A mini-diktaphonokról

Szinte minden modern eszköz, a mobiltelefonoktól kezdve, és az MP3 lejátszókkal végződő, hangfelvevő funkciókkal ellátott, köszönhetően, amelynek hangja hangzik. De ennek ellenére a gyártók még mindig új modelleket hoznak létre a klasszikus hangfelvevők, amelyek semmilyen módon nem vesztették el relevanciáját. Ezek széles körű célokra használják őket. A hallgatók nyilvántartják az előadásokról, újságírókat interjút készítenek. Azonban a mini-hangfelvevők, amelyeket rejtett felvételekre terveztek, nagy igény szerint használják.

A digitális technológia értékesítési pontján sok olyan hangfelvevő eszközt talál, amelyek technikai paraméterekkel és funkcionalitással különböznek egymástól.

Ennek a fajtanak köszönhetően mindenki kiválaszthatja a legmegfelelőbb eszközt személyes vagy szakmai célokra.

A mini-diktaphonokról

Sajátosságok

A mini-felvevők széles igényt élveznek számos tevékenységben. Újságírók, történészek, diákok és még az irodai vezetők alkalmazzák ezt az eszközt a munkaidőben.

Elég gyakran hordozható mini-hangfelvételeket használnak az üzleti kérdések megoldásában. Annak érdekében, hogy ne felejtsük el a kapott információk tömegét, elegendő nyomja meg a rekordgombot, és a Planenks és az ülésen kapott összes megrendelés hallgatása után.

A mini-diktaphonokról

Nagyon gyakran, a mini-diktafonok ügyfélszolgálati vezetőket használnak. Végtére is, ez nem titok, hogy sok szolgáltató vásárló élvezi az üzleti szabályt “az ügyfél mindig helyes”. Ennek megfelelően, amikor ellentmondásos kérdések fordulnak elő, elkezdenek hajítani a vonalat. Ha ez megtörténik, a menedzser elég ahhoz, hogy a beszélgetés hangfelvételét biztosítja, ezáltal az összes pontot “I” felett. De ami a legfontosabb – A mini-hangrögzítő lehetővé teszi az árnyalatok rögzítését, véletlenül az ügyfél által elfogadott.

Alkalmazza a mini-hangrögzítőt a legitim oldalon. Ügyeljen arra, hogy engedélyt kérjen a beszélgetőpartnerről, vagy értesítse azt, hogy a beszélgetés felvétele engedélyezve van. De vannak olyan esetek, amikor az ellenfél szavainak rögzítése rejtett módon szükséges. Például, amikor a fenyegetések jönnek, zsarolás, megvesztegetés követelmény. Ilyen esetekben kis eszközöket használnak, rejtve a sál alatt vagy a nyakkendő alatt.

Az audio rögzített lesz egy utca egy rendőrségi vizsgálat és egy érv a tárgyalás.

A mini-diktaphonokról

Fajták

A mini-felvevők szétválasztása több paraméterben történik. Azok, akik kiváló minőségű eszközt kívánnak vásárolni, tudnod kell ezeket a funkciókat és megérteni a teljesítménymutatókat.

  • A hang írására szolgáló eszköz több fő típusra oszlik, nevezetesen Dictaphones és hordozható felvevők. A hangrögzítő funkcionalitásában a beszéd rögzítése vagy meghallgatása. Ugyanakkor a felvételt hosszú ideig kiszámítják, és a hangzás minősége meglehetősen elfogadható a későbbi dekódoláshoz. A kiváló minőségű felvételhez létrehozott hordozható felvételek. Segítségük segítségével koncertrekordokat hozhat létre, előkészítheti a podcastokat, valamint javíthatja a hangot, amikor videó. A hordozható felvevők rendszerében 2 beépített mikrofon nagy érzékenységgel rendelkezik.

A mini-diktaphonokról

A mini-diktaphonokról

  • Audio felvételi eszközök is fel vannak osztva Analóg és digitális. Az analóg diktafonok belépnek a kazettára. Ezek egyszerű és kényelmes funkcionalitásúak. A bejegyzés minőségét azonban nem lehet nagy gyakorisággal büszkélkedni, mivel idegen zajok vannak. Az ilyen eszközöket személyes érdeklődésre szánják. A digitális modelleket a működő tevékenységre tervezték. Fő előnyei a memória, a magas minőségű hang, a hosszú távú autonóm művelet, a miniatűr dimenziók, a széles funkcionalitás, az egyszerű kezelőpanel, az alacsony súly és a szokatlan tervezés.

A mini-diktaphonokról

A mini-diktaphonokról

  • A mini-diktafonok élelmiszertípusokkal vannak osztva. Néhány eszköz a szokásos AA vagy AAA elemekből működik. Mások – az akkumulátorból. Vannak olyan univerzális eszközök, amelyekben a tápanyagok telepítésének lehetősége van.

A mini-diktaphonokról

A mini-diktaphonokról

  • A mini-diktaphonok dimenziókra vannak osztva. Egyes modelleket a végrehajtás miniatűr változatában mutatják be, mások – kompakt formában. A legkisebb termékek egyszerű funkcionalitással rendelkeznek, képesek olyan rekordok mentésére, amelyek csak a számítógéphez való csatlakozás után hallgathatók. A nagyobb modellek széles körű funkcionalitással vannak felszerelve, és azonnali hallgatást jelentenek a beépített oszlop használatával.

A mini-diktaphonokról

A mini-diktaphonokról

  • A modern mini-felvevők funkcionalitásra vannak osztva. Vannak egyszerűsített és kiterjesztett eszközök. Az első olyan információkat írnak, amelyek a későbbi információk fenntartásával írnak. A második javasolja több funkciót – például az MP3 lejátszó, a Bluetooth jelenléte. A hangérzékelőnek köszönhetően a készülék automatikusan aktiválódik. Fejhallgató, ruházati bilincs, opcionális akkumulátor, kábel a számítógéphez való csatlakozáshoz gyakran a készlethez kapcsolódik.

A mini-diktaphonokról

A mini-diktaphonokról

  • Modern mikrodikofon A rejtett típus a test legszokatlanabb verzióját jelenti. Lehet, hogy egy könnyebb, flash meghajtók alakja, és akár a kulcsok, mint egy rendszeres kulcstartó.

A mini-diktaphonokról

A mini-diktaphonokról

Gyártók

A mai napig számos gyártó van a mini-diktaphonok létrehozásában. Ezek közül a világ márkák, például Panasonic és Philips. Azonban kevésbé ismertek a felvételi eszközök gyártására szakosodott vállalatok. Ugyanakkor termékeik nem haladnak meg a fejlett technológiák mögött, hanem olcsóbb szegmensre utalnak.

EDIC-MINI

A gyártó diktafonjai – Professzionális digitális eszközök a hanginformációk rögzítéséhez. Minden egyes külön modell miniatűr méretű, alacsony súlyú, magas mikrofon érzékenységgel rendelkezik. Az EDIC-MINI DICTAPHONE-t gyakran használják a kivizsgálás során és a kihallgatás során.

Ezenkívül a gyanúsított nem veszi észre a rögzítőeszköz jelenlétét.

A mini-diktaphonokról

Olympus

Ez a gyártó gazdag tapasztalattal rendelkezik az optikai eszközök fejlesztésében. A piacon a vállalat több mint 100 éve létezett. Ugyanakkor a digitális eszközök fejlesztésének vezető pozíciója a legtöbb létezését foglalja el. A létrehozás első napjától a márka a tökéletes felszerelés kiváló minőségű szállítójaként alakult ki a különböző tevékenységi területek számára, az orvostudománytól és az iparággal végződő. A gyártó mini-hangfelvételei gyakran híres újságírókat és politikusokat használnak.

A mini-diktaphonokról

A mini-diktaphonokról

Ritmix

A híres koreai márka a hordozható berendezések fejlesztésében és gyártásával foglalkozik. A XXI. Század elején számos fiatal mérnök sikerült létrehozni egy védjegyet, egy napot vett részt az innovatív technológiai piac vezető pozíciójában. Az MP3 lejátszók fejlesztésével kezdődtek. És miután elkezdte bővíteni a termékeket a hordozható elektronika teljes spektrumával. A RITMIX márka technika fő tulajdonságai a megfizethető ár és a termékek széles körű funkcionalitása.

A mini-diktaphonokról

A mini-diktaphonokról

Roland

A márkájú termékek összes módjának létrehozásakor csak a modern technológiákat és a mérnökök kreativitásának szabadságát használják. Ennek köszönhetően hatalmas számú sokszínű mini-hangfelvevő, amelynek egyedi formái és a ház eredeti megjelenése. Azzal, hogy Minden egyes külön modell több paramétert és összetevőt tartalmaz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a készüléket professzionális területen használják.

A mini-diktaphonokról

Tascam

A vállalat a professzionális audio berendezések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ez volt a Tascam először létrehozott egy multithannel rekord kazetta-szalagfelvevőjét, és feltalálta a hordozhatóság fogalmát. A gyártó mini-hangfelvételeit számos technikai képesség és alacsony költséggel különbözteti meg. A TASCAM márkájú audio felvevőt a jól ismert zenészek kapják, hogy rögzítsük koncertjeiket.

A mini-diktaphonokról

Hogyan válasszuk ki?

Sok felhasználó a mini-felvevő kiválasztásakor figyelembe vesszük a ház kialakítását és az eszköz költségeit. Ezek a kritériumok azonban nem befolyásolják a készülék munkaidejét. Ahhoz, hogy egy kiváló minőségű mini-felvevő tulajdonosa legyen, a termék műszaki jellemzőire kell összpontosítani.

Autonómia

Ez a jelző lehetővé teszi az eszköz munkalapjának meghatározását egy teljes akkumulátor töltés jelenlétében. Szakmai tevékenységek esetén meg kell állítani a választást a készüléken magas autonómia paraméterekkel.

A mini-diktaphonokról

A jelek és az idegen zaj aránya

Minél alacsonyabb a paraméter mutatója, annál nagyobb interferenciát fognak részt venni a felvétel közben. A professzionális berendezésekhez a minimális mutató 85 dB.

A mini-diktaphonokról

Frekvenciatartomány

Csak digitális modellekben. A minőségi eszközöknek széles sávszélességgel kell rendelkezniük 100 Hz-ről.

A mini-diktaphonokról

Megerősítés

Ez a paraméter automatikus. A felvevő saját belátása szerint nagy távolságra növeli a hangforrás hangját. Ugyanakkor kiküszöböli a zajokat és az interferenciát. sajnálatos módon, Az ilyen funkció csak professzionális mini-hangfelvevővel van felszerelve.

A mini-diktaphonokról

További funkció

A további funkciók listája bővíti az eszköz munkalehetőségét. Mint további funkciók van egy időzített bejegyzés, eszköz aktiválása hangjelzéssel, ciklikus felvétel, jelszóvédelem, flash meghajtó jelenléte.

Az egyes mini hangrögzítő készletében van egy utasítás, a tápegység, a töltéshez. Egyes modellek fejhallgatóval és további mikrofonnal rendelkezik.

A mini-diktaphonokról

A mini-felvevő alisten X13 áttekintése Lásd alább.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása