A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

Jelenleg a smartphone vált nélkülözhetetlen asszisztens, amely a tulajdonos minden szükséges: kommunikáció, kamera, internet, videó és zene.

Sajnos a telefon képességei korlátozottak, és például az egyik vagy egy másik dallam kiváló minőségű hangja néha nem lehetséges csak a szabványos hangszórók rendelkezésre állása miatt. De a hangzás javítása és helyes bejelentése van egy zenei központ. A mobiltelefon és a sztereó kommunikációs módszerek ismerete, a felhasználó kiváló minőségben élvezheti kedvenc zenéjét. Tekintsük a két eszköz csatlakoztatásának fő módjait.

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

A kapcsolat módszerei

Csak két alapvető és leggyakoribb módon lehet, hogy könnyen csatlakozhat a telefonhoz a zenei központhoz.

 • AUX. AUX-on keresztül csatlakoztatható kábelre. Mindkét végén egy ilyen huzal van, vannak olyan dugók, amelyek egy standard átmérőjű, három és fél mm. A vezeték egyik vége csatlakozik a telefonhoz, a második a sztereó rendszerhez van csatlakoztatva.
 • Usb. A mobileszköz és az audio rendszer csatlakoztatása Ezzel a módszerrel az USB kábelt kell használnia, amely leggyakrabban a telefonhoz tartozik. Miután behelyezi az USB-t két eszköz kívánt csatlakozóihoz, csak a jelforrást az USB-ről kell telepítenie a zenei központban, és ez befejeződik.

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

Kiképzés

Mielőtt a hangot a telefonról a zenei központba szállították, Meg kell előkészíteni az ehhez szükséges fő eszközöket, nevezetesen:

 • Okostelefon – a hangerőszabályozást és az átmenetet az egyik sávról a másikra vezeti;
 • sztereó rendeszer – több vesztes hangot biztosít;
 • összekötő kábel, Alkalmas a telefoncsatlakozóhoz és az audio rendszer csatlakozójához – meghatározza a kapcsolatot a következő eszközök között.

Felhívjuk figyelmét, hogy a telefon előre töltött, így a lejátszás folyamatban nem kapcsolja ki, és nem szállít extra szóváltás. A kábel először megvizsgálja azt, hogy holisztikus legyen, és nem volt semmiféle kár.

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

Lépésenkénti utasítás

A kedvelt zenei kompozíciók kiváló minőségű, erőteljes és gazdag reprodukciójának biztosítása érdekében az okostelefont a sztereó rendszerhez kell csatlakoztatnia egy bizonyos műveletek elvégzésével.

AUX

 1. Vásárlási kábel két dugóval a végén. Mindegyikük mérete 3,5 mm.
 2. Az egyik dugó csatlakoztatva van a telefonhoz, a megfelelő csatlakozóba (általában, ez egy csatlakozó, ahol fejhallgató csatlakoztatva van).
 3. A szervezet a zenei központ, talál egy lyukat a felirat: „AUX” (esetleg egy másik „Audio in” megjelölés), a másik végét a drót betét ebbe audio rendszer csatlakozója.
 4. Keresse meg az “AUX” gombot a sztereó rendszeren, és nyomja meg azt.
 5. Az okostelefon képernyőjén keresse meg a kívánt összetételt, és kapcsolja be.

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

Usb

 1. Vásárlási kábel két különböző véggel: USB és MicroUsb.
 2. MicroUsb betét a megfelelő telefoncsatlakozóba.
 3. USB Csatlakozás az audio rendszerhez, megtalálja a kívánt lyukat, és ott megragadta a vezeték másik végét.
 4. A sztereó rendszeren az elvégzéséhez, amelyben az USB-n keresztül alkalmazott jelet forrásként kell megadni.
 5. Válassza ki a kívánt műsorszámot, és kattintson a “PLAY” gombra.

Az okostelefon csatlakoztatására szolgáló módszerek a figyelembe vett sztereó rendszerhez A leggyakoribb és egyszerű opciók.

Aux kapcsolata AUX a legnépszerűbb, mivel alkalmas arra, hogy a telefont ilyen zenei központokhoz csatlakoztatja, mint például az LG, a Sony és mások.

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

Tippek és ajánlások

Hogy a kapcsolódási folyamatot első alkalommal végezzük, és a hang kiváló minőségű volt, Fontos pillanatokat kell figyelembe venni.

 • Használhat egy mobileszközt, amely működik mind az Android operációs rendszeren, mind az iOS-on. Ebben az esetben az okostelefon szerepének modellje nem játszik le, a legfontosabb dolog az, hogy elvégezze a megfelelő kapcsolatot az audio rendszerrel.
 • A sztereó rendszerhez csatlakozó telefonnak kell lennie töltött.
 • Ne siessen egy USB kábelt vásárolni. Ellenőrizze az okostelefon teljes készletét. Lehetséges, hogy ez a kábel már rendelkezik.
 • A szabványos kábel használata előtt, Ellenőrizze a sztereó csatlakozókat. Néha különböznek a szabványtól, majd meg kell vásárolnia egy kábelt, amely alkalmas az eszközökre.
 • Kábel, szükséges zeneszámok lejátszásához a telefonról a zenei központon keresztül, Eladva szinte minden elektronikai tárolóban megfizethető áron.

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

A telefon csatlakoztatása a zenei központhoz?

Minden a fentiek alapján megállapítható, hogy bármely felhasználó lesz megbirkózni a kapcsolatot az okostelefon a zene központja, mivel nem igényel speciális ismereteket, és ezt az eljárást, majd. Ez csak a megfelelő kapcsolat opció kiválasztásához szükséges, és megvásárolja a szükséges vezetéket. Egy egyszerű kapcsolat a két eszköz visszavonja a hangminőség egy új szintre, és szállít egy csomó pozitív érzelmek, miközben hallgatja kedvenc készítmények.

A telefont a zenei központhoz való gyors csatlakoztatásáról a következő videóból tanulhatsz.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása