A két JBL oszlop csatlakoztatása?

JBL – Népszerű világszerte kiváló minőségű akusztika gyártó. A legmegfelelőbb áruk márka – hordozható oszlopok között. A hangszórók analógjaitól a tiszta hang és a hangsúlyos basszus megkülönbözteti. Az ilyen modulról az összes zene szerelmese, az életkortól függetlenül. Mindent, mert ha van JBL oszlop, bármilyen pálya hangzik fényesebb és érdekesebb. Velük lenyűgöző, hogy filmeket nézzen egy számítógépen vagy egy tablettáról. A rendszer különböző hangfájlokat reprodukál, és különböző méretben és kialakításban van.

Sajátosságok

A modern piac folyamatosan frissül az új és új modellekkel, amellyel nem könnyű kitalálni az újoncot. Például, ha nehézségek vannak az oszlopok modulokhoz vagy szinkronizálásához. Ez különböző módon történik, de a legegyszerűbbek – Bluetooth-val.

Ha van két jbl eszköz áll rendelkezésre, és mélyebb hangot szeretne kapni megerősített hangerővel, szinkronizálhatja őket. A Tandemben a hordozható akusztika versenyezhet a valódi szakmai hangszórókkal.

És megnyerte a kényelmesebb méreteknek köszönhetően. Végtére is, az ilyen hangszórók könnyen szállíthatók a helyről a helyről.

A kapcsolatot egy egyszerű elv szerint végezzük: Először is szükség van az eszközök és csak az okostelefonra vagy a számítógépre történő csatlakoztatására. A feladat teljesítéséhez nem kell speciális készségeket vagy műszaki ismereteket.

Két hangszóró csatlakoztatása JBL, először be kell kapcsolni. Ugyanakkor automatikusan egymáshoz kell csatlakozniuk egymáshoz a beépített Bluetooth modulhoz.

Ezután futtathat egy programot PC-n vagy okostelefonon, és csatlakozhat az oszlopok bármelyikéhez – így a térfogat és a minőség 2 alkalommal növekszik.

Alapvető pillanat, amikor a coupleting eszközök a firmware egybeesése. Ha nem kompatibilisek, két oszlop csatlakozása nem valószínű, hogy megtörténik. Ebben az esetben érdemes megkeresni és letölteni egy megfelelő alkalmazást az OS piacán. Számos modellben a firmware automatikusan frissül. De néha érdemes felvenni a problémát egy meghatalmazott márka szolgáltatásban.

A vezeték nélküli kapcsolat módszer nem működik, ha például egy csatlakozóról beszélünk egymással flip 4 és flip 3. Az első modul támogatja a JBL Connect-ot, és összekapcsolja a különböző Flip 4-et. A második csak a 3 töltéssel, az xtreme, az impulzus 2 vagy hasonló modell flip 3.

Hogyan kell megegyezni?

Megpróbálhat teljesen egyszerű módját a legmagasabb oszlopokhoz. A JBL akusztika egyes modelljei esetében egy gomb egy szög nyolcszög formájában van.

Meg kell találni mindkét oszlopon, és kapcsolja be egyszerre, hogy “lásd” egymással.

Ha az egyikhez csatlakozhat, akkor a hang egyidejűleg a két eszköz hangszórójáról fog menni.

És szinkronizálja a két JBL oszlopot, és csatlakoztassa az okostelefonhoz az alábbiak szerint:

 • Engedélyezze mind az oszlopokat, mind az egyes Bluetooth modulon aktiválhatja;
 • Ha kell kombinálni 2 azonos modellek, néhány másodperc múlva automatikusan szinkronizál egymással (ha a modell különböző, a következő az alábbiakban ismertetjük, hogyan kell csinálni ebben az esetben);
 • Engedélyezze a Bluetooth-ot az okostelefonon, és indítsa el az eszközök keresését;
 • Miután a készülék észleli az oszlopot, csatlakozni kell hozzá, és a hangot egyszerre mindkét eszközön lejátszani kell.

Acoustics JBL csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül

Hasonlóképpen csatlakozhat két vagy több oszlopból TM JBL. De amikor különböző modellekről van szó, akkor így járnak el:

 • Az okostelefonon telepítenie kell a JBL Connect programot (letöltés a Markete-ben);
 • Csatlakoztassa az egyik oszlopot az okostelefonhoz;
 • Bluetooth engedélyezése minden más hangszóróban;
 • Válassza ki a “Party” módot az alkalmazásban, és csatlakoztassa őket együtt;
 • Ezután mindegyikük szinkronizálva van egymással.

Hogyan lehet csatlakozni a telefonhoz?

Csináld még könnyebben. A csatlakozási folyamat hasonló a számítógéphez. Az audio színek gyakran telefonokkal vagy tablettákkal való használatra szerezhetők, mivel a mobilitásuk és a kis méretük miatt kényelmesek.

Azzal, hogy Az ilyen berendezések hangminősége észrevehetően a szokásos okostelefonok és a legtöbb hordozható hangszóró modell szabványos hangszóróinak előrehaladása. Az előny mind a kapcsolat egyszerűsége, mivel speciális vezetékek szükségesek vagy megfelelő alkalmazás letöltése.

A párosításhoz a Bluetooth modulot kell használnia, amely szinte minden telefonon jelen van, még a legmodernebb és az új.

Először mindkét eszköz közelében kell elhelyeznie.

Ezután aktiválja a Bluetooth-ot – ez a gomb egy adott ikon segítségével könnyen felismerhető. Annak megértése, hogy a funkció be van-e kapcsolva, nyomja meg a gombot, amíg meg nem jelenik a jelzésjelzés. Általában alatt villogó piros vagy zöld színű. Ha minden történt, az eszközök keresése a telefonon. Ha az oszlop neve szükséges ahhoz, hogy kattintson rá.

Csatlakozás vezetékkel

Két oszlop csatlakoztatása egy telefonnal, használhatja a vezetékes kötést. Ez megköveteli:

 1. Bármely telefon csatlakozóval 3.5 mm-es csatlakozó fejhallgatóval (hangszórók);
 2. Oszlopok száma két darab csatlakozóval 3.5 mm-es jack;
 3. AUX kábelpár (3.5 mm “apa” az “apa”);
 4. Branch adapter két AUX csatlakozóhoz (3.5 mm “apa” az “anya”).

Fontolja meg, hogyan lehet vezetékes kapcsolatot készíteni.

Először csatlakoztatnia kell az osztó adaptert a telefon aljzatába, és az AUX kábeleket az oszlopokon található csatlakozókhoz. Ezután csatlakoztassa az AUX kábel más végeit az osztó adapterhez. Most bekapcsolhatja a pályát. Ismerje meg, hogy a hangszórók reprodukálják a sztereó hangokat, azaz egy – a bal csatorna, a második – jobb. Ne kezelje őket hosszú távolságra egymástól.

Ez a módszer univerzális, és szinte minden olyan telefonnal és modellekkel váltja ki az akusztika. Nincs késedelem a hanggal vagy más problémával.

A hátrányok Az adapter megvásárlásának szükségessége, kézzelfogható elválasztás a csatornákon keresztül, ezért lehetetlenné válik a zenehallgatás különböző helyiségekben. A vezetékes kapcsolat nem teszi lehetővé az oszlop terjesztését nagy távolságra egymástól.

A kapcsolat nem történik meg, ha a telefonon az USB-típusú C csatlakozó AUX csatlakozója és a C típusú adapter – 3.5 mm.

Csatlakozzon a számítógéphez

A JBL oszlopokat tömörség, kényelem, a vezeték nélküli kapcsolat használata során jellemzi. Jelenleg a vezeték nélküli kiegészítők népszerűsége csak egyre növekszik, ami teljesen természetes. A kábelek és az elektromos hálózatok függetlensége lehetővé teszi, hogy a modul tulajdonosa mindig mobil maradjon, és elkerülje a raktározással, károkkal, szállítással vagy vezetékek elvesztésével kapcsolatos problémákat.

Fontos körülmények csatlakoztatásakor JBL hordozható oszlop számítógéphez, működése alapján a Windows és a jelenléte a beépített Bluetooth programot. A legtöbb modern modell rendelkezik ezzel az alkalmazással, így nem szándékozom a keresési problémákat. De ha a Bluetooth nem található, akkor további illesztőprogramokat kell letöltenie a PC-modellhez a gyártó hivatalos honlapján.

Abban az esetben, ha a számítógép meghatározza az oszlopot Bluetooth-on, de a hang nem játszódik le, Tudod megpróbál csatlakozni JBL számítógéphez, akkor jelentkezzen be a Bluetooth Manager és kattintson az eszköz ingatlan, és miután rákattintott a „Szolgáltatások” fül -, és tegye a pipa.

Ha a számítógép vagy a laptop nem találja meg a plug-in oszlopot, akkor meg kell mennie a beállításokhoz. Ez az utasítások szerint történik. A különböző számítógépek eltérnek az eszközmodelltől függően. Szükség esetén gyorsan megtalálható az interneten, és lehetőség van a gyártó honlapjának problémájára is.

Egy másik probléma a hang megszakítása, ha Bluetooth-on keresztül csatlakozik. Ez összeférhető az inkompatibilis Bluetooth protokollokhoz vagy PC-beállításokhoz, amelyekhez a kapcsolatot elvégzik.

Ha az oszlop leállt a különböző eszközökhöz való csatlakozáshoz, ésszerűen kapcsolatba lép a szolgáltatással.

Az oszlopok személyes számítógéphez történő csatlakoztatására vonatkozó utasításokat kínálunk.

Először kapcsolja be az oszlopokat, és a számítógéphez közel álljon a számítógéphez, hogy a kapcsolat könnyebb legyen. Miután meg kell nyitnia a Bluetooth-eszközön, és kattintson a gombra az oszlop megfelelő ikonjával.

Ezután válassza ki a “Keresés” opciót (“Add eszköz hozzáadása”). Ezután a laptop vagy a helyhez kötött PC képes lesz “elkapni” a jelet a JBL akusztika. Ebben a tekintetben a képernyőn olvasható a plug-in modell nevét.

Következő lépés – A kapcsolat telepítése. Ehhez megnyomja a “Megfelelő” gombot.

Ebben a szakaszban a kapcsolat befejeződött. Továbbra is ellenőrizheti az eszközök minőségét, és élvezheti a kívánt fájlok hallgatását, és élvezheti a hangszórók tökéletes márkás hangját.

Arról, hogyan kell csatlakoztatni két oszlopot, nézd meg a következőt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: