AKG vezeték nélküli fejhallgató: modelltartomány és kiválasztási tippek

A fejhallgató a legtöbb ember kötelező tartozéka lett. Egy speciális népszerűség nemrég vásárolt vezeték nélküli modelleket, amelyek a Bluetooth által az okostelefonhoz vannak csatlakoztatva. A cikkben fogjuk vizsgálni az előnye és hátránya a fejhallgató a koreai márka AKG, átnézzük a legnépszerűbb modellek és ad hasznos tanácsokat az eszközök kiválasztása.

Sajátosságok

Az AKG a világ híres koreai óriás Samsung leányvállalata.

Mark széles választékot kínál vezeték nélküli fejhallgatóként, mint felsőfokú és betét.

Az első lehetőség egy olyan nagy termék, ahol a csészék egy peremmel vagy egy kis modellt használnak, amely vállfákkal van rögzítve.

A második típusú eszköz be van helyezve a fülhéjba, nagyon kompakt, és még a zsebében is illeszkedik.

Az AKG fejhallgató elegáns kialakítással rendelkezik, amely megadja a tulajdonosának állapotának megjelenését. Elárulják a legtisztább hangot, amely széleskörű frekvenciatartományt tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy a legtöbbet élvezze kedvenc zenéjét. Az aktív zajcsökkentés technológiája nem ad külső tényezőket, hogy megakadályozzák a pályák hallgatását még egy zajos utcán is. A márkájú eszközök jó akkumulátorral vannak felszerelve, egyes modellek akár 20 óráig is működnek.

Az eszközök kiváló minőségű anyagokból készülnek. A felső mintázatok fém testtel és lágy mesterséges bőrrodellel rendelkeznek. A betétek ütésálló műanyagból készülnek, amely csökkenés esetén nem fog sérülni. A környezeti tudatulajdonos technológia lehetővé teszi, hogy szabályozza a fejhallgató munkáját Különleges alkalmazások, Ha beállíthatja a hangerőt, konfigurálhatja az equalizer és nyomon követheti a töltés mértékét. A tökéletes hívások funkció javítja a kapcsolatot, és megszünteti a visszhanghatást a beszélgetőpartnerrel való beszélgetés során.

Néhány modell felszerelt leválasztott kábel vezérlőpanellel, amely lehetővé teszi, hogy kezelje a zenét és beszéljen a telefonon. A beépített érzékeny mikrofon optimális hallhatóságot biztosít az interlocs számára, függetlenül az Ön helyétől. Az AKG fejhallgatók töltővel, átviteli adapterrel és tárolási toktal vannak felszerelve.

A márkájú termékek mínuszai közül csak egy magas ár megkülönböztethető, ami néha meghaladja a 10 000 rubelt. A minőség azonban mindig többet kell fizetnie.

Felülvizsgálati modellek

Az AKG különböző típusú vezeték nélküli fejhallgatók széles választékát kínálja. Tekintsük a legnépszerűbb modellek műszaki jellemzőit.

  AKG Y500 vezeték nélküli

  A felső típusú laconikus Bluetooth-modell fekete, kék, türkiz és rózsaszín árnyalatokban érhető el. A lágy bőrbetétekkel ellátott kerek csészék egy méret szerinti műanyag rim segítségével vannak összekötve. A jobb fülhallgatónál vannak gombok a hangerő beállításához, és be- és kikapcsolásuk és telefonbeszélgetés bekapcsolása.

  A 16 Hz-22 kHz frekvenciatartománya lehetővé teszi, hogy érezze a hang teljes mélységét és telítettségét. A beépített mikrofon 117 dB érzékenységével továbbítja a hang egyértelműségét, és lehetővé teszi a hanghívás elvégzéséhez. A Bluetooth az okostelefonról 10 m. Li-ion polimer akkumulátor töltés nélkül 33 órán keresztül működik. Ár – 10990 rubel.

  AKG Y100

  A fejhallgatót fekete, kék, zöld és rózsaszín színekben állítják elő. A kompakt eszköz még Jeans zsebében is illeszkedik. Könnyű, de mély hangzással és széles frekvenciatartományban 20 Hz-20 kHz, lehetővé teszi, hogy a maximális örömöt a kedvenc zeneszámok hallgatja. Az Ambushura szilikonból készül, amely jobb rögzítést biztosít az ébren belül és megakadályozza a fejhallgatót.

  Két bélés van csatlakoztatva egy vezetékhez egy vezérlőpanel, amely vezérli a hangerőt és a hívás hívását.

  A speciális többpontos technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre szinkronizálja a készüléket két Bluetooth-eszközzel. Nagyon kényelmes, ha zenét hallgatni, vagy filmeket néz a táblagépen keresztül, de nem szeretné kihagyni a hívást.

  Az akkumulátor élettartama 8 óra. Termékeköltsége – 7490 rubel.

  AKG N200

  A modell fekete, kék és zöld árnyalatú. A szilikon inkubusereket szilárdan rögzítik a fülhéjban, de a fejek további felszereléséhez speciális hurkok vannak, amelyek a fülhez ragaszkodnak. A fejhallgatóval rendelkező készlet három csésze ambucukeret tartalmaz az optimális méret kiválasztásához. Frekvenciatartomány 20 Hz – 20 KHz lehetővé teszi, hogy érezze a hang mélységét.

  A fejhallgatók egy vezérlőpanellel vannak csatlakoztatva, amely felelős a hangerő és a bejövő hívás válaszának ellenőrzéséért. A készülék képes reprodukálni a zenét 10 m távolságra az okostelefonról. A beépített Li-ion polimer akkumulátor 8 órás eszközt biztosít. A modell ára 7990 rubel.

  Kiválasztási kritérium

  Vezeték nélküli fejhallgatók vásárlásakor ajánlott figyelmet fordítani a következő tényezőkre.

   Tervezés

   A vezeték nélküli termékek két típusra vannak osztva:

   • belső;
   • külső.

   Az első lehetőség egy kompakt modell, amelyet a fülbe helyeznek, és saját tokba kerülnek. Hasonló fejhallgatók kényelmesek a sport és a séták során, mert nem dobnak mozgást. Sajnos ezeknek az eszközöknek néhány anyagmintája van: alacsonyabb zajszigeteléssel rendelkeznek és gyorsabban kisülnek, mint a nagyobb analógok.

   Külső opció – teljes méretű vagy csökkentett fejhallgató, amelyek a peremmel vagy tornyokkal vannak rögzítve. Ezek olyan termékek, amelyek nagy csészékkel rendelkeznek, amelyek teljesen lefedik a fülét, mint a jó zajszigetelés biztosítása. Annak ellenére, hogy az eszközök nagy méretének köszönhetően kellemetlen kényelmetlenséget okoz, kiváló minőségű és hosszú távú akkumulátoros működést kap.

   Elem élettartam

   Az egyik legfontosabb paraméter a vezeték nélküli fejhallgatók kiválasztásakor, mivel attól függ, hogy mennyire fog működni a készülék feltöltése nélkül. Általános szabályként az akkumulátor élettartama az utasításokban van írva, a gyártók jelzik a munkaidő számát.

   Sokan függnek az aggregátum megszerzésének céljától.

   • Ha a fejhallgató szükséges ahhoz, hogy zenét hallgasson a tanulmány vagy a munka útján, akkor elegendő lesz a termék működésének időpontjával 4-5 óra.
   • Ha a vezeték nélküli eszközt munkavégzés alatt vásárolják meg, ajánlott figyelni a drágább termékek modelljére, amelyeket 10-12 órás munkamenetre terveztek.
   • A 36 órás modellek vannak, amelyek megfelelnek az utazási és turisztikai bárok szerelmeseinek.

   Termékek töltése vagy egy különleges eset vagy töltő segítségével. Az átlagos töltési idő 2-6 óra, az akkumulátortól függően.

   Mikrofon

   A mikrofon jelenléte szükséges a telefonbeszélgetések elvégzéséhez, amikor a kezek elfoglaltak. A legtöbb modell fel van szerelve egy beépített elemgel, nagy érzékenységgel, amely lehetővé teszi, hogy elkapja a hangját, és átadja a beszélgetőpartnerbe. A professzionális termékek mozgó mikrofonnal rendelkeznek, amelynek helyét önállóan lehet beállítani.

   Zajszigetelés

   Ez a paraméter különösen fontos azok számára, akik a kültéri vezeték nélküli fejhallgatókat használják. Tehát az utcai zaj nem akadályozza meg a zenét és a beszélgetést a telefonon, próbálja meg vásárolni egy olyan eszközt, amelynek jó zajcsökkentési szintje van. Az optimális ebben a tervben egy zárt típusú fejhallgatók lesznek, mivel szorosan rögzítik a fülét, és nem terjesztik ki a hangokat, hogy belépjenek.

   A fennmaradó általában van egy zajcsökkentő rendszer, amely működik rovására egy mikrofon blokkoló külső hangokat egy speciális technológiával. Sajnos az ilyen eszközök a túlbecslött ár és a kis akkumulátor élettartama tetején vannak.

   Menedzsment típusa

   Minden terméknek saját irányítása van. Általában a vezeték nélküli eszközöknek több gombja van a házon felelős házon, a zene és a telefonbeszélgetések kezelésének módosításáért. Vannak olyan modellek, amelyek kis konzollal vannak felszerelve, összekapcsolt huzal a fejhallgató házához. A Vezérlőpanel beállításai közvetlenül a telefon menüben állítható be. A termékek többsége hozzáférhet egy olyan hang-asszisztenshez, aki gyorsan válaszol a kérdésre.

   AKG fejhallgató áttekintése Lásd még.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: