Beépített televíziók a konyhához: Hogyan válasszuk ki és hol kell beágyazni?

A beépített konyhai televíziókat választják és a kis méretű házak tulajdonosai, valamint a helytelen tökéletességűek, akik nem akarják elrontani a fülhallgató kilátását a modern részletekkel. Ez a megoldás valóban kényelmes, lehetővé teszi a hely optimalizálását, hogy jobban tervezzen. Érdemes kezelni, hogyan válasszon ilyen háztartási technikákat, amelyek a modellek jobbak: beépítették a konyhába, a kabinet ajtajában vagy más helyeken.

Előnyök és hátrányok

A beépített konyhai TV saját jellemzői vannak. Hagyományosan az ilyen modellek egyfajta tervezőnek számítanak, örömmel, egyetemes minimalista kialakításban. A nyilvánvaló előnyük között számos megkülönböztethető.

 • Növelt nedvességállóság, hőállóság. A speciális beépített konyhai TV-k megbízhatóbb szigetelt házat tartalmaznak. Még akkor is, ha a gőzzel való érintkezés és a kondenzátum, nem kudarcot, ellenállnak a szélsőséges működési módok ellen.
 • Vonzó tervezés. A képernyő helyett a tükör panel használata. Az ilyen televíziók kifelé nem különböznek a köténybe épített tükörtől, de sokkal több lehetőséget nyújtanak a kellemes időtöltéshez.
 • A helyszínek széles választéka: A TV-tok felszerelését a szekrény ajtajába, háztartási készülékekben vagy kötényben szerelheti be. Mindenesetre úgy néz ki, hogy eredetinek tűnik eredetinek, és a használat kényelme érdekében biztosan nem adhatom meg a szokásos felfüggesztési lehetőségeket.
 • Képesség a távoli hangszórók csatlakoztatására. Szerezd meg a legmagasabb minőségű sztereó hangot, még akkor is, ha a TV jellemzői messze nem ideálisak.
 • Nem rossz modelltartomány. A képernyő felbontásához és átlójához különböző lehetőségek vannak, amelyek az intelligens TV-t és a Wi-Fi-t találhatják.

Nem hibás nélkül. Ha a szekrény ajtaja helyett helyezkedik el, a TV-nek folyamatosan mozog, amelyet a rögzítő ereje nem nagyon pozitívan érinti, a fények megjelenhetnek.

A konyhához nagyon óvatosan fel kell vennie a beépített televíziót megfelelő mátrixsal és felbontással, különben a kiválasztott modell nagyon felvette vagy tisztítsa meg a képet.

A legjobb modellek áttekintése

A beépített konyhai TV-k nehezen hívhatnak olcsó. Ma az interaktív panelek szerepelnek a Premium Berendezés szegmensében, a futurisztikus megjelenésben, és hagyja, hogy elkerülje a fúró falakat a zárójel alatt. Vannak a legnépszerűbb modellek.

 • ELECTROLUX ETV45000X. A beépített televízió rotációs képernyővel és 15 hüvelyk átlós, amely alkalmas a konyhabútorok integrálására. A stílusos fémház megbízhatóan izolálódik a nedvességgel való érintkezésből. A modell vonzó kialakítással rendelkezik, a külső eszközök összekapcsolására szolgáló portok teljes készlete, amely a konzol nélkül támogatja az éter-csatornákat.

Ez az optimális választás a szekrények ajtajához való beágyazáshoz – a kis méret a TV-t univerzális megoldással teszi lehetővé a különböző tárolórendszerekhez.

 • Avis Electronics AVS220K. A konyhában a beépített TV innovatív modellje a szekrények szélessége 600 mm. Az előlap teljesen tükör, a kikapcsolásban a technika belső elemként használható. Tartalmazott egy vízálló távirányító, beépített médialejátszó, hogy lejátszani fájlokat a külső eszközökről. A 21,5 hüvelyk átlós állapota kényelmes körülményeket hoz létre, még akkor is, ha a képernyő felületén lévő szöget néz, a vakító nem jelenik meg.

A specifikációk is lenyűgözőek. A TV teljes HD felbontással működik, amely alkalmas a kábelre, a műholdas és az alapvető TV-re, a nagy fényerő, a kontraszt különböztethető meg. 2 oszlop 20 W Válaszoljon a hangra.

A TV-nek meglehetősen gazdaságos energiafogyasztása – csak 45 W, nincsenek intelligens funkciók.

 • Tverte AF215TV. Univerzális TV-modell, amelyet minimalista kialakítás és szokatlan rögzítéssel jellemez. Ez a modell kifejezetten kis méretű házhoz és kombinációkhoz készült, a másodlagos és költségvetési árkategóriákból készült konyhai fejhallgatókhoz. A TV-készülék helyett a TV-t szerelik fel, végrehajtva funkcióit. A Blum Aventos HK speciális fordulómechanizmus növeli a technológiát a kívánt szög alatti rögzítéssel, az összes szerelvényt márkás, pontosan integrálja az eszköztestbe.

A TVLE AF215TV TV Támogatja az Essential and Cable Broadcasting-ot, teljes HD képernyővel, fényerővel az átlag alatt. Átlós szabvány a konyhai modellekhez – 21,5 hüvelyk, súlya 8,5 kg. Biztonságos ABS műanyagból készült tok.

 • AEG KTK884520M. Prémium-osztályú modell egy elegáns designer épületben. Az elegáns fémkeretben 22 hüvelyk átlós televízió függőleges szekrénybe van beágyazva, és csak 3 kg súlyú, gyakorlatilag nincs terhelés más szerkezeti elemekre. Ez a modell nincs legjobb akusztikus jellemzői: 2 2,5 W hangszórók, de számos csatlakozó van a külső eszközök csatlakoztatásához. A TV támogatja az alapvető televíziót a konzol használata nélkül.

Hogyan válasszuk ki?

A beágyazott konyhai TV kiválasztásakor Érdemes figyelmet fordítani számos olyan paraméterre, amelyek nagyon fontosak ebben a teljesítményben.

 • Képernyőméretek. Annak ellenére, hogy egy 15 hüvelykes átlósan néz ki elegánsabban és szépen, jobb integrálódott közvetlenül a tárolórendszerbe, nézze meg a filmeket és a TV-műsorokat, élvezze a zene zenéjét, sokkal kényelmesebb 22 hüvelykes TV-vel.
 • Multimédiás funkciók. Ha a választás az intelligens TV és a szokásos modell között van, akkor biztonságosan előnyben részesítheti a változat a mesterséges intelligenciával. A beépített böngésző és számos szórakoztató szolgáltatás mellett az Android technikában további 1 jelentős előnye lesz: hangvezérlés. A képernyőn többé nem keresi a konzol vagy a piszkos nyomokat – csak hívja a Google Assistant-t, és tegyen egy feladatot.
 • Hatalmi hangszórók. A beépített TV-készülékhez 5-40 W-tól pár hangszórónként változik. A sztereó garantálja az összes gyártót. Ha nem tervezi a külső akusztika csatlakoztatását, akkor jobb, ha 10 W-os jelzővel ellátott modellt készít egy hangszórón.
 • Fényerősség. Meghatározza, hogy a napfény milyen jól látható lesz a képernyőn. Minimális mutatók ebben az esetben – 300 kd / m 2. Ez elegendő ahhoz, hogy a TV-panel klaszter kápergázásra kerüljön.
 • Hadtest anyag. A fém nemcsak tiszteletre méltónak tűnik, hanem jobb a felfüggesztés terhelésével, nem szívja el a szagokat. A műanyag megrepedhet, és megoszthatja, fokozatosan lazíthat.
 • Képernyőfunkciók. Divatos tükör panelek – kiváló megoldás a szokatlan tervezési ötletekre. Az ilyen TV-k a sorrendben vannak elhelyezve, a képernyő egy további “pajzs” -ra integrálva van, jobb védve a külső hatásoktól. A klasszikus beágyazott modell alkalmas a hagyományos stílusban lévő belső tér kombinációjára, tervezési méretek nélkül.
 • A kabinet modell homlokzatába történő beágyazott kiválasztásakor fontos, hogy helyesen határozzuk meg helyét. Ez egy lehetőség a nem szabványos nyílással vagy “lift” tároló rendszerekre, a panel előre és felfelé történő áthelyezésére. A szokásos duzzadt modulban, kockázatot jelent, amikor megnyitja a szomszédos szekrényben lévő LED-es képernyő fogantyúját.
 • Egy másik háztartási készülékbe integrált modell kiválasztásakor – extraháló, hűtőszekrény ajtó – Érdemes figyelmet fordítani a termékleírásokra, a gyártó garanciális kötelezettségeit. Gyakran a hibrid eszközök gyorsabban törnek, nem nyújtanak lehetőséget a felülvizsgálati szög megváltoztatására.

Még a végső döntést is, Győződjön meg róla, hogy közvetlenül ellenőrizze a készüléket a boltban. Sok gondot takarít meg, sok pénzt, időt és idegeket fog megtakarítani, ha a berendezés még mindig alkalmatlan lesz. Meg kell tennie azokat az árut, amelyeken a funkciók kimutatták.

“Ugyanez, a csomagban” A TV lehet hibás, vagy alacsonyabb lesz a szerelés minőségében, a vágott konfigurációban. Az ilyen esetek nem ritkasak, és az eladó hibáinak megszüntetése sok időt vesz igénybe.

Hol kell beágyazni?

A beépített konyhai televíziók különböző integrációs körülményekre koncentrálhatók. Például egy modellt szerelt szekrény ajtaját általában helyezni a felső tároló rendszer, ahol a horizontális, emelő redőny útmutatókat használnak. A kötényben telepíthető nem csak TV, hanem teljes körű mediapanelt érzékszervező vezérléssel is. azonban, Minden lehetőséget részletesebben figyelembe kell venni.

A konyhában

A konyhaszekrénybe ágyazva, szokásos, hogy megfeleljen az insséce szabálynak: A TV vízszintesen elhelyezkedő modulokra kerül. Azonban az egyéni kézművesek könnyen megoldani ezt a problémát a képernyő kisebb átlójának kiválasztásával, és a TV-készülék egy rögzített ajtóban kopogtattak. Sokkal racionálisabban úgy néz ki, hogy a TV a szárnyaként működik. A vezetõ felvonókhoz csatlakozik, felemelkedik és előrehajol, amikor megnyitja.

Az ilyen rendszer több, megbízható, alkalmas a legtöbb szekrényre.

A falban

A leggyakrabban ergonómikus és stílusos megoldás. A kötésbe beágyazhat egy sikeres TV-vel, nagyobb átlóval, mivel a berendezés méretei kevésbé szigorúak. kívül, Könnyen hozzáadhat egy TV-t háttérvilágítással, az eredeti díszítésére.

A kötényeknél az extra üvegből vagy tükörrel zárt panelek általában beágyazódnak, lehetővé téve a berendezések nedvességét, porát, magas hőmérsékletétől.

Ez a telepítés a legbiztonságosabb. A TV nem érintkezik közvetlenül a külső fenyegetések forrásaival. Az OFF állapotban egyáltalán teljesen jelölve van. A tükörképernyők lehetővé teszik, hogy vizuálisan bővítse a konyhát, könnyen mosson és tisztítsa meg a szennyeződéstől.

Nem kevésbé népszerű lehetőség TV-t egy hamis oszlopba vagy résbe helyezni a falban. Ebben az esetben az építészeti elem támogatást és egyidejűleg elrejti a vezetékeket. Ez egy lyukat iszik, amely megfelel a TV méretének, amely után a LED képernyő be van szerelve.

Gyakorlatilag nincsenek korlátozások a méretben ebben az esetben, de jobb, ha figyelembe vesszük a fal súlyát és az eszköz súlyát. A nagy panelek több mint 20 kg-ot mérhetnek.

A mindennapi technikában

A háztartási készülékekbe integrált konyhai televíziók sok éve népszerűek voltak az Egyesült Államokban és Európában. Az ilyen modelleket nemcsak a külső hatásokkal szembeni magas szintű védelem megkülönböztetik, hanem jelentős megtakarítást is biztosítanak a konyhában. Legnépszerűbb hibridek: TV-vel vagy hűtőszekrénnyel beépített képernyővel.

A TV-vétel funkciója mellett az ilyen modellek az internet elérésének eszközeként szolgálhatnak, a videó megfigyeléssel kombinálva.

Példák a belső térben

 • Kompakt TV, beépített motorháztető. Úgy tűnik, hogy ez a rendszer nagyon vonzó, a képernyő szinte a konyhában lévő bármely pontból látható.

 • A fali TV-be épült a tükörpanel alatt. Ilyen érdekes megoldással a termék nem veszi fel a helyet, lehetővé teszi, hogy harmonikusan belépjen a helyzet modern tárgyába a klasszikus belső térbe.

 • Beépített TV képernyő a kötényben. A futurisztikus megvilágítással és a szekrények gyönyörű árnyalattal kombinálva ilyen megoldás nagyon hatékonyan néz ki.

 • TV a szekrény ajtajába integrálva. Egy kicsit szokatlan képernyőformátum – hosszúkás – Lehetővé teszi, hogy a készüléket a konyhabútor méreteihez igazítsák.

A beépített televíziók áttekintése a konyhában, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: