A legjobb lézernyomtatók minősítése

A közelmúltban a nyomtató használata nemcsak az irodákban, hanem otthon. Szinte minden házban van bármilyen nyomtatott eszköz, mert vele együtt küldhet jelentést, dokumentumokat, fényképeket. Az ilyen eszköz könnyen megtalálható az elektronika eladására szakosodott áruházban, de néha nehéz eldönteni a modellt. Ez a cikk bemutatja az otthoni lézernyomtatók legnépszerűbb modelljeit.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A népszerű márkák áttekintése

A mai napig a lézernyomtatók különösen népszerűek. A legnépszerűbb márkák közül a nyomtatókat, érdemes kiemelni:

 • Xerox;
 • Samsung;
 • Fiú testvér;
 • Kánon;
 • Ricoh;
 • Kyocera.

Minden márka, mint minden modell, előnyei és hátránya. Nézzük meg, hogy mely modellek a felhasználók a legjobb jelek.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb modellek értékelése

A lézernyomtatók több kategóriába sorolhatók: Költségvetés (olcsó), közepes árú szegmens és prémium osztály.

Költségvetés

 • HP Officejet Pro 8100 Eprinter (CM752A). A nyomtató nagy pluszja az, hogy képes dolgozni a hálózaton, és nem kell vezetékeket. Nem kell csatlakoztatnia kábelhez egy számítógéphez, és folyamatosan törölje le a port. A készülék képes nyomtatni a dokumentumokat két oldalán a lap, és a patronok fog változni képes lesz, hogy bármely felhasználó még nem tapasztalat, úgy, ahogyan nagyon könnyen. A nyomtató lehetővé teszi, hogy válasszon több nyomtatott formában működik elég csendesen és helyek úgy egy kicsit, képes nyomtatni jó minőségű képek. Ennek a modellnek a hátránya, hogy a patron megváltoztatása után néha problémák vannak.

Sok időt vesz igénybe a nyomtatáshoz.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Ricoh SP 212W. Kiváló lézer monokróm eszköz egy népszerű gyártóból. A patronok gazdaságilag költenek, és nagyon könnyen átírják őket. A Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolatának köszönhetően működik, ami a rendelkezésre álló nyomtatást tabletta vagy telefonról. Azt is büszkélkedhet a sebesség, amellyel működik: akár 22 lap egy perc alatt, és 150 lemezeket helyezünk a tálcába. Kérem, és méreteit: ez nagyon tömören található a házban, és az irodában. A nyomtató speciális hűtőrendszerrel van felszerelve ventilátorok nélkül, ami teljesen hallgatja a munkáját. Sajnos ez a modell nem támogatja az iOS eszközökkel való kommunikációt.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Canon SELPHY CP910. Kiváló színes nyomtató, amely még a 10 * 15-ös nyomtatási képekhez is alkalmas. LCD kijelzővel felszerelt, ahol megjelenik az összes nyomtatási információ. Csak 810 gramm súlyú, és nem csak a hálózat segítségével működhet, hanem az akkumulátorból is. Ehhez egyszerűen helyezzen be egy flash meghajtót vagy memóriakártyát, amely után könnyen kinyomtathatja a fotókat és fényeseket, és félig konvex hatással, papír helyettesítése nélkül. Hiánya, hogy ha elkezdi a formátumok kiválasztását, akkor a képet vághatja.

A felhasználás által használt fogyóeszközök meglehetősen drágák.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Testvér hl01212wr. Ha fekete-fehér nyomtatók közül választhat, ez a modell az egyik legjobbja. Legfeljebb 20 oldalt képes kinyomtatni egy perc alatt, és a patronja 1000 oldalt nyomtathat. A nagyobb méltóság az, hogy gyorsan reagál a parancsokra: már 10 másodperc múlva, miután megkérdezte tőle egy pecsét, akkor elkezd dolgozni, így ez a modell tetszeni fog, akik gyakran sietnek. Minden, ami az eszköz munkájához kapcsolódik, a képek formájában jelenik meg, ezért mindenki képes lesz a munkájával foglalkozni. Wi-Fi vagy USB 2-ből működik.0. Ez is kényelmes: nagyon tömören helyezkedik el az otthoni vagy irodai asztalra. A festék teljesen újratölti. Csak egy hátránya, és még ez sem, ez nem jelentős: beépített vezeték a táplálkozáshoz.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • HP Laser Jet Pro P1102. Kiváló fekete-fehér lézer eszköz nagy teljesítményű: havonta legfeljebb 5 ezer oldala, amely problémamentesen nyomtathat. Nyomtatás Az első lap néhány másodperc múlva kezdődik, miután megkérdezte tőle a parancsot. A papíron kívül film, címke, boríték, kártya, valamint nyomtatás fényes és matt fotók. Ennek a modellnek az a hátránya, hogy néha az “elfelejti” egységet az összes oldalt: egy vagy két vagy három hiányzik. Azonban maga javítja a hibáját – az “ébredés” után jön, visszatér a sajtóba. Egy másik hátrány, de jelentéktelen: a készletben nincs USB kábel.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Kyocera ecosys p2035d. Jó lézernyomtató modell. Teljesítménye – 35 oldal egy perc alatt. Nagy méltóság a formátum kiválasztása, de az A4 a leginkább. A fűtést 15 másodpercen belül végezzük, ami nagyon gyors a nyomtatott eszközhöz. Az első nyomtatott lap 8 másodperc múlva megkapja a “Nyomtatás” parancs beállítása után. 50 lap a papírtálcába helyezve. Az aggregátum USB-vel van összekötve.0, nyomtatás közvetlenül. A patronok nagyon egyszerűen tankolnak, mindegyikük megbirkózik vele. Azonban a festék meglehetősen kicsit illeszkedik, és ha folyamatosan szeretné használni a technikát, a patronnak képesnek kell lennie változtatni. A modell másik mínusza: A nyomtató nem mindig képes rögzíteni egy papírlapot, ha igen vékony.

Ebben a tekintetben, ha vékony papír, lekvárok és nyomtató rendellenességek használata is történhet.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

Átlagos árszegmens

 • Canon Pixma MG3040. A nyomtató nagyon kompakt, kényelmes és többfunkciós. Amellett, hogy dokumentumokat nyomtat, kinyomtatható és fotók is, és nagyon jó minőségűek. A maximális színnyomtatási felbontás 4800 * 1200 és monokróm – 1200 * 1200 pixel. A szokásos papíron kívül fényes, és a fotográfiai papíron is kinyomtatható, sőt a borítékokon is. A Wi-Fi modul és egy kis kijelző is beépül. Munkája során 10 wattot használ, és nem zajt.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Ricoh SP 150W. Nagyon gazdaságos nyomtatott eszköz, mivel az ár. Legfeljebb 25 másodperc, hogy felkészüljön a nyomtatásra (felmelegedés). Fekete-fehér kép engedélyezése – 1200 * 600 pixel. Címkékre, borítékokra, kártyákra és természetesen a szokásos papírra nyomtathat. Van egy beépített Wi-Fi modul, és 800 wattot fogyaszt, és szinte csendesen nyomja meg. A beállítás egyszerű és könnyű megbirkózni vele bárki, akár egy tapasztalatlan felhasználó. Mínusz Ez a modell az, hogy nincs az AirPrint technológia.

Természetesen tölthet le egy speciális alkalmazást a nyomtatáshoz a vezetékek használata nélkül, de csak képeket, fényképeket nyomtathat ki.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Xerox fraster 3020bl. Ez az egység nagyon kényelmes, és nem foglalja el sok helyet. Alkalmas azoknak, akik kis mennyiségben nyomtatnak. Csendesen működik, nem zavarja a zajját vagy elvonja. Nagyon megbízható és funkcionális. Kék és fekete festékekkel nyomtathat, sőt, mindkettő a vásárláskor egy sorba kerül. Lézeres nyomtatási sűrűség – 1200 dpi. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatott anyag könnyen olvasható, és sokáig jó állapotban lesz. Ezen az eszközön kb. 500 oldal nyomtatható minden nap. Minden oldal körülbelül 3 másodpercig tart. A készülék nagyon tágas: 150 lapot helyeznek el a tálcába. A ház matt műanyagból készült, amely kissé durva, és képes ellenállni a magas hőmérsékletnek. A készülék nagy előnye, hogy nem halmozódik fel a port. A beépített memória kapacitása 128 MB – ez elég ahhoz, hogy gyorsan kinyomtassa a “nehéz” képeket.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • HP LaserJet Pro M15W. Ez az eszköz nagyon kompakt, szinte nem foglalja el a helyet a házban vagy az irodában. Jó modell mind az apartmanok, mind a vállalkozások számára (kicsi). A készülék súlya 3,8 kg, ami lehetővé teszi, hogy az úton is elviselje. Kényelmes azok számára, akik gyakran mozognak. Nyomtatási sebesség – 18 lap egy perc alatt. A formátum, amellyel az eszköz működik, csak A4, de ahogy a gyártó azt mondja, kinyomtathatja a borítékokat és a képeslapokon. 100 lap egyidejűleg illeszkedik a tálcába. A készülék nagyon gazdaságos, ami vitathatatlan plusz. Ennek hiánya az, hogy a kábelnek külön kell vásárolni.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Epson L120. A nyomtató teljesítménye 1250 lap havonta. Ideális a házban való használatra, ha nem nagyon gyakran kinyomtatja. Ha megvásárolják a vállalkozás számára, a Hivatalnak kicsinek kell lennie – 4 vagy 5 alkalmazott. Tintasugaras technológia, tinta állandó rendszerrel. A festékek, amelyekben a festék található, nem található az eszköz testében, de azon túl. Ez növeli a méretet, de megkönnyíti a szervizelést, ami lehetővé teszi a sokkal nagyobb számú dokumentumot az egyik megközelítés feldolgozásához.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • CANON I-SENSYS LBP110CW. Maximális hangerő, amelyet a nyomtató egy hónap alatt nyomtathat – 30 000 oldal A4 formátumban. De más formátumok, amelyek nem működnek. A legnagyobb felbontás 600 * 600 pixel, amely a színre és a monokróm képekre is vonatkozik. A készülék hátránya, hogy hosszú ideig felmelegszik: mielőtt egy oldal kinyomtatná, akkor körülbelül 20 másodpercet vesz igénybe. A kiemelkedő papírt 150 lapra tervezték, a tálcát, a befogadását – 100 lapkal. A készülék támogatja a különböző sűrűségű papírt: 60-tól, befejező 220 g / kv. M. A hálózat összekapcsolja és használja a Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolatot, valamint az USB 2 csatlakozót.0. Sajnos az illesztőprogramoknak le kell tölteniük, valamint szabályozzák a színek átadását.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

Premium osztály

 • HP Color LaserJetPro M252N. Kis méretű és kellemes kialakítású. A 14 kg súlya 600 * 600 felbontással rendelkezik. A készülék egy perc alatt 18 oldalas sebességgel nyomtat, egy hónap legfeljebb 1,400 oldalt nyomtathat. A mínuszok magukban foglalják azt a tényt, hogy a patronok meglehetősen drágák, de nem korábban nem száradnak. Van egy szkenner funkció is. Gyorsan és kiváló minőségű. Az útválasztó LAN-kábellel van összekötve, és a dokumentumok távolról is elküldhetők, még bármilyen mobileszközzel is.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Kyocera ECOSYS P5021CDN. Tömör design és jó tulajdonságokkal rendelkezik. Egy hónapig akár 1200 oldalt is kinyomtathat, percenként – 21. Súlya 21 kg, 100 * 1200 felbontással rendelkezik, és képes a lap két oldaláról nyomtatni. A patronok könnyen cserélhetők, de nehéz beállítani. Sok helyet foglal el, de minden a jellemzők köszönhetően fizet.

A festéket egészen gazdaságosan használják, és nem szükséges helyettesíteni.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • Xerox Phaser 6020. Lézernyomtató fehér házzal. Súlya 10.9 kg-os, 2400 * 1200 felbontással rendelkezik, nyomtasson 10 oldalas sebességgel A4 formátumú egy perc alatt. A tálca egyszerre 100 oldalt befogad, az egység szinte csendben működik, a készletben vannak eredeti fogyóeszközök, de meglehetősen drágák. A készülék előnye, hogy távoli nyomtatásra van szükség, a szoftver oroszul megy, ami megfizethető és érthetővé teszi.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

 • HP Color LaserJetPro MFP M377DW. Külsőleg nagyon szép és drága néz ki. A jellemzők nem vonatkoznak. Egy perc alatt 24 oldalas sebességgel nyomtasson, 600 * 600-as felbontással rendelkezik, súlya 26.8 kg. A tálca egyidejűleg 2300 oldalt tartalmaz. Nagy méltóság az, hogy nem csak kinyomtathatja, hanem a dokumentumok beolvasását is. A nyomtatás elég gyorsan történik, és a kép világos és jó minőségű. Majdnem bármilyen modern eszközzel csatlakozhat hozzá, és a kapcsolat nem veszi fel a 2 percet. A hátrányok közé tartozik, hogy a PDF fájlokat nem lehet nyomtatni a nyomtató, ami kényelmetlenséget okozhat, például a diákok, akik gyakran kell dolgozni az ilyen dokumentumok. Egy másik mínusz – az egység munkája során az ózon szaga egyértelműen érezhető.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

Hogyan válasszuk ki?

Annak érdekében, hogy kiválaszthassuk a legjobb nyomtatót az otthoni használatra, vannak bizonyos kritériumok.

 1. Formátum. Általában az ilyen nyomtatókat A4 formátumban nyomtatják ki, és kényelmes otthonuk használata. Vannak olyanok, amelyek az A3 formátumban vannak nyomtatva – ezek a nyomtatók drágábbak, és ha nincs szükség erre a funkcióra, akkor jobb, ha nem túlfizetnek, nincs értelme.
 2. Engedély. Ez a kritérium nagyon fontos, ha egy eszközt választja, hogy nyomtatott fotókra. A nagyobb felbontás a nyomtatónak van, annál jobb a képek. Ha azonban a nyomtatónak csak szöveges dokumentumok nyomtatása szükséges, akkor ez a kritérium nem számít.
 3. Belső memória. Ha a kötetes fájlokat nyomtatja, győződjön meg róla, hogy figyelmet fordít erre a kritériumra. Minél több memória lesz, annál jobb lesz az eszköz.
 4. A modern nyomtatómodellek leggyakrabban Kompatibilis szinte minden eszközzel és operációs rendszerrel, De jobb, ha jobban megkérdezhetjük az eladót, hogy kompatibilis valami konkrét, hogy ne tegyen hibát a vásárlással.
 5. Patron hangereje. Ha gyakran használja a megszerzett nyomtatót, fontos, hogy figyeljen a patron mennyiségére, mert ha ez a kötet kicsi, a patronoknak gyakran kell változniuk, és nem. Néha egy új patronnak lehetnek árának közelítője az új nyomtató árának felével.
 6. Teljesítmény. Vásárláskor győződjön meg róla, hogy ellenőrizze, hogy hány lap havonta képes nyomtatni egy vagy egy másik modellt. Ez azért fontos, mert a nyomtató megfelelő működésének időtartama közvetlenül attól függ. Ha havonta meghaladja az eszköz nyomtatási arányát, idővel megszakítja, és ha túlságosan túllépi, akkor elég gyorsan lesz.

Tehát szétszereljük a modern nyomtatók legjobb modelljeit és néhány árnyalatokat, amikor kiválasztják őket. Figyelmeztetésre van szükség, amikor megvásárolják és gondosan kezelik az eszközt, akkor hosszú ideig és megfelelően szolgálnak.

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

A legjobb lézernyomtatók minősítése

Arról, hogy a lézernyomtató hogyan működik, nézze meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása