A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

A jelenlegi fotós, egy professzionális vagy egyszerűen lelkes személy, számos kísérő eszköz és kiegészítők, amelyek rendkívül művészi képeket kapnak. Lencsék, kitörések, különböző szűrők. A lencsék keverékei ebbe a közösségben találhatók a MIGA Eternity-be való fordításának titokzatos folyamatában.

A lencsék keverékeiről szól

Ami?

Tehát milyen eszköz ez – a fényképezőgép lencséjének keverése? Hogy néz ki vele? A keverék egy speciális fúvóka a fényképezőgép objektívjén, amely képes megvédeni azt a felesleges napfénytől és visszavert káprázásból. De ez nem minden, amit képes. Ez is jó védelem a lencse számára – megmenti az optikát a hó, az esőcseppek, fúj ágak, megérintve az ujjak.

Ha zárt helyiségben készül, nem tesz semmit, Ellenkező esetben a fényes lámpák és a csillár kálca elrontja a fotóművész kialakítását. Ennek eredményeként a keret könnyű vagy ködös folt lesz, ami jól veszíti el a kreatív ötletet. De ez nem minden. A szükségességi kockázatok optimalizálása, a fúvóka több kontrasztot vesz igénybe.

Ezt mondhatjuk Ez az egyetemes védelem. A keverék nemcsak a fényképezőgép lencséjein van felszerelve – a filmkamrák szintén nem védenek védő tartozék nélkül. Annak érdekében, hogy az optikát mechanikai károktól mentse, a fúvókák néha elengedhetetlenek. Ebben az esetben ezek a csapás maguknak, így a lencse sértetlen.

A modernitás fotós, egy digitális fényképezőgéppel fegyveres, drága optika egyszerűen elképzelhetetlen keverék nélkül.

A természetben készült sikeres pillanatfelvételek maximális minősége, sokan ilyen egyszerű, de ragyogó találmány.

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

Fajták

Az eszközök különbséggel tartoznak maguk között, mint bármely fotótartalék tartozékok – más típusú kötőelemek, az anyag, amelyből készülnek.

A keverék formája lehet:

 • virágszirom;
 • kúpos;
 • piramis;
 • hengeres.

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

A kötőelemek útján bayonetre oszthatók és menetesek. A szirommodellek a leggyakoribb, közepes fókuszra és rövid phocus lencsékre vannak felszerelve. A széles látószögben megszüntetik a matricát. A szirom kialakítása lehetővé teszi, hogy bővítse a Quadrugin kép maximális helyére. A hosszú fókuszú lencsék megfelelő kúpos és hengeres modellek.

A piramis keverékek leggyakrabban a szakmai videokamerákra vannak felszerelve. Ezek hatékonyabbak, de a fényképezőgép cső nem forog, különben elérheti az eredményeket a vártnál.

Csak a kerek modellek alkalmasak az elülső fonó lencsével ellátott fotometonokra, így a keverés során a keverékben a keverék nem díszítette a keretet, mivel ez lesz, esetleg a szirom használatával. Ezután garantált a vignettálás hatása.

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

Az univerzális keverék nem termelnek, ezért egyedi választékra van szükséged, A lencsék egyéni és jellemzői. Fókuszhossz, membrán és így tovább. Ezek a választás fő paraméterei, és nem olyan nehéz felvenni.

A gyártási anyagok különbözőek. Ez a műanyag, gumi, fém. A fémet nagy szilárdság jellemzi, ami meglehetősen magyarázható. De nagyon nehézek, így nem olyan népszerű, mint a műanyag. A modern műanyag nagy szilárdsággal különböztethető meg. Talán nem fogja elviselni egy nehéz kő vagy egy fejszövés csapását, de megfelelő pontos, hosszú ideig szolgál, mint a fém.

Gumi opciók, ez egy kereszt a műanyag és a fém között. Megbízható, tartós, rugalmas, nem expozíció a külső környezet gumi is jó megoldás. Mindegyikük speciális szálakra vagy bajonettekre van csatolva.

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

Gyártók

A legnépszerűbb márkák a fotó- és filmberendezések szörnyek maradnak:

 • Nikon;
 • Sigma;
 • Kánon;
 • Tokina.
 • Tamron;
 • PENTAX;
 • Olympus, valamint Arsenal, Marumi, Chk, Ft.

A szerelem fogyasztói hosszú élvezi a kínai fiatal JJC céget, 2005 óta híres, de ebben az időben hihetetlen sikert ért el.

Ezek nem az egyetlen játékos a digitális technológiai piacon, hanem a leghíresebb, akinek márkás évtizede meghódította magát a makacs munkaerő hatósága és a magas színvonalú vágy. Ha meg kell vásárolnod, akkor szem előtt kell tartani, hogy csak a lencse Canonnak szüksége van az azonos márka keverékére. Minden más cserélhető. Mi a helyzet, hogy a választás az egyes preferenciák kérdése. Itt az utasítások nem lehetnek, kivéve az egyiket – Válassza ki a magas színvonalú termékek gyártóját.

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

Tippek a választáshoz

Annak ellenére, hogy ez egy olcsó kiegészítő, a modell sikeres kiválasztásához, az összes komolysággal kapcsolatos folyamatra kell utalnia. Először is, vegye figyelembe a lencse műszaki jellemzőit és a szerelési lehetőségek. Néhány formatervezésben a rögzítés elérhető a lencse, ebben az esetben az első lencse szálaira szelek. Egyéb opcióknak további eszközt kell használniuk.

Mindkét változat különböző hosszúságú, méretű, átmérővel rendelkezik. A modell kiválasztásakor tudnia kell – a tartozék hossza a fókusztávolságtól függ. Hosszú fókuszú lencsék esetén előnyös egy hosszú modell telepítése – ez jó védelmet nyújt.

Széles látószögű látomással a szirom vagy kúp optikája bejuthat a keretbe, ami a matrica megjelenéséhez vezet. Tehát minél kisebb a fókusz, a rövidebb keverék.

A téglalap alakú modell jó segítő lesz a tájképezésben.

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

Egy másik pont – ne felejtsük el azokat az anyagokat, amelyekből a keverékek készülnek, és előre döntenek -, amely előnyösebb az Ön számára. Fém modell, bár sokkal erősebb, mint mások, de nehezebb. A műanyag keverékek továbbra is a legnépszerűbbek – ez az ár, a minőség és a tartósság indokolt.

Egy másik fontos kritérium a választáshoz A fényszűrők jelenléte. Azok, akik használják őket, meg kell keresniük a modelleket oldalsó ablakokkal, hogy képesek legyenek forgatni a szűrőt a keverékek eltávolítása nélkül. Ellenkező esetben kényelmetlen, és nem mindig lehetséges.

És végül, néhány szó egy bálna lencseről. Általában a keverék nem szükséges ott, de néha megvásárolja őket. Ebben az esetben nem fogja tudni, hogy a Nikon 18-55mm f / 3.5-5.6G II Tökéletesen alkalmas a Blend bayonet rögzítésére Nikon HB-69. Kívánt esetben kínai analógok találhatók. A Canon 18-55mm STM, a legmegbízhatóbb lesz Canon EW-63C.

A lencsék keverékeiről szól

A lencsék keverékeiről szól

Használati útmutató

Hogyan kell használni a tartozékot, hogy nélkülözhetetlen asszisztens legyen, és ne haszontalan beszerzés? Több olyan tipp, amely segíthet az újonc fotósoknak. Amint már említettük, az összes keverék kétféle rögzítésre oszlik – bajonett és menetes, szintén szükség van a vásárlás során is.

A gumi keverék szinte mindig a lencsehez kapcsolódik. Pontosabban, a szálán. Hasonló választás indokolt a kezdőknek, hogy megismerjék a fotomir varázsát. Az ideális lehetőség és azok számára, akik csak alkalmanként használják a kamerát – a családi képek vakációra vagy egy turnén, és minden mást a kamera nyugodtan fekszik.

Ebben az esetben nincs értelme pénzt költeni valami drágább és professzionálisabb, és a funkcionalitás szerint, nem adja meg a több keményedett nővérét. Csakúgy, mint mások, hossza és átmérője változhat.

Néhány modellnek van egy design bordákkal, ami sokoldalúvá teszi őket.

A lencsék keverékeiről szól

A keverék minden pozitív tulajdonságaival A szállítás során elég kényelmetlen. Különösen, ha több van. Felhívjuk figyelmét, hogy a keverék többsége eltávolítható a lencséből, és éppen ellenkezőleg, azaz a szirmok vagy a kúp vissza. Így nem fog zavarni. Vagy beilleszthet néhány darabot egymásnak, mint például a szemüveg – szintén kilép.

Az a tény, hogy ez a kiegészítő szükségessé válik minden fotósnak támasztja alá az a történet, hogy ossza meg barátaival és tisztelői a tehetségüket.

Itt van egy példa, amikor ez a téma kiderült, hogy a drága optika megmentője legyen. Egy család fotóiskolai tanár azt mondja: a gyerekek mindig megpróbálják megragadni a kamerát, és söpörjenek vele játszani. Hányszor keveredett össze, mint az optika a játékos fogantyúkból.

Az esküvői fotós beszélt abban az esetben, ha az egyik európai kastélyban történt vele, amikor eldobta a lencsét, és leeresztette a romokat. Műanyag keveréket mentett, bár magának eléggé karcos volt.

Portraitist megosztott emlékei a fotózás – a lány a szökőkút. Egyes ponton egy szivárvány keletkezett a fröccsenékben, őrülten szép volt, de a cseppek küzdöttek, hogy öntsük a lencsét.

Ez eltűnt volna a szépség, de mivel az a tény, hogy a keverék kiderült, a csodálatos pillanat képes volt megragadni.

A lencsék keverékeiről szól

Arról, hogy mi van szükség, és hogyan kell használni a Blenda helyesen, tanulhat az alábbi videóból.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása