Bútorok stúdióapartmanhoz

Gyakran, óriási árak a lakhatáshoz, hogy a fiatal családok rendkívüli megoldásokat keressenek. És az első dolog, ami eszébe jut, egy kis méretű stúdió apartman. Ma egy ilyen elrendezés nem csak nagyon népszerű, hanem praktikus is. Ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát otthon, szükség van a bútorok felszerelésére a stúdióapartmanhoz.

Tervezési projektet fejlesztünk

Mielőtt elkezdené a bútorok választékát, pontosan tudnia kell, hogy mi a stúdió apartman. Az ilyen név olyan helyiségek, ahol a partíciók teljesen hiányoznak. Egy kis szoba lesz csak törölve a rekreációs területen, a munka, a főzés. Az apartmanstúdiók hatalmas előnye képes szabadon megtervezni saját kialakítását, és megvalósíthatja a kreatív ötleteket a valóságba.

Azonban, ha az álompartpart még mindig messze van, akkor szükség van egy ideig kell fizetni a gondos elrendezésre. A legfontosabb dolog nem csak választani, hanem a bútorokat is. A kis apartmanokban a kompakt bútorok rendelkezésre állása – az első állapot. Ne hozzon létre olyan extra partíciókat, amelyek helyet foglalnak el. Minden bútorelemnek tökéletesen együtt kell lennie, és harmónia kell másokkal.

Használja az elme minden helyét. Például egy jó szolgáltatás szolgálhatja a beépített szekrényeket a mennyezetre, lógó ágyakra, vászon fiókokra. Előnyben részesíti a meleg, könnyű árnyalatokat, valamint a fényes és tükörfelületeket. Az ilyen egyszerű manipulációk lehetővé teszik a helyiség vizuálisan bővítését. Egy jó megoldás is vásárol egy apartmát erkéllyel, ahol alvóhelyet, tanulmányt vagy konyhát szervezhet.

Válasszon hálószobát és nappalit

A kis apartmanokban ötvözi a nappali a hálószobával – a legjobb választás. Az egyes bútorok pozíciójának gondolkodása a legkisebb részletekre áll. Leggyakrabban sok tulajdonos nem engedheti meg magának, hogy megvásárolja az ágyat, és egy külön helyet szerezzen neki. Ebben az esetben ajánlatos egy átalakító kanapét vásárolni, amely könnyen lebomlik az éjszaka. Egy érdekes lehetőség lesz olyan rejtett ágyak, amelyek délután a falhoz vannak csatlakoztatva, és nem zavarják a szabad mozgás.

A tér megmentéséhez a Longline ágyak jól megfelelnek, különösen, ha gyermeke van. Ilyen ágyakban jól átadja a széles fiókokat, ahol takarókat, párnákat és ágyneműt helyezhetsz el. A kisgyermekek számára az optimális választás lesz az asztal-ágy. Délután a gyermek játékként fogja használni a játékokat, és éjszaka egy csodálatos hálószoba.

Ami a többi bútorokat illeti, az összes előnynek van egy ruhásszekrénye. Ajtók nem nyitottak létra, és csendben mozognak el. Nehéz túlbecsülni és az ilyen szekrények kapacitását. És jelenlétében egy tükör felületén, akkor díszítjük a homokfúvás minták és fotónyomtatás, amely csak kiegészíti a belső.

A stúdió apartmannak el kell kerülnie a lengő szekrényeket, a nagy kanapékot és a ruhát.

Modern konyhabútorok

A konyha leggyakrabban nagyon kompakt hely, így a bútorok érdemes választani, hogy helyet takarítson meg. Külön, meg kell jegyezni a beépített technikát, amely nem túlterheli a szobát. Lehet, hogy egy kis főzési felület, beépített mikrohullámú sütő, keskeny mosógép. Győződjön meg róla, hogy jó motorháztet vásárolna, mert az élelmiszer aromáit a ruhába fogyasztják.

Ami a szekrényeket illeti, adjon előnyben részesített modelleket különböző polcokkal.

A lakóhely konyhai területe elválasztja a jó választást. Nem csak stílusosnak tűnik, hanem lehetővé teszi, hogy étkezési hely legyen. Az ellenállás alatt elhelyezheti azt a dobozokat, amelyekben az edényeket és a háztartási tartozékokat tárolják. A rack feletti tér érdemes – néhány üreges szekrény a gabonafélék és a fűszerek nem lesz felesleges.

A színek közül választhat világos hangokat és természetes kő, így a konyha friss és fényes lesz.

Hogyan gondoskodunk?

Javítsa ki a bútorokat még egy apró stúdió lakásban is. Állítsa le a választását a beágyazott modelleken: Segítenek sok helyet megmenteni egy speciális csúszó mechanizmus miatt. A jó megoldás az ilyen bútorok megrendelését teszik, akkor a mester fontolja meg pontosan a lakótér tervezését. Kiváló, ha a lakás téglalap alakú, akkor a szekrények és a polcok optimálisan települnek a falak mentén, és a szoba közepén szabad mozgatni.

Masszív ágy helyett kap egy kanapé transzformátort. A fal közelében is elhelyezhető. Az ablak oldalán jó lesz, hogy egy kis éjjeliszekrényt helyezzen a trükkökre: szemüvegek, szalvéták, vizes palackok. A SOFA feletti tér elegáns polcokat készít, amelyekhez könyveket, fényképeket vagy dekoratív kiegészítőket helyezhet el. Az apartmanokban a partíció a hálószoba és a nappali között sokkal jónak tűnik – egy másik hely a triolok számára.

Sokkal nehezebb foglalkozni a folyosóval. Itt nem tartalmaznak fényűző szekrényeket tükrökkel, meg kell korlátoznod magad a vállfa-ra. Kiváló megoldás lesz a térfogatok tárolására használható Antllllllllllesoles telepítése. Nem lesz felesleges pad vagy kézitáska. Fényes foltként válasszon egy gyönyörű képet vagy szabadtéri virágot.

Tekintsük a belső teret

Amikor bútorokat helyeznek el a stúdió lakásában, mindig gondolj rá, és hogy megfeleljen neked. Számos leghíresebb belső stílus található, ideális a stúdióhoz. Az elsőnek a “loft”, amelyet angolul “tetőtérként” fordítanak le. Ehhez a stílushoz a nyílt tér egyszerűsége és tömbje jellemezhető. Bútorok egy ilyen apartmanhoz Sötét árnyalatokban, kiegészítőkben és egy másik beállításban – fehér és szürke színben.

Apartman a “modern” stílusban – a tökéletes modern sziget. Minden bútor és technika modern aktuális tervezésnek kell lennie. Elegánsan néz ki kis kanapé könnyű árnyalatok, sötét kávéasztalok, különböző puffok, csepegtető székek. A konyha és a hálószobai partíciókaként célszerű a bár állvány felszerelése.

A high-tech stílus nagyon minimalista – megtalálja a szerelmeseinek. Egy ilyen lakásban mindent megrendelnek, minden helyükön. Vonal és tökéletesség a vonalak – alapvető stílus elvek. Válasszon sima hideg árnyalatú gondatlan bútorokat: szürke, ezüst, fémes. A teljes légkör kis mennyiségű fényes kiegészítőkkel hígítható.

A fiatal lányok számára jó megoldás lesz jó döntés, hogy a “Provence” rusztikus stílusban maradjon. Kényelmes kárpitozott bútorok, dekoratív baffices, folyó függönyök és virágos kompozíciók – Mindezek a stílus jellemzői jellemzői. Válassza ki a bútorokat különböző csíkos vagy polka dot nyomatokkal, és ajánlatos puha székletet helyezni a konyhában.

Gyönyörű tervezői megoldások

Modern stílus – az egyik legnépszerűbb az apartmanstúdióban. A zónában való hatékony elválasztás lehetővé teszi, hogy megkülönböztesse a helyet a pihenéshez és a főzéshez. Elegáns lámpák, kültéri virágok vagy kis látványos szőnyeg hozzáadása. Érdekes módon néz ki és apartmanok kontrasztos színekkel.

Alvóhely található Niche – tökéletes tervező trükk. Mellette jól néz ki, modern konyha, rengeteg fehér, szürke és tégla árnyalatokkal. Ha az elválasztott opció nem tetszik Önnel, próbáljon meg egyetlen helyet készíteni, ahol minden objektum pozitív. Elegáns kiegészítők frissítik az ilyen helyiségeket.

A romantikus stílusú stúdiók nagyon népszerűek. Egy elegáns kombináció fehér lesz, de ne legyőzze fényességgel. Anaturaje kiegészíti az átlátszó függönyöket, a padlólámpákat és a modern festményeket. Lágy lámpa lámpával lámpákkal.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: