Az audioomagnetola-ról

A háztartási készülékek nagyon változatosok. És ha a televíziók, hűtőszekrények vagy akár gázkályhák ötlete jó, akkor még mindig viszonylag kevéssé ismert berendezések vannak. Itt az ideje, hogy megtanulj mindent az audioomagnets-ről.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Sajátosságok

Természetes, hogy megkezdje, hogy megtudja, mi az audomagnetol. Az ilyen kifejezést rádiós elektronberendezésnek nevezik, amely tartalmaz egy szalagfelvevőt és rádiót. Általában a zenét és az alapvető eszközöket otthon vagy az autóban hallgatják. A két fő komponens mellett más további eszközök is lehetnek audio mágnesekben.

Ezért ez a technika számos privát típusra osztható, a funkcionalitástól és az elembázistól függően.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Fajták

Először beszélnie kell arról, hogy mi a boambox. Ez a hordozható típusú audio berendezés kevésbé különbözik a szokásos rádióból. De nagy hangszóróval kell rendelkeznie, ami jelentősen növeli a hangmennyiségét. A modern minták boomocusban lévő szalagos felvevő kevesebb. Ez a magnó naplemente, mint ilyen.

Az 1970-es években megjelent korai boomboxes. De az igazi virágzás, amit csak az 1980-as években éltek. Napjainkban az ilyen eszközök népszerűségének csúcsa messze maradt.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Ami a sztereomagnetolát illeti, csak akkor különbözik az egyéb modellektől, ha nem monofonikus és sztereó hangot jelent. Más gyakorlati funkciók a tervezési tervetől és a közös feladattól függően nagyon eltérőek lehetnek.

FONTOS: A teljes körű sztereó felvétel egyetlen hangszóró segítségével nem reprodukálható. Ez élesen korlátozza a rádió alkalmazási körét egy beépített oszlopmal.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Mind az otthoni, mind a hordozható (autóipari) eszközök ma leggyakrabban a CD-magnetol kategóriára vonatkoznak. Közöttük azonban jelentős különbség lehet. Néha azokat a lemezek számát, amelyek egyszerre letölthetők.

Ez a körülmény gyakrabban fog figyelmet fordítani, ha nem hordozható, és otthoni audiomagnetola. Ebben a szegmensben azonban a váltó fokozatosan elveszíti relevanciáját.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Sokkal több keresletmodellek egy USB-port, ahol behelyezhet egy flash meghajtót MP3 fájlokkal. Bizonyos módosítások képesek még más audioadatformátumokat reprodukálni.

Érdemes megjegyezni, hogy szinte minden modern modell Bluetooth-val működik.

Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy hangfájlokat kapjon okostelefonokból, laptopokból és akár személyi számítógépekről. Alkalmazhatja az eszközöket és egy csomagot néhány más olyan szerkentyűvel, amelyek támogatják a Bluetooth adatátviteli módot. A leginkább hordozható modellek – a flash memória alapján. És a kombinált verziókban szinte szükségszerűen van egy SD kártya csatlakozó. Érdemes megmondani a távirányítóval ellátott hangméreteket, ami sokkal kényelmesebbé teszi a mindennapi életet.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Hogyan válasszuk ki?

Természetesen figyelmet kell fordítania a jó hangzású eszközökre. Jobb, ha több független webhely áttekintése minősége. Szintén hasznos megtudni, hogy mely rádióállomány konstruktívan, milyen jól működik a beépített tuner. De a készülék tisztán megjelenése nagy jelentőséggel bír. Ha csak egy hangszóró van, akkor a rádió csak “lapos”, nem kiváló minőségű, hangot adhat ki.

A szerelmesek számára a retro határozottan megfelel az auditagneteknek, amelyek reprodukálhatják a hagyományos kazettákat. Ha van lemezes lejátszó, akkor meg kell adnia a reprodukálható lemezek tartományát. Néhány eszköz csak CD-t veszít. A fejlettebb módosításoknál a DVD-t is reprodukálhatja. De a legmegfelelőbb lehetőség minden ember számára – flash meghajtók és különböző memóriakártyák.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

A fejlett modellek 2-20 lézeres lemezekkel dolgozhatnak. A média közötti váltáshoz használja a gombokat vagy a vezérlőpaneleket. A drága hangmágnesekben nem csak Bluetooth, hanem az NFC is. Visszatérve a CD-lejátszókba, érdemes hangsúlyozni, hogy a legmagasabb minőségű CD-DA formátum határozottan korlátozza a rögzített sávok számát. Ezért, ha nincsenek különleges követelmények a hang tisztaságára, akkor az MP3 vagy WMA reprodukálódást kell használniuk.

Fontos figyelmet fordítani a tuner jellemzőire (pontosabban a kapott frekvenciák tartománya). Az otthoni használat elég elég FM sáv. A hosszú távú nyomvonalakon és a nehezen elérhető helyeken történő utazáshoz az átlagos hullámok (AM). Annak ellenére, hogy a VHF frekvencia népszerűségének csökkenése ellenére ez a tartomány jelenléte csak üdvözölhető. És azok számára, akik külföldi rádióállomások jeleit akarják venni, a rövidzárlatos tartományban dolgozó modellekre kell összpontosítani.

Az analóg tunerek szinte reménytelenül elavultak; Csak digitális vevőkészülékekkel kell megvásárolni.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Még mindig figyelembe kell venni:

 • Teljesítménytípus;
 • hangszóró hangereje;
 • a fejhallgató csatlakozójának jelenléte;
 • az éter jel rögzítése a cserélhető hordozókhoz;
 • mikrofon, óra, fénymutatók jelenléte;
 • eszköztervezés;
 • az equalizer jelenléte vagy hiánya;
 • Fogantyú vagy övszíj jelenléte;
 • Karaoke funkció.

Az audioomagnetola-ról

Felülvizsgálati modellek

Természetesen megérdemli a helyeket az aktuális év CD-rádiójának hangmágnesezésének rangsorolásában Telefunken tf-csrp3448. A gyártó kijelenti, hogy a készülék 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő teljes hallható tartományt dolgozhat ki. A rendszer teljes mértékben támogatja az MP3-t. Csak 1 CD letölthető a tartályba. A monokróm képernyő méretei 0,02×0,03 m.

Az audioomagnetola-ról

Jó alternatíva lehet tekinteni LUMAX BL 9259 USB. Ez az eszköz 5 w teljesítményű hangot ad ki. A hálózati és az akkumulátorok mind a hálózaton is lehetséges. Más funkciók:

 • teleszkópos antenna;
 • Digitális hangoló memóriával 30 állomáson;
 • frekvencia tartomány 64-108 MHz;
 • kék kijelző megvilágítás;
 • piros vagy fekete szín.

Az audioomagnetola-ról

Ismerkedés a Boomboxes-szal, érdemes figyelmet fordítani Sony Zs-PS50 fekete. A készülék támogatja a CD-k lejátszását. De a memóriakártya nem veszíthető el. A megosztott akusztikus teljesítmény 4 W. Bluetooth mód nem.

Az audioomagnetola-ról

Ha elit retro boomboxokat kell választania, akkor érdemes megemlíteni a legendás JVC RC-M90. A szakértők egy része ezt a modellt általában a legjobb boombox az audio berendezések történetében. A probléma csak egy – még a kifinomult kollektorok nem mindig találnak ilyen eszközt.

Nagyon drága, ha csak azért, mert már nem sokáig történik. De a lenyűgöző és vonzó külső boombox íze pontosan megéri az ilyen összegeket.

Az audioomagnetola-ról

A hordozható rádiókészülék felvevője között, egy tisztességes hanggal és rádióvevővel először meg kell fontolnia HYUNDAI H-PAS180 / H-PAS200. Ez a koreai termék együttesen együttesen közösen. Nagyon könnyű kezelni a gondolkodó végrehajtásnak köszönhetően.

De érdemes megjegyezni, hogy a töltőcsatlakozó nem elég megbízható. Az elülső hangszórók hatalma – 2×3 W, az elektronikus óra mellett van. Az ilyen modell véleménye minden bizonnyal pozitív.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Kellemes alternatíva lehet tekinteni Első FA-1154-3. A magnetol digitális tunerrel volt felszerelve, folyamatosan működik az AM és FM sávokban. Jelölhet egy jelet az USB-ről, a microSD kártyákról. Támogatja a CD-R lemezeket, a CD-RW-t, beleértve azokat is, amelyeken az MP3 fájlokat rögzítik. Aux és tipikus 3,5 mm-es fejhallgatóval van ellátva.

Más funkciók:

 • Automátorok;
 • Nettó súly 1,3 kg;
 • Érték 0,22×0,23 m;
 • étkezések mind az elemek, mind az otthoni hálózati hálózat.

Az audioomagnetola-ról

Az audioomagnetola-ról

Van egy hely és hordozható rádiagszalag felvevő rangsorolásban Phillips – vagy inkább, az az318 modellek. Konstruktívan végrehajtott támogató CD, MP3 és USB. Kis méretben elősegítettek. Digitális tuner gyakorlása csak az FM tartomány értéke. Minden szükséges információ jelenik meg a beépített kijelzőn.

Az audioomagnetola-ról

A klasszikus “fekete-fehér” design szerelmesei pontosan szeretnek Supra BB-M102UB. Ez a rádió a régimódi megjelenés ellenére Bluetooth blokkot biztosít. De sajnos nincs csatlakozó a fejhallgatóhoz.

A lítium-ion akkumulátornak köszönhetően a megszakítás nélküli működés 3 órán belül garantált. A beépített USB kábel akkumulátor feltöltése.

Az audioomagnetola-ról

4-szer nehezebb lesz Panasonic RX-D55 – De ez a súlyosság teljesen indokolt. A készülék FM / AM jeltartományt kap. A hangot közvetlenül az USB flash meghajtókból reprodukálhatja. Hagyományos CD-lejátszót használnak. Az autonóm élelmiszerek a C. osztály 8 eleme miatt lehetséges.

Fontos műszaki jellemzők:

 • Teljes körű digitális tuner;
 • Teljes akusztikus teljesítmény 20 W;
 • frekvencia sáv 0,04-20 kHz;
 • a szalagos felvevő kazetták lejátszásának képessége;
 • folyadékkristályos kijelző;
 • Távirányító opció speciális konzollal.

Az audioomagnetola-ról

BBK BX108U Audio Magnetization Review nézet a következő videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása