A Panasonic nyomtatókról szól

Az első Panasonic nyomtató a múlt század elején jelent meg. Ma, a piac tér számítástechnikai berendezések, Panasonic kínál egy hatalmas különféle nyomtatók, multifunkciós, szkennerek, faxok.

Sajátosságok

A Panasonic nyomtatók számos nyomtatási technológiát támogatnak, mint bármely más hasonló eszköz. Többfunkciós eszközök, amelyek kombinálják a nyomtató funkcióját, a szkenner és a Xerox legnépszerűbbek. A fő megkülönböztető funkció további funkcionalitás jelenléte. Ezenkívül egy eszköz kevesebb helyet foglal el, mint három különálló.

De az ilyen berendezések hátrányai vannak: a minőség alacsonyabb, mint a szokásos nyomtatóké.

A tintasugaras technológia jelenléte lehetővé teszi a nagy felbontású és nyomtatási minőség elérését. Ez a jó kép részletessége. A legújabb tintasugaras modelleket sima színátmenet jellemzi a grafikus alkatrészek megjelenítésének folyamatában, és függetlenül attól, hogy ez egy raszteres clipart vagy vektoros grafika.

A lézer Panasonic lézernyomtatók széles körben elterjedtek. A lézereszközök előnyei az, hogy a nyomtatott szövegeket az egyértelműség és a víz expozíciójának ellenállása jellemzi. Annak köszönhetően, hogy a lézersugár pontosabban és tömörül fókuszál, magasabb nyomtatási felbontást eredményez. A lézeres modellek szignifikánsan nagyobb sebességgel vannak nyomtatva, ha összehasonlítjuk őket szokásos módon, mivel a lézersugár gyorsabban mozoghat, mint a tintasugaras nyomtató nyomtatófeje.

A lézerberendezés jellemzi Csendes munka. Az ilyen nyomtatók egy másik jellemzője, hogy nem folyékony tinta, hanem olyan festék, amely sötét por. Egy ilyen festékkazetta soha nem szárad, és hosszú ideig tárolódik. Általában az eltarthatósági élet legfeljebb három év.

A berendezés jól tolerálható készenléti időt.

A felállás

A Panasonic nyomtatók egyikét a következő modellek képviselik.

  • KX-P7100. Ez egy lézerverzió, fekete-fehér nyomtatási típusú. A nyomtatási sebesség 14 oldalas A4 formátum / perc. Van egy kétoldalas funkció. Papír takarmány – 250 lap. Következtetés – 150 lap.

  • KX-P7305 RU. Ez a modell lézerrel és LED nyomtatás típusával történik. Van egy kétoldalas nyomtatási funkció. Modell több fordulatszám, mint az előző eszköz. A sebessége 18 lap / perc.

  • KX-P8420DX. Lézer modell, amely az elsőtől eltérő, az első, milyen színtípusú nyomtatással rendelkezik. A munka sebessége – 14 lap / perc.

Hogyan válasszuk ki?

A megfelelő nyomtató kiválasztásához, Először el kell döntenie, hogy milyen célokra lesz tervezve. Olcsó otthoni opciók nem tervezett nagy használatára használja, így ha használják az irodában, akkor valószínű, hogy gyorsan nem miatt ellenőrizetlen munka mennyiségének.

Eszköz vásárlásakor meg kell fontolnia a nyomtatási technológiát. A tintasugaras eszközök folyékony tintákon működnek, a nyomtatás cseppek miatt következik be, amelyek a nyomtatófejből származnak. Az ilyen berendezéseket magas nyomtatási minőség jellemzi.

A lézeres eszközökben por festékkazettákat használnak. Ezt a technikát nagysebességű tömítéssel és hosszú felhasználással különbözteti meg. A lézerberendezés hátrányai magas költséggel és alacsony nyomtatási minőséggel rendelkeznek.

A LED nyomtatók számos lézer. Rengeteg LED-ekkel rendelkező panelet használnak. Különbözik a miniatűr méretben és az alacsony nyomtatási sebességben.

Fontos érték A készülék kiválasztásakor a színek számát játssza le. A nyomtatók fekete-fehér és színesek.

Az első alkalmas a hivatalos dokumentumok nyomtatására, a második pedig képek és fotók nyomtatására szolgál.

Működési tippek

A nyomtatónak számítógépre kell csatlakoztatnia. Ez többféleképpen is elvégezhető.

  1. Kapcsolat USB csatlakozón keresztül.
  2. Kapcsolat IP-cím használatával.
  3. Csatlakozás eszközhöz Wi-Fi-n keresztül.

És, hogy a számítógép egyszerűen működnek a nyomdai berendezések, telepítenie kell a megfelelő illesztőprogramokat egy adott nyomtatóhoz. A vállalat honlapján ingyenesen letöltheti őket.

A népszerű Panasonic nyomtatómodell áttekintése az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: