A legjobb projektorok minősítése

A projektorok régóta irigykedtek, hogy népszerűek legyenek az összes korosztály között. Ma az ilyen eszközöket a legszélesebb választékban mutatják be, és minden vevő megfelelő példányt választhat. Ebben a cikkben mi Vizsgáljuk meg részletesen a projektorok legjobb modelljeinek minősítését, és megtanulják mindent a műszaki előírásokról.

A népszerű márkák áttekintése

A projektorok modern modelljei számos gyártót termelnek. Ezek közül elég világhírű nevek találhatók, amelyekkel mindenkinek van jele. Itt van egy kis áttekintés a legnépszerűbb márkákból, amelyek kiváló minőségű és többfunkciós projektorokat gyártanak.

 • Acer. A híres tajvani gyártó számos különböző pozíciót biztosít a kiváló minőségű és tartós technikák piacra. Széles körben megismerheti a kipufogógázok kiváló modelljeit, amelyek nemcsak a gazdag funkcionalitás, hanem vonzó kialakítás is különböznek. Az eszközöket különböző árkategóriákban mutatják be.

 • Béna. A kiváló minőségű projektorok elegáns választéka ezt a híres márkát kínálja. Az Arsenal BenQ-ban sok gyakorlati modell van kiadás kiváló minőségű és gazdag képet.

A gyártó eszközei vonzóak a tervezési végrehajtásukhoz és a különböző költségek modelljének széles választékához.

 • Epson. A kiváló minőség a gyártó technikájával büszkélkedhet. Az Epson Projtors számos csúcsban vezető pozíciót foglal el, és az egyik legnépszerűbbnek tekinthető.

A vevők elégedettek a kép minőségét, amelyet márkájú eszközök továbbítanak.

 • Xiaomi. A híres kínai gyártó kedveli a fogyasztók számára a különböző módosítások kiváló minőségű és vonzó projektorjainak széles választékát. A márka Arsenaljában megtalálhatja a költségvetési és nagyon drága eszközöket, amelyek képesek nagyszerű képet játszani 4K formátumban.

 • Asus. Híres tajvani vállalat, amely megbízható és tartós technikákat gyárt. Az ASUS pozíció nagy része tiszta designban készül, ami nem feltűnő, de szilárd, és termékminőséget bocsát ki. A népszerű márka kivetítőit gazdag funkcionális és kiváló teljesítmény jellemzi.

Sok eszköz büszkélkedhet arra, hogy nagyszerű képet adjon a kellemes hangzáshoz.

 • Samsung. A dél-koreai márka különböző típusú multimédiás projektorokat termel. A Samsung válogatásban kiváló eszközöket terveztek a szórakoztatásra.

Különösen népszerű kiváló minőségű eszközök hordozható formában.

 • Lg. A lédús és kontrasztos kép bizonyíthatja a jól ismert gyártó helyesen kiválasztott kivetítőjét. Az LG számos kiváló eszközt kínál jó hangszórókkal, amelyeknek fényes és stílusos kialakítása van.

Azonban sok példány a márka tartományából meglehetősen drága.

 • Sony. Ha olyan projektorot szeretne megvásárolni, amely kifogástalan minőségű képet tud továbbítani, akkor meg kell ismerkednie a japán gyártó választékával. A Sony számos kiváló eszközt kínál a fogyasztók közül, amelyek között nagyon drága példányok, amelyek költsége meghaladja az 1 millió rubelt.

A legjobb modellek értékelése

A video projektorok modern modelljei eltérőek Funkcionális “töltelék” és műszaki paraméterek. A megfelelő termék szinte bármilyen célra választható, függetlenül attól, hogy tanulmánya, munka vagy szokásos ideje a házban. Megismerjük a különböző árkategóriák felső eszközeit.

Költségvetés

Sok felhasználó úgy véli, hogy egy olcsó projektor nem lehet magas minőségű és jó képet mutat. Megismerkedünk a népszerű modellekkel, amelyek elválnak ezt a közös mítoszt.

 • Acer X1161P. Egy olcsó kivetítő híres modellje. Az Acer X1161P vonzza a felhasználókat alacsony energiafogyasztású, gondatlan, de stílusos kialakítású, valamint nagy felbontású 1080p-ig.

Ezzel az eszközzel 3D videofájlok megtekintése lehetséges.

 • BenQ MX505. Egy olcsó kivetítő gyönyörű modellje, amely alkalmas egy kis területen történő szállásra. Ez megkülönbözteti egy egyszerű és érthető felület, kis súly és egyszerű mozgás az egyik helyről a másikra.

A technika reprodukálhatja a 3D-s tartalmat, jó minőségű képet mutat.

 • Favi Entertainment RiohD LED 3. Költségvetési modell egy kiváló minőségű projektor, amelyet népszerű mini formátumban tettek. Az eszköz használható mind a játékok, mind a bemutatók számára, és a házimoziban szerepel. Eszközfelbontás – 1080p. Van egy kiváló beépített médialejátszó. Sok csatlakozó van szükségünkben. Vannak jó beépített hangszórók.

 • ViewSonic PJD5133. Kompakt hordozható projektor, amely nagyon egyszerű és gyorsan telepítve van. A modell háromdimenziós képet játszhat a 3D formátumban. A kontraszt és a színek telítettségének kiváló mutatóit mutatja. A készülék beépített hangszórókat biztosít.

 • DIGMA DIMAGIC KIDS. Kis méretű, olcsó projektor zsebmodellje. A készülék előírja a vetítési technológia LCD használatát. Videófájlok lejátszása az USB médiából. A kis eszköz 1 hangszóróval van felszerelve.

Átlagos árszegmens

Az átlagos árszegmensben számos magas színvonalú és multifunkcionális modelleket mutatnak be. Sok ilyen eszköz nagy igényű, mert ezek a legjobb ár – minőség. Megismerkedünk néhány legjobb eszközzel.

 • Acer XL1123H. Kiváló minőségű projektor DLP technológiával. 800×600 pont felbontású képet adhat ki. Csak 1 lámpa van jelen a készülékben. A minimális vetítési távolság 1 m. 1 beépített hangszóró van, amelynek teljesítménye 3 W.

 • Optoma X343E. Kiváló modell DLP projektor, jellemzi szigorú modern design. A kép engedélyezése, amelyet a készülék bemutathat – 1024×768 pont. Van egy 203 W lámpa, amelynek kapacitása 203 W. Az USB-fuvarozókból származó anyagokat reprodukálhatja.

A készletben található távirányítóval vezérelve.

 • Epson EB-S400. Vonzó projektor 3LCD technológiával. 3200 lm fényárammal megkülönböztetve. A technika nem támogatja a 3D formátumot. A különböző USB-meghajtók tartalmát reprodukálhatja.

A készülék rögzíthető a mennyezeten. A menedzsment távirányítóval történik.

 • BenQ MH535. A vállalati projektor kiváló modellje, a DLP technológia alapján működik. Nagy felbontású képet adhat – 1930×1080. Támogatja a 3D térfogat formátumot. Az eszköz telepítette az UHP lámpát.

A modell jó, de nem úgy tervezték, hogy információt adjon az USB-fuvarozókról. Kiváló minőségű 2 w.

 • Asus zenbeam s2. A híres márka híres a kiváló minőségű és megbízható termékek kiadásáról. A Zenbeam S2 kivetítő a jól ismert gyártó legjobb hagyományaiban történik. Ez egy zsebverzió, 500 lm fényárammal. A projektor telepítette az RGB LED lámpát. Az USB-fuvarozók tartalmát reprodukálhatja. A beépített vezeték nélküli Wi-Fi modul biztosított.

Premium osztály

A projektorok modern modelljei között számos olyan eszközzel találkozhat, amelyek “harapós” árcédulával rendelkeznek. Az ilyen eszközök túl magas költsége gyakran a fogyasztókat tolja tőlük. A legtöbb esetben azonban az ilyen projektorok pénzük. Nem csak a csodálatos tulajdonságok képét mutatják be, hanem hosszú élettartamra is tervezték.

Megismerkedünk néhány prémium eszközzel, amelyeket magas költségek jellemeznek.

 • Acer F7600. Vonzó projektor minimalista kulcsban készült. A népszerű DLP technológián alapuló munkák. A kép bemutatása az 1920×1080 P felbontásban. 1 OSRAM lámpával rendelkezik, 370 W-os teljesítményével. A készülék két beépített hangszóróval van felszerelve, amelynek teljes ereje 6 W. A kivetítőt egy Ethernet csatlakozó egészíti ki.

 • ViewSonic X10-4K. Egy eszköz, amely támogatja a 3D formátumot és a DLP technológia alapján dolgozik. Van egy lámpa, amelynek fényereje 2400 lm. Az eszköz munkamódszere – 16: 9. Megengedett képernyő átlós – 30-200 hüvelyk. Minden szükséges csatlakozóval rendelkezik, amelyek a legtöbb modern eszközön vannak jelen. Ennek az egységnek az energiafogyasztás eléri a 140 W-ot. Van egy kiváló minőségű beépített hangszóró, amelynek kapacitása 16 W.

 • DREAM VISION YUNZI 2 LEGJOBB. Kiváló modell egy drága kivetítő, amely képes konvertálni a 2D anyagok 3D-ben. Kiváló kontrasztot és virágfelszerelést mutat. Van lehetőség a fordított kalibrálásra. A technikát fehér vagy fekete színben lehet fényes felületekkel. A továbbított kép átlós 60-250 hüvelyk.

 • Sony VPL-VW270ES / B. Kiváló minőségű japán projektor modell, amely képes lefordítani a kép 2D-t 3D-ben. Bemutatja a kép kiváló minőségű – 4k. A termék támogatja a HDR technológiát, HLG-t. Működik Interpolációs keretek. Vannak minden szükséges audio- és video bemenet (HDMI).

Ez a kivetítő kérheti a felhasználók lenyűgöző minőségű képeket.

 • Sony VPL-VW1000. Kiváló minőségű helyhez kötött nagy formátumú típusú projektor. Valódi engedély – 4096×2160. Támogathatja a HDTV és a 3D-t. 2000 lm-ben fényáramot ad. A készülék kiváló minőségű képet mutat kiváló kontraszt és telítettségi szint.

A Sony projektor praktikus és megbízható, de nagyon drága.

A választott szérletek

A kiváló minőségű projektorot helyesen kell kiválasztani. Több fő kritériumból kell visszaszerezni annak érdekében, hogy ne tévedjünk a vásárlással. Legyenek mindegyikükre.

 • Célpont. Ebből a kritériumból attól függ, hogy milyen kivetítőmodell lesz a legmegfelelőbb. A háztermékek sok különbséggel rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyek célja a munkavállalók vagy képzési előadások bemutatása. Tekintsük ezt, mielőtt a boltba megyek.

 • Előírások. Óvatosan vizsgálja meg a kiválasztott berendezés összes technikai paramétereit. Minden szükséges jel megtalálható a kísérő dokumentumokban. Célszerű megtanulni az összes információt, és nem csak az értékesítési asszisztensek reklám történetét hallgatja.

MEGJEGYZÉS, az utóbbi gyakran túlbecsüli a technika sajátos jellemzőit, hogy nagyobb érdeklődést okozza a vevőtől.

 • Képminőség. Ez a paraméter befolyásolja a technológia számos jellemzőjét – fényerő, színek mélysége, telítettség. Meg kell vizsgálni az összes felsorolt ​​mutatót.

De érdemes megérteni, hogy a legolcsóbb és zsebeszközök alig képesek bizonyítani, sőt, kiváló minőségű képet, például 4K formátumban.

 • Csatlakozók. Fontolja meg, hogy mely csatlakozók állnak rendelkezésre a kivetítő esetében. Kényelmesen használhatja azokat az eszközöket, amelyekben a modern technikákra telepített bemenetek rendelkezésre állnak. Ezek közé tartozik a HDMI, USB, AUX csatlakozók.

Ilyen elemek jelenléte miatt más eszközök és flash kártyák csatlakoztathatók a kivetítőhöz, ami nagyon kényelmes.

 • Tervezés. Figyeljen és tervezze meg a kivetítőt. A modern márkák gyönyörű eszközöket termelnek, amelyek többsége ellenáll a modern stílusban. Kiválaszthat valami fényes fényes betéteket (például BenQ eszközöket), vagy valami szigorúbb, visszafogott (például az ASUS projektorok).

Az ideális változat kiválasztása a fogyasztó ízétől és a belső térségtől függ, amelyben a technika lesz.

 • Technológiai állapot. Ellenőrizze a kivetítőt a fizetés előtt. A terméken nincs kár és hibák. Győződjön meg róla, hogy az eszköz működik (vagy a boltban, vagy otthoni ellenőrzés alatt).

 • Márka. Válassza ki a jó minőségű filmprojektorot mind az otthoni, mind a képzési vagy a munkakörök számára. Szerencsére ma a kiváló minőségű eszközök számos jól ismert márkát termelnek. Sok közül választékban rendszeresen megjelenik az érdekes innovációk. A márkájú termékek hosszabb ideig szolgálnak, és vonzóbbá válnak.

Nem szükséges félni a legmagasabb áraktól – sok vállalati projektornak demokratikus értéke van.

Arról, hogy milyen projektorot választhat otthonra, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: