A hangszórók csatlakoztatása a Samsung TV-hez?

További akusztika csatlakoztatása a TV-hez – csodálatos megoldás a hangminőség javítására. Szabályként a szabványos hangszórók nem tudnak térfogatcsillapítóval és tiszta hangokkal büszkélkedniük, nem is beszélve a különböző hanghatások egyértelmű átvitelére. Számos opció van az oszlopok összekapcsolására – mind a vezetékes, mind vezeték nélküli modellek. További zenei felszerelések segítségével új szintre böngészhet kedvenc filmjei és sorozatait.

A kapcsolat módszerei

A TV hangszórókkal történő szinkronizálása után a felhasználó olyan hangok és hatások lesznek, amelyek a szabványos hangszórókon keresztül nem hallhatók. A film reális filmet ad. Kinománok, akik nagyra értékelik, nemcsak a képminőséget, hanem hangtámogatást is, a televíziós vevőkészülékeket erős hangsugárzókkal vagy teljes körű hangszórókkal is.

A szakemberek osztályozzák a zenei felszerelést, tekintettel a funkcionalitás, a specifikációk és más paraméterek alapján. Az aktív akusztikus rendszerek a legnagyobb terjesztést kapták.

Ezt a faj jellemzi, hogy a gyártók felszerelik a technikát egy beépített erősítővel. Ez fontos elem az optimális teljesítmény és más minőségi paraméterek eléréséhez.

A passzív hangszórókat is használják és csatlakoztatják a TV-hez. Ez a fajta akusztikus berendezésnek nincs saját erősítője, ezért külön kell megvásárolni. Ez az alapvető hátránya az aktív hangszórókhoz képest. Azonban egy további erősítő segítségével magasabb teljesítményt érhet el.

2 fő módja a hangszórók TV-hez való csatlakoztatásához:

 • Csatlakozás a vezetékekkel – A technikát kábelekkel párosítjuk a megfelelő csatlakozókba való beillesztéssel;
 • Vezeték nélküli szinkronizálás, amely a Bluetooth vagy Wi-Fi protokollon történik.

Akusztikus berendezések csatlakoztatása a Samsung TV-készülékekhez, használhatja az egyik opciót a televíziós vevő és az oszlop képességek modelljétől függően.

A vezeték nélküli oszlopok csatlakoztatása?

Egyre több modern felhasználó választ Vezeték nélküli akusztika. A vezetékek hiánya miatt a szoba bármely részébe helyezhető, a fő dolog az, hogy megfigyelje a TV optimális távolságot. A legtöbb modell szinkronizálva van A Bluetooth protokoll szerint. Jelenleg sok számítógépes hangszórók már megjelent, ami kényelmes, hogy velük együtt egy laptop vagy használatát kiegészítő akusztikai TV-k, mobiltelefonok és egyéb technikákat.

A vezeték nélküli fülhallgató csatlakoztatása a következő:

 • Először engedélyeznie kell a fejhallgatót, és fordítson párosodás módba;
 • Ezután meg kell nyitni a beállításokat a TV, aktiváljuk a Bluetooth modul, mely után a tv-vevő megkeresi a készülékek száma, és a fülhallgató megjelenik a listán;
 • Válassza ki a modulot, és erősítse meg a párosítást.

A kiegészítő berendezés nélküli szinkronizáláshoz a TV-t megfelelő modullal kell felszerelni. Ha ez utóbbi hiányzik, meg kell vásárolnia Speciális adapter, Helyezze be a portra és aktiválja. A modern modellek összekapcsolódnak USB csatlakozó. Az elavult televíziós vevőkön ez a csatlakozó hiányozhat. Ebben az esetben szükséged lesz Zsinór-adapter. Keresse meg a megfelelő opciót, nem lesz nehéz, tekintettel a kábelek széles skálájára.

Ebben az esetben a fent leírt séma szerint szinkronizálás következik be, az egyetlen különbség az, hogy további eszközöket (adapterkábel, adapter) kell használni.

Megjegyzés: Ha biztos abban, hogy a hangszórók teljesen működnek, de a kapcsolat nem fordul elő, ellenőriznie kell a TV vezeték nélküli modul tevékenységét. Ezt megteheti a berendezés beállításaiban. És ne felejtsük el rendszeresen tölteni az akkumulátor oszlopait.

Kapcsolat Wi-Fi-n keresztül

Az akusztika egyes modellje csatlakoztatható Wi-Fi vezeték nélküli hálózat. Ez egy másik kényelmes szinkronizációs módszer, anélkül, hogy kábeleket használnánk. A szükséges modul párosításához a TV-be kell szerelni. Ma szinte minden Smart TV modellekkel vannak felszerelve. A kapcsolat ugyanazon a rendszeren történik, mint a Bluetooth-hangszórók használata esetén.

Megjegyzés: A szinkronizálási módszerek mindegyike előnye és hátrányai vannak. Ha nem tudja, hogy melyik lehetőség közül választhat, próbálja meg mindegyiküket.

Hogyan csatlakozhat a vezetékhez?

Természetesen a vezeték nélküli kapcsolat kényelmesebb, de a párosítás a vezetékek segítségével megbízhatóbb.

Aktív akusztika

Az a tény, hogy az audioerősítő már beépített aktív hangszórókba, nincs szükség pénzt további berendezésekre. És az előlapon is elhelyezte a hangerőszabályzót. Az ilyen berendezések csatlakoztatásához elegendő a kábel behelyezése a megfelelő csatlakozóba.

A legtöbb modell megfelel a 3,5 milliméter csatlakozón keresztül. Ez egy szabványos lehetőség, amelyet számos gyártó széles körben használ.

Ezen a kikötőben, nemcsak a szokásos oszlopok, hanem az otthoni színházak, az erőteljes hangszórók és más zenei felszerelések is.

Ugyanígy a TV-vevő csatlakoztatható Multimédiás központ. A kábel a TV-készüléken keresztül van csatlakoztatva, és a hanghardveren válassza ki a csatlakozót.

A régi típusú hangszórók párosításakor, vagy a TV elavult modelljének használatával gyakran használják a “Tulipánok” kábel. A kábel két vagy három színes dugóval van felszerelve. A piros és fehér dugók csatlakoznak a technikához. A konjugációt színekkel végezzük.

Passzív hangszórók

  A passzív akusztikus rendszer csatlakoztatásához szükség van egy összekötő vezetékre és erősítőre, hogy külön megvásárolhassa. A fő dolog az, hogy az erősítő hatalma meghaladja az oszlop arányát legalább 30%.

  A szinkronizálás egy adott rendszer szerint történik.

  1. Első lépés – Csatlakoztassa a hangszórókat az erősítőhöz. Minden csatorna esetében van egy adott kimenet. Csatlakoztassa a berendezést egyszerűen, mivel a portok aláírják.
  2. Utána A vevőegység szinkronizálódik a TV-vel. Ha minden rendben van, akkor a TV-vevő hangja az oszlopokon keresztül jön.

  További nézze meg a videót a TV-oszlophoz való csatlakozáshoz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: