A vezeték nélküli fejhallgatók csatlakoztatása az LG TV-hez?

Annak ellenére, hogy a modern televíziók multifunkcionalitása és praktikusai, csak néhány közülük fel van szerelve egy kiváló minőségű beépített hangrendszerrel. Ellenkező esetben, hogy tiszta és surround hangzást kapjon, további felszerelést kell csatlakoztatnia. A legtöbb felhasználó választja a vezeték nélküli fejhallgatók javát. Ez egy gyakorlati módja annak, hogy a szükséges hangszintet egy nagy hangszórórendszer használata nélkül kapja meg. A TV-vevő és a fülhallgató szinkronizálása bizonyos jellemzőkkel rendelkezik.

Ami szükséges?

A TV és a fejhallgató szinkronizálásához szükséges eszközök listája az egyes modellek egyedi jellemzőitől függően eltérő lesz. Ha modern és többfunkciós TV-t használ a párosításhoz, az összes szükséges vezeték nélküli modullal felszerelt, akkor a kiegészítő berendezés nem lesz szüksége. Hogy csatlakozzon, elegendő lesz bizonyos műveletek végrehajtásához és a berendezés konfigurálása.

Ha kell szinkronizálni a vezeték nélküli fülhallgató egy elavult TV modellt, amely nem rendelkezik a szükséges adók, szüksége lesz egy speciális adapter dolgozni. Az ilyen eszköz a vezeték nélküli kommunikációhoz szinte minden elektronikai tárolóban megtalálható a megfizethető áron. Outwardly, hasonlít egy rendes flash meghajtóra.

A kiegészítő eszköz a TV-készülékhez csatlakozik az USB-porton keresztül, amely a régi televíziós vevőkészülékekben is hiányozhat. Ebben az esetben megvásárolnia kell egy adót. A hangkábelen keresztül csatlakozik. A vezeték nélküli fülhallgató szinkronizálása egy távadó segítségével az alábbiak szerint történik.

 • A távadó a hangjelző TV-csatlakozójába kerül. A megfelelő adapter segítségével is csatlakozhat a “Tulip” -hez.
 • Ezután be kell kapcsolnia a fejhallgatót, és futtatnia kell a vezeték nélküli modult.
 • Engedélyezze az új berendezések keresését az adóban. A készülékek közötti szinkronizálásnak függetlenül kell előfordulnia.
 • Most a technika készen áll a munkára.

A Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatás útmutatója

A tiszta fejhallgatók csatlakoztathatók a népszerű LG vezeték nélküli fejhallgató televízióihoz. A TV-vevők főbb jellemzője ebben a gyártóban abban rejlik, hogy az egyedülálló webOS operációs rendszer alapján dolgoznak. ezért A fülhallgató csatlakoztatásának folyamata az LG TV-khez eltér a más márkák termékeihez használt sémától. A szakértők határozottan javasolják a szinkronizálás csak márkás fejhallgatót a fenti gyártóból. Ellenkező esetben a szinkronizálás lehetetlen lehet.

Csatlakoztassa a beállításokat

Az interfogadás első módja, amelyet megnézünk, egy ilyen rendszer végzi.

 • Először meg kell nyitnia a Beállítások menüt. Legyen a legegyszerűbb módja a megfelelő gomb megnyomásával a távirányítón.
 • Következő lépés – A “Hang” lap megnyitása. Itt aktiválnia kell az “Sound Sound LG (vezeték nélküli)” nevű elemet.
 • Fejhallgatók engedélyezése. A párosítási módban kell működniük.

Megjegyzés: a beépített Bluetooth technológia, amely fel van szerelve modern LG TV-k, elsősorban tervezték, hogy csatlakozzon további márkás szerkentyű és távirányítóval. A fejhallgató párosításakor a rendszer hibáit tapasztalhatja. Ebben az esetben ajánlott további Bluetooth-adapter használata.

Szinkronizálás kóddal

Ha a fent leírt lehetőség nem működött, a következőképpen dolgozhat.

 • Nyissa meg a TV “Beállítások” részt. Következő – Bluetooth fül.
 • Ki kell választania a “Bluetooth headset” elemet, és erősítse meg az “OK” gomb megnyomásával végrehajtott műveletet.
 • A párosításra alkalmas szerkentyűek kereséséhez kattintson a zöld gombra.
 • A vezeték nélküli fejhallgatók neve megjelennek a listában. Válassza ki, és erősítse meg az akciót az “OK” segítségével.
 • Finishing stage – beírási kód. Ezt a kézikönyvben kell felsorolni a vezeték nélküli eszközhöz. Ily módon a gyártók védik a kapcsolatot.

A fejhallgatóhoz megjelenik a csatlakoztatott eszközök listájában, be kell kapcsolniuk és le kell fordítani a párosítási módba.

A program használata

Annak érdekében, hogy a TV-vevőegység könnyebbé és érthetővé váljon, speciális alkalmazást fejlesztettek ki. Ezzel nemcsak különböző funkciókat futtathat, hanem nyomon követheti a végrehajtásuk folyamatát, és csatlakozhat a berendezéshez a technikához. Az LG TV Plus program két operációs rendszerhez készült – iOS és Android. A programot csak a WebOS platformon, a 3. verzióban dolgozó televíziókkal lehet használni.0 és annál magasabb. Az elavult rendszerek nem támogatottak. Alkalmazás használatával párosíthatja a TV-vevőt Bluetooth-eszközzel.

A munkát a következő rendszer szerint végzik.

 • Az alkalmazás letöltheti az okostelefonon egy speciális szolgáltatáson keresztül. Az Android felhasználók a Google Play. Azok számára, akik Apple márkájú termékeket használnak (iOS Mobil operációs rendszer), – App Store.
 • A letöltés és telepítés után el kell mennie a “Beállítások”, és válassza a “Bluetooth ügynök” lehetőséget.
 • Az “Eszközválasztás” következő elem.
 • A mellékelt fülhallgatót a “Elérhető eszközök” listában kell megjeleníteni. Miután kiválasztotta a szükséges eszközt, és várjon, amíg a program önállóan panaszkodik.

Megjegyzés: LD letöltése LG TV Plus csak a hivatalos erőforrásból áll rendelkezésre egy adott operációs rendszer. A harmadik fél erőforrásának alkalmazásának betöltése a berendezés és egyéb nemkívánatos következmények helytelen működéséhez vezethet.

Hogyan lehet csatlakozni a TV-hez a Wi-Fi-n?

A beépített Bluetooth modulokkal ellátott fejhallgatók mellett a vezeték nélküli modulok választékában különleges helyet foglal el Wi-Fi-fejhallgatók. A vezetékek hiánya miatt könnyen használható, azonban vezeték nélküli internet szükséges a csatlakozáshoz. Az ilyen fülhallgató csatlakoztatása és konfigurálása a TV modelljétől és technikai jellemzőitől függ. Az ilyen fejhallgatók fő jellemzője, hogy magas távolságra dolgozhatnak – akár 100 méterig is. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha további routert használ, amely erősítőként működik.

A kapcsolat csatlakoztatásához a TV-vevőt beépített Wi-Fi modullal kell felszerelni. Jelenléte azt jelzi, hogy képesek azonnal szinkronizálni több külső szerkentyűvel. A párosítás egy útválasztó vagy közvetlenül a berendezés között hajtható végre. A technika működésének távolsága számos tényezőtől függ, beleértve a technika újdonságát, a jelszintet és más újdonságot. A távolság növelésére használt minőségi jelerősítők szinte tömörítés nélkül továbbíthatják a hangot.

Csatlakozási algoritmus.

 • Be kell kapcsolnia a vezeték nélküli fejhallgatót, és futtatnia kell a Wi-Fi modult. A modelltől függően meg kell vagy nyomja meg a bekapcsológombot, vagy kattintson a megfelelő gombra. Sikeres kapcsolat esetén a fülhallgatónak optimális távolságra kell lennie a TV-tól.
 • A TV menü megnyitása, ki kell választania a vezeték nélküli kapcsolatért felelős elemet, és kezdeni kell a párzási modulok keresését.
 • Amint a fejhallgató megjelenik a listában, meg kell választania, és kattintson az “OK” gombra.
 • Ezután ellenőrizze az eszközt, és állítsa be az optimális hangerőszintet.

A fenti utasítások megismerkednek, és általánosságban leírják a kapcsolatfolyamatot. Az eljárás a TV és a fejhallgató modelljétől függően eltérő lehet.

A vezeték nélküli fejhallgatók csatlakoztatása a TV-hez, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: