A tumpa fajtái a Provence stílusában és azok jellemzőiben

A Provence stílusában készült bútorok sok év meghódítják az emberek szívét. A stilisztikai irányú tumeseket aktívan használják lakóhelyiségek elrendezésében. Szolgálja a termékeket, mint az elemek alatt, használja őket tárolásra. Hasonló modellek egyszerű, de ugyanakkor kényelmes és funkcionális design. Egy nappali vagy hálószoba tervezésénél további dekorációval működnek, ezek a modellek tökéletes lehetőség a konyhában vagy az egészségügyi szobában.

Sajátosságok

Provence stílusú bútorok sokáig sokáig népszerűek. Ez a stílus köszönhetően a francia burzsoáinak köszönhetően, aki megváltoztatta a zajos városi életet a csendes rusztikus magányban. Könnyűbb vidéki élet, aranyos szemek A helyi tájak és az elegáns egyszerűség alapul szolgáltak egy francia ország létrehozásának alapjául. Ma a Provence Style-t nemcsak a külvárosi házakra választják – sikeresen használják a városi lakások tervezésében.

Amikor a belső tér ilyen módon történik, érdemes több tervezőt használni.

 1. Használja a belső fény pasztell-tónusokat, amelyek helyet és légtelenséget biztosítanak. Szakértők javasoljuk, hogy válassza fehér vagy krémszínű árnyalat a tervezés, valamint a levendula és világoskék színben.
 2. Csak természetes anyagok vonatkoznak a bútorok gyártására. Ez lehet egy fa, üveg, valamint kerámia és fém. A Provence stílusában harmonikusan illeszkedik a fából készült bútorokhoz, amelyek speciálisan idősek.
 3. A falak készítése során jobb használni gipsz, festék vagy természetes anyagok téglafal vagy kő formájában. A fagerendák alkalmasak a mennyezetekre.

A bútorok mindenféle dekorációval díszíthetők, ami a kiválasztott stílus nélkülözhetetlen attribútuma.

Egy bizonyos irányban rejlik Kiváló egyszerűség. A bútorok kárpitozásában a textíliákban, valamint a házban a virágminták gyakran jelen vannak.

A belső berendezést mindig különleges szerepet játszik, míg funkcionálisnak és dekoratívnak kell lennie. Olíva modellek, eleganciával és praktikum harmonikusan szomszédos, van egy egyszerű gondatlanság rejlő stílusban.

A rusztikus stílusban készült modellek saját jellemzői vannak – különböznek azzal a tömörséggel, amely a francia kifinomultsággal rendelkező határokat határozza meg. Az ilyen termékek tervezése általában egyszerű, de ez a bútor praktikus és funkcionális.

Az ilyen termékek további dekorációjára gyakran használják a festést, a kovácsolt részek jelenlétét, a faragott elemeket üdvözöljük.

És a dekorációhoz különböző technikákat használjon, például decoupage.

Nézetek

A bútorok kiválasztása a franciaországi helyiségek kialakításához, következik Meghatározza a termékek célkitűzését. A kanapék az univerzális belső elem, így bármely szobában lehet helyezni.

Lehet:

 • hálószoba hálószoba hálószoba;
 • modell a nappaliban a nappaliban;
 • konyha éjjeliszekrények;
 • A folyosón elhelyezett cipők tervezése;
 • Fürdőszoba állvány.

A hálószobába helyezett kecske a dolgok tárolására használható. Az ilyen modellek is Készíts egy nagy ruhásszekrényt, Mi a releváns a kis szobák számára. Általában ezeket a termékeket lekerekített sarkokkal állítják elő, gyakran faragványokkal vagy festéssel díszítve. A hálószobabútorokat lakk borítják, külön feldolgozás is használható. Nagyon látványos megjelenés a hálószobában éjjeli áll, amely egyesíti több színben magukat.

A fő árnyalatok itt általában a pasztell színek ellentétesek.

A hálószobáknak gyakran vannak Ívelt lábak. Ebben a stílusban készült éjjeliszekrények különlegesek kerekek, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen kényelmes helyen mozgassák őket.

Szekrény a nappaliban Leggyakrabban Vaza virágokkal, festményekkel, képekkel ellátott képekkel. A TV vagy a számítógép telepítése is nagyszerű hely. Az ilyen termékek általában alaposabbak, gyakran nyitott és zárt polcok részlegesen üvegezhető.

A konyhában A nagy szekrény vagy a mellkas alternatívaként szolgál a felfüggesztett struktúrákhoz. Ilyen modellekben gyakran rendelkezésre állnak az ételek, fűszerek és más apróságok tárolására szolgáló különleges osztályok és fülkék. A konyhai modellekhez érdemes víz alapú lakkgal borított fa használata. Ez lehetővé teszi az élelmiszer-tároló termékek használatát.

Az étkező belsejében Ez harmonikus lesz, hogy egy nagy szekrényt nézzen az edények tárolására. Gyakran az ilyen állványok részleges üvegezéssel rendelkeznek, lehetővé téve az objektumok belsejében. A Provence stílusában lévő termékek külső kialakításában a formanyomtatványok általában jelen vannak, virágdíszek.

A teremben Az ilyen modellek polcokként szolgálhatnak cipőként.

A fürdőszobában Kiváló lehetőség lesz a fürdőtartók, mosószerek tárolására. A hagyományos rusztikus stílusú modellek általában több fiókkal rendelkeznek.

Anyagok és színek

A fõ jellemzői a tumzs és a szekrény ebben a stílusban lehet figyelembe venni finom árnyalatok és a természetes textúra használata. Az ilyen termékeket gyakran a fényes elemek kiegészítik.

Hasonló bútorok általában Különböző egyszerűség, A sorok simasége van, nincsenek összetett elemek. A termékeket speciálisan lekerekített sarkok, durva vágott alkatrészek kiegészítik.

Furnitura Az éjjeliszekrényeken modern lehet, de ebben az esetben nem szabad vonzania a figyelmet. Jobb, ha előnyben részesíti a kovácsolt fém, réz, sárgaréz vagy bronz fogantyúkat.

A tumberek munkatervéje lehet fából, valamint kőből.

A kiválasztott stílusban lévő kölykök általában lakk vagy zománcozottak. A termékek kialakításában bizonyos árnyalatokat uralják:

 • Fehér vagy bézs éjjeliszekrény a belső térben nagyon friss és érdekes;
 • Népszerű modellek és egyéb színek – Lavender, Terracotta, Ocher.

A hasonló termékek gyártásában általában használatos Természetes fa. Lehet, hogy tölgy, borovi, dió vagy gesztenye lehet.

A festészet és a mesterséges képződés szerves része a termékek befejezésének.

Gyönyörű példák

A Provence stílusának minőségének kiválasztásakor vegye figyelembe a belső kialakításban ebben a szobában. Ha a szoba úgy néz ki, mint egy nem-piaci és arctalan, érdemes kiválasztani modellek telített minta, érdekes formája és hatása hatása. A Provence stílusában mesterségesen idősebb bútorok mindig rendkívül érdekesnek és stílusosnak tűnnek. A festett fából készült felületeken lévő lökések szimulálása patina.

Az ilyen bútorok megjelenését időseknek kell lenniük. Az éjjeli asztalok és a ruhák homlokzataival lehet jelen és repedt. Jellemzően a termék színe elnémul, mintha elmosódott, utánzó bútorok, égetnénk a déli napsütéses sugarai alatt.

Gyakran, a bútorok részleteit manuálisan lehet elvégezni.

Hozzon létre egy egyedi és egyedi dekorációt a decoupage számára. A különböző témákkal borított, érdekes típusú homlokzat bútorainak megvalósítása különböző témákban. Hogy a minta ne törli és ne égjen ki, a decoupage-t akril lakk keresztezi.

Csőkártya Provence stílusban, kiváló lehetőség lesz az eszköz befogadására. Tekintettel az idős belső stylistra, a modern elektromos készülék szépen és stílusos szobában fog kinézni a szobában. A TV modellek lehetnek gyakorlatilag súlyosak és levegőn, és nagyon lenyűgözőek, amelyek faragott részletei vannak.

Fehér öltöző vagy humb Nem csak jó hely lesz a szükséges dolgok tárolására, hanem díszít minden szobát is.

  A hálószobában szervesen néz ki Magas lábak. Minél magasabb a lábak a modellben, a kecsesség úgy néz ki, mint az egész design. A nagy lábak jelenléte a termékekben lehetővé teszi, hogy megkönnyítse a nedves tisztítást a szobában.

  Az éjjeliszekrény áttekintése a Provence Provence stílusában.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: