A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi népszerű márka, amely kiváló minőségű és funkcionális technikákat gyárt különböző árkategóriákból. A gyártó választékában számos kiváló projektor modell található, amelyek nagyon népszerűek. Ebben a cikkben közelebb kerülünk a Xiaomi készülékekkel.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

Sajátosságok

Xiaomi népszerű kínai vállalat, amely kiváló minőségű berendezést biztosít a legszélesebb választékban. A raktárpolcoknál nagyszámú különböző eszközt találsz ez a népszerű márka. A Xiaomi termékeket magas funkcionalitás és praktika jellemzi. Ez vonatkozik a márkájú projektorokra is, akik a legnépszerűbbek között vannak. A Xiaomi projektorok nem hiábavalóakosak elegendő igényben. A márkájú technika sok megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik, amely aktívan vonzza a vevőt.

  1. A márkájú projektorok Xiaomi fő jellemzője a legmagasabb minőség. A technikát hosszú élettartamra tervezték, és nem hajlamos a bontásokra, ha helyes használni, és kapcsolódik hozzá.
  2. A kínai gyártó márkájú projektorai nagyon jó képet adnak. Igaz, egyes esetekben csak távolról kell nézni, mert a “szétválasztó” kép közelében az egyéni pontokra. Az ilyen problémákból származó modern LCD modell projektorok nem szenvednek.
  3. A kiváló minőségű Xiaomi projektorok kiváló minőségű 4K kiváló minőségű képeket reprodukálhatnak. Ez nagyszerű hír, hogy a Kinomans előnyben részesíti a videofájlokat és filmeket ebben a népszerű formátumban.
  4. A márkájú projektorok legtöbb modellje kiváló fényerőt és kontrasztot mutat. Ennek eredményeképpen kellemes és tiszta képet adnak, ahonnan a nézők nem fájnak, vagy fejét.
  5. Különösen népszerű eszközök, amelyek támogatják a modern Android operációs rendszert. Ezek többfunkciós és nagyon kényelmes modellek, amelyek működése egy örömöt biztosít.
  6. A Xiaomi kiadványai büszkélkedhet az elemi vezérléssel. Szétszerelve, hogy egy ilyen technika működése nem nehéz. Még akkor is, ha a felhasználónak van néhány kérdése, bármikor hivatkozhat a használati utasításra, amely általában a készülékekkel van ellátva.
  7. A Xiaomi eszközöket vonzó, gondatlan formatervezéssel megkülönböztetik. Az ilyen technika könnyen illeszkedik szinte bármilyen belső terembe, és nem fog hozzájárulni a diszharmóniához.
  8. A modern Xiaomi projektorok hatalmas mennyiségű áramfájlformátumot tudnak olvasni. Sok eszköz kiváló minőségű hangszórókkal van felszerelve.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

Köszönet Nagy funkciókészlet és kiváló minőségű továbbított kép, A kínai márkájú projektorok modern modelljei az egyik legnépszerűbb és kereslet.

Sok felhasználó pontosan Xiaomi termékek, hiszen bemutatott széles, és sok a bemutatott modell egy teljesen demokratikus érték.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A népszerű modellek áttekintése

A Xiaomi projektorok modern modelljei kiváló konfigurációkat és funkciókat büszkélkedhetnek, amelyek hasznosak bármilyen videofájl megtekintésekor. Megismerkedünk a kínai gyártó néhány legnépszerűbb példányával.

Mijia Laser Projection Lite

Ez a népszerű DPL-projektor modell az Android operációs rendszeren alapul. Az eszköz optikai felbontását ilyen értékek képviselik – 1920×1080 (Full HD). A technika támogathatja a 4K formátumot. A modell fényereje 500 ANSI LUMENS. A vizsgált népszerű kivetítő modell lehet büszkélkedhet az automatikus fókusz és a 3D. Sok modern videó formátumot olvas. A tervezés 2 kiváló minőségű beépített típusú dinamikát (Dolby Atmos és DTS) biztosít. A vetítési távolság 1-4 m, és a vetítő képernyő mérete 40-200 hüvelyk. HDMI portok, 3,5 mm, hangszóró aljzat, Power Jack, USB.

Mijia lézervetítéshez Lite Xiaomi van egy vonzó design tervezés és könnyen megtalálja a helyét a szinte bármilyen belső. Az elülső kivetítő szőtt arccal van felszerelve, a berendezés optikai összetevője itt alapul.

Emlékeztetni kell arra, hogy az utóbbi sajnálatos módon nincs védőfüggöny. A különböző kapcsolatokhoz minden interfész hátsó.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

Lézeres vetítés TV

Ha megvásárolni szeretné Kiváló minőségű filmprojektor, amely nagy felbontású képet mutat, Érdemes látni ezt a modellt xiaomi-tól. A készülék DPL mátrixot biztosít. Projektor lámpa típus – Lézer-lézer LED. A készülék 3D-s képet játszhat. A tervezés 4 kiváló minőségű hangszórót biztosít. Vannak olyan szükséges csatlakozók, amelyek jelenleg szükségesek az ilyen típusú készülékekben.

A készülék csak 7 kg súlyú. Ezzel a kiváló minőségű kivetítővel rendelkezik egy távirányítóval. Van egy beépített Wi-Fi. A lézer modell költséges lesz, de a pénzét, mert bemutatja a kiváló minőségű képet és kiváló hangot.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

Xiaomi inovel yi luowei me2

A kiváló minőségű lézer projektor népszerű modellje Xiaomi. 40-300 hüvelyk átlós képet sugározhat. Az ilyen paramétereknek köszönhetően egy hasonló eszközzel felszerelhetsz egy teljes otthoni moziat. A sugárzott képek teljes HD formátumban történik. Ez a kiváló minőségű eszköz a legmodernebb videofájlformátumok támogatására szolgál. Image felbontás szabvány az ilyen eszközökhöz – 1920×1080 p. Design Xiaomi Inovel Yi Luowei ME2 a kínai gyártó legjobb hagyományaiban valósul meg – A modell szép és stílusos, ellenáll a minimalista vénában.

Biztosított funkció Automatikus trapéz. A kivetítőhöz való csatlakozáshoz egy másik eszköz Bluetooth vezeték nélküli hálózatot használ. A készülék hangszóróit elgondolkodva úgy tervezték, hogy a felhasználók nagyszerű házimozist szervezhetnek otthonukban.

Ebben a kivetítőben van egy minősége Amlogic T968 processzor integrált gyorsítóval. A modell a MIUI operációs rendszer alapján fut. Érdemes megemlíteni a népszerű projektor modell hosszú élettartamát Xiaomi-tól. A kínai gyártó kijelentései szerint az új generáció LED-LED-jei jelenléte (JSRAM OSTAR RGB) jótékony hatással van a technológia élettartamára.

A Xiaomi Inovel Yi Luowei ME2 körülbelül 30 000 órát tervez, ami nagyon jó mutató az ilyen eszközök számára.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

Xiaomi Mi Smart Compact Projector M055MGN

Népszerű kompakt projektor modell a kínai gyártóból. Játszik egy képet Standard 1920×1080 formátumban. Van egy beépített Wi-Fi. A kivetítő szélesvásznú, támogathatja a HDMI-t. A technikát távirányító vezérli, amely egy készletben van.

A kompakt modell mátrix típusa – DMD és lámpa típusú – LED. Adjon meg 1 mini jack kimenetet és 2 USB típusú kimenetet. Erőfogyasztás Xiaomi Mi Smart Compact Projector M055MGN 19 W. Nagyon jó beépített hangszórók vannak, amelyek hatalma 5 W. Teljes termék súly – 1,3 kg.

A modell simán illeszkedik szinte bármilyen belső, hiszen ez egy vonzó, de nem fülbemászó design, készül a stílus a modern minimalizmus.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

Xgimi cc 3d

A Xiaomi projektor hordozható modellje, amely 1280×720 (HD) felbontású képet mutathat. Képernyő skála – 16: 9. A termék nagyon alacsony súlyú – csak 1,5 kg. Bluetooth és Wi-Fi vezeték nélküli hálózatok. A modell videofájlokat játszhat a 2K és 4K felbontás népszerű opcióiban. Van egy HDMI csatlakozó.

A készülékben van jelen Minden szükséges kortárs technika csatlakozó, nevezetesen USB és 3,5 mm hangszóró csatlakozó. A kínai gyártó kivetítője nagyon kis méretű. Kényelmes, hogy magával vigye magával, mert egy kis fogantyúval van felszerelve az ügy tetején.

Ezt a technikát a távirányító vezérli, amely a készletben található.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

Mijia projektor Tyy01zm DLP

Kiváló modell egy modern video projektor Xiaomi. A DPL típusára utal. Ez az eszköz biztosítja a Miui TV operációs rendszert (Android 6.0). A kivetítő kos mennyisége 2 GB, és a beépített memória térfogata 16 GB. Van egy beépített Wi-Fi vezeték nélküli modul.

Ez a modell a kínai kivetítő A kontrasztot 500: 1-nek bizonyíthatja. A készülék a hordozható osztályra vonatkozik, szélesvásznú. Támogathatja a 3D-t. A Wi-Fi hálózaton kívül Mijia Projector Tyy01zm DLP kommunikálhat más eszközökkel Bluetooth segítségével. Az eszközfelbontás szabványos. Mijia projektor Tyy01zm DLP támogatja a népszerű 2K és 4K formátumokat.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

Tippek a választáshoz

A Xiaomi márkájú projektorok modern modelljei számos fogyasztó szerelmét nyerték, akik kedvelik a filmeket kiváló minőségű és nagy formátumban. A kínai gyártó technikája senkit is választhat, még a legigényesebb fogyasztót is, amely az ideális modellt keresi a kiváló minőségű házimozi elrendezéséhez. Fontolja meg, hogy mit kell fizetnie, hasonló otthoni felszerelés felvétele.

A vevőnek kezdetben kell Döntse el, hogy pontosan mit vár a tervezett vásárlást. Az I. kiszámításra van szükség az összeg, amit költhet Egy ilyen eszközön. Pontosan tudom, hogy mi a videó projektor modell látni szeretné a házában, akkor a legjobb megoldást sokkal gyorsabban választhatja ki, anélkül, hogy időt töltene a megfelelő termékre.

A fogyasztó, aki meg akarja vásárolni az eredeti Xiaomi projektorot, kell Figyeljen arra, hogy ne csak a megjelenése, hanem a specifikációk is. Talán ez a legfontosabb dolog, amit meg kell fontolnod a “Your” modell keresésében. Érdemes figyelmet fordítani Feloldási képek, amely egy eszközt, funkcionális berendezést (csatlakozókat, formátumokat olvashat, amelyeket a technika olvashat). Ajánlatos felszerelést vásárolni Beépített hangszórók és vezeték nélküli hálózatok – Az ilyen eszközök használata sokkal kényelmesebb és kellemesebb.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A vevőnek figyelmet kell fordítania a paraméterekre Fényerő és kontraszt képek. Ezek és a fenti mutatók mindegyike mindig tükröződik a márkás termékek műszaki dokumentációjában. Javasoljuk, hogy ezeket a dokumentumokat kérje, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a készülék bejelentett paraméterei.

Nem ajánlott vakon bízni a tanácsadók eladók reklám történetét, mert nagyon gyakran mesterségesen túlbecsülik a rendelkezésre álló paramétereket, hogy a vevő nagyobb érdeklődést vásároljon.

Ha egy Xiaomi projektorot szeretne vásárolni, amely 4K formátumban magas színvonalú képet reprodukálhat, akkor fel kell készülnie a nagy kiadásokra. A legtöbb üzletben az ilyen modellek meglehetősen drágák. Ne felejtsük el a kínai gyártó választott felszerelését. A Xiaomi nemcsak működőképes, hanem olyan nagyon vonzó technikát is felszabadít, amely sok légkör díszíthető.

Próbálja meg felvenni egy ilyen másolatot, amely harmonikusan illeszkedik a szobába, amelyben tervezte, hogy küldje el.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A vállalati projektor sajátos modelljének kiválasztása, ne rohanjon a pénztáros fizetéshez. Első Ne lusta gondosan ellenőrizze a készüléket. Sem a ház, sem a szövött komponensek nem sérült: karcolásoktól, chips, karcolások, célhoz kötött részek és egyéb hibák. Ellenőrizze a rendelkezésre álló csatlakozók állapotát. Ha bármilyen hiányosságot és hibákat talál a kiválasztott eszközben, meg kell tagadnia a vásárlástól, akkor is, ha jó kedvezményt kínál.

Kijelentkezik A kiválasztott kivetítő konfigurációjának integritása. Általában a Xiaomi technika teljes távirányítóval rendelkezik, az összes szükséges kábel, használati utasítás. Győződjön meg róla, hogy minden komponens jelen van.

Ha tudsz, ellenőrizze A boltban lévő berendezések használhatósága. Napjainkban a ritka üzletekben ellenőrizheti a helyét. Általában a vevő időre van szükség Otthoni tesztelés megvásárolt technológia. Gyere haza, győződjön meg róla, hogy a Xiaomi projektor helyesen működik-e. Ellenőrizze az összes funkciót és opciót, ellenőrizze az összes vezeték nélküli hálózat és a meglévő csatlakozók működését.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A technika panasz nélkül kell működnie. Hiába nem szabad időt veszíteni – általában csak néhány nap van megadva az otthoni ellenőrzésen (2 hét). A tesztelés megkezdése előtt ajánlott Ismerje meg a használati utasítást Egy adott modell technikái, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy könnyedén megbirkózhat az eljárás nélkül. Emlékeztetni kell arra, hogy az összes olyan árnyalatú és jellemzői, hogy olyan eszközöket használnak, amelyek nem tudják, hogy mindig az utasításokban szerepelnek. Annak érdekében, hogy ne pazarolja az időt hiába, és ne találkozzon további kérdésekkel, győződjön meg róla, hogy olvassa el a kézikönyvet.

A márkás technológia megvásárlása A Xiaomi-t szakosodott üzletekre kell elküldeni. Ez lehet egy Monobrand “boutique” a kínai gyártó vagy egy nagy hálózati bolt található a szálláson (például Eldorado vagy M-Video). Csak ilyen helyeken ellenőrizheti a technikát, és megvásárolhatja a jótállási kupon kíséretében. Házassági felismerés vagy bontás esetén a kivetítő megváltoztatja Önt.

Nincs értelme arra, hogy olyan eszközöket keressen az olcsó üzletekben, érthetetlen nevekkel. Ilyen automatákban az alacsony minőségű hamisítványoknál megbotlik, amellyel csak nem ad meg garanciális kupont. Hosszú, hogy ez a technika nem tart, és megváltoztatható, hogy megváltoztassa.

A Xiaomi projektorok áttekintése

A Xiaomi projektorok áttekintése

A következő videó részletes áttekintést nyújt a Mijia Projector Youth Edition költségvetési projektorról.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása