Akvilon Split Systems Review

A lakossági és az ipari helyiségek optimális mikroklímának fenntartása fontos feladat, mivel az emberek jólététől, hangulatától és hatékonyságától függ. A Split-Systems népszerű és igényelt gyártója – Akvilon.

Sajátosságok

Az osztott rendszer éghajlati berendezései közül a legkeresettebbek. Gyakorlatilag zsúfolt régi modellek a piacról. A modern légkondicionálók kis méretben és nagy hatékonyságban különböznek egymástól. A Split Akvilon márkájú rendszerek tömör és vonzó kialakításúak. Nagyszerűek a különböző célok helyiségei számára, a legfontosabb dolog a megfelelő modell kiválasztása, a szoba területétől és a funkciók sorából.

Ezenkívül a piac olyan modelleket tartalmaz, amelyek különböző kiegészítő funkciókkal rendelkeznek, amelyek képesek a legigényesebb ügyfelek kielégítésére. A modern lehetőségeket különböző módok, időzítő, az öndiagnózis és a védelem függvényei egészítik ki. Egy másik kritérium a freon típusai.

Az összes Akvilon modell a környezetbarát kompozíciókon dolgozik, amelyek nem károsítják az emberi egészséget és a környezetet.

Akvilon Split Systems Review

Akvilon Split Systems Review

Akvilon Split Systems Review

Modellek

A cég számos modellt mutat az orosz piacon. Tekintsük a legnépszerűbb osztott rendszereket.

Akvilon at-07

A kényelmes és funkcionális modellt úgy tervezték, hogy fenntartsák az optimális mikroklímát a legfeljebb 20 négyzetméter szobákban. M. A légkondicionáló két részből áll: külső és belső. A külső rész a meleg levegő visszavonására szolgál a szobából. Ezenkívül a kompresszort az osztott rendszer külső részébe helyezzük, így gyakorlatilag nem okoz zajt vagy rezgéseket beltérben. A belső rész a ház vagy a lakás bármely részében helyezhető el.

A modern légkondicionálókat kiváló minőség és széles körű funkciók jellemzik. Az AKVILON AT-07 modell távirányítóval van felszerelve, Nagyon hatékony szűrők a por, a szennyeződések és a baktériumok levegő tisztításához, a munka, az ionizáció és a levegő párásodás időzítése.

Ezenkívül a terméknek gyorsított fűtési módja van, és hűti a szobát. A gyártó 3 évig garanciát ad.

Akvilon Split Systems Review

Akvilon Split Systems Review

Akvilon at-09

Az osztott rendszer ugyanazt az eszközt tartalmazza, mint az első. Így nem hoz létre zárt zajt is. Légkondicionáló Akvilon AT-09 Alkalmas 26 kV-os területű fűtési és hűtőszobákra. M. Ami a további funkciókat illeti, a légkondicionálónak a következő kiegészítések vannak.

 • A hűtési és fűtési módok légszellőztetéssel és légtisztítással vannak felszerelve.
 • A modellt az Autorun kiegészíti. Ennek köszönhetően a légkondicionáló automatikusan bekapcsol a villamos energia kikapcsolása után.
 • Távoli áramlásszabályozás és levegő hőmérséklete.
 • Éjszakai mód időzítővel.
 • A Split rendszer öndiagnosztizálja.

Ezenkívül ez a légkondicionáló környezetbarát R410A alapján működik. A készlet 3 évig garanciát tartalmaz.

Akvilon Split Systems Review

Akvilon Split Systems Review

Akvilon at-12

Az előzőhez képest Akvilon AT-12 modellek Több hatalommal rendelkezik, ezért képes hatékonyan fenntartani az optimális mikroklímát a szobában, akár 35 kV-ig terjedő területen. M. Mint minden csuklós osztott rendszer, belső és kültéri blokkokból áll. Ez minimálisra csökkenti a zajt és a rezgést, és lehetővé teszi, hogy hatékonyan eltávolítsa a meleg levegő áramát a szobából. Ez a modell jellemző a villamos energia és a legújabb irányítási rendszer gazdaságos használatára. 3 évig garanciát adnak ki a légkondicionálóknak. Tekintsük az osztott rendszer további lehetőségeit.

 • Hatékony távirányító rendszer. A légkondicionálóhoz tartozik egy kényelmes kezelőpanel.
 • A villamos energia kikapcsolása után a modell automatikusan újraindul.
 • Időzítő és éjszakai üzemmód.
 • A problémák automatikus diagnosztizálása.
 • A gyorsított fűtési és hűtési mód elérhetősége.
 • Eco-Freon R410A használatával.

A vállalat más olyan modelleket képvisel, amelyek hatalomban, funkciókészletek, valamint szolgáltatási területek.

Akvilon Split Systems Review

Akvilon Split Systems Review

Akvilon Split Systems Review

Vélemény

Ahogy az AKVILON a közelmúltban megjelent az orosz piacon, nincs nagyszámú felülvizsgálat a gyártó különböző modelljeiről. De mindegyik pozitív. A felhasználók pozitívan reagálnak a márka modellekről. A légkondicionálók nagy teljesítményét és hatékonyságát becsülik. Sőt, jelölje meg a gyors munka osztott rendszerek turbó mód, amely lehetővé teszi, hogy hűlni rövid idő alatt, vagy meleg a szoba. Továbbá mindenki nagyra értékelte az éjszakai üzemmódot, ami teljesen hallgatja a modelleket, és az időzítő funkció mindig időben aktiválódik.

kívül, Minden modellt átlagos piaci áron értékesítenek, ami az újdonságvállalatnak köszönhető. Ez nem teszi lehetővé a túlterhelt márka számára, de jó minőségű és funkcionális légkondicionáló vásárlása megfizethető áron. Így az Akvilon termékeinek kiválasztása, akkor kap egy kiváló osztott rendszert, amely sok éven át szolgál.

Akvilon Split Systems Review

Akvilon Split Systems Review

Akvilon Split Systems Review

Légkondicionáló áttekintés Akvilon Lásd még.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása