A véres fejhallgatókról

Sokan nem tudják elképzelni életüket kiváló minőségű zene nélkül. A melománok mindig fejhallgató van az arzenálukban, tökéletesen reprodukálják a hangot. Azt is mondhatjuk, hogy a játékosok lelkesen elakadnak a monitor előtt, melyet kiváló minőségű fejhallgatók kísérnek. A jó opciók a véres modellek tartományában találhatók. A mai cikkben megismerjük őket közelebb.

Sajátosságok

Az A4Tech Gaming Headsets mindig híres volt a kiváló minőségű és hosszú élettartamért. A véres sorozat termékei különösen népszerűek. Széles körben vannak, és lehetnek Büszkélkedhet a megbízhatóság, a gyakorlatiasság és a tartósság. A véres fejhallgató nagyon népszerű. Sok zene szerelmese és szerencsejátéka vásárol.

A márkás fejhallgatók iránti igény sok pozitív tulajdonságnak köszönhető, amelyek jellemzőek.

 1. A véres fejhallgató kiváló minőségű hangot mutat. Általában reprodukálható sávok és játéktámogatási hangok szükségtelen zaj és torzítás nélkül.
 2. A márkájú fejhallgatók megkülönböztetik a kifogástalan teljesítményt. A zenei tartozékok “lelkiismeret” lesznek, ami pozitívan befolyásolja a gyakorlati és élettartamukat. Megfelelő fülhallgató kiválasztása, a vevő megbizonyosodhat arról, hogy a véres fejhallgató nem rendelkezik hibákkal és hátrányokkal a tervezésükben.
 3. A márkájú fejhallgatók vonzó kialakításúak. A márka képviselői Különös figyelmet fordítanak az előállított termékek megjelenésére, olyan divatos és fényes zenei eszközökre, amelyek sok figyelmet fordítanak a vásárlókról a boltok polcain.
 4. A véres sorozat fejhallgatóinak gyártása során kiváló minőségű és tartós anyagokat használnak. Ennek előnyös hatása nem csak az élettartamon, hanem a zokni szintjén is. A felhasználó sok időt tölthet a számítógép “a cégnél” hasonló tartozékokkal, anélkül, hogy kellemetlen érzéseket tapasztaltunk.
 5. Az eredeti véres fejhallgatót magas funkciók jellemzik. A márka választékában sok kiváló minőségű zenei eszköz található, további opciókkal és konfigurációkkal. Különösen népszerű eszközök beépített mikrofonnal.
 6. A véres sorozat fejhallgató nagyon kényelmes a működésben. A legtöbb termék rendelkezik az összes szükséges elemgel, amellyel beállíthatja a hangerőt.
 7. A zenei eszközöket széles körben mutatják be. Vegye fel a tökéletes modellt a fogyasztók bármilyen követelményével és kívánságaival.

A véres fejhallgató modern modelljei a játékosok körében a legnépszerűbbek. Az eszközök alkalmasak mind a csapatjátékokra, mind a közönséges beszélgetésekre. A híres márka termékei gyakran Vásároljon olyan embereket, akik sokat kommunikálnak a Skype-on.

Felülvizsgálati modellek

A népszerű véres vonal arzenáljában sok kiváló minőségű és funkcionális hajtóműmodell található. Minden esetben saját specifikációi és paraméterei vannak. Ismerkedünk közelebb néhány népszerű modellekkel.

G300

Az egyik legnépszerűbb és keresleti modellje játékfejű fejhallgató. Látványos piros és fekete palettákban. Ön is megtalálhatja a világos modellt gyönyörű háttérvilágítással (fehér + szürke). A vezetékes csatlakozás típusa. Akusztikai eszköz típusa – ZÁRVA. A hang lejátszási beállítása eszköz van megadva. Van egy beépített mikrofon, amely szükség esetén könnyen le van tiltva.

Olvasson tovább  Karaoke Systems: Jellemzők és minősítés A legjobb

A G300 Black + Red Model szinkronizálhat egy személyi számítógép segítségével USB 2.0 csatlakozó. A készülékben is van egy dugó 3,5 mm. A készülék kábelének hossza 2,5 m. A készülék mikrofonja jó zajcsökkentő rendszerrel rendelkezik.

Ez a modell azonban számos felhasználót választ, azonban jelentős hátrányaihoz, amely a nem képes vezeték nélküli kapcsolatot tulajdoníthatja.

G500

A játék fejhallgató modellje, amely a vörös és fekete színek vacsorázható kombinációjában van. A termék zárt csatlakozási típust biztosít. Ellenállás 16 ohm. A készülék fülhallgatóként használható. 2 hangcsatorna van. A készülék vezetékes konzollal vezérelhető. A termék jelen van T-típusú mikrofon. A gadget fejpántja kiváló minőségű műbőrből készült. Ugyanezt az anyagot használják egy csapda előállítására. A tervezésben forgó csészék vannak. 1 dugó 3,5 mm.

G501 radar 4d

Érdekes játék fejhallgató a híres márka. Különbözik a modern és brutális designban. Vezetékes, a 32 ohm ellenállás jellemzi. A vezetés vezetékes konzol segítségével végezhető el. Lehetőség van a készülék térfogatának beállítására. Vannak egy egyirányú húzott típusú mikrofon. A félpick és az ambuchuirok gyakorlati műbőrből készülnek. A CUPS eszközök elfordulnak.

Egy személyi számítógépes eszköz csatlakoztatható USB 2-en keresztül.0. A kábel hossza 2,2 m. A készülék teljes tömege – 400 g.

M425

Eredeti vezetékes játékfejphone modell. A készülék ellenállása 16 ohm. Termékérzékenység – 102 dB. Passzív zajcsökkentő rendszer. A készüléket fülhallgatóként használhatja. Hangcsatornák száma – 2. A készülék kezelőpanelje a készülék testrészén található.

A MANGUARD modell műanyag és fém kombinációból készül. Az üres, kiváló minőségű műbőr gyártásához használják. A készülék testének gyönyörű megvilágítása van. 1 dugó 3,5 mm, a készülék kábel hossza 1,3 m. A gadget teljes tömege – 347 g.

J450

Vezetékes játék fejhallgató, fedett típusú építésű. Támogatási formátum 7.egy. Gyönyörű, többszínű háttérvilágítással felszerelt. Az Ambuchuirs az öko-fa. A fejpánt enyhe és állítható. A fejhallgató akusztikus regisztrálása zárva van. A mikrofon fejhallgatóban található. Hosszú kábel – 2,2 m. Vezetékes csatlakozás típusa – USB. Van egy kötetszabályozás.

Beállítás és működés

Szabályok A Bloody sorozatból származó márkájú fejhallgatók beállítása és használata függ Egy adott modell jellemzői. Az ilyen berendezések működésének minden funkciója mindig tükröződik a használatra vonatkozó utasítások, amelyek az eszközökkel vannak ellátva. Számos olyan szabály van, amelyek közösek a véres eszközök összes modelljéhez. Ismerje meg őket közelebb velük.

A véres fülhallgató paramétereinek beállítása a megfelelő szoftvert, nevezetesen a Tonemaker szoftvert használhatja. Letölthető az A4TECH hivatalos oldaláról.

A megadott szoftver lehetővé teszi az egyik megengedett mód beállítását.

 • 2.0 zene. Az a mód, amely tökéletes a zeneszámok felhasználójának meghallgatásához. Lehetővé teszi, hogy az eszköz kiegyenlítő beállításait egy adott műfajnak megfelelően állítsa be. Kiváló minőségű közepes frekvenciákat biztosít. A sok eszköz nagy frekvenciáit és basszásait sükethanggal különbözteti meg.
 • 7.1 surround. Üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű surround hangzást adjon ki 3 oszlopra minden fülhallgatóban, további elülső oszlop és mélysugárzó. Különböző pozíciók miatt a teljes jelenlét hatása a filmnézés közben alakul ki.
 • Játszma, meccs. Ez az üzemmód meghatározhatja és hangsúlyozhatja a számítógépes játékokban jelen lévő hangokat. Jelentés lépések, fegyverek és egyéb hasonló hangok változása. Ennek köszönhetően a játékosok azonnal meghatározhatják az ellenség helyét.
Olvasson tovább  A 30 kV-os egyszobás apartmanterületek tervezése. M: Példák a regisztrációra

A térfogat szintjét a fejhallgatóra lehet beállítani. Különböző modellekben a szabályozó elem különböző helyeken található. A legtöbb eszközzel van ellátva, van egy vezérlőpanel, amellyel az eszköz vezérlése. Ami a véres fejhallgatók azonnali működési szabályait illeti, számos fő elem van, amelyeket az ilyen eszközt vásárolt felhasználónak figyelembe kell venni.

 1. A fejhallgató csatlakoztatása és az összes illesztőprogram telepítése előtt ajánlott csökkenteni a számítógép hangját a minimális értékekhez. Ezt követően konfigurálhatja a technikát, tegye be, és állítsa be a hangerőt kényelmes szintre.
 2. A véres fülhallgatót kényelmes hangerő mellett kell használni. Nem ajánlott hangot adni. Ha ilyen körülmények között hosszú ideig élvezi a fejhallgatót, súlyos kárt okozhat.
 3. Óvatosan helyezze be a kábeleket (akár USB vagy 2,5 mm. mini-jack) a megfelelő hangforrás-csatlakozókban. Hogy távolítsa el őket túl óvatosan. Nem kellene éles mozdulatot tenni az ilyen eljárásokkal. Ha nem követi ezt az egyszerű szabályt, károsíthatja a fejhallgató kábelt, és a hangforráson található kimenetek.
 4. Ha a fejhallgató hangja eltűnt, az első dolog, amit ellenőrizni kell, hogy a felhasználó helyesen csatlakozik a készülékhez a hangforráshoz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a dugó be van helyezve a csatlakozóba.
 5. Ha helyesen telepítette a berendezést, és a probléma meghibásodása, akkor nem szabad önállóan eltávolítani, különösen akkor, ha a fejhallgató még garancia alatt áll. Lépjen kapcsolatba a szervizközponttal vagy a boltba, amelyben vettem egy terméket.

Hogyan válasszuk ki?

Tekintsük, hogy mit kell figyelni, kiválasztva az A4Tech márka fejhallgatóját.

 • Előírások. Figyeljen a kiválasztott fejhallgató műszaki paramétereire: az ellenállás és az érzékenység szintjére, a hangforrással és más jelentős tulajdonságokkal rendelkező szinkronizálási módszerrel. A modellnek meg kell felelnie az Ön igényeinek. Minden paraméter ajánlott megtanulni a kísérő műszaki dokumentációval.

Nem szabad csak a tanácsadó eladók magyarázatain hivatkoznunk, mivel gyakran túlbecsülik a sokféle jellemzőt, hogy több fogyasztóit vonzzanak.

 • Anyagok. Pick Gadgets készült praktikus és kényelmes anyagokból. Például a véres fejhallgató bemutatja magukat a legkényelmesebb és kellemes működésben, amelynek termelésében magas színvonalú műbőr volt.
Olvasson tovább  Hogyan ellenőrizheti a televíziót a telefonról?

 • Építsen minőséget. Miután kiválasztotta a híres gyártó fejhallgatót, gondosan ellenőriznie kell. Az A4tech termékeket a felülmúlhatatlan összeszerelési minőség megkülönbözteti. Az eredeti termékben nem talál semmilyen visszacsapást, nincsenek rések, vagy rosszul rögzített és csúszós részek. Az eszközt a felsorolt ​​és bármely más hibát tanulja. A fejhallgatónak nem kell karcolási, zsetonnal, dörzsölni. A kábeles állapotnak tökéletesnek kell lennie – sikoltozás nélkül, törölve és törött területeken.

 • Kényelem szintje. Javasoljuk, hogy megvásárolják a fejhallgatót. Győződjön meg róla, hogy a termék nem fog kényelmetlenséget biztosítani. A fejhallgatók kényelmesen ülnek rád. Ha úgy tűnt, hogy Önnek úgy tűnt, hogy a háztartási tartozék túlzott nyomást gyakorol, vagy dörzsöli a bőrt, akkor a vásárlásról jobb, ha jobban megtagadja és keres egy másik opciót.

Ellenkező esetben sokáig nem használhatja a kényelmetlen eszközt.

 • Tervezői dekoráció. Sok felhasználó alábecsüli a kritérium fontosságát, kiválasztva a legjobb játékfejphone modellt. Szerencsére a véres vonal vonzó és stílusos eszközöket biztosít, amelyek közül sokan kiegészítik a látványos megvilágítás. A felhasználónak ki kell választania a terméket, amelynek megjelenése kedveli a legtöbbet. Gyönyörű eszköz és élvezze szépen.

 • Szobaszerviz. Ellenőrizze, hogy a kiválasztott fejhallgató. Ha az ellenőrzést nem lehet elvégezni a boltban, akkor győződjön meg róla, hogy a terméket a megadott időszakban tesztelje (általában egy otthoni ellenőrzésre van szükség). Nézze meg az Abszolút összes rendszer és szabályozó alkatrész működését. A készülék nem adhat sík hangot zajjal és torzítással.

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja az eredeti játékfejű fejhallgatót a véres sorozatból, akkor menjen nekik Egy speciális boltban, amely számítógépet vagy háztartási készülékeket értékesít. Csak ilyen helyeken engedélyezheti, hogy kivonja a modulot, és esetleg tesztelje a boltban a fizetés előtt. Ezenkívül garanciális kártyákat biztosítanak a hivatalos üzletekben és a kiskereskedelmi láncokban.

Ha megtalálja a házasságot, vagy meghibásodnia a munkát, a megadott dokumentummal visszatérhet a boltba és cserélheti. Nem ajánlott az eredeti játék fejhallgatót keresni a megkérdőjelezhető üzletekben, érthetetlen nevekkel vagy piacon.

Itt találkozhatsz hasonló termékekkel, de sok közülük hamis vagy korábban javított másolatok.

Az A4Tech Bloody G300 fejhallgató videó felülvizsgálata a következő videóban jelenik meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: