DEXP mikrofonok: specifikációk és modelltartomány

Jelenleg az elektronika szaküzleteiben széleskörű mikrofonok láthatók. Ezek a termékek a szükséges attribútum bármely rögzítő stúdióban, például lehetővé teszik, hogy hozzon létre egy kiváló minőségű vokálat. Ezenkívül gyakran használják video blogok, különböző játékok, hangzás hangos és sok más. Ma beszélünk az ilyen DEXP termékekről.

Előírások

A DEXP mikrofonok leggyakrabban használják A professzionális stúdió rekordokhoz. Az orosz márka termékei eltérő frekvenciatartományokkal rendelkezhetnek. A minimális frekvencia 50-80 Hz tartományban változhat, a maximális gyakoriság gyakrabban 15000-16000 Hz.

Dolgozzon ilyen termékeket vezetékes kapcsolaton keresztül. A kábel hossza gyakrabban 5 méter, bár vannak minták rövidebb vezetékkel (1,5 méter). Az egyes modellek teljes tömege körülbelül 300-700 gramm.

Az ilyen mikrofonok modellje az asztali típusra utal. A termék választékában kondenzátor, dinamikus és elektret van. Az iránytípus lehet Átfogó, kardioid.

Készítsük őket fémes vagy műhelyből.

A felállás

Ma az orosz Dexp gyártó gyárt különféle típusú szakmai mikrofonok, amelyek különböznek egymástól a főbb műszaki paramétereket. Kínálunk egy kis áttekintést a népszerű modellekről.

U320

Ez a minta kényelmes fogantyúval és viszonylag kis tömegű, 330 gramm, így nagyon kényelmesek használni. Az ilyen aggregátumot nagy érzékenység jellemzi – 75 dB.

Ez a modell a dinamikus típusú berendezések, tájolás – cardioid. Fémes bázisok készülnek. A készlet tartalmazza a szükséges dokumentumokat és egy speciális XLR kábelt – Jack 6.3 mm.

U400

Ilyen Kondenzátor mikrofon Szintén megkülönböztetve a magas szintű érzékenység – 30 dB. A készülék lehetővé teszi, hogy a maximális tiszta hangot különböző interferenciák nélkül reprodukálja.

A készülék leggyakrabban egy laptophoz vagy számítógéphez kapcsolódik. Ehhez használja az USB kábelt, amelyet a termékkel együtt tartalmaz.

Szintén kényelmes kis állvánnyal felszerelt. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen elküldje a készüléket a munkaterületen vagy egy másik megfelelő helyen. Az ilyen modell kábelhossza csak 1,5 méter.

Az U400 mikrofon hossza mindössze 52 mm. A termék szélessége 54 mm, magassága 188 mm. A készülék teljes tömege eléri a 670 grammot.

U500

A modell egy Electret fajtájára utal. A kábel mindössze 1,5 méter hosszú. A mintát egy kis tömeg jellemzi, amely csak 100 gramm.

A terméket leggyakrabban egy számítógéphez vagy laptophoz való csatlakozáshoz használják. Az U500 modellt a mellékelt USB csatlakozó csatlakoztatja. Ilyen műanyag mikrofont gyártott.

U700

A mikrofon lehetővé teszi, hogy előállíthassa Maximális tiszta hang, amely nem engedélyezi az idegen zajt és az interferenciát. Ez a vezetékes egység egy kis kényelmes állvánnyal vásárolható meg, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan telepítse a berendezéseket a munkahelyen.

A modell a be- és kikapcsolása gomb, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolja ki a hangot az időben, hogy a hang a beszélő hangját nem hallotta kívülállók. A minta egy kondenzátor típusra vonatkozik a cardioid.

A technika nagy érzékenységgel rendelkezik, amely 36 dB. A modellkapcsolat 1,8 méter hosszú kábellel történik. Végén van egy USB csatlakozó.

Az U700 mikrofon 40 mm hosszúságú, szélessége 18 mm, a magasság 93 mm.

További konfigurációként a termék tartalmaz egy speciális szélvédőt is.

U600

A márka mikrofonját gyakran használják Különböző számítógépes online játékokhoz. Ez egy átfogó tájolással rendelkező Electret fajtára vonatkozik. A technika USB-csatlakozóval csatlakozik a számítógéphez.

Ebben a modellben A két csatlakozó 3 csatlakozás azonnal rendelkezésre áll.5 mm. A fejhallgatót csatlakozhatják. A minta is kényelmes, beépített alacsony méretű lámpával rendelkezik.

U310

Az ilyen fajok viszonylag magas érzékenységűek – 75 dB. A modellt vokális hangfelvételekre tervezték. Mikrofon típusa dinamikus kardioiddal.

Az U310 minta 5 méteres vezetékkel rendelkezik. A mikrofonnak van egy Jack 6 csatlakozója.3 mm. És a test háza is rendelkezésre áll. A modell teljes tömege eléri a 330 grammot.

U320

Ez a mikrofon tartós fémbázisból készül. A legjobban alkalmas a vokális felvételre. Az U320 egy 5 méteres vezetékkel szabadul fel, amelynek végén az aljzat 6 dugó található.3 mm. Ezen az elemen keresztül csatlakozik a berendezéshez.

A minta kis súlya 330 gramm, emellett elég kényelmes a kezében. Ez a mikrofon viszonylag nagy érzékenységgel rendelkezik, amely eléri a 75 dB-t.

A modell dinamikus változatosságra vonatkozik a kardioiddal. A termék testén van egy gomb a technika kikapcsolásához.

Gyakran az orosz márka Dexp mikrofonjait ugyanazon gyártó viharfejű fejhallgatóval használják. Az ilyen készlet kiváló lehetőség lesz a játékosok számára.

Ma speciális elektronikai üzletekben található, amelyek mikrofonból és ilyen fejhallgatóból állnak. Ugyanakkor a maximális reprodukálható frekvencia eléri a 20.000 Hz-et, és a minimum csak 20 Hz. Az ilyen készleteket DNS-üzletekben vásárolhatja meg, ahol a termék széles választéka van.

A választás és használat jellemzői

Mielőtt megvásárolná a márka mikrofonját, figyelmet kell fordítania néhány tényezőre. Tehát a választás függ, Milyen célokra szeretné megvásárolni az eszközt. Elvégre termékskála áll rendelkezésre a modell szánt ének alkalmazások és modellek az online játékok, videó klumpa.

kívül, Ügyeljen arra, hogy figyeljen a mikrofon típusára. A népszerű opció a kondenzátor modellek. Ezek egy kondenzátorból állnak, amelyben az egyik lemez egy rugalmas anyagból származik, amely lehetővé teszi, hogy mozogjon és tegye ki a hanghullámokat. Ezt a fajtát szélesebb körű frekvenciatartomány jellemzi, és lehetővé teszi a lehető legmagasabb hangzás előállítását.

És vannak olyan elektromos modellek is, amelyek nagyon hasonlítanak a kondenzátor mintákkal. Ők is vannak kondenzátor, ahol mozgatható. Ezenkívül együtt készülnek A terepi tranzisztorral. Általában, Ez a faj különleges miniatűr jellegű. Ez az opció nem használható, de az érzékenység alacsonyabb.

A dinamikus mikrofonok ma elérhetőek. Ezek közé tartozik egy indukciós tekercs, amellyel a hanghullámok átalakítása történik. Az ilyen modellek egy kis hangot torzíthatnak, ugyanakkor kevésbé érzékenyek a kívülállókra, és viszonylag alacsony költséggel rendelkeznek.

A vásárlás előtt ellenőrizze az eszköz működését. A modellnek meg kell adnia egy tiszta hangot interferencia nélkül. Ellenkező esetben hamarosan meg kell változtatnia a hangszórót.

Megfelelő modell megvásárlása után gondosan ellenőrizni kell a hibákat. Kell telepítenie a tartót, ha igen. Ezután rögzítse a mikrofont egy kis anyával.

Ha csatlakozik, a mikrofon tájolás nem lesz szigorúan rögzítve, pozíciója megváltoztatható. Az USB kábel csatlakozik az alábbiakban. Különleges ebben az esetben, nem szükséges külön telepíteni.

A konfigurálandó technika csatlakoztatása után. A készülék használatához a “Sound Device Management” szakaszhoz kell mennie. Jobb, ha azonnal ellenőrizni kell a négyzetet az “Alapértelmezett használat mellett” lehetőség mellett.

Ezután szükség esetén szükség esetén megváltoztathatja a különböző felvételi szint beállításokat. A mikrofonon lévő számítógéphez való teljes csatlakozás után meg kell világítania a piros LED-et. És néhány modellen a készülék rácsja kék háttérvilágítást szerez. Számos modell van felszerelve gombokkal az eszköz engedélyezéséhez vagy letiltásához.

A vezérlő eszköz elég egyszerű. Számos modell speciális nyereségszabályozót biztosít. Könnyen telepítheti a kívánt hangerőszintet. És a legtöbb mintán is van egy fejhallgató szabályozó. Lehetővé teszi a fejhallgatók kívánt hangerejének kiválasztását, ha azok.

Ha egyszerre használja a mikrofont, és a fejhallgatót, akkor azonnal hallja a saját hangját, és az online játékban játszott hang.

Ebben az esetben a mikrofon egyfajta konzolként működik.

A DEXP Mikrofonok technikai jellemzőiről van szó, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: