Az Adidas fejhallgató áttekintése és használata

Az ajánlat, hogy kiadja a fejhallgató fogadta a résztvevőket a Adidas Alkotók zárt klub a sportolók, hogy beírja a rajongóknak. Figyelembe véve javaslataikat és kívánságait, új tartozékokat hoztak létre és tesztelték. Az ötlet javítása segített a svédországi gound iparágak, az urbanears és a Marshall fejlesztése.

Sajátosságok

Adidas nem először hoz létre fejhallgató sport zenét, de korábban az eszközök szinte mindig ismételni a harmadik fél soros modellek, amelyek nem különböznek egymástól olyan jellemzők, nem számítva. 2018 óta a világhírű márka úgy döntött, hogy komolyan foglalkozik a kiegészítő kiegészítők fejlesztésében. 2019-ben a vállalat bemutatta az adidas vezeték nélküli fejhallgató két modelljét: RPR-01 és FWD-01.

A párosítás a szabványos séma szerint történik: a joystick 4 másodpercig rögzítve van. Az első fejhallgató aktiválva van, majd keressen. Tehát fejhallgatót kell találnia a listán megjelenő rendelkezésre álló eszközök között. Ezt követően a fejhallgató azonnal csatlakozik a készülékhez, ha a közelben található.

Ez a párosítási séma telefonra alkalmas.

A modellek jellemzői

A mai napig minden zenei szerelmes érdeklődnek az új éjszakai szürke fülhallgató között az adidas. A korábbi eszközöket bizonyos hasonlóság hozza létre. Innovatív anyagok és technológiák kapcsolódnak az új sorozat úttörőivel. Van egy nem szabványos, gyorsan megvitatott design és elegáns hang- és ergonómiai mutatók. Egyébként is, Ismerje meg az adidas fejhallgató jellemzőit, sokan érdekelnek. Végtére is, a jövő határozottan a vezeték nélküli fülhallgató mögött van. A gyártók teljes mértékben figyelembe vették a mobil, aktív és fejlett kortársak vágyát.

Adidas rpt-01

A 19x14x7 cm méretű fejhallgató súlya 209 gramm. Ők magabiztosan tartják a fejüket még az aktív akciók során is. Ezenkívül a fejen lévő perem nyomása nem érezhető. A műanyag útmutatókban szabályozzák a szükséges távolságot a fejbőr között. A két tál között egy lapos kábelt kiterjesztettek egy szövetfalra. A fülhallgató fülbevaló puha, van egy további eltávolítható gumírozott fejpánt. Az Ambuchuirokat egy tálba forgatják, az óramutató járásával megegyező irányba történő mozgásával ellentétes oldalra. Szükség esetén a bélés csomagolható. Gyorsan szárítja az anyagot.

Az adidas rpt-01 nem hívható a legkényelmesebb fejhallgatónak. A számla és a sportorientációval kapcsolatban a fejhallgatóban való hosszúságú, néha kellemetlen érzés. Különösen, ha egyidejűleg fejhallgató szemüveget visel. Fejpánt rugalmas, de kínos típus, tálak nem forognak. A kis méretek lehetővé teszik számukra, hogy bármilyen zsákba vagy hátizsákba illeszkedjenek.

Az USB típusú C csatlakozó és az akkumulátor jelenléte lehetővé teszi, hogy a zenét nagy mennyiségben 40 órán keresztül lehallgassák. Hogy teljes mértékben töltse fel a fülhallgatót, elég 2.5:00. Öt perces díj lesz elég elég ahhoz, hogy az órák, figyelembe véve azt a tényt, hogy a fejhallgató korábban teljesen lemerült.

A fejhallgató nyilvántartásba vétele teljesen sportos és szokatlan. A fedelet nem biztosítják, de nem szükséges. A fejhallgatót a sport folyamatában tervezték, és tartós modern anyagokból készülnek.

Nem fognak sérteni az állandó közlekedést a sport táska mélyén, izzadság és fizikai hatás (nyújtás, csavarás stb.).)

A vállalati joystick érzékenyen kezeli a fülhallgatót. Kényelmes megváltoztatni a kompozíciót vele, tegye a hangos szünetet, és válaszoljon a bejövő hívásokra. A jövőben az alkalmazás meghatározza az egyes kulcsok konkrét funkcióit. Ma kölcsönhatásba lép a hang asszisztenssel vagy a Spotify-vel. Nincs más választás az alternatív alkalmazás, de van egy kiegyenlítőszerek.

A fülhallgató tisztességes hangminőséget mutat, mint a hangerő. A hang jól ismert minden zenei műfajban. A fejhallgató egy univerzális szerkentyű a mindennapi életben. Bluetooth verzió – 5.0. A passzív hangszigetelés elég, de nincs zajcsökkentő rendszer és vezetékes kapcsolat. Bár nincs szükség sportra. Az RPT-01-es költség Oroszországban körülbelül 13.490 rubel.

Adidas fwd-01

A vezeték nélküli fejhallgatót úgy tervezték, hogy zenét hallgasson a képzés és a kocogás folyamatában. 25 gramm és hossza mérete 47.5 cm, méhnyak formájában tervezték, a széleken lévő béléssel. Ez a sportmodellek optimális megoldása. A kábel nem csúszik a nyakon, és nem ír elő. A csipke egy szövetszalaggal rendelkezik, amely megakadályozza a zavart, és három gombnyomással ellátott panelrel van felszerelve a zeneszámok lejátszásához és hívásokhoz (beépített mikrofon van).

A jobb fülhallgatóban van egy USB típusú C csatlakozó és a csatlakozás és a töltés mutatója. Az egész elektronikus áramkör el van rejtve a bélésekben, amelyek eléggé könnyűek és kompaktak. A leszálló betétek nem teljesen lezártak a fülcsatornában lévő légáramláshoz. Tehát a gyártók gondoskodtak az intenzív képzési szerelmesekről.

A bal oldalon van egy gomb – hívja a hang asszisztenst, de később a függelékben lehet áthelyezni. A szilikonbetéteket két részből tervezték. A mellékelt betétek különböző méretű betétek. Ez egy nagyon kényelmes átgondolt tanfolyam. Az éjszakai szürke sorozat fejhallgatójában van egy IPX4 – az izzadság elleni védelem, de a mosás természetesen tilos.

A fejhallgató hosszú távú keresése nem érzi kellemetlenséget. A JOGS és a Cycle Rockerels-on működő fülhallgató véleménye rendkívül pozitív. A hanghangokból származó jó szigetelés, valamint az érzékeny hangerő beállítás és az érdekes hangminőség jó térfogatú térfogatú. A hang csodálatos tiszta, telített lovaglással, puha basszussal és bármilyen összetételű jó edzés. A fülhallgató nem sportos megértésben, hanem egy univerzális változat.

A fejhallgató szögben nagyítva van egy szögben. Ha a zene a pillanatképük idején játszott zene, a lejátszás automatikusan szünetel.

Fejhallgató Bluetooth 5 stabilan átadja a jelet. Beépített akkumulátor kapacitás elegendő az audiofájlok hallgatásához 16 órán át átlagosan. A PC-k teljes töltési ciklusához 1.5-2 óra. Mindössze 10 perc lesz elegendő 1,5 órányi üzemóra.

A fejhallgató gyártója tartalmazza a neoprén hordtáskát. Az anyag védi a készüléket a víztől és a károsodástól kívülről. Van egy kényelmes zseb a töltő kábelhez. Az Adidas Company a természet védelmezőinek oldalán működik. Így a műanyag gyakorlatilag nem használható a csomagban. Minden szépen csomagolva van egy felismerhető márkás logóval. Stílusos kartondoboz hasonlít egy csomagolásra a márkás cipő számára. De inkább, plusz, mint a hiányosság.

Tippek a használathoz

Az adidas fejhallgatók könnyen használhatók, de mint bármelyik eszköz, saját működési jellemzői. Kíváncsiak és hasznosak ahhoz, hogy ismerje meg azokat, akik a Bluetooth-on lévő márkájú fejhallgatót használják, vagy azt tervezik. Az RPR-01 egy forráshoz kapcsolódik Bluetooth-ig 5-ig.0 verzió. Ne támogassa a nagy felbontású kodakokat, amelyek valószínűleg jobbak. Az APTX-licenc magában foglalja a fejhallgató teljes értékének növekedését, és a minőség javítása nem lesz jelentős.

RPT-01 vezeték nélküli fejhallgató Adidas gyorsan csatlakozik a forrás 10 méteres sugarú. Ha a telefon támogatja a Bluetooth 4-et.2, periodikus bontások fordulhatnak elő. A zónában stabil kudarcot nem figyeltek meg. Videó nézetben a hang nem késlelteti, minden szinkronizálva van a YouTube-on és más szolgáltatásokban, beleértve a TV-készülékhez való csatlakozáskor. Azonban a fejhallgatóval ellátott hangkábelcsatlakozás nem támogatott. Mert banalna – nincs szükség csatlakozó (mini-jack 3,5 mm). Ez magabiztosnak tekinthető, mínusz, mivel a tartalék terv jelenléte soha nem felesleges.

Az Adidas RPR-01 esetében letöltheti az Adidas fejhallgató alkalmazást (a tárhely ingyenes az Android és az iOS áruházban). Nincs túl kiterjedt funkciója: a többfunkciós kulcs konfigurálásának képessége, pontosság a töltés szintjének meghatározásában és az equalizer beállításának meghatározásakor. Egy másik hasznos funkció a díjszintet tartalmazza. Ha az Android szabványos készülékek megközelítőleg igazak (eltérés akár 10%), akkor az alkalmazásban pontosabb adatok.

Lehetőség van az Adidas fejhallgató előbeállítási kiegyenlítővel az Adidas RPT-01 vagy testreszabása alatt. Alapértelmezett definiált opció Adidas. Az Adidas RPT-01 – kb. 40 órát az egyik töltésen feltüntetett akkumulátor élettartama. Heti tesztelés esetén a kisülési fejhallgató teljesen ritka esetekben sikerült. USB típus-C kábel a kitöltő fejhallgató elég gyors lesz. Körülbelül 30-40% óránként, de az idő változhat, az aktuális töltés és áramforrás függvényében. Mindenesetre néhány órán belül teljesen fel kell tölteni.

Míg a fejhallgató fel van töltve, nem fognak hallgatni, még figyelembe véve a csatlakozó kényelmes elhelyezkedését is. Az RPT-01 fülhallgatóként használható. A mikrofon tökéletesen nyilvánul meg. Az utcán nagyon kényelmes kommunikálni, a távolsági nyomvonalakban és a gyenge időjárásban történő szállítás. A parancs gombjához 3 műveletet támaszt, amikor megnyomja: single, dupla és hármas. Az egyetlen kattintás a hangellátáshoz való tanácsadás, az előre telepítve az alapértelmezés szerint. Két vagy három prés, amelyet csak a lejátszási listájának a Spotify-ben való felvételére kell megadni. Ehhez az alkalmazás és a Connect Spotify Premium. Három gesztust és két funkciót kiderül.

A zound iparágak illetékes megközelítése egy igazán magas színvonalú versenyképes fülhallgató létrehozásához vezetett. A hangos márkanév, a műszaki előírások és üzletek világszerte biztosítják az Adidas rajongók újonnan érkezett érdekeit. Csak a felülvizsgálatban bemutatott áruk “kötött” designjával vitatkozhat.

Ellenkező esetben a fülhallgató igazolja a vezeték nélküli eszközök rajongóinak elvárásait és az aktív életmódot. A világszerte a zene szerelmesei nem lehetnek rosszak!

A következő videóban áttekinteni fogja a Sports Fejhallgató Adidas FWD-01.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: