Billentyűzetek a Samsung Smart TV TV-hez: Jellemzők, Biztonsági és Használati Tippek

Milyen vezeték nélküli billentyűzet alkalmas a Samsung Smart TV TV-hez, hogyan kell csatlakoztatni és használni, ma is meg kell tudnod még a technikai fejlődés világától távol. Valójában ez a hasznos tartozék lehetővé teszi, hogy jelentősen bővítse az “Smart” TV funkcionalitását, és kényelmes eszközré váljon az internetes szörfözéshez, a kommunikációhoz és az információkereséshez.

Az összes funkció használatához 100% -ot, tudd meg, mit kell tennie, ha a “eltűnt” billentyűzet a tévében, érdemes megismerni egy kicsit többet a készülékről és működéséről az intelligens TV-komponensről.

Mi alkalmas?

A TV legjobb vezeték nélküli billentyűzete Samsung Smart TV – a televíziós berendezés gyártója által gyártott. A márka kínálja a G-KBD 1000 billentyűzetet érintőpaddal és egy teljes gombokkal. Ezenkívül a technológia más vezeték nélküli tartozékokat támogat Bluetooth-kapcsolatokkal vagy USB adapterrel.

Érdemes megjegyezni ezt Csatlakoztassa a billentyűzetet csak a 2013 után kiadott televíziók modelljéhez. A billentyűzet kiválasztásakor jobb, ha először ellenőrizni kell az eszközzel való kompatibilitást. A legtöbb esetben a nameless márkák kínai árukkal kapcsolatos problémák merülnek fel.

Választhat univerzális modelleket Bluetooth-szal tablettákhoz – Ők is teljesen kompatibilis a TV-vel, de speciális tartozékok is jelen blokk egy touchpad, amely helyettesíti az egeret. Az eladásra is vannak univerzális konzolok a hátlapon beépített QWERTY-blokkgal – ez az opció kompromisszumként tekinthető külön billentyűzet és távirányító megvásárlása között.

kívül, Az USB porton keresztül az intelligens TV-készülékhez szinte bármilyen vezetékes billentyűzethez csatlakoztatható, akkor is működik. Igaz, az ilyen tartozékok ellenőrzésének funkcionalitása és kényelme erősen korlátozott lesz.

A használathoz?

Az intelligens televíziók esetében hasznosabb és funkcionális tartozék, a rendszeres berendezések mellett, úgy tűnik, az egér, amely lehetővé teszi a kurzor irányítását. A billentyűzet funkciója nem olyan nyilvánvaló, de relevanciájuk nem okoz kétségeket, ha részletesebben figyelembe veszi az ilyen eszköz lehetőségeit. Ezzel sok hasznos dolgot tehetsz az intelligens TV-en.

 • Végezze el a szövegbevitelt. Ez az opció jelentősen megkönnyíti a filmek könyvtárában lévő szükséges fájlok keresését, TV-műsorok, videotelállomásokon. Ha meg kell felelnie a szociális hálózatoknak, vagy más olyan alkalmazást is használhat, amelyek támogatják az ilyen funkciót, a vezeték nélküli billentyűzet kényelmével, nem pontosan összehasonlítva.
 • Funkciók egér. Még Touchpad hiányában is bizonyos kulcsok kombinációi nagyon könnyen kezelhetők ezzel. Az érintő alapú érintőegység azonban ma szinte minden hordozható billentyűzeten van. Alkalmazások és funkciók kezelése A képernyőn a kurzor sokkal gyorsabb és kényelmesebb, mint a távirányító.
 • Gyors hozzáférést biztosít a médiatartalomhoz, szüneteltetésre, visszacsévélés, Futtassa a következő műsorszámot vagy videót. A billentyűzeten ezek a gombok kényelmesen helyezkednek el, és a vezeték nélküli hozzáférés lehetővé teszi, hogy könnyen elvégezze a műveleteket anélkül, hogy kiszabadulna a helyről, akkor is, ha a távoli távol van.
 • Nyissa meg a képfájlokat a képernyőn, szerkessze a szerkesztést, távolról dolgozni a dokumentumokkal, táblázatokkal, prezentációkkal.

A gyártókat folyamatosan hozzáadják a vezeték nélküli billentyűzetekhez a televíziókhoz Új funkciók és funkciók. Például ma vannak olyan modellek, amelyek egy giroszkóppal rendelkeznek a joystick elvével és az egér helyett. Nem meglepő, hogy a Smart TV Samsung tulajdonosai gyakran gondolkodnak egy ilyen tartozék megszerzésére.

Márkák

A speciális billentyűzeteket gyártó gyártók közül az intelligens TV-hez, vagy analógjaikat bármely “intelligens” eszközhöz, jelölheti a Samsungot. A koreai márka billentyűzete a leginkább megfelel a márkás Smart TV-nek, nincs kompatibilitási problémák. Modell VG-KBD 1000 Támogatja az egérfunkciókat, végrehajtja a szövegkészletet, könnyen helyettesítheti a szabványos kezelőpanelt. A modell támogatja a Bluetooth-ot, vannak “forró” gombok, amelyek két AA elem által működtetett.

 • Logitech – A fő versenytárs Samsung a küzdelemben a felhasználók figyelmét a vezeték nélküli billentyűzetek piacán. A kínai gyártót megkülönbözteti a hűséges árképzési politikák, nagy figyelmet fordítanak termékeinek elérhetőségére és sokoldalúságára.

A márka billentyűzetei is érintőpaddal rendelkeznek, támogatják a különböző operációs rendszereket, az opcionális kulcsokat.

 • Rii – Kínai márka A kompatibilis Qwerty-billentyűzetek kompatibilisek a különböző operációs rendszerekkel. Kompakt eszközök, RII mini K12 + érintőpad, orosz elrendezés. Az eltávolítási sugár használatával akár 10 méterig is támogatott.

 • Rapoo – nem kevésbé elismert cég, amely létrehozza billentyűzetek vezeték nélküli kommunikációs modult, touchpad és egyéb hasznos összetevőket. A K2600 Touchpad modell kényelmes elrendezéssel, tartóssággal, beállítással rendelkezik. Eszköz demokratikus ár és egy jó kulcskészlet.

Kapcsolat és működés

A billentyűzet csatlakoztatása a Samsung Smart TV-hez, meg kell tanulni a TV funkcionalitását és a kiegészítést részletesen. Ha vezetékes eszközről beszélünk, elegendő ahhoz, hogy a kábelét dugóval kell behelyezni az USB-portba, majd konfigurálja a működésének paramétereit a “Nyelv és Enter” menüben. A listán szereplő további eszköz hiányában a tv-készülék összeférhetetlenségéről beszélhet az ilyen típusú billentyűzetekkel.

Ha van egy Bluetooth modul a TV-ben és a billentyűzeten, minden a lehető legegyszerűbb történik.

 • A billentyűzet tartalmazza a hatalmat (talán először végre kell hajtania, vagy beilleszteni az elemeket). Telepítve van, hogy a mutatók TV-re irányuljanak. A TV-t be kell kapcsolni.
 • A kezelőpanelen legalább 2 másodpercet kell tartania, kivéve a CTRL, ALT, MENU gombot. A Bluetooth jelző és az akkumulátor állapota az ügyben a keresési kompatibilis eszközök időpontjában villog.
 • Várjon körülbelül 5 percet, amíg a konjugációs folyamat nem fejeződött be. Ezt a billentyűzeten kétszoros egyidejű villogó mutatók jelentik. Ezután nem fognak jeleket szolgálni.
 • Ha mindkét mutató ég, hiba történt. Ki kell kapcsolnia, és újra bekapcsolja az eszközt. Ismételje meg a konjugátum kísérletét.
 • Miután a billentyűzet csatlakoztatva van, konfigurálhatja azt a TV menüben. A “System” elemben megtalálja a “Speciális eszközök”, válassza ki a készülék nevét, és módosítsa a paramétereket.

Ha van csatlakozója, elég csak a TV USB csatlakozójához való beillesztés, és kapcsolja be a billentyűzetet. Amint megjelenik a képernyőn, egy külső eszköz kimutatására szolgáló üzenet használható.

Megtörténik, hogy a működési billentyűzet előtt hirtelen “eltűnt” a listából, és nem csatlakozik. Az ilyen hibás működés okai lehetnek a szoftverben, mind az eszközhardverben. Először is, ellenőriznie kell az USB port teljesítményét – a flash meghajtó vagy a vezetékes billentyűzet csatlakoztatásához. Ha Bluetooth-on keresztül csatlakoztatjuk, az ok kikapcsolható a vezeték nélküli modulról, az akkumulátor lemerül a készülékben.

Néha a visszaállítás vagy frissítés után minden külső eszköznek újra kell keresni, mivel az adatok törlődnek.

A következő videóban rövid áttekintést talál a Rapoo K2600 billentyűzetről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: