A nappali stílusú társalgóról

Napjainkban, amikor az élet őrült ritmusa nem teszi lehetővé, hogy megállítsa és pihenjen, hogy teljesen pihenjen, vissza akarok menni a helyre, a béke és a béke személyre. A relax és a nyugalom hangulatos sarkát otthon lehet létrehozni, a társalgó belsejében: könnyű, nyugtató, hangulatos. Mi a legérdekesebb – ez a stílus nem igényel nagy pénzügyi befektetéseket, ráadásul nem számít, milyen méretű tér: egy hatalmas stúdió, szerény kis ház vagy egyszobás lakás. A vágy és az ízlés jelenlétében még egy szobás lakás is átalakíthatja a tervező győzelmét.

Főbb jellemzői

Amikor belsejét teremtsünk a társalgó stílusában, a ház házait a preferenciáikból visszaszorítja: azokat a dolgokat, amelyek segítenek pihenni. Például, Az ember szeret egyedül maradni a gondolataival, kávét, nézze meg az ablakot, álmodik valami kellemes – ebben az esetben a terület tökéletes az ablakhoz.

A belső térben lévő társalgó egy bizonyos styitromat igényel, amelynek fő jellemzője a legmagasabb kényelem és öröm. Ezt a szabályt követően gyakran a társalgó nem az egész házat, és néhány zónát tervezi: például nappali, padlás vagy hálószoba. Alapvető stílus jellemzői:

 • Funkcionális bútorok;
 • Anyagok és elemek a helyzet, tökéletesen harmonizálva egymást;
 • Kerekített formák, sima vonalak;
 • A fényes ékezetek hiánya (a belső tér hangsúlyozott színtónusok);
 • Szétszórt fény;
 • dekoratív elemek mérséklése;
 • Kellemes érintőszövet.

Lounge terület alakítható ki a ház bármely részén, ahol kárpitozott bútorok (végül is, a test pihenjen) és díszíti a helyet nem forrasztott szövetekkel, elszegényedett. Gyakran a párnák szétszóródnak egy puha kanapén, de nem szükséges (mindez a kívánságtól függ). Érdemes megjegyezni ezt A fényes színek elfogadhatatlanok a rekreációs területen: Piros, kék – Csak üzleti tevékenységük csak egy merész döntést hozhat.

jegyzet! A természetes elemek kedvezően befolyásolják a pszichét, így (és még szükségük van) a beltérben virágok, akvárium, kandalló, kis szökőkút vagy gyertyák.

Dekorációs anyagok

A modern célállomásokhoz tartozó társalgónak fizikai és öltözött kényelmet kell hoznia. Ez alapul szolgál ilyen létesítményekként, mint a szaunák, szállodák, bárok, gyakran láthatók butikokban, akiknek feladata relaxációt és vágyat okozhat a tárolásnál hosszabb ideig. A lakás kialakítását ugyanabba az elv végzi, mint a közintézmények tervezését. Leggyakrabban a mennyezet, a falak és a nemek közötti használat befejezéséhez:

 • Matt kerámia csempe;
 • szövet, papír tapéta;
 • faipari;
 • természetes kő.

A társalgó multifaceted koncepciója tartalmaz egy szobát, egy konyhát, nappalit, előcsarnokot – ez a stílus minden szobában megfelelő. A falak általában vakolatból készülnek, sima vagy durva, tapéta szerelmeseinek monokróm termékeket használhatnak. Bármi is legyen a falak, megérintik őket, jónak kell lenniük. A hangsúly a stílusban történik a tapintható érzéseken.

Amikor egy lakást létrehoznak a társalgó stílusában, velúrot és tülleket használhatsz, kovácsolt bútorokat. Nincsenek különleges szabályok a padló befejezéséhez – meglehetősen alkalmasak lamináltakra vagy parkettára, és a falakat vakolják. Megengedhető, hogy csak egy fotó tapéta vagy elnémított árnyalatú. A hófehér háttérkép leginkább alkalmas, mintával vagy anélkül – megoldani a ház tulajdonosait.

Szín paletta

A relaxáció ideális feltételei közé tartozik a megfelelő kiválasztott színpaletta. Alapvető árnyalatok – a pasztell gamma-tól. A szemek pihenhetnek, így az öntött ruhák elfogadhatatlanok a belső, fényes kiegészítők és minden más, amely elvonja a pihenéstől. A rekreációs területen kárpitozott bútorokat rendez, ahol nem lassú szövetekkel díszített hely.

Gyakran a társalgó zóna készül a fürdőszobában – ez a hely tökéletes kikapcsolódásra. Egy kádba vagy pezsgőfürdőbe merüljön egy nehéz nap után, gyorsan élvezheti a többit. Megfelelő légkör alakítható létre a legkisebb dolgokból: könnyű, kellemes zene, gyertyák, füstölő. A legfontosabb dolog az, hogy ragaszkodjunk a kényelmes, könnyű, pasztell tónusokhoz. A legjobb megoldás a következő színek lesz:

 • szürke;
 • bézs;
 • krém;
 • kávé;
 • fehér.

Világítás

Mivel a társalgó teljes pihenést jelent, a világításnak meg kell felelnie ennek a szabálynak, és elnémulnia kell és többszintű. A Sconce és a padló lámpák használata. A LED háttérvilágítás nagyon népszerűen használható – mind a hálószobában, mind a fürdőszobában használható.

LED háttérvilágítás is vonatkozik a szekrényre: gyönyörű világítás növelheti a hangulatot, és nagyon modernnek tűnik. Ha nagy ablakok vannak a lakásban vagy a házban, akkor jobb, ha díszítik őket textilekkel, mert a közvetlen napfény elpusztíthatja az egész légkört.

A nap, a napsütéses, megakadályozza a pihenést, és még irritációt is okozhat.

Bútor

A társalgó stílusának fő témája a kanapé. Ez az, aki pihennie kell, és a pihentető időtöltés helyét szolgálja. És népszerű keret nélküli székek táskák, azonnal az emberi test alakja. Tovább a népszerűségben vannak társalgók, majd székek tojás – lehet fonott, felfüggesztett vagy szabadtéri.

Gyakran a társalgó belső nappali bútorokkal kiegészítve tartozékok: beépített kanapé minibár, polc asztal laptop számára. A bútorok fő előnye kivételes kényelem. A szobában gyakran lehet látni a képviselők, kültéri állványok.

A díszítésű viktoriánus stílusú szerelmeseinek vintage székeket és kanapékot használhatnak – csodálatosnak tűnnek. Természetesen a Lounge Interior “Ball Rails” ágyban. Szükségszerűen egy ortopéd matracmal kell rendelkeznie, és előnyösen egy vezérlőpanellel, amelynek köszönhetően megváltoztathatja a fejlap sarkát vagy a lábak helyzetét. Egy ilyen ágyban szép reggeli. Otthoni bútorok társalgóihoz:

 • Székek és kanapék puha párnákkal;
 • Alacsony kávéasztalok.

jegyzet! A bútoroknak nem kell drága, a fő dolog a kényelem. Ha a fészket szeretettel és a fantáziával való kapcsolat kialakításával közelít, még a legegyszerűbb modellek is alkalmasak egyedülálló légkör kialakítására.

Gyönyörű példák

Lounge stílus (még mindig chill-out) természetes vágynak tűnt, hogy egy személy égjen ki egy zajos Megalopolisból. A prioritás a pihenés és a béke lehetősége volt, és ennek eredményeként – a pszichológusokkal együtt tervezők nagyon gyorsan felvették ezt az ötletet, és létrehoztak egy gyönyörű, egyedi stílusú társalgót. A programozók körében széles körben elterjedt, mivel valójában békére és koncentrációra van szükségük.

A stílus jellemző sima vonalak és puha színek, elfojtott fény és természetes elemek, mint a virágok. Gyakran a ház tulajdonosai szeretik használni a hangulatos fészek akváriumukban (vízzel lebegő halakkal – ideális lehetőség a relaxációra) és a kandalló természetes tűzzel. Divatos és kényelmes moduláris kanapék – csak képalkotó lounge stílus. Lágyságuk lehetővé teszi az izmok pihenését.

A belső kialakításában a tervezők szeretik a velúr bútorokat használni – ez a fajta kárpit kellemes tapintható érzések, ami a kényelem és a kényelem érzését adja. A belsejés trendi stílusban történő elkészítése, ne felejtsük el a vonalakat: Sima formák érvényesülnek.

Ajánlatos bútorokat használni kerekített sarkokkal.

A helyet nem szabad túlterheltíteni a tartozékokkal. Megengedett (és még kívánatos) párnákat, festményeket, lámpákat, de csak nem fogó elemeket használnak. Lounge Lounge vagy hálószoba – Valódi paradicsom, mindent úgy terveztek, hogy kellemes módon konfiguráljon és pihenjen.

A modern design kiegészíthető a jelenlétérzékelőkkel – segítségükkel két fiókban bekapcsolhatja és kikapcsolhatja a fényt. A lakberendezések teljességében a ház fel lehet szerelni a szükséges technikával – hagyja, hogy teljesítse az összes munkát, amíg kényelmesen elhelyezhető egy lágy kanapén, velor kárpitozással.

Lounge stílus áttekintése az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: