, amikor ki van kapcsolva – a szokásos dolog. Az esőcseppek vagy a kondenzátum könnyen behatolhat az elektronikába és károsíthatja azt.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Próbálja meg, hogy ne kapjon telefont egy zsákból vagy zsebéről eső vagy havazás alatt.

A második helyen a prevalencia – Por és szennyeződés a csatlakozóba esik. Kevés ember kábeles gyakorisággal kefe telefonjaikat, amelyből nem csak a fülhallgató csatlakozója szenved, hanem a MicroUSB kikötője, hangszórók és mikrofon.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

A problémák elkerülése érdekében ne viseljen technikát az alom zsebében, és ne tegyen piszkos felületeket.

Ha gyakran elhagyja a telefont, Akkor ne meglepődj, hogy más változatos mechanikai károkat is kapsz, a törött képernyő mellett. A látszólag tartós külső esetek ellenére a belső részek is könnyen károsak, mint a külső. Gyakran a technika egyszerűen megtagadja, hogy ne csak a fejhallgató és a fülhallgató, hanem más csatlakoztatott eszközökre is reagáljon.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Szoftver hibák

A legegyszerűbb és leggyakoribb ok Telefon lóg vagy a hosszú hibás.Ez a probléma meglehetősen egyszerű, és a jövőben megfontoljuk, hogyan lehet megszüntetni. Ezen túlmenően azonban ilyen súlyosabb problémákat nem lehet kizárni Hibák a telefon firmware-jében, valamint a zenelejátszók, a rádió és egyéb alkalmazások munkájában amelyben a hangszórók részt vesznek.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Diagnosztika

Mielőtt eldöntené, hogy megoldja a problémát, meg kell találni a megjelenésének okát. Ehhez több egyszerű műveletet kell végrehajtania:

 1. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a probléma felmerült, mivel Ön Nem pontosan kihúzta a csatlakozót a csatlakozóból. És legalább egy hiba nem tudott azonnal észrevenni, próbálja meg emlékezni, ha utoljára használta a fülhallgatót, és ez a probléma, mielőtt csatlakoztatta volna.
 2. Sokkal nehezebb meghatározni, hogy az oka van-e Nedvesség felhalmozódása a telefon csatlakozójában. Ha azonban az utcáról érkezett, például az otthoni vagy a boltba, azaz a szobában, ahol a hőmérséklet lényegesen magasabb, mint az utcán, a kondenzátum könnyen megjelenhet a kiegészítők fémdejében, Természetesen a telefon. És bár a modern okostelefonok többsége könnyedén megbirkózik ezzel a problémával, vannak kivételek.
 3. Szennyeződés a kikötőben. Ugyanaz Ez az opció nem lehet nyilvánvaló. Hiba bármikor előfordulhat – úgy, hogy még csak nem is érti, mi az oka. Még az idegen tárgyak jelenlétében is a csatlakozó belsejében a fejhallgató általában működhet, csatlakozik hozzá. A diagnózis e komplexitásának ellenére ez a probléma megoldódik az elemi.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Hogyan kapcsolja ki az ikont

Ha ilyen probléma merült fel a telefonján, Számos lehetőség van a megoldáshoz.

A fejhallgató csatlakozó tisztítása és szárítása

Bár ez a módszer a legegyszerűbbnek tűnik, de az okostelefon mechanikai károsodásához kapcsolódó problémák fele.

Ne használja ezt a módszert, ha a meghibásodás oka a csatlakozó nedvessége.

Még akkor is, ha úgy tűnik, vizuálisan tiszta és száraz, előfordulhat, hogy nem így van. A legkisebb csepp nedvesség és por behatol mélyen résidők, és gyakran látja őket egy szűk helyen, ha nem lehetetlen, elég nehéz.

Tisztítani szükség van fogpiszkálóra vagy mérkőzésre, és minden olyan anyagra, amely nem fog. Semmilyen esetben ne használjon fém tartozékokat, mert károsíthatják a kikötői kikötőket. Érdemes tartózkodni a gyapjúból, a papírból, a gézből és a kötésről, mivel szálak maradhatnak a modulban, és a probléma csak súlyosbodik. Jobb, ha egy kis darab pamut vagy más természetes anyagot használunk.

Tegye meg a fogpiszkáló körül, és óvatosan lépjen be a csatlakozóba. Több kör alakú mozgás után eltávolítható. Most vegye be a fejhallgatót, és helyezze be többször, és vegye fel a dugót.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Ha azonban az eső alatt van, a telefon egy pocsolyába esett, vagy sikertelenül elfogadta a fürdőt, ez a módszer nem felel meg az Ön számára, mivel ez csak a problémát csak rontja. Nak nek Távolítsuk el a nedvesség további behatolását az okostelefonba, vegye be a hajszárítót, és kapcsolja be minimális teljesítmény mellett. Küldje el a forró levegő áramát a csatlakozóhoz, és 10-15 percig szárítsa meg. Miután a folyamat befejeződött, hogy egy darab szövet, vagy egy szálmentes szalvéta és segítségével a fogpiszkálóval, távolítsa el a többi nagy cseppek a víz.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Néhány szakember is Javasoljuk, hogy visszavonja a telefont és szárítsa meg 3-4 órán át.

Csak akkor ajánlatos, ha a készülék a vízbe esett, vagy nagyon erős eső alatt van.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Nos, végül, érdemes megjegyezni, hogy az új modell a zászlóshajó okostelefonok, amelyek fel vannak szerelve elleni védelem víz kerüljön az ügy, nem tartoznak az ilyen jellegű problémákat. Ezért a legvalószínűbb, keresse meg a probléma okát Az eszközszoftverben.

Speciális kulcskombináció

Gyakran a fejhallgató ikon előfordulását a Glitch program igazolja. Azonban az eszköz egyszerű újraindítása itt nem valószínű, hogy segítsen. Ebben az esetben a lecsökkentő manipulációk az okostelefon gombjaival a mentéshez jönnek:

 1. Először csatlakoztassa a fejhallgatót a készülékhez, és győződjön meg róla, hogy be van kapcsolva, látja a fejhallgatót és teljesen funkciót. A képernyő kinyitása.
 2. A fülhallgatón és a telefon testén, rögzítse a hívás elfogadó gombjait és teljesítményét. 5-6 másodperc elteltével hagyja élesen.
 3. Most gyorsan húzza a fejhallgató dugót a csatlakozóból.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Bizonyos esetekben ez a módszer segít, de ha a probléma az okostelefon bármely alkalmazásának szoftverében, a gombok egyszerű megnyomása nem segít, és komolyabb módszert kell használnia.

Adatok visszaállítása

Adat tisztítás – A készülék programrészében előállított működés.

Nem lehet alkalmazni csak akkor, ha minden más módszer nem mentette meg a helyzetet.

A megbízhatóság érdekében érdemes tisztítani az összes alkalmazás gyorsítótárát hangszórókkal vagy fejhallgatóval:

 1. Menjen a “Beállítások” menübe (általában ábrázolt ikon a felszerelés formájában), és keresse meg az “Alkalmazások” elemet.
 2. Válassza az Alkalmazások lehetőséget a fülhallgató segítségével. Ez általában “zene”, “rádió”, különböző játékok és egyéb játékok.
 3. Kattintson az egyikre.
 4. A megnyíló alkalmazás ablakban kattintson a Clear Cache gombra.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

jegyzet Az a tény, hogy minden felhasználói adat, eszköz, az alkalmazáson belüli fiókot a tisztítás során törlik. Tegye ugyanezt más alkalmazásokkal.

Ajánlások

Ha más hibákat észlel a telefonban, például függő, az alkalmazások meghibásodása, az érzékelő gyenge teljesítménye, a fent leírt módszerek nem kezelhetik a problémát. Törölje az utasításokat, mit kell tenni ebben az esetben. A tapasztalt felhasználóknak azonban számos ajánlása van, Frissítse a rendszert, tekerje vissza a gyári beállításokat, vagy tegye egy újat egyáltalán.

Az adatok visszaállítása és a beállítások segítenek a következő videókban:

De nem szükséges túlságosan reménykedni az Ön erejére és útmutatására az interneten. Ha a mobil technológiában egy kicsit érted, bízzon az ilyen komplex folyamatot az operációs rendszer újratelepítésével, még mindig szakemberek.

Bizonyos esetekben is Tisztítsa meg a csatlakozót speciális érintkezőfolyadékkal. Minden rádiós elektronikai áruházban értékesítik. Az ilyen tisztításhoz azonban speciális felszerelést igényel, de nem áztatható.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Számos általános ajánlás van arról, hogy mit tegyen az ilyen probléma megelőzésére:

 1. Az eső, a köd vagy egyszerűen magas páratartalom alatt az utcán Viselje a telefont szorosan rögzített zsebében vagy táskában. Próbálja meg elhagyni ezt az időt a vezetékes fejhallgatók használatából, mivel a nedvesség a csatlakozóhoz csatlakozhat a csatlakozóba.
 2. A telefont a cseppekből való teljes védelme lehetetlen, de a belső részleteinek védelme – könnyű. Ehhez különféle Védőburkolatok. Lehet, hogy lágy szilikonból készülhetnek, amely tökéletesen lágyítja a modul és a kemény műanyag vagy a bőr cseppét. És bár most az okostelefon ilyen tartozéka egyre népszerűbbé válik a vonzereje és a modellek széles skálájának köszönhetően.
 3. A csatlakozók időben történő tisztítása és szárítása a telefonban nem veszi sok időt, mivel az első pillantásra tűnhet. Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot a legegyszerűbb és kényelmesebbé tegye, használhat egy kefét egy régi hasított szempillákból. A legfontosabb dolog az, hogy ezt az eljárást havonta legalább 1-2 alkalommal töltse.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

Ami a Gadget szoftvert illeti, akkor minden sokkal egyszerűbb. Az App Stores-ben számos különböző segédprogramot találhat a belső memória tisztításához a szemétből. Ne hagyjon szabad helyet és Telepítse az anti-vírust az okostelefonon. Nem csak megvédi a személyes adatait, hanem a rendszert veszélyes hatásokból és hibákból is megtartja.

A fejhallgató ikon eltávolítása a telefon képernyőjén?

A fejhallgató ikon eltávolításának másik módjával a telefon képernyőjén és a visszatérési hangból a következő videót láthatja:

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása