A Motorola fejhallgató áttekintése

A mobiltelefon már régóta már nem használta a kommunikációt, és ötvözi a telefon, a laptop számítógép, a kamera és audio lejátszó. De Hogy élvezhesse a kiváló minőségű hangot, és bármikor tudjon kommunikálni, és bármilyen helyen meg kell kapnia egy jó fülhallgatót. És készen áll arra, hogy új kiegészítőt vásároljon mobiltelefonjához, érdemes megfontolni A jelenlegi Motorola fejhallgatómodellek áttekintése.

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

Sajátosságok

American Company Motorola első megszerzett hírnevet az orosz piacon a múlt század közepén, Mivel a mobiltelefonok gyártója. De a 2000-es év elején a vállalat elhúzódó válságot tapasztalt, és termékei szinte eltűntek az orosz üzletek számlálóiból. A vállalat csökkenésének kilépése 2011-ben két különálló cégre osztva, amelyek közül az egyik – a Motorola mobilitás – visszatért a mobiltelefonok és tartozékok fejlesztéséhez és gyártásához, beleértve a fejhallgatókat is.

2014 őszén ez a vállalat belépett a Lenovo vállalatok szövetségébe.

A Motorola fejhallgató áttekintése

Az ilyen gyors történelem ellenére a Motorola termékek továbbra is igazak az 1986-ban meghatározott szabványokra. Ezért a Motorola fő különbségeitől az analógok többsége számos pozitív jellemzőt tartalmaz.

 • Jó minőség – a vállalat alaposan megvizsgálja az összes termékét, biztosítva, hogy a házasság százalékos aránya csak 4 termékmillió. Tehát egy ilyen fülhallgató hosszabb ideig hosszabb lesz, mint a hasonló.
 • Innováció – A Társaság fejlett technológiáit alkalmazza a fejleményeiben, és arra törekszik, hogy mindig egy lépéssel legyen a legtöbb versenytárs előtt.
 • Stílusos kialakítás és könnyű használat – A vállalati szakemberek arra törekszenek, hogy az összes terméküket egyidejűleg divatos és ergonomikus legyen.
 • Alacsony relatív a zászlóshajó márkák árai – optimalizálás és szerkezetátalakítás után a vállalat megpróbálja visszaküldeni az elveszett pozíciókat a piacon. Ezért állapít meg egy jelölést alacsonyabb, mint a népszerűbb vállalatok, mint az Apple és a Samsung.
 • Egységes programbeállítás – Minden modern vezeték nélküli tartozékok cégek összeegyeztethető Hubble ahol beállíthatja az egyes árnyalatok működését (például lehetővé equalizer játék közben vagy frissítéséről).
 • Multipoint technológia minden Bluetooth fejhallgatóban. Az ilyen fülhallgató egyszerre csatlakozhat két különböző eszközhöz (például okostelefon és laptop).

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

Felülvizsgálati modellek

Jelenleg a Motorola fejhallgató számos modellje a legnépszerűbb az orosz piacon.

 • Fülhallgató 2 – Olcsó vezetékes csatorna modell mikrofonnal. Ambuvory szilikonból készült. Ez szilárd frekvenciatartományú eszközökhöz (20 Hz és 20 kHz között). Az egész fülhallgató tömege – csak 12 gramm.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Fülhallgató sport – Az előző modell módosított változata kényelmes fülbevalóval, jobb hangszigeteléssel és nedvességvédelmi rendszerrel.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • PTT – Vezetékes fejhallgató a modern Motorola fajiáihoz, amelyek betétfejjel és mikrofon.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Verreloop 200 – Vezeték nélküli fülhallgató vákuumbélésből (mikrofon és távirányító a huzalra kerül). A fejhallgatók nedvességvédelemmel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy sportot és esős időjárási sétákat használjon. Mágnesek, amelyek lehetővé teszik, hogy ideiglenesen összekapcsolják őket. Munkaidő feltöltés nélkül – 6 óra. A csomag 6 cserélhető amblush (rendes és sport, mindegyik típusú).

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • 200-as évek 2003 – A gyermekek felsővezetője, stílusos és fényes dizájnnal, teljesen biztonságos a hallás és a gyermekegészségügy érdekében. A rugalmas hipoallergén műanyag használata a csapágyszerkezetekben ezt a modellt nagyon könnyűvé teszi, és nem súlyosbítja az erősségi jellemzőket. A beépített mikrofon és a konzolnak köszönhetően a fejhallgató fülhallgatóként használható. Egy adapterrel van ellátva egy másik páros párhuzamos párhuzamos csatlakozásához (egy eszközzel egyszerre akár 4 fejhallgatót is csatlakoztathat egyszerre).

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Verreloop 2+ – Bluetooth fülhallgató 2 vákuumbélésből egy mikrofonnal ellátott vezetéken. A csomag tartalmaz 3 gél kabinot a csapda. A fülbevaló és a por és a nedvességvédő rendszer kényelmes konzoljával, amely lehetővé teszi számukra az aktív sportok során. Az akkumulátor élettartama – akár 10 óra.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Impulzus menekülés – Stílusos összecsukható vezeték nélküli teljes méretű zárt fejhallgató beépített mikrofonnal és passzív zajcsökkentéssel. Fel van szerelve az opcionális audio kábelcsatlakozáshoz. Nyitva tartás az újratöltés előtt – akár 10 óra. Terméksúly – 190 gramm.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Impulzus menekülés+ – korszerűsítése az előző modell, amelyre jellemző a megnövekedett por és nedvesség ellenállás (IP54 szabvány), kétszer annyi idő a munka nélküli (legfeljebb 20 órán keresztül újratöltés nélkül), frissített tervezése és végrehajtása a technológia javítása hangminőség HD VOICE. És ezek a fejhallgatók kompatibilisek a Siri és a Google hangasszánakkal.

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Moto surround – Stílusos és megbízható Sport Bluetooth headset, amely akár 12 órányi üzemmódot biztosít a feltöltés nélkül. Megkülönbözteti az egyedülálló nedvességvédő rendszer, amelynek köszönhetően ezek a fejhallgatók víz alatt elrendezhetők 1 méteres mélységig (és 20 percig maradnak ezen a mélységben). Strukturálisan csatlakoztatva huzal intracinal béléssel, egy biztonsági rendszerrel.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Vervebuds 110 – miniatűr intrachanal bélések beépített mikrofonnal, amelyek súlya csak 5 gramm. Tartsa be az igazi vezeték nélküli sztereó, a Monode támogatási munkáját. Ambuvory szilikonból készült. Az autonóm mód időtartama – akár 3,5 óra. 32 ohm impedancia, frekvenciatartomány 20 Hz-től 20 kHz-ig, érzékenység – 93 dB / 1 MW. Befejezett töltés cseh.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Folyam – 2 külön vákuumos fejhallgató készlet, beépített mikrofonnal, amely 12 g súlyú Bluetooth protokollon keresztül csatlakozik. Az aktív zajcsökkentési rendszer lehetővé teszi, hogy elfelejtse elfelejteni a külső hangokat és a beszélgetés során, és zenét hallgat. Az impedancia és a frekvencia tartomány hasonló az előző modellhez. Az akkumulátor élettartama legfeljebb 6 óra.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Vervebuds 300 – Továbbfejlesztett változata a VerveBuds 110 modell, amelyet a jobb porlasztási védelem, növelve az akkumulátor élettartamát újratöltés nélkül akár 5 óra és a megnövekedett csak 10 gramm. A csomag, a töltési eset mellett 6 cserélhető szilikon hüvelyk különböző méretű.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Vervebuds 400 – az igazi vezeték nélküli sztereó koncepciójának továbbfejlesztése, az előző verziótól eltérő, 5 gramm-ra csökkentve, miközben fenntartja az egész funkcionális.

A Motorola fejhallgató áttekintése

 • Vervebuds 500 – Premium modell az VerveBuds Wireless Headset sor, amelynek aktív zajcsökkentő rendszer (minden fejhallgató van 4 db mikrofon, amely elemzi a környezeti zaj és levonni azt a játszható hang), támogatja a Vervelife speciális beállítást alkalmazás integráció Alexa hang Assistants, Siri és Google most és 4,5 g-ra csökkent.

A Motorola fejhallgató áttekintése

A legtöbb alapértelmezett eszköz a fekete színsémában (fekete) van ellátva, de más színezési opciók (kék, fehér vagy narancs) állnak rendelkezésre egyes modelleknél.

Hogyan válasszuk ki?

A fülhallgató különböző lehetőségeinek kiválasztása, először annak meghatározása, hogy pontosan milyen típusú kapcsolat a legmegfelelőbb az Ön számára. Sajnos a Motorola termékek még nincsenek felszerelve NFC chip, így a választás két lehetőségre csökken.

 • Vezetékes – A legtöbb fiskális lehetőség nem igényel konfigurációt, amely nem kisütést és kompatibilis bármilyen technikával. Ugyanakkor korlátozza a mobilitás és a kevésbé megbízható működést (a kábel könnyen megszakítható).
 • Bluetooth – NE korlátozza a mozgásokat, ne keverje össze, nincs kockázat a zsinórörésnek. De a kompatibilitás problémái lehetségesek, emellett állandó akkumulátor töltés szükséges. És vegye figyelembe, hogy a fejhallgató által támogatott protokoll verziójának meg kell felelnie a jelforrás jellemzőinek.

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

Egy jó lehetőség lesz egy Bluetooth-fejhallgató megszerzése, amely egy csatlakozóhoz csatlakozik az audio kábel csatlakoztatásához.

Ez az opció kissé drágább, de ötvözi mindkét lehetőség előnyeit.

A következő fontos kritérium konstruktív termékformátum:

 • Betétek – ez lesz olcsóbb, mint mindent, de biztosítani nem túl jó hangszigetelés, kieshet a fül, és megkülönböztetni a legalacsonyabb hangminőséget
 • Intrakanál – kompakt és magas színvonalú lehetőséget, jó zajszigetelés, de néhány felhasználó panaszkodik, hogy a fülek gyorsan elfárad, és a minőség a hang, ez a lehetőség még rosszabb, mint a több terjedelmes lehetőségeket;
 • Felső – egyensúlyt biztosít a mobilitás, a hangszigetelés és a lejátszási minőség között;
 • Teljes méretű – a legjobb hangminőség, de a maximális tömeg és méret, ez az opció alkalmas arra, hogy a fejhallgatót a főházban vagy a munkahelyen használják.

A Motorola fejhallgató áttekintése

És érdemes figyelmet fordítani a fejhallgató akusztikai jellemzőire:

 • Impedancia – meghatározza a hangerőt, a rendelet hatályát és a hangátvitel jellemzőit;
 • Érzékenység – meghatározza a fejhallgató maximális mennyiségét;
 • Frekvenciatartomány – mint szélesebb, annál jobb (de ne felejtsük el, hogy a 20 Hz alatti frekvenciák és a 22 kHz-es hétköznapi személy, általában nem hallja).

Ne felejtsd el más fontos paramétereket: például a vezeték nélküli fejhallgató autonóm munkájának idejét a feltöltés előtt. Ha hosszú utazások jönnek – próbálj meg fejhallgatót egy erőteljes akkumulátorral szerezni.

A Motorola fejhallgató áttekintése

Végül az eszköz egyedi funkcióit az életmód alatt kell kiválasztani.

Tehát, ha úgy tervezed, hogy gyakran élvezi a szabadtéri fejhallgatót, akkor az akvizíció Vízálló sportolási lehetőség Ez indokolt lesz, még akkor is, ha nem foglalkozik a sportban – így nem fogsz félni egy váratlan esőből.

Ami a divatot illeti Igazi vezeték nélküli sztereó formátum (2 nem kapcsolódó vezetékes bluetooth-headset), akkor az ilyen fejhallgatók észrevehetően könnyebbek és kényelmesebbek a vezetékes klasszikus lehetőségekhez, de vannak Több hiba:

 • Az offline munka időpontja észrevehetően kisebb, mint a szabványos Bluetooth-címsoroké;
 • Ellentétben a szokásos fülhallgató, amelyet el lehet távolítani a fülből, és hagyja a lóg a nyak, egyedi „dugók” kell süllyeszteni az ügyet;
 • Az ilyen fejhallgatókkal mindig töltődobozt kell hordozni veled, ami nem mindig kényelmes;
 • Végül maga a bélés mérete észrevehetően több, mint a szokásos Bluetooth fejhallgatók a vezetékkel, ami kényelmetlenséget okozhat.

A Motorola fejhallgató áttekintése

Hogyan kell csatlakozni?

A Bluetooth protokoll csatlakoztatásához egy eszköz egy mobiltelefonhoz vagy a jel másik forrásához, akkor követnie kell a művelet utasításaiban meghatározott ajánlásokat. Általánosságban elmondható, hogy a fejhallgató az Apple Technique-hez való csatlakoztatásának sorrendje így néz ki:

 • Kapcsolja be a fejhallgatót;
 • Várjon, amíg a jelző vége villog (meg kell világítania egy nem mozgó kék);
 • Adja meg az okostelefon “beállításait”;
 • Menjen a Bluetooth fülre (megkezdődik a kompatibilis eszközök Automobile);
 • Amint a Motorola Bluetooth megjelenik a jelforrások listáján, kattintson rá;
 • Adja meg a fülhallgató PIN kódját (alapértelmezés szerint “0000” kódot tartalmaz);
 • A készülék készen áll a munkára, továbbá konfigurálhatja azt a Hubble program segítségével.

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

A Motorola fejhallgató áttekintése

     Fejhallgatók csatlakoztatása Bluetooth telefonon Androiddal Általában ugyanúgy, csak a legtöbb változata az operációs rendszer a hozzáférést a Bluetooth beállítások elemet révén hajtják végre a „Vezeték nélküli és hálózatok” bekezdés (Vezeték nélküli hálózatok). A vezetékes eszközök elegendőek ahhoz, hogy csatlakozzanak az okostelefon, a tabletta vagy a számítógép hangkimenetéhez (általában ez a mini jack 3,5 mm). Nincs szükség további konfigurációra, miután megköveteli.

     További információ a Motorola fejhallgató áttekintése.

     Kamat cikk
     ( Még nincs értékelés )
     Ossza meg barátaival
     123
     Megjegyzés hozzáadása