Diaprockets: Jellemzők, típusok és tippek kiválasztásához

Diavetítő Nagyon különbözik a modern projektor felszerelésétől. Ellenkező esetben az ilyen eszközöket slid-projektoroknak nevezik. Annak ellenére, hogy a modern piac tele van többfunkciós “intelligens” eszközökkel, az átmérői továbbra is relevánsak, és sok esetben alkalmazzák. Ebben a cikkben beszélünk ezekről az érdekes eszközökről, és megtudjuk, hogy mit kell figyelni, kiválasztva az optimális terméket.

Ami?

Mielőtt foglalkozna a modern betűkkel kapcsolatos összes funkciójával, érdemes megtudni, hogy mi ez az eszköz.

Tehát a delaeroctor vagy a csúszó kivetítő A vetítőegység egyik fajtája, amely a tartományok és egyéb statikus képek átlátszó médiájának megjelenítésére szolgál. Az optikai készülék neve lehetővé teszi a diaprálálás használatát a nem teljes fényt.

Az ilyen technika a közeljövőben nagyon népszerű volt. A Szovjetunióban kiváló diametrorektorokat állítottak elő – például “fény”, “Etude”, “Proton” és sok más. Az átmérőjének megtekintéséhez a Diaprotector egyik alfajja – filmoszkop. Ebben az eszközben az automatikus diaváltás mechanizmusa helyett egy speciális filmcsatorna van jelen, amely a vontatófilmhez szükséges volt.

A teremtés története

A Diaperek gazdag története van. A XX második felében ez az eszköz különösen népszerűvé vált. Számos kiváló minőségű modellt készítettek a Szovjetunió területén. Ezekben a napokban az ilyen optikai-mechanikus eszköz szinte minden otthonban volt jelen, ahol a gyerekek voltak. Ilyen berendezés hasonló berendezések, képeket feliratokkal elhelyezett alsó része pedig vetített a falra.

A legfejlettebb eszközöket egy rekord formájában kiegészítették. A keret megváltoztatásának szükségességét egy jellemző csúcs, amelyet a lemezen rögzítettek.

Természetesen a felvételeket kizárólag egy speciális görgős fogantyúval helyettesítheti.

Az évek során az eszköz elkerülhetetlen frissítése volt. A modern dialektorok nagyrészt különböznek azoktól, akik népszerűek voltak a Szovjetunióban. A mai készüléket ultra-vékony, keskeny és kompakt modellek képviselik, amelyek közül sok könnyen illeszkedik a tenyérre. A technikát kiszámítjákSzinkronizálás más többfunkciós készülékekkel, például okostelefonokkal vagy laptopokkal.

Eszköz és működés elv

Az egyik legfontosabb részlet, amely az egyes projektorok kialakításában áll, – Világító rendszer. A továbbított kép minőségét, annak tisztaságát és egységességétől függ a fényerejének szintjétől. Az oroszlán részesedése a dialektorok alapul Csatlakozó világítási rendszer, képes a könnyű fluxus használatának legmagasabb hatékonyságát biztosítani, amely a lámpát a technika kialakításában adja.

Az 1980-as években fényforrásokként szokásos izzólámpákat használtunk. Általános szabályként használták a filmprojektorok számára keskeny szárnyú módosítás. Idővel ezek a források megszűntek, és halogén és fém-halogénhampa. A vetítőeszköz sajátos osztályán alapulva a lámpa teljesítményjelzője 100-250 W.

Ha jön a professzionális berendezések sugárzását a képet egy nagyon széles képernyős, nagy teljesítményű lámpa több kilowatt ide lehet telepíteni.

A mögötti lámpáktól a következő eszközökön található Speciális parabolikus reflektor, A lehetséges csökkenti a fényveszteséget. Kivétel csak akkor lehet Halogén izzók, aki eredetileg beépített reflektorral rendelkezik.

A szokásos filmprojektorokhoz képest, lehetővé téve a nagyon erős fényáramok előállítását, a diaprálok fényereje korlátozottabb. Ez szükséges, mivel az ilyen eszközök hosszú ideig termikus hatással vannak.

Annak érdekében, hogy ne tegye túlmelegedni a csúszdákat, egy további rész a kondenzátor előtt – a hőszűrő. Ez az, aki elnyeli az infravörös sugárzás nagy részét.

Az erős termikus visszatérés miatt a lámpa és a teljes világítási rendszer egésze nem működik magas minőségű hűtés nélkül. Ezért egy speciális erőteljes ventilátort alkalmaznak. További intézkedésként a fényvisszaverő rész interferencia bevonata aktiválható a hőeltávolításhoz.

Az összetevő a világítás az egységek célja a számítás, hogy a kép a test által a lámpa által épített kondenzátor síkjában a bemenet „szem” a vetítőlencse az eszköz.

Az átvezetések modern modelljeiben a fókuszt automatikusan elvégzik. A világos és részletes vetítés minden dicsőítésre gondoskodik, kompenzálja a díjak összes fokát. Sok eszköz kézi fókuszkonfigurációt biztosít.

A speciális szintű projektorok fajtái könnyen szinkronizálhatók sok hangforrással.

Nézetek

A dialektorok eltérőek. BAN BEN Automatikus eszközök Különleges részletek vannak – cserélhető diamagánsok. Lehetnek Négyszögletes (dobozok) vagy kerek (gyűrű alakú).

Négyszögletes

Az átmérői, amelyekben az úgynevezett doboz diamagazin volt jelen, az egyik legnépszerűbb a Szovjetunióban. Az ilyen eszközök DIN 108 áruházzal vannak felszerelve, amelynek tartálya 36 vagy 50 csúszka volt kis formátumban. Egy ilyen típusú diamagazin sok eszközben volt jelen.

Az ilyen részletek még mindig megtalálhatók az online áruházakban, amelyek a diaxitorok számára készült alkatrészeket használják.

Kerek

A rangelektorokban is részt vehetett kerek diamagazinok, amelyek egyébként gyűrűnek nevezték. Az ilyen elemek a legkényelmesebb és gyakorlatias használatban voltak. Gyakran kereki Diamagazinok találkoztak a kivetítő karusszel modelljeivel.

Kezdetben a Kodak Standard gyűrű diamagazinjai kerültek elosztásra. A kivetítő tetején helyezték el, és maximum 80 diákot tudtak befogadni. Az ilyen részeket a hagyományos tálcával rendelkező rendes dialektorok gyártják. Ilyen eszközökben az áruház függőlegesen van a szabályos doboz (téglalap alakú) helyén.

A kerek diamagazinnal rendelkező készülékek a korlátlan idő alatt további feltöltés nélkül működhetnek. Ennek a technikának a működésének köszönhetően a tömeges események csúszdáinak automatikus bemutatása biztosított.

Értékelés modellek

Ne gondolja, hogy ezeknek az eszközöknek a története véget ért a szovjet diavoduktorokban. Ez a technika még mindig elérhető ezen a napon, még mindig keresletben és népszerűen marad. Elemezzük a legnépszerűbb és kiváló minőségű diarukak tetejét, amelyek a modern piacon megjelentek.

 • Lézer FX. A lézeres dia projektor olcsó modellje számos online áruházban bemutatott. A készüléket 5 diákra tervezték, és kiváló megoldás lehet a barátságos összejövetelek számára. A technika lehet telepíteni a mennyezetre, vagy egyszerűen csak fel egy magas ponton zárt, hogy a legnagyobb hatást a távozó fénysugarak.

 • Cimeood mesemondó. Ez egy “intelligens” kompakt méret. A terméket az “minden egyes” elv alapján tervezték. A rajzfilmek, a mozi vagy a szokásos képek szöveges kísérőjével. A modell zenei pályákat is lejátszhat, futtathatja az internetes rádiót (Wi-Fi vezeték nélküli hálózat biztosított).

Azonban ez a modern eszköz hanggal rendelkezik, nem túl hatékony lámpa – a készülék csak 35 lm könnyű fluxust eredményez.

 • “Szentjánosbogár”. Ez egy gyermek filmoszkóp, amelynek magassága mindössze 24 cm. A modell gyártása a kínai gyárban történik. A “Firefly” műanyagból készül, és a játékok fejlesztésére utal, hozzájárul a gyermek beszédének megfogalmazásához. Ezt csak a filmek filmjeinek vetítésére tervezték, amelynek szélessége nem haladja meg a 35 cm-t. Megengedett keretméret – 18×24 mm.

 • “REGIO”. A mai napig a média projektor modellje a legjobb. Magyarországon tervezett technika, ahol az átvezetők nagyon népszerűek és ma. A termék a kínai gyárba megy, és Oroszországban van egy teljes körű eladási előkészítés. Kiváló minőségű kivetítő gyártása, tartós és tartós műanyag. A modell könnyű és teljesen energia – nyugodtan bízhat, hogy egy kisgyereket használjon.

A készüléknek van egy LED-es lámpa, amely nagyon jó fényáramot ad ki, így nincs sötétedés a szobában.

 • Braun Novamat E150. A dia projektor modern modellje, jellemezve kompakt méretek és vonzó tervezői teljesítmény. A készülékhez tartozik egy standard színes paxon lencse 2.8 / 85 mm, valamint az univerzális médiak. Van egy infravörös konzol. A modell nagyon kényelmes és könnyű – súlya csak 3,6 kg. Telepített kvarc halogén lámpa, 150 w teljesítményű.

Annak ellenére, hogy ma az átmérőjárművek már nem olyan népszerűek, mint korábban, még mindig lehetséges, hogy jó modellt találjunk, hogy ne csak statikus diákokat mutassunk meg, hanem videofájlokat is (mint egy többfunkciós Wi-Fi-eszköz filmje).

A fő dolog az, hogy helyesen válassza ki a kívánt eszközt az összes szükséges konfigurációval.

Hogyan válasszuk ki?

Amint fentebb említettük, ma semmi sem akadályozza meg a fogyasztó számára, hogy válasszon ki egy kiváló minőségű pelenka projektorot, amely megfelel az összes követelménynek és kívánságnak. Fontolja meg, hogy mit kell figyelni, ideális másolatot keres.

 1. Először is meg kell határozni a beszerzési eszközök célját, mert a gyermekprogramok és az üzleti előadások képzése nem használja ugyanazokat az eszközöket. Pontosan tudja, hogy melyik pelenka kivetítő és pontosan szüksége van, válassza ki az optimális eszközt nem fog működni.
 2. Figyeljen a technikai képességekre és a berendezések konfigurációira. A különböző eszközök különböző lehetőségekkel rendelkeznek. Ha egy minimális funkciókészletnek kellően minimális funkciója van a gyermekek átmérőjének, akkor a “Workhorse” funkcionálisabb, kompakt, a más eszközökhöz kötődő képességgel rendelkezik. Azonnal megértjük, hogy mi a lámpa ereje a készülékben, hogy erősebb, annál erősebb fényt ad ki, hogy pozitív hatással lesz a reprodukálható kép minőségére és meghatározására.
 3. Filmkönyvtár felvétele, döntse el, hogy szüksége van-e hangos lehetőségre. Ma az ilyen eszközök gyakrabban vásárolnak, mert működnek, hogy hasznosabbak és praktikusabbak. Leggyakrabban a csendes az elavult filmeszközök minimális funkciókkal rendelkeznek.
 4. Ha egy film projektorot vásárol, például egy gyermek számára, ügyeljen arra, hogy milyen méretűek vannak.
 5. Ellenőrizze a kiválasztott eszközt. Legyen a leginkább figyelmes és válogatós a technika állapotához. Az a helyzet, a lencse és más részein a projektort nem lehet a legkisebb kárt: forgácsolás, karcolás, karcolásoktól, repedések, stivering vezetékek, rosszul rögzített és sátorozás alkatrészek. Ha hasonló hiányosságokat fedeztél fel, akkor jobb, ha visszautasítaná – ez a technika nem tart sokáig.
 6. Ajánlatos a fizetés előtt ellenőrizni a technika élettartamát. Ez a funkció nem mindig – sok modern üzletben csak egy otthoni ellenőrzés, amely leggyakrabban 2 hét. Ez idő alatt a vevőnek gondosan meg kell vizsgálnia a megvásárolt termék összes funkcióját annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik, és nem hibás. Ha az otthoni csekk időtartamára hiányozhat a készülék működésében, akkor menjen a boltba, ahol a vásárlás történt. Ne felejtsd el magával ragadós kártyát venni.
 7. Javasoljuk, hogy kizárólag márkájú kiváló minőségű átmérőjű. Ne lusta, hogy megkérdezzük, hogy melyik márka megjelent egy vagy egy másik modellt. A nem jó eszközök a hazai gyártókat kínálják, de a tartományban sok jó külföldi termelésű eszköz található.

Próbáljon meg ilyen berendezéseket vásárolni speciális üzletekben vagy nagy hálózatokban, Ha megtalálja a szükséges modellmodellt. Csak ilyen választási pontokban lehet találni egy igazán magas színvonalú terméket, amely elég hosszú lesz, és nem igényel állandó javítást.

Ez végső soron nem ajánlott vásárolni ilyen dolgokat a piacon, vagy az utcai kereskedési sorok alatt. Ilyen körülmények között, korábban korábban javított vagy hibás technikával, amelyet az eredeti dokumentumok nem kísérnek.

Gyakran az eszközök költsége nagyon vonzó, de a vevőnek nem kell “megolvasztani”, mielőtt meglepően alacsony árak – hosszú ez a termék nem szolgál.

Hogyan kell használni?

Teljesen semmi sem bonyolult a betöltések működésében. Rendezze meg, hogyan kell helyesen használni, nem nehéz. Gyakran ilyen eszközökkel szabadon “ólom” kisgyermekek, anélkül, hogy a legkisebb zavaros lenne.

A diákok vagy az átvezetők megtekintése, kell helyesen telepíteni a készüléket és konfigurálni kell. A modern eszközök nagyrészt automatikus fókuszt biztosítanak, de vannak olyan modellek is, amelyekben ezt a beállítást manuálisan kell elvégezni.

Helyezze a kivetítőt néhány méterre a képernyő előzetes képernyőjétől, hagyományos hófehér anyagként.

  Amikor a pelenka projektet a helyén rögzítik, Meg kell rázni a szobát. Az árnyékolási szint függ a lámpa teljesítményétől, amely a technika kialakításában van felszerelve. Ha ez az elem elég erős és erős fényáramot ad, akkor nem fog teljesen árnyékolni a szobát. Az előkészülékre van szüksége Csatlakozzon az elektromos hálózathoz, töltse ki a szalagot a megfelelő rekeszhez. Az összetevő beillesztése óvatosan kell lennie. Ezt követően lehet A telepített anyag bemutatása.

  A legmodernebb dianyomorokkal szerepel Részletes használati útmutató. Az ilyen technika használata előtt jobb a vezetés kivonása, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy Önnek szépen összetört.

  Az a tény, hogy az ilyen eszközök munkájának összes árnyalata és jellemzője mindig az utasításokban tükröződik.

  Regio Diapio Review Nézd meg többet.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: