Az MFP Canon áttekintése

A többfunkciós készülékek nagyon kényelmesek és hatékonyak. Azonban meg kell választani, hogy válasszon ilyen modellt, tekintettel a legmagasabb finomságokra. Ezért érdemes figyelmet fordítani az MFP Canon és az ilyen eszközök főbb jellemzőire.

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

Sajátosságok

A CANON MFP jellemzése, meg kell jegyezni, hogy Ezek a termékek nagyon kiváló minőségűek. Ezenkívül a gyártó minden modellje megbízható és több mint sokáig dolgozik. Sikeresen használják otthon és irodákban. Könnyen visszavonhatja a kiváló minőségű fotókat. A kiterjesztett nyomtatott rendszer magabiztosan megbirkózik a gyakorlati feladatok széles skálájával.

A Canon tartománya 4-11 színű modelleket tartalmaz. A nyomtatott képekben nem csak a színek átadása, hanem részletezése. A képek vagy szövegek hosszú ideig megmaradnak. Gyors szkennelés és szövegek másolása, grafikák, fotók adunk túl sok erőfeszítés nélkül.

A tervezők gondoskodtak, hogy a művelet az MFP egyszerűsödik, amennyire csak lehetséges, és számos művelet nem volt köteles csatlakozni a PC vagy laptop.

Az MFP Canon áttekintése

A felhasználók a véleményükben folyamatosan ünneplik:

 • Alacsony költsége és egyszerűsége a Canon technológia;
 • a hiányosságok hiánya, amelyeket szakemberekkel kell korrigálni;
 • tömörség;
 • vonzó tervezés;
 • Kényelmes LCD kijelzők felszerelése;
 • elég magas zaj;
 • Gyors festék kimerültség az aktív nyomtatással;
 • Dorganiza patronok.

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

A felállás

A Canon MFP modellek két fő csoportra oszthatók – színes és c / b.

Színezett

Nagyon jó kilátások megnyitják a modellt a fogyasztók előtt ImagePress C165. A készülék 60 másodpercen belül legfeljebb 65 oldalt jelenít meg. Ebben az esetben a nyomtatáshoz való papír sűrűsége akár 350 g / 1 kV. M. Természetesen a kézzel készített kétoldalú tömítés használata lehetséges. Ebben az üzemmódban 1 hüvelyk lesz 2400 ponttal.

A rendszer támogatja a hosszúkás (legfeljebb 1,3 m) lapokat, ha csak a szélességük megfelel a szabványnak. A fejlesztők gondoskodtak a mobil modulok nyomtatásáról. A színderíció meglehetősen összhangban van a szakmai szintdel. A “felhő” szolgáltatásokkal való integráció maximálisan egyszerűsített. Az 5 típusú vezérlők közül választhat.

Az MFP Canon áttekintése

Nyomtató 3 1 modellben C650 akár 65 oldalt is nyomtathat percenként. A legnagyobb megengedett nyomtatási mennyiség havonta 350 ezer A4 oldal. De ajánlott 120 ezer oldalra korlátozni. A nagyvállalat, egy egyetemi osztály, és még a nyomtatási szolgáltatás esetében is ez egy teljesen elfogadható erőforrás. A termék műszaki jellemzői a következők:

 • Lézernyomtató mechanizmus;
 • A képek és szövegek megkötése 2400×2400 dpi dpi-ig;
 • 256 árnyalat;
 • A CSR berendezései 3 rekesz 550 laponként;
 • Megengedett papírsűrűség automatikus takarmányozással – legfeljebb 80 g négyzetenként. m;
 • A képesség, hogy további tálca (külön vásárolható meg), amelynek kapacitása akár 3500, 5000, 6000, 7650 lap;
 • A másodlagos, perforált papírra, vékony lapokra történő kinyomtatásának képessége;
 • Nyomtatás a szervezet formákra és dokumentumpapírra, címkékre és borítékokra, átlátszó filmre;
 • Beépített processzor 1,66 GHz-re..

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

A színnyomtatás kiváló színvonala jellemző Imagerunner Advance C7500. A hivatalos leírásban az ilyen előnyöket magas színvonalú képkötésként és veseelégtelenségként említik. És érdemes megjelölni a legrugalmasabb végső feldolgozást. A menedzsment intuitív módon érthető, és az adatvédelem optimális szinten történik. Az MFP egy érintőképes WVGA színes kijelzővel felszerelt.

Szükség szerint jelenítse meg. A plug-in meghajtók kapacitása a papírhoz elérheti a 9300 lapot. Egy másik gyártó ragaszkodik ahhoz, hogy az ilyen kategóriák eszközei között ez a modell a lehető legnagyobb mértékű villamos energiát takarítson meg.

Fax üzemmód Opcionálisan elérhető. Támogatott Print Photoshop 3.0.

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

Fekete és fehér

I-sensys mf540 – egy jó multifunkcionális eszköz is. Egyirányú üzemmódban akár 43 oldalt is kinyomtat. Ha kiválasztja az A5-et a táj tájolásában, akkor ez a jelző legfeljebb 65 oldal lesz. Monokróm tipikus módban a felbontás 600×600, és a továbbfejlesztett – kétszer van. Hőmérséklet után az áramellátás átlagosan 14 másodperc alatt fordul elő.

Összességében a nyomtató támogatja a 229 betűtípust. Por mentési mód. Van egy vonalkód kimeneti lehetőség. Az engedély másolásakor eléri a 600×600 pontot, és akár 999 példányt kaphat 1 recepción. Az optikai vizsgálati felbontás 600×600 dpi, és az algoritmusok lehetővé teszik, hogy “kihúzzák” ezt a számot 9600×9600-ra.

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

Jó alternatíva lehet tekinteni Imagerunner 1600. Az ilyen MFP-t különösen a gyors szkennelésre és a mobil technológiával való leghatékonyabb kapcsolatra tervezték. A gyártó kibővítette a titkosítási rendszer funkcionalitását. Elérhető márka “felhő” a nyomtatott műveletek kezeléséhez. A QR-kód és az NFC csatlakoztatásához használható.

A nyomtatás üteme percenként 43 oldalt ér el. Ugyanakkor a készülék 60-70 képet vizsgál. Műszaki adatok:

 • PDF-fájlok kiadása titkosítással vagy “aláírással” az MFP-től;
 • 5 hüvelykes érintőképernyő;
 • 1 GB RAM az alapértelmezett;
 • A színes, újrahasznosított papírra, borítékokra és címkékre való kinyomtatás képessége;
 • felmelegedés a karcolásról 14 másodpercig (a nyomdai mentés kivételével);
 • felmelegedés, miután 4 másodperc alatt elhagyta a készenléti módot;
 • 19 kg teljes tömege (a festék kivételével);
 • TIFF, JPEG, XPS fájlok támogatása;
 • nyomtatás a “felhő” erőforrásokból;
 • 229 Fonts;
 • A biztonságos nyomtatás funkciói, a láblécek erősítése, a por megtakarítása;
 • a 25-400% -os másolás (lépésenként 1%);
 • Kétoldalú eredetik másolása, variancia eredetik;
 • A sűrűség beállítása a másolás során;
 • Az útlevelek és hasonló dokumentumok másolatának nyomtatási módja.

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

Hogyan válasszuk ki?

A ház minden bizonnyal a legjobb választás lesz egy lézeres többfunkciós eszköz. Ugyanilyen jól nyomtatás mind színes, mind fekete-fehérben. A készülékek maguk viszonylag olcsóak. De cserélhető patronok vagy festékkazetták a tankoláshoz drágábbak, mint a tintasugarak. Ezért azok, akik tervezik, hogy a másolás / nyomtatás rengeteg anyag maguk és közeli emberek állandó jelleggel, meg kell vásárolni Tintasugaras modell.

Fontos: Ha meg kell nyitnia egy nyomtatási pontot, vagy nem csak sokat, hanem sok szöveget és rajzot Szükséges a lézer eszköz javára. Figyelembe véve a nyomtatott fogadó erőforrást, hogy komoly mértékben dolgozzon, még jövedelmezőbb lesz.

De ugyanúgy fontos tudni, hogy mi specifikusan nyomtat. A legtöbb hétköznapi ember számára elegendő az A4-es otthoni mfp.

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

De az irodában, még a legszerelmezőbb, szükség van az A3 formátumú eszközre legalább. A nagyobb formátumok elsősorban:

 • fotósok;
 • tervezők;
 • művészek;
 • Kereskedelmi nyomtatási szolgáltatások;
 • nyomtatott házak, kiadók;
 • Újságírók és személyzeti személyzet;
 • Kartográfusok, mérnökök.

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

Különösen kompakt modellek képesek az A6 formátumú képeket és még kevesebbet nyomtatni. Kényelmes az úton, egy nyaraláshoz, és így tovább, hogy azonnal megjelenítse a fényképeket.

FONTOS: Az engedélyekkel való találkozáskor azonnal tisztázni kell, hogy a szkennelésre vagy a nyomtatásra jellemzőek. Ugyanez vonatkozik a munka sebességére is. És még egy NUANCE: Ne zavarja a digitális algoritmusok és az optikai eszközök engedélyeinek köszönhetően.

Azonnal meg kell találni a vásárlást, Milyen hangos működik az mfp. És a legjobb szavakkal, de a tanácsadók megmutatják, hogyan néz ki a gyakorlatban. Ha először helyezze el a nyomtatás sebességét, akkor preferenciát kell adnia a lézer technikáknak. A különbség a tempót közte és tintasugaras változatok különösen lenyűgöző a kimeneti színes képeket.

Az MFP Canon áttekintése

Az MFP Canon áttekintése

     A következő tényleges pillanat az MFP más eszközökhöz csatlakozik. Hagyományosan használja az USB protokollt a számítógéphez való csatlakozáshoz. De az irodai alkalmazásokhoz, rugalmasabb lehetőségek alkalmasak – Wi-Fi és Ethernet. Lehetővé teszik, hogy dokumentumokat nyomtatjon bármely csatlakoztatott eszközről (és küldjön szkennelt képeket).

     A multifunkcionális eszköz megjelenése az ízlésükre van kiválasztva. És pár több árnyalatú: azonnal meg kell találni az operációs rendszert és az MFP méretét (egyébként nem lesz lehetséges).

     Az MFP Canon áttekintése

     Az MFP Canon áttekintése

     Használati utasítás

     Az egyes eszközökhöz csatolt hivatalos utasítás számos értékes információt tartalmaz a konfiguráció és az alkalmazás tekintetében. De néhány utasítás őszintén jól láthatóan írható. Az MFP csatlakoztatása a számítógéphez, a készletben szereplő USB-kábelek használhatók, és csak szigorúan azonos módon helyettesítheti őket.

     Leggyakrabban a számítógép maga érzékeli a kapcsolatot, és felajánlja az optimális illesztőprogramok telepítését. De készen kell állnia egy olyan helyzetre, ahol ezek a járművezetőknek meg kell találniuk, helyezték és konfigurálniuk kell manuálisan.

     Erősen ajánlott letölteni az ilyen dokumentumokat a gyártó szervereiből.

     Az MFP Canon áttekintése

     Az MFP Canon áttekintése

     Általában elegendő szöveg, grafikus vagy táblázatos szerkesztő szerszámok nyomtatása. De nehéz esetekben érdemes további szoftvert alkalmazni. Vizsgálja meg a legjobbat a képek és szövegek felismeréséhez.

     A vezérlőpanelek elég egyszerűek, és az egyes funkciók lényegében még gyengén elkészített felhasználó is lehet.

     Alkalmanként a nyomtató belsejében beragadt papírt. Bizonyos esetekben a nyomatok foltok, pontok vagy csíkok vannak. Valószínűleg az a tény, hogy a lap egyes területei nincsenek kinyomtatva. A probléma megoldása szinte mindig a felületen van – csak tisztítsa meg az MFP-t.

     Az MFP Canon áttekintése

     Az MFP Canon áttekintése

     By the way, ez az eljárás nem rossz, hogy legalább hetente egyszer. Ezután a por és a szennyeződések felhalmozódása határozottan kerülni fog. Ha eltömődés fut, akkor meg kell szüntetnie az eszközt. A különleges eszközök nélkül nem valószínű, hogy sikerüljön. Ezért súlyos esetekben szakemberekre kell fordulni.

     természetesen, A legjobb a híres gyártók patronok beszerzése. És még akkor is, ha szerepelnek, akkor azonnal meg kell vásárolnia az új társaságot. Az a tény, hogy a nyomtatók és az MFP-k alapértelmezett demonstrációs patronokkal vannak konfigurálva. Nyomtatás a segítségükkel nem lesz annyi információ. Ha nem választhatja ki a patronokat, akkor kapcsolatba kell lépnie egy tanácsadót a boltban, hívja a modellt; A szakember könnyen kiválaszthatja az optimális és biztonságos cserét.

     Az MFP Canon áttekintése

     Az MFP Canon áttekintése

     Az ismeretlen származású patronok vásárlása jobb, ha megtagadja. Az MFP-re vonatkozó papírnak sűrűsége legalább 80 g / 1 kV-nál alacsonyabb lehet. M. A kivétel csak a kevésbé sűrű anyagok számára készült modellek. Hanem a technológia képességének is visszaélése is.

     FONTOS: A csomagban lévő lapoknak “lebukkanok”, így nem kell 2 vagy több lapot rögzíteni.

     A munka megkezdése előtt érdemes tisztázni a konkrét mutatók értékét, és hogyan mutatnak egy vagy egy másik módot. Természetesen az MFP-t csak megbízható kimeneten lehet bekapcsolni, ha biztonságos vezetéket használnak mentett szigeteléssel. Érdemes figyelmet fordítani a hely stabilitására. Nem tudja elhelyezni az eszközt, ahol könnyen megsérülhet vagy billenthet. És önmagában a nyomtatók csak szobahőmérsékleten vannak szükség, tiszta és száraz szobában.

     Az MFP Canon áttekintése

     Az MFP Canon áttekintése

     Lehetséges hibák

     Még a leginkább óvatos és tiszta felhasználók is találják ezt javítás nélkül az MFP Canon nem tud megtenni. Ha nincs papír az adagoló tálcában (E2 hiba), akkor ott kell helyezni és újraindítani az eszközt. Ha a papír van, akkor szükség van a probléma a takarmánycsomópontban. De néha a probléma oka a külföldi tárgy jelenléte a tálcában. E3 hiba azt mondja, hogy a papír zúzódik.

     A gyűrött lapoknak el kell távolítania, majd indítsa újra a nyomtatót. A gyűrött lapok hiányában ellenőriznie kell a regisztrációs zászlót. Hasznos a takarmányhengerek és a hajtóművek ellenőrzése.

     A “No Paint” hiba megszűnik az újraindítási gomb 7 másodpercig történő megnyomásával. Ha a patron hibás működés vagy összeférhetetlenség, gondosan ellenőrizni kell a kapcsolatokat; A kapcsolattartó szolgáltatás azt jelenti, hogy meg kell változtatnia a fogyasztó eszközt.

     Az MFP Canon áttekintése

     Az MFP Canon áttekintése

     A túl kicsi nyomtatási sebesség általában a feladat összetettségéhez kapcsolódik. Néha az ok az algoritmus rossz feladata is. Kell dolgoznia a beállításokkal. A nyomtatott vagy másolt dokumentumok palára a festék vagy a festék vége révén beszél, a szkennelési felület elégtelen felbontása vagy szennyeződése. Tisztításra van szükség, és amikor válások.

     Amikor a számítógép nem látja az MFP-t, Először ellenőrizze, hogy az összes kábel biztonságosan csatlakozik-e, a készülék be van kapcsolva a hálózatra. A probléma összekapcsolódási portokkal vagy laza belépéssel társítható a csatlakozóba. A nehézségek gyakran provokálódnak, és a járművezetők munkájában meghibásodnak. Egy másik lehetséges lehetőség, hogy egy másik eszközt alapértelmezett nyomtatóként hozza létre.

     És végül ellenőriznie kell, hogy a Windows Print szolgáltatás le van tiltva-e.

     Az MFP Canon áttekintése

     Az MFP Canon áttekintése

     Canon Pixma G3411 MFP Áttekintés Lásd a következő videót.

     Kamat cikk
     ( Még nincs értékelés )
     Ossza meg barátaival
     123
     Megjegyzés hozzáadása