A karaoke csatlakoztatására szolgáló módszerek a Samsung TV-hez

Karaoke jó módja annak, hogy szórakoztassa. És sok éve jobban ismeri őt. A modern Samsung TV-k új technológiákkal könnyedén megszervezhetik a szabadidőt és énekelni kedvenc dalait. A kapcsolat meglehetősen időt vesz igénybe, és nincs bölcsesség a beállításban.

Milyen karaoke fog megfelelni?

A modern technológiák nagyon gyorsan fejlődnek. A Samsung TV-k abszolút karaoke-hoz kapcsolódhatnak, korlátozások nélkül. Néhány eszköz egyáltalán beépített szoftverrel rendelkezik – csak csatlakoztassa a mikrofont. Ez a legegyszerűbb lehetőség. A program is telepíthető, és túl sok erőfeszítés nélkül használható.

Korábban a Karaoke csak DVD-n keresztül érhető el. Most ez az opció is rendelkezésre áll. Ebben az esetben Egy speciális licencelt lemezet használnak a phonothekkel.

Egy ilyen lehetőség alkalmas Samsung televíziókra is.

Hogyan kell csatlakozni?

Csatlakozzon a Samsung Karaoke TV-hez három módon. A legegyszerűbb Alkalmazás DVD lejátszó, Játékos. Ebben a kapcsolatban Smart TV-vel Maximális technológiai. Az egész folyamat legfeljebb 5 percet vesz igénybe. Ezután egyszerű beállításokat kell készíteni – és élvezheti a karaoke-t.

DVD

A legegyszerűbb lehetőség, de az ilyen játékosok már elveszítik a népszerűséget. DVD-vissza csatlakoztatása szükség van kábelre. Két eszközt csatlakoztat. Érdemes megjegyezni, hogy néhány TV-nek van Beépített DVD. Ezután további felszerelés, általában nem szükséges. Továbbra is egyszerűen kapcsolja be a TV-t, és válassza ki a bejáratot a bejegyzéshez, hogy megjelenítse a jelet a DVD-ről. Most a játékos aktiválva van. A diszkót a phonothek beillesztik a meghajtóba.

A Tartalom megjelenik a TV képernyőjén, ahol a távoli használat segítségével kiválaszthatja a kívánt dalt.

Okos TV

alapvetően Válassza ki a portot Mikrofonhoz. Ez lehet egy 3,5 vagy 6,3 mm-es csatlakozó, akkor is használhatja az USB-t. Azután Megfelelő program állapítható meg a TV-ben. Mind a fizetett, mind a szabadon használható. Elég Indítsa el az alkalmazást – és élvezze a családi ünnepeket.

Számítógép és laptop

Ebben az esetben a cselekvési eljárás kissé változik. A mikrofon nincs csatlakoztatva a TV-hez, de laptop vagy számítógéppel. A Karaoke program egy laptopon vagy számítógépen is kezdődik. Ezután csak hozza a képet a TV képernyőjén. Érdemes megjegyezni, hogy a hang egy számítógépen vagy laptopon keresztül jelenik meg.

A kép eltávolítása PC-vel vagy laptop segítségével a képernyőn kell mennie a beállításokhoz. Van egy lehetőség Válassza a “Második monitor” lehetőséget. Ez a lehetőség, hogy szükség van rá. A laptop mellett a hangszórók csatlakoztathatók, ha a beépített hangszórók nem elég jóak.

Érdemes megjegyezni, hogy a karaoke szoftver aktiválható flash meghajtón vagy más fuvarozó segítségével.

A mikrofon bekapcsolása?

A Karaoke a zeneszámok énekelését feltételezi. Ehhez a mikrofon egyszerűen szükséges, különben. A perifériák vezetékesek és vezeték nélküliek lehetnek. Számos különböző eszköz van a különböző árszegmensekről a piacon.

Vezetékes

Általában egy ilyen mikrofon 3,5 vagy 6,3 mm-es formátumú dugóval rendelkezik. A televíziókban gyakrabban vannak kikötők az első lehetőséghez. A bejáratot általában a mikrofon ikon vagy az audió jelzi. Olyan eszközt is használhat, amely USB-n keresztül csatlakozik.

A Samsung TV-k gyorsan és problémamentesen felismerik a mikrofonokat.

Vezeték nélküli

Az ilyen modellek drágábbak, mint a vezetékesek. A vezeték nélküli mikrofonok kényelmesebbek a használathoz. A TV-t bármilyen távolságra lehet használni. És több ilyen mikrofon szolgál tovább, mert a kábel állandó csatlakozásból és lekapcsolásból származik.

Ez a fajta eszköz lehet Bluetooth vagy rádióhullámon keresztül. A második esetben a vevő csatlakozik a TV-hez. Az elemek a mikrofonba vannak felszerelve, az antenna modul csatlakoztatva van. Akkor elég a periféria bekapcsolása – és élvezheti az eredményt.

Ha A Bluetooth a TV-ben található, Akkor használhatod. És ha nem, akkor lesz További adapter vásárlása. A Bluetooth szinkronizálása automatikusan megtörténik. Problémák merülnek fel rendkívül ritkán. A kapcsolat problémáinak megoldásához meg kell mennie a TV-beállításokhoz, és győződjön meg róla, hogy az adatcsatorna aktív.

Bizonyos esetekben hivatkoznia kell a gyártó utasításaira. Lehetséges hibák vannak a Bluetooth-modul munkájában, valamint az őket kiküszöbölésének módjaiban.

Extrém esetben érdemes megjegyezni, hogy még egy vezeték nélküli mikrofon is csatlakoztatható kábel segítségével. Mindig is szerepel.

Hogyan kell beállítani?

Különleges művelet a kapcsolat használatakor DVD-n keresztül nem szükséges. Csak meg kell helyeznie egy meghajtót karaoke – és minden.

Sokkal érdekesebb dolog van Smart TV technológia. A Karaoke funkcióhoz szüksége lesz egy adott szoftverre.

Tud Csatlakoztassa a TV-t PC-re vagy laptopra, telepítsen egy ingyenes alkalmazást ott. Csak fontos, hogy a fájl nem tartalmaz vírusokat. Sokkal biztonságosabb a fizetett használathoz. Vásárlás után a felhasználó rendszeres phonothek frissítéseket, kiváló minőségű bejegyzéseket és egyéb előnyöket kap.

A következő videóban megismerhetjük a karaoke csatlakozásának folyamatát a TV-hez.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: