Az EURODVE-natív lakás belsejének kialakítása 40 négyzetméter. M

Kérdés tervezése és belsőépítéséhez Evrodve-natív apartman 40 négyzetméter. m a közelmúltban releváns lett. Végtére is, az ilyen ingatlanok teljes száma észrevehetően nőtt, és csak növekedni fog. Mi lehet az elrendezés, hogyan válasszunk egy stílust, és milyen kellemes példák kínálnak modern tervezőket, mondd meg nekem ebben a cikkben.

Tervezés

A tipikus egy hálószobás apartman lakás megegyezik az egy szobás stúdió területe 40 négyzet, amelyben a plusz szoba különítettek. Leggyakrabban ajánlott a konyhai és vendég és az alvó zónák térségének megosztására. Bizonyos esetekben a gyermekek számára külön helyiség van. A teljes hely a következőre van osztva:

 • hálószoba;

 • Konyhai terület;

 • étkező;

 • Szekrény (ha van egy mellékelt szigetelésű erkély).

A 40 kV területén. m További loggia néha szabadidős zónába is változik, Élelmiszerek használata vagy termékek és egyéb dolgok tárolása. Néha néhány egészségügyi csomópontot szerveznek, és a tér többi részét eltávolítják a lakóövezetben és a konyhában. Általában a hálószoba a legkisebb területen van. Bizonyos esetekben próbálja meg tartani a kezdeti elrendezést, és nem vesz részt kockázatos kísérletekben.

Ebben az esetben figyelembe kell venni természetesen a belsőépítészeti követelményeket.

Hogyan kell felszerelni?

A fő cél a kis méretű ház elrendezésével a legmegfelelőbb hely a hasznos hely. Nem egy 40 négyzetméternyi blokk. m nem szabad eltűnnie. Nem lehetetlenné használni, csak a gyakorlati megoldások megfelelőek lesznek. A projekt nélkül szinte irreális. Opcionálisan hozzáférési szakemberek, néha meglehetősen rendes vázlatok rajzolva papírra saját kezével.

A projekt elkészítésével vegye figyelembe:

 • költségvetés és időbeli korlátozások;

 • a szoba árnyalatai és kontúrjai;

 • felhasználók száma;

 • választott stílus;

 • a bútorok és a nagy berendezések befogadására szolgáló kívánt hely;

 • Szükséges világítás.

A 40 kV területen található zónák megkülönböztetésének optimális változata. m a könnyű partíciók használata. Néha használt gipszkarton blokkokat, amelyek nem blokkolják teljesen a helyet, de csak 40-80% -kal. A nyitott részekkel rendelkező állványokon minden szükséges könyvet, ajándéktárgyat és így tovább beállíthatja. Érdekes megoldás lesz a műanyag dobozok használata, imitáló rattan dobozok. A ruházati és ágynemű készleteket tárolhatják.

A dobogó nemcsak vonzó zónás módszerré válhat; Ez is funkcionális. Ilyen elemekkel a hely egyértelmű szétválasztása biztosított. A pódiumot egy képernyővel vagy függönyrel szállította, az ágyat ott helyezheti el, és ne féljen az idegenektől. Belső dobogóhely használata tároláshoz.

Nagyon fontos gondolkodni a megfelelő stílusra.

Stílusok

Az EURODVE-natív lakás tervezéséhez tökéletesen alkalmas Klasszikus lehetőség. Ebben az esetben elválaszthatja a falakat, akkor tapsolhatsz gyengéd színt. Pál lefedi a parkettát vagy laminátumot. Ha egy minimalista megközelítés van kiválasztva, közvetlen szögek szükségesek és viszonylag egyszerű formák. A következetes motívumok kategorikusan elfogadhatatlanok lesznek; A sötét festékeket nagyon adagolták.

Egyszerű és kényelmes megjelenés a szellemben Modern klasszikus. A szobák a lehető leggyorsabban készülnek. Ügyeljen arra, hogy az ékezeteket használja, amelyek hígítják a belső teret. Kívánatos kombinált típusú funkcionális bútorok használata.

A túlzott mennyiségű dekoráció nem szívesen látja.

A drapéria szerelmesei érdemes fizetni Figyelem az AR-DECO stilisztikájára. A függönyök továbbá a szobák zónájának eszközeként alkalmazhatók. A króm elemeket aktívan használják. Ajánlatos sötét fabetéteket alkalmazni. Leggyakrabban a könnyű hangok uralják.

Kiválaszthatja.

 • padlástér;

 • Skandináv stílus;

 • csúcstechnológia.

Gyönyörű példák

A fénykép az EURODVE-natív lakást mutatja a fehér-vörös gamma-ban. A két fő színek fényes kontrasztja szokatlan és szép. Nagyon világos padló és fényes hófehér mennyezet beépített háttérvilágítással Romantika hozzáadása. A közvetlen világos vonalak jelentősen dominálnak a belső térben. Általában fényes, harmonikus helyet fordított.

És úgy néz ki, mint egy konyha “Eurodwok”, szögletes fejkörrel. A munkafelületen aktívan használták a fa motívumát. A padló kialakításában nyomon követik őket. Fontos szerepet játszanak itt. Egyszerű négyzet asztal és fa székek. A mennyezet fényes, kiegészítve több pont lámpával.

Az EURODVE-natív lakás áttekintése modern stílusban az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: