A Samsung Qed televíziókról szól

A Samsung technológia gyártója világszerte ismert. A különböző iparágak nagyszámú modelljéből álló választék, a vállalat trendeket teremt a technológiák világában, amelyeket ezután a termelésben alkalmaznak. Az egyik ilyen technológia qled, a televíziókhoz használják a legutóbbi vonalak, amelyek ma megvitatásra kerülnek.

A Samsung Qed televíziókról szól

A Samsung Qed televíziókról szól

A Samsung Qed televíziókról szól

Sajátosságok

Ez a technológia alapvető fontosságú a modern TV-hez, amely a múltbeli sorozathoz képest számos előnye van. Köztük meg lehet jegyezni a következőket.

  • Csökkentett energiafogyasztás. A kutatók azt állítják, hogy az ilyen technológia a kvantumdotok mátrixjának felszerelésére szolgáló technológia lehetővé teszi, hogy 5-szer kevesebb villamos energiát használjon, mint a hagyományos folyadékkristályos modellekben. Természetesen ez az előny pozitív hatással van a TV számos összetevőjére.
  • Fokozott élettartam. Ez a funkció az előzőből következik. Az összetevők és pótalkatrészek fokozottabb erőforrását is okozzák az a tény, hogy a kvantumpontok színeket bocsátanak ki a gyártás méretétől és anyagától függően. Például az OLED kijelzők olyan szerves LED-ekből állnak, amelyek azonos méretűek, és amikor az elektromos áram áthalad, a fény kibocsátása. A Quantum Dots ugyanazt a munkát végzi, amelyek alapján egy specifikus félvezetőt szolgálnak fel villamos energiával.
  • Alacsony költségű termelés. A folyadékkristályhoz vagy szabványos OLED kijelzőkhöz képest a QD-LED és a QD-OLED TV-k 2-szer olcsóbbak a termelésben, amint azt a technológia alkotói jelzik.
  • Javított paraméterek. A Samsung vonzóbb jellemzőit jelent a fényerő és a kontraszt vonzóbb jellemzői, mint a többi gyártó kvantum dot technológiáihoz képest.

A Samsung Qed televíziókról szól

A Samsung Qed televíziókról szól

Sorozat áttekintése

A technológia teljes egészében megtekintéséhez áttekintést kell tennie minden sorozat számára. Például egy példát vegyen egy modellt, mivel csak jellemzőkkel különböznek, a fő különbségeket a sorozatban kötik meg.

Q9

Samsung Q90R 4K – az egyik legújabb modell, amely a modern televíziók összes technológiai előnyével rendelkezik. A modell főbb jellemzői között érdemes megjegyezni a teljes közvetlen háttérvilágítást, a kvantum 4k processzor és a kiterjesztett látószög jelenlétét. A Quantum Dot Technology kiváló minőségű színeket biztosít, és a Quantum HDR kiválasztja a pontok fényerejét és kontrasztját az aktuális kép alapján a kijelzőn.

A Screen Burnout és a minimális kép késleltetése a dinamikus műveletek során, ami ezt a TV-t is és egy széles felbontású játékmonitor egyértelmű fekete részletekkel.

Intelligens skálázás is épült. Egy személy önállóan konfigurálhatja ezt a TV-t a beállítások és a távirányító segítségével. Felbontás – 3840×2160 pont.

A Samsung Qed televíziókról szól

Q8

Samsung Q8C 4K – TV sok alkalmazással és támogatott perifériával. Az ívelt vonalak képet készítenek egy kötet képre, és hatalmas mennyiségű árnyalat készítenek a kontraszt képét. Beépített égési védelem, a TV alapja a Q motor processzora. A HDR 10+ technológia lehetővé teszi, hogy élvezze a képet sötét és világos jelenetekben a legszélesebb körű fényerő és kontraszt között.

Automatikusan kiválasztott árnyalatok 100% színteljesítményt biztosítanak. Minden külső eszköz csatlakoztatható egy Connect modulhoz, számos olyan mód van, amely tartalmazza a zenei és fénymásolást, valamint a különböző információk TV tulajdonosának értesítését. Az univerzális tartó lehetővé teszi a Q8C telepítését a falra, kúpos állványra vagy állvány-állványra. Minden vezérlést egy univerzális konzolon keresztül végzik, amely az általános rendszerhez csatlakozik.

Q7

Samsung Q77R – sokoldalú televízió, amely lehetővé teszi nagyszámú funkció elvégzését. A gyártó 3 fő előnyét helyez el, amelyek közül az első tele van közvetlen háttérvilágítással, így a kijelző minden területe kontrasztos és világos. A második funkciót Quantum HDR technológiának nevezik, ami a közvetlen megvilágítás alapja. A harmadik Quantum 4K processzor technológia lehetővé teszi a nagyszámú részlet kezelését, így a kép kiváló minőségű és világos.

A Quantum Dot 100% -os színteljesítményt hoz létre, és a Burnout Garancia védi a TV-t, hogy legalább 10 éve elveszti a tulajdonságait. A képet minőségi 4K-val lehet méretezni, ugyanakkor az intelligens mód kiválasztja a szükséges beállításokat.

A szükséges információk könyvtárában megtalálható az idő, a levegő hőmérséklete, valamint a fotográfiai vagy zenei kíséret. A QED TV képes rögzíteni a terep színpalettáját, és kiválaszthatja a háttérképet, és a fényképek módosítási funkciója lehetővé teszi, hogy szűrőket használjon a vezérlőrendszer használatával. Az egyik távvezérlő opció lehetővé teszi a tartalom és a beállítások elérését szinte azonnal.

Beágyazott vezérlés a hang használatának lehetőségével. Airplay 2 támogatja.

A Samsung Qed televíziókról szól

A Samsung Qed televíziókról szól

A Samsung Qed televíziókról szól

Q6

Samsung Q60R – “Smart” TV, számos alkalmazással és funkcióval dolgozik. A modell szinte minden technológiai alapja a következő sorozat modelljei lett. Használt kvantum 4k processzor, amely akár 1 milliárd színt is támogat. Van egy HDR funkció, égő garancia, valamint játékmód.

A fő jellemzője a környezeti belső tér jelenléte, a terepen alapuló háttérkép kiválasztása. A menedzsment Smarthub és az egyik távvezérlőn keresztül történik. A képet telített színséma, fényerő és kontraszt jellemzi.

A Samsung Qed televíziókról szól

A Samsung Qed televíziókról szól

8 sorozat

Samsung UHD TV Ru8000 – Kiváló minőségű modell a gyártó összes alapvető funkcióival. Az előző által benyújtott analógok kitüntetései a beépített dinamikus kristály színtechnológia, amely a képet különösen élénk színekben reprodukálja. Beágyazott játékmód, és van Quantum HDR. Egy nagy vékony képernyő harmonikusan illeszkedik bármilyen belsejébe.

Az Smarthub interfésznek és az egyik távoli konzolnak köszönhetően a funkciók vezérlése teljesen a kezedben van.

Az intelligens otthoni alkalmazással kombinálva figyelmeztetéseket kaphat a közös rendszerhez csatlakoztatott egyéb eszközök működéséről.

7 sorozat

Samsung UHD TV RU 7170 – Modell különböző diagonálokkal. Smarthub lehetővé teszi, hogy nagy számú alkalmazást használjon, és a 4K-os HD felbontás egy nagyon világos és részletes képet készít. Az egész rendszer munkájához erőteljes UHD 4K processzort választ, minőségi képek biztosítása.

A HDR és a Purcolor technológia gazdag és természetes színeket készít, miközben észrevehetően bővítve. Minimalista kialakítás érhető el egy vékony és nagy képernyőnek köszönhetően, amely szinte bármilyen belső térben van. A menedzsment a korábbi modelleknél történik.

6 sorozat

Samsung UHD 4K UE75MUU6100 – Nagy felbontású lapos TV. Ehhez a modellhez nagy mennyiségű hüvelyk van, amely lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy a költségvetés és preferenciák alapján válasszon. UHD 4K technológia teszi a kép kiváló minőségű és tiszta, és a Purcolor minden színt természetes telített verzióban továbbítja.

Slim képernyő és stabil esztétikai állvány, hogy a televízió észrevehető legyen. Minden vezérlés az egy távoli univerzális távvezérlőn keresztül érhető el.

A SmartView segítségével megtekintheti az összes elérhető televíziós műsorokat a telefonon.

5 sorozat

Samsung UE55M5550AU – Az olcsó modell megfelel az összes szükséges minőségi paraméternek. Ultra Clean View Technology Részletek kép, amely világosabb és magas színvonalú. A kontrasztjavító fokozza az egyes fragmensek kontrasztját, a kép hangerejét. Beépített technológia Purcolor, Smart View és Micro Dimming Pro, Control Mint minden korábbi modellben.

4 sorozat

Samsung HD Smart TV N4500 – az egyik első modell QED TV technológiával. A kiváló minőségű képet a HDR és az ULTRA CLEAN View funkciók munkája biztosítja. Vannak purcolor és mikroxerpro technológiák.

Intelligens Smart TV rendszer, valamint a SmartThings, amelynek segítése az összes csatlakoztatott eszköz kezeléséhez.

Használati utasítás

Először is, a gyártó felhívja a Felhasználó figyelmét arra a tényre, hogy a TV biztonságos. Elfogadhatatlan, hogy az ügy belsejében nedvességet adjon meg, valamint megtalálja az eszköz beltéri, éles hőmérsékletű vagy vegyi anyagok tartalmát. A bekapcsolás előtt győződjön meg róla, hogy a hálózati kábel nem sérült és készen áll a munkára. Azt is figyeljük meg, hogy nincsenek kis részecskék behatolnak a TV-be, mert a munkájának megsértése.

Mindenesetre, ha nem használja a technikát, javasoljuk, hogy kikapcsolja a tápegységet, hogy elkerülje a túlterhelés elkerülését. Olyan helyzetekben, amikor a TV hibás lett, forduljon a műszaki szolgálathoz az illetékes segítség megszerzéséhez. A megszerzett modell használata előtt kívánatos minden funkciójának tanulmányozása, és megérteni, hogy a rendszer működik. Az ilyen információk tulajdonának segítése a TV telepítésekor segít, és a periféria beállítása és csatlakoztatása közben is elkerüli a zavart, például a hangoszlopokat vagy a játékkonzolokat.

A Samsung Qed televíziókról szól

Samsung TV áttekintő modellek UHD TV RU 7170 Nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása