Az agyagpanelen

Agyagpanel lehet szokatlan, de bármilyen tér releváns díszítése, a hálószobából a konyhából. Nagyon könnyen teremt, és még a gyermekekkel való közös kreativitáshoz is alkalmas.

Sajátosságok

A saját kezével a saját kezével díszítő panel lehet létrehozni a szokásos anyagból, vagy a polimer fajtájából. Egyébként is Mielőtt elkezdené a terméket a falon, meg kell fontolnia a készítményt és készítsen vázlatot. Egy papírlapon javasoljuk, hogy rajzoljon egy képet a munka tervezett dimenzióinak megfelelő természetes értékben.

Ami a parcellákat illeti, a botanikai motívumok leggyakrabban a panelekhez vannak kiválasztva: agyagvirágok, bogyók és levelek. Mindazonáltal nincsenek korlátozások erre a kérdésre, és az alvó város befogadhatja, vicces állatok, vagy például egy étvágygerjesztő csendélet elhelyezhető. A kész vázlatot külön elemekre vágjuk, és szükség esetén sablonok készítésére használják.

A munka során emlékezni kell arra, hogy az egész folyamat két órán belül jó lenne. Ellenkező esetben az agyagnak meg kell védenie a szárítás ellen, lezárni akár polietilén vagy nedves rongyok. A szokásos permetezőből tiszta vízzel is alkalmas permetezés.

Eszközök és anyagok

Az agyagpanel fő anyaga természetesen maga az agyag. És azonnal szükség van – egy cseppfolyósított nedves agyag előkészítése és csúszása, amelyet az elemek javítására használnak. A modellezéshez mind a speciális halmok, mind a fenyő elemek használhatók. Például lehetnek acélkötésű tűk, amelyeket a tűzhelyen melegítenek, és kalapáccsal kovácsolt. Ezenkívül fel kell készíteni:

  • kés;
  • vonal;
  • Henger;
  • Corolnic;
  • Tábla.

Kések, az úton, jobb, ha tompa, szinte kerek és enyhén csiszolt.

Technika végrehajtása

A kezdő mesterek képesek lesznek elkészíteni egy agyag dekoráció létrehozását a “nyári varázsa” fali panel példáján. A munka megkezdődik azzal a ténnyel, hogy egy meglehetősen nagy agyag a szükséges vastagságig terjed, és egy kör formájában vágja ki.

Fontos, hogy azonnal feloldjuk és simítsa meg a felületet puha hidratált szivacsral. Ugyanígy a jövőbeni panelek szélei feldolgozását végzik. A felület feldolgozása, a terméket újra kell igazítani a kerület körül, és szabadon feleslegesen egy különleges késsel.

A panelek széleit kissé kifelé húzza ki, mintha egy kis lemezt alkotna. Maga a készítmény, amely a panelen lesz a lapok és a bogyók kombinációja. A lemezlapok külön-külön fokozódnak a cseppek formájában, amely után kissé lapítottak. Az alkatrészek számát a mester kívánságaitól függően határozzák meg. A Stopping és az Edge Offshors veremmel készülnek.

A lapok rögzítéséhez a panelen kell lefedni őket egy kis mennyiségű nedves agyaggal, amely után könnyen rögzíthető a felületen. Helyezze a legjobbakat a koszorú formájában, azaz a kerekség szélén.

A panel mellett kis bogyókat kell elhelyezni, amelyek rendes körök. Ezek nedves agyaggal is rögzítve vannak. Ahhoz, hogy a közepén több természetes fajt adjon nekik, akkor a mintát egy hópehely formájában nyomja meg a markerből.

Ha van egy különleges forma, van értelme, hogy az agyag rózsákat is készítsen.

Végül egy pár rovar húzódik a felületen, és a kész munka sült.

A sütés hőmérséklete és időtartama általában a csomagoláson szerepel az anyagból. A polimer agyaggal való együttműködést hasonló módon végezzük.

Gyönyörű példák

  • Csendélet formájában a konyhai zónának gyönyörű díszítése lesz. Az agyagfelület egy olyan kompozíciót mutat be, amely egy gyümölcsöt és kancsót kombinál. Csak gyümölcsöt festettek a panelen, és az edényeket érintetlenül hagyták, ami a nyugodt és az egyensúly képét adja. A szennyezett festékek használata és a fő anyag természetes árnyalatának fenntartása lehetővé teszi, hogy az ilyen munkát szinte bármilyen belsejében helyezzük el. Szükséges hangsúlyozni, hogy még a panelek oldalainak modellezésének szakaszában is két lyuk van, amelyeken keresztül a kábelt kiterjesztik, amely lehetővé teszi, hogy a dekorációt a falra helyezze.

  • Pretty Classic Kerek Clay panel, egy vázában szállított nagy rózsát ábrázolva. A virág és a hajó maximális mennyiséget eredményezett, ami a realizmus munkáját adja. Ezzel szemben a háttér teljesen egyszerű maradt. Egy speciális köteg az áramköri kontúr mentén, a vonalakat a keret alkalmazza. A művelet felső részén és alján található lyukak nemcsak dekoratív funkciót hajtanak végre, hanem arra is használhatók, hogy a vezetéket rögzítse a falon lévő panel rögzítéséhez.

Hogyan készítsünk egy panelt az agyag “halából”, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: