A Samsung TV nem kapcsol be: okok és hibaelhárítás

Még a legmagasabb minőségű háztartási készülékek világhírű márkák is meghiúsulhatnak. Ennek okai lehetnek a legkülönbözőbbek, és a meghibásodás kiküszöbölése érdekében képesnek kell lennie arra, hogy helyesen diagnosztizálhassa az egyik vagy egy másik jelek lebontását. Arról, hogy mit tegyünk, ha a Samsung TV megtört, elmondjuk nekünk a cikkünkben.

Lehetséges okok

Ha a Samsung TV-vevő leállt, meg kell ismernie a hibás működés tüneteit. Természetesen ez csak akkor lehet elvégezni, ha már rendelkezik az elektronikus berendezések szétszerelésével és összeszerelésével.

Először ellenőrizze az összes vezetéket, amely elhagyja a TV-t – Lehetséges, hogy rohantak, csavarták, vagy sérültek rágcsálókat és más háziállatokat. Ha egy idővel ezelőtt TV-t esett volna, vagy egy erős mechanikai kárnak tűnt, akkor szüksége van, amennyit csak tudsz Óvatosan ellenőrizze a házát és a képernyőn.

Töltsön el a kristálymátrix vizuális ellenőrzését – ha egy internetet észlel, akkor a TV törés oka van benne.

Ha a vevőtől való áttérés után jön Burkolt szag, Ezután valószínűleg hibás működés kapcsolódik Belvárosi díj. A televíziós berendezések javításának és szerelvényének / szétszerelésének tapasztalatának jelenlétében megpróbálhatja megnyitni a TV hátsó panelét, és biztosíthatja a funkcionalitását.

Ha a Samsung technika nem indul el, vagy a csatornák rosszul swit és lógnak, Ezután a probléma legvalószínűbb oka az operációs rendszer meghibásodásához kapcsolódik.

Diagnosztika

Indítsa el a részletek diagnosztizálását a részletek részleteit kívülre, és befejezze – már közvetlenül a készülék belsejében.

Kábelek és aljzatok

Gyakran előfordul, hogy a TV-vevő nem kapcsol be abban az esetben, ha csatlakozik a kimenetekhez, ahonnan a vezetékek leválik, vagy a helyükön lógnak. Ebben az esetben szükség van átfedni a villamos energia átvételét a házban, és gondosan ellenőrizni kell az összes működő kapcsolatot, ha szükséges, javíthat – ezt követően a TV-t újra csatlakoztathatja a kimenethez, és figyelheti, hogy a munkája helyreállt-e.

Ha a vevő új, akkor csak a modern Euroras alkalmas erre, Ellenkező esetben a villa lábai az elavult aljzatok vastagabb lyukai lesznek, És akkor rossz kapcsolatot is okozhat, ha csatlakozhat a hálózathoz.

Mechanikai károk

A Samsung Technology gyártói megpróbálják maximalizálni eszközeik legnagyobb elemeit mechanikai károkból, Azonban még nem volt lehetséges megbirkózni ezzel a feladattal 100% -kal – a TV-vevő testének felosztása mindig rendelkezésre áll. Ha a csapás különösen erős lesz, akkor is károsíthatja a törékeny chipet.

Annak érdekében, hogy meg lehessen teremteni az ilyen típusú bontást, elegendő csak a tv-t megtekinteni a repedésekhez és a chiphez.

Az egyik LED-vevő egyik legsebezhetőbb eleme monitor. Ha észrevette a repedést és a törött képpontokat, akkor a technikát egy speciális szervizközpontnak kell tulajdonítani. Az ilyen hibás működés megszüntetése önállóan csak akkor lehetséges, ha elektronikus berendezések készsége van, és mindent fel kell szerelni a diagnosztikai és javítási eszközök megvalósításához.

LCD monitor

A modern Samsung technológia egyik leggyakoribb problémája Nincs kép, ha a hang marad. Ebben az esetben ellenőrizze a monitort – lehetséges, hogy az égett LED izzókkal foglalkozik. Leggyakrabban az ilyen hibás működés folyadékkristályos és plazma beállításaiban történik.

Győződjön meg róla, hogy megvizsgálja a háttérvilágítás frekvenciaváltóját – ha szükség van a hibás működés oka, akkor teljesen ki kell cserélnie a folyadékkristályos eszköz mátrixát.

Operációs rendszer

Az operációs rendszer meghibásodását a következő tünetek kíséri:

  • az egyik csatornáról a másikra való áttérés között túl sok idő;
  • A TV nem reagál a távirányítóból futó parancsra, vagy nem az első alkalommal.

Az operációs rendszer lebontása a saját gyakorlatilag irreális megszüntetésére, Ebben az esetben a javítások csak szakmai mestert is végezhetnek.

Fizetés

Az erős feszültségű ugrások a hálózatban, az úgynevezett TV-töltés egyszerűen nem ellenáll és fújt. Határozza meg az ilyen probléma forrását vizuálisan nehéz, különösen ha nem tudja, hol nézni. A szaga érzésének témái a bevételre fognak jönni – az esetek túlnyomó többségében, az ilyen jellegű problémát kíséri a Gary éles szaga, nem feltétlenül nehézséggel, ráadásul valami, ami az eszközön belül van valami.

Azok számára, akik nem félnek szétszerelni az ügyet önmagukban, jó lehetőség lesz a károsodási díjak vizuális ellenőrzésére.

Figyeljen minden mechanikus bekötési hibákra, chipre és kapcsolattartásra. A hibás működés jele a túlterhelés során előforduló hőmérséklethatások nyomai lesznek.

Indikátor

Mint más jól ismert márkák túlnyomó többsége, a Samsung televíziós telepítések létrehozása során valósult meg Speciális rendszerjelek, amely kifejezi az egyes megszakításokat.

Olyan helyzetben, ahol a televíziós vevőkészülék elektromos áramhoz van csatlakoztatva, de a jelző nem ragyog, a valószínűségi kár közvetlenül Az indikátor meghibásodása és az egység igazgatója. Nem lesz képes megbirkózni a hasonló bontásokkal saját, ebben az esetben segítséget kell keresni a szakembereknek.

Gyakran a Samsung Társaság TV-jainak tulajdonosai panaszkodnak A technika nem működik, az indikátor folyamatosan villog. Ez azt jelenti, hogy a tápegység a kondenzátorok meghibásodása következtében bekapcsolta a védő üzemmódot. Meg kell találni és kicserélni őket.

Ha az indikátor mindig villog Zöld fény, De ugyanakkor nem válaszol a távirányítótól kapott parancsokra, akkor valószínűleg a probléma az igazgatóság. Ne próbálja meg önállóan javítani -, hogy csak felébredsz a helyzetet.

Mi a teendő, hogy megszüntesse a problémát?

Hadd tartózkodjunk, hogyan kell megoldani az összes otthoni elvégzést, anélkül, hogy kapcsolatba lépnénk a szolgáltatással.

Készenléti mód. A készenléti állapotban a TV-vevő továbbra is működik, bár ebben az időben a monitor teljesen inaktív marad. Ebben az esetben a mérgezés figyelmét a panel LED-re – készenléti állapotban pirosra ragyog. A TV aktiválásához csak akkor kell kilépnie a készenléti üzemmódból – Ehhez a távvezérlő panelen megnyomja a bekapcsológombot.

Törött aljzat. Ha az indikátor nem világít a TV-panelre, akkor próbálja meg csatlakoztatni a készüléket bármely más áramforráshoz, és a szokásos módon futtassa.

Ha elkezd dolgozni, ezért a bontás oka a kivezetés és a kábelek keresése. Megjavíthatja őket, még anélkül, hogy elektronikus berendezésekkel kellene dolgozniuk. Mielőtt ezek a manipulációk, ne felejtsd el, hogy megelőzzék a lakóépületeket.

AVIOR AV, HDMI vagy vezeték nélküli kapcsolat. Lehetséges, hogy a TV-kijelző úgy van kialakítva, hogy tükrözi a mobil modul-interfészt vagy a személyi számítógépet, mert a hagyományos TV indítása jelenleg nem érhető el. Ebben az esetben letiltja az összes mellékelt eszközt, és kapcsolja be a rendszert a TV megtekintéséhez.

Rossz jel. Néha a fekete képernyő a rossz időjárás következménye lesz, különösen gyakran ez történik egy zivatar, hóviharok vagy egy külső antenna hibái alatt. Néha elegendő pár hármas óra van, míg a jelminőség nem javul, anélkül, hogy a külsőtől származó interferencia lenne. Ha ez nem történik meg, akkor érdemes meggondolni egy új antennát.

Viccesnek tűnhet, de néha a nem működő TV problémája könnyen eldöntheti, hogy Cserélje ki az elemeket a távirányító panelen. Ha a TV túl hosszú be van kapcsolva, akkor az akkumulátor cseréje az első és a legjelentősebb lépés az ilyen hibák kiküszöbölésére. Ebben az esetben fontos Figyeljen a berendezésjelzőre, amely különböző színű, ha rákattint, hogy milyen gombra kattint.

Egy másik hatékony módja annak, hogy ellenőrizze a készülék teljesítményét, és győződjön meg róla, hogy a bontás oka közvetlenül kapcsolódik a távirányítóhoz Nyomja meg a navigációs gombokat, amelyek az oldalon vagy az eset alatt találhatóak. Ha a vevő válaszol egy ilyen sajtóra – a probléma 100% a távirányító miatt.

Ajánlások

Az átlagos Samsung márka tulajdonosa képesek önállóan felismerni és sikeresen megszüntetni csak nem súlyos meghibásodások, amelyek nem kötelező a nyitás, a test és együttműködik az elektronikus egység és berendezések a televízió. Ezt szem előtt kell tartani Bármilyen független kísérletre, hogy “újraértékelje” az alaplapot, a tápegységet és a TV egyéb fontos részeit, végül elronthatja a berendezést, Aztán az egyetlen út lesz az új berendezések vásárlása.

A további nehézségek elkerülése és a pénzpazarlás kísérése érdekében jobb, ha segítségre van szükség a szakembereknek – ezt az alábbiakban felsorolt ​​esetekben kell elvégezni.

  1. A Samsung TV vevő képernyője nem válaszol a távirányító parancsokra, a TV nem reagál az oldalsó / előlapon lévő gombok megnyomására, míg az összes vezeték egész számban működik, és a kimenetek megfelelően működnek.
  2. A kijelző nem reagál az abszolút gombok megnyomására, míg a tápellátás jelzője továbbra is zölden villog. Ez kifejezetten jelzi az elektronikus tábla lebontását a TV-n.
  3. Az indikátor hosszú ideig zöld, majd piros, kikapcsol, és sokáig bekapcsol. Közvetlenül jelzi a tápegység problémáját. Általános szabályként a javítási szolgáltatás javítója megváltoztatja az elektromos adaptert.

Miért nem kapcsolja be a Samsung UE46F6510 TV-t itt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: