Az eredeti panelek opciói a forgalmi dugókból

  Soha ne kell dobnia a dugókat a borból. Ezek közül kiderül, hogy értékes kézzel készíthető el, amely teljes mértékben megfelel a belső dekoráció modern követelményeinek. Például, gyönyörű, eredeti panelt készíthet. Ha nincs tehetség a vizuális művészetben, akkor a hímzés is még nem szállított, de igazán akarok valamit tenni a saját kezével, hogy díszítse a falat, a parafa panel kiváló lehetőség lesz egy ilyen vízi jármű számára.

  Ami szükséges?

  Először el kell döntenie, hogy mit kell tennie. Például az újévi ünnepek előestéjén advent naptár lehet: a hónapban valóban úgy néz ki, mint egy igazi panel. Vagy állandó összetétel lesz. Mindenesetre példamutató szerszámok és anyagok ugyanazok.

  • Bor dugók – Univerzális anyag a panel számára. De egyes esetekben, dugókban és műanyag palackokból, valamint a sörből és a pezsgőből. Bár a bortartók a legjobbak. A szerkezetével és megjelenésével ideális a bocho-belső, scandi, shebbi-shik és divatos gazdaság számára ma.
  • Ragasztó. Ez ragasztó erős rögzítés, mint a “pillanat”. A PVA, sem a ragasztó ceruza nem képes rögzíteni a forgalmi dugók rögzítésére.
  • Festékek. Nem mindig kell, de hasznos lehet az egyes elemek nyilvántartásba vételéhez. Általános szabályként egy gouache vagy akril. De ha nagy mennyiségű paneleket kell festeni, minden magas színvonalú festék megfelel (a falak festéséhez). A készítmény a szerző preferenciáitól függ.
  • Keret. Néha készen áll, néha kifejezetten a sínekről vagy más anyagról való munkavégzésre kerül.
  • További dekoráció. A munka témájától függ: lehet flitterek és flitterek, szálak és bélyegzők.
  • Olló, Írószerek vagy Macate kés.
  • Kényelmes munkafelület. A széles asztal alkalmas, bár azok, akiket a padlón dolgoznak, valószínűleg nem változtatja meg a szokást.

  A forgalmi dugókból, olyan sikeres, valójában tervezési struktúrákból, amelyek maguk után egy munkahelyet követnek, hogy újak legyenek.

  Érdekes ötletek létrehozása egy panel forgalmi dugókból

  Nézd meg a rendszereket, a fotogresonokat, a különböző tematikus helyszíneken kémkedő belső ötleteket, megérted, hogy ez különösen nehéz ebben és NEM. Például, ami nehéz megteremteni a borkockákat a törölközőhöz a konyhában.

  Egy ilyen konyhában és parafa panelek a falon meg kell lógni a konzónitást: divatos és érdekes.

  Műanyag palackokból

  A műanyag burkolatokból a kézművesek egyedi mozaikkészítményeket hoznak létre. Az otthoni dekorációhoz talán nem mindig megfelelő, de az utcára – megtalálni. Különösen, ha az országról beszélünk. Csak a műanyag burkolatokra kell szükség, mint a mozaikelemek. Ezután könnyen hajtható végre az “Applique” utca.

  Egyes szerzők még a szokásos műanyag sapkákból is megismétlik néhány híres festményt (különösen szeretni “Van Gogh Idézet). Az ilyen munka már komoly kreativitásnak nevezhető.

  Ha az oldal gyermek pavilonja vagy játékháza van, a gyerekek érdeklődnek az egyik fal vagy tető, hogy kimutatják a mozaikot a kedvenc rajzfilmek alapján. Így megjelenik a “falra szerelve” papagáj, a cica nevű WAV, Smeshariki és más karakterek, amelyeket a banális műanyag sapkák segítségével készítettek.

  A falon a házban is, akkor egy panelt mozaik formájában készíthet, De nem minden belső tér ezt az opciót: még mindig a műanyag ma már a ház kialakításában van. A kész munka példái azonban azt mutatják, hogy ez hogyan valósítható meg a gyakorlatban.

  Tehát a műanyag sapkák panelje lehet a fürdőszoba sugárzása.

  Pincészetből

  Palackdugók – A leggazdagabb anyag a saját kezével ellátott panelek létrehozásához. Itt csak néhány bájos ötlet.

  1. Parafa konfetti. Ez egy absztrakt kompozíció lesz – a dugót lapos körökbe vágjuk, amelynek vastagsága legfeljebb 2-4 mm. Körök bármilyen kényelmes módon festhetnek különböző színekben, de azoknál, akik a belső tér együttesen lesznek. Ezután, a lapos alapján a megfelelő típusú és konfigurációjú, ezek a lapos körök superclaim (vagy analógja) kell ragasztani szerinti feltalált design. Úgy kell kinézniük, mint egy vidám konfetti repülés közben. És ami a legfontosabb, ebben a panelekben a színek, akik találkoztak egy tér belsejében.
  2. Szív. Az egyszerű járműdugók által létrehozott leginkább ismétlődő változatok. Csak körülbelül 2-3 tucat dugót kell találnia (lehetőleg azonos méretű), és ragaszkodjon az előre meghatározott kontúrt, mint szívként. Ragasztás megfelelő lapos alapon. Képzett szív festeni piros (csak a felső). Nagyon gyors, nagyon egyszerű, de fogalmi, hogy a kreativitás fontos.
  3. Szív gradienssel. A működés elve ugyanaz, ez csak a forgalmi dugók lehetnek. Ennek a munkának a csúcspontja a sima szín átmenetben a szív szűk része a legsötétebb (telített-burgundi, például), de a felső nem változtatja meg a színeket. Úgy néz ki, mint ez a szív stílusos bármilyen belső.
  4. Hópehely. És ez az opció elvégezhető, bár egy ilyen dekoráció természetesen szezonális lesz. De szükségünk van egy fából készült alapra – például egy hópehely kontúr rétegelt lemezről. Ezen az alapon, a hópehely szerkezetének megteremtése, ragaszkodnia kell a vágott fél dugók ragasztásához. Vagyis a lapos oldal ragasztásra kerül.
  5. A forgalomból származó levelek. Egy másik ötlet, amely szó szerint fekszik a felszínen. Egy ömlesztettebb levélben ragaszkodni kell a dugók ragasztásához, és olyan sok levelet kell készíteni, mint egy meghatározott tervezési ötletek számára. Így gyakran hozza létre a “Home” vagy a “Love” hangerejét, amely később falpanelré válik. A dugók természetes színűek lehetnek, festhetsz.
  6. Csillag. Ugyanez a teremtés – dugók elve egy vékony, de szilárd alapot (rétegelt lemez) ragasztva, majd kiválasztott vagy természetes marad. Néha lakk vagy vers. Ez a falra szerelhető nagy sztár lehet egészíteni koszorúkat az elemekről, és akkor lehet használni, mint egy éjszakai fényt vagy esti világítás.
  7. Kerek panel a tálcában. Gyakran előfordul, hogy ez így történik: a tálcát a gazdaságba öntjük, amelyet már nehéz használni, de sajnálom, hogy dobja. Ha kerek fém, egyértelműen kiválasztott oldallal – csak finom. Szükség esetén meg kell mosni, majd egyszerűen kitölteni, majd egyszerűen kitölteni a forgalmi dugókkal, amelyek szokásos módon, az alapra ragasztva. Ezután a tálcában lévő keletkező kört egy texturált kötél rögzíti – és a Boho-panelek készen állnak.

  A pezsgőtől

  A pezsgőből származó műanyag forgalmi dugók ritkán teszik meg, de a leginkább porózus, puha, kellemes parafa szerkezettel, nagyon sok gyönyörű kézművesség van. Az előző szakaszban elképzelhető ötletek, bár néhány érdekes kiegészítés van.

  Egyikük – Panel forgalmi dugók és szárított gyümölcsök. Itt egy tiszta alapítvány egy tiszta geometriai alakja, nemcsak a forgalmi dugók, hanem szárított citrus. A készítményt a fahéjas rudakkal, a dióval és más texturált elemekkel is kiegészíthetjük. Ez egy nagyon étvágygerjesztő panel egy konyhához, amely sok bókot gyűjt.

  Egy másik méltó lehetőség – Használjon forgalmi dugókat keretezve. Azaz egy szabványos fából vagy műanyag keret helyett egy parafa kereteket készítünk. Ha a kép ábrázolja, például csendélet egy üveg jó bor, egy ilyen keret különösen releváns lesz.

  Érdekes kompozíciók és sörfedők készítése. De általában hangsúlyozza a tulajdonos szeretetét egy fekete italra. A sörfedők konyhai panelei még mindig alkalmasak, más szobákra – alig.

  Ajánlások

  A csövek olyan népszerűvé váltak, mert a belső stílusok domináns acéla, ahol egy ilyen dekoráció megfelelő.

  Ezek a stílusok a legmegfelelőbbek a parafa panelek számára.

  • Skand – A népszerűség minden rekordja nem az első év, és makacsul nem ad pozíciókat. Scandy Style (bár helyesebb, hogy hívja Nordic) – Ez egy csomó fehér, tér, természetes anyag, kifejező, de nem számos dekoráció.
  • Bocho-eco – Ebben a stílusban a természetesség és a környezetbarátság dominálja a kézzel készített elemek bőségét, átgondolt túlterhelést. A dekoráció ebben a stílusban különösen fontos, a színek közeledése – is. A fényes dekoráció csak növényzet lehet: lédús zöld levelek színek diverzifikálják a teljes könnyű homoktartományt.
  • Japanda – stílus, magabiztosan jön a lábára először kettő. Ez a kombináció japán stílus és skandináv. Gyakorlatiasság, rendelés, korlátozás, minimalizmus és egyszerűség – ez az, amit ő.

  Kész munka

  Végül csak a szavakról beszélhetsz a képre. A leginkább inspiráló munka úgy van kialakítva, hogy értékes dekoratív anyagként gyűjtsük össze a forgalmi dugókat.

  12 sikeres panelek forgalmi dugókból

  • Ebben a kezelésben a dugók egy speciálisan létrehozott mélyreható kontúrban találhatók. A szerző nem díszítette a munkát az extra részletekért, sem a színtől, és ebből nem vesztette el a nyafogást.

  • Nagyon aranyos parafa bagoly. Egy kis képzelet, jó minta a szemek előtt, éles kés – és bájos kézműves kész. Jó minden szobában.

  • És ez egy példa a kreatív mudboard: palatábla ötletek kész szolgálni sokáig, és nem zavarja,. Itt lehet ragaszkodni matricák, képeslapok, fotók, mindaz, amit meg akarsz tartani a szemed előtt. Kényelmes dolog, mert a falon lévő képek nem tudnak változtatni, és a mudálon a vizuális összetétel megváltoztatható, mint kérem.

  • Nagyon érdekes absztrakt kompozíció jó arányokkal és színes végrehajtással.

  • Azonnal 4 betű egy ünnepi szóhoz kapcsolódik. Punk felfüggesztés, amely minden évben díszíti a házat a karácsony estéjén.

  • Gyönyörű elem, ha máshol megismétlődik a belső térben (például a tapéta rajzolásában), nagyon sikeres megoldás lesz.

  • A “szív” téma újra és újra lejátszásra kerül. És ez az egyik egyszerű, vizuálisan könnyű változat. Lehet része az ünnepi dekorációnak, vagy például örökké “rendezni” a házasságon kívül.

  • Hal – egy másik gyakran megismétlődik a belső szimbólumban. Nem fogok hozzáadni egy kis színt neki.

  • Nagyon egyszerű és nagyon zenei megoldás, akkor tudsz ilyen módon megverte a tematikus sarokot a házban.

  • Mérföldes szőlőhatárok – tömören, bájos és semmi sem.

  • A fáradságos munkát igénylő fő megoldás. De ez most divatos, így érdemes gondolkodni.

  • Stílusos koszorú, amely nem kötődik az újévi ünnepekhez.

  Cork Crafts – Mi a divatos ma. Stílusosnak tűnnek, és hangsúlyozzák a fantáziát és a kreatív tulajdonos képességeit otthon. Ezért próbáld ki magad ebben. Minden fog működni!

  Arról, hogyan készítsünk egy panelt forgalmi dugókból, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: