Egyiptomi stílus a belső térben

Forró ország, egy gyönyörű, titokzatos, bájos ugyanolyan titokzatos és egyedülálló belső stílusban emelkedett. Az etnikai iránya az évszázadok mélységeinek suttogása, a manyitis örökre elvesztette az ősi civilizáció titkait, amely létrehozta a fenséges piramisokat, a titokzatos szfinxot, és sok legendát és ismeretlen rejtély mögött maradt.

Stílus jellemzői

Egy kétértelmű egyiptomi stílus, van egy palota luxus és egy lakoni egyszerűség a díszítés a ház Fellah (egyiptomi paraszt). Felismerhető az összes olyan képen, ahol a statikus képek és a díszes geometriai festés keveredtek – lehetetlenné válnak megzavarni bármely más – kanyargós, a sávok szomszédos vegetációs dísztárgyak.

Kötelező szimbólumok a belsőépületben – macskaállomány, maszkok, lótusz képek, scarabs, nagy szfinx, piramisok, papirus. Az egyiptomi stílusú lakás kialakításának főbb jellemzői világosak és meleg festékek, sok napenergia, fekete és arany ékezet, titokzatos hieroglifák. Az egzotikus díszek kötelező elrendezése az életfalakon és tárgyakon – freskók, szobrok, oszlopok, relief szál.

Válasszon bútorokat

Az egyiptomi stílusú bútoroknak ugyanolyan jellegzetes jellemzői vannak, mint maga a stílus – a masszivitás és a stabilitás, a fényűző dekoratív díszítés, a megkönnyebbülés szálak, arany ékezetek. Ugyanakkor minden bútorobjektumot az egyszerűség, a kényelem és a funkcionalitás egyszerűsége jellemzi. Alapvető, kötelező attribútumok, elemek:

  • nagy székek és kanapék természetes bőrkárpitokkal;
  • fonott rattan kanapé, napozóágyak, kanapék;
  • szokatlan széklet, göndör lábak formájában stilizált állatok formájában;
  • Széles masszív ágyak magas bálákkal vagy lombkorona.

A nagyméretű, terhelés és a tömegesség ellenére az egyiptomi bútorok könnyen és elképzelhetetlenek díszítő elemek nélkül. Gyakran az ágyak, az ülések, a székek lábai Lion Paws, macskafigurák és stilizált kígyók formájában készültek. Jellemzi a ládák, Lars, fiókos mellkas, színes és aranyozott festéssel díszített jelenlétével. Az üvegpultokkal ellátott asztalok az állatok szobraira támaszkodhatnak, például a gepárdok fáraóinak kedvence.

A bútorokat elefántcsont, nemesfémek, képzett faragványok, mitológiai jelenetekkel díszített betétekkel díszítették. Az ókori egyiptomi belső térben nem voltak nagy szekrények – miután a ládák és lars váltották fel őket. A hasonló stílusú kanapé egy modern, masszív, nagy fejjel, és megkülönböztető egyiptomi jellemzőkkel rendelkezhet – egy ívelt hát és széles karfa, göndör lábak, faragott elemek, díszítő inlay. A bútorok gyártása során előnyben részesítik a sötét fát, és használnak IVA, Bamboo, Rattan.

Mindez kiegészíthető kovácsolt részletekkel, a nemesfémekből származó betétek.

Dekoráció és színpaletta

A fő színek sárga, homok, bézs árnyalatok a fő háttér és a fényes ékezetek piros, kék, zöld, narancssárga tartományban arany, barna és fekete színek. Ez alapvető használataként a sárga árnyalatok fő színe. Gamma Arany Tones a Nap, végtelen homok, sivatagi hő, így jellemző Egyiptomra.

A kék szín már régóta szimbolizálja a szent Nílus imádatát, a zöld az élet alapja, a növények, a bőséges növekedés, a szent folyó éves kiömléseinek köszönhetően. Az egyiptomi stílus színpalettáját tiszta festékek jellemzik, anélkül, hogy felismernék a féltónusokat, mivel az ősi civilizáció népe természetes színezékeket használt, soha nem keverve őket.

A fény és a hangok hátterében egy fényes akcentus megmutatja magát egy kültéri csempe geometriai mintákkal. Háttérképek használják, mint egy kép a geometria szaggatott vonalak, csíkok és meander a megfelelő négyzetek, stilizált alakjai emberek, a madarak és az állatok, a növények világában Egyiptom, valamint a nagyszámú hieroglifák. Az egyiptomi belső tér regisztrálására szolgáló lakás javítását mindezen követelményekkel kell elvégezni.

A fő benyomás, hogy a belső kialakulás, a kincs, a napsütötte, a homok és a gazdag természet a Nílus partja.

Az ívvel díszített ablakok optimálisan megfelelnek az egyiptomi stílusnak. Természetesen a metropolisz körülményei között a nyitott ablakok szinte lehetetlenek, ezért megfelelő díszes nyomtatási vagy monofonikus textíliákkal ellátott függöny. Szervezettség szempontjából illeszkednek a belső keleti függönyökből, amelyeket nehéz szövetekből állnak, díszítve egy határon, amelyet egy karkötő választott ki drágakövek utánzásával – ne felejtsd el a luxust.

Az eresznek fából kell lennie, amikor csak lehetséges. Az egyiptomi ókor esztétikai felfogása nyitott ajtókra van szükség, de ha hangszigetelésre van szükség, akkor a természetes anyagokból származó masszív ajtókat is kiválasztják, szintén jellegzetes mintázattal, megkönnyebbülési faragványokkal díszítve.

Tervező kanonok kategorikusan ragaszkodnak a természetes textilhez – a legszebb gyapjú, pamut és len, Nyomtatás egyiptomi motívumokkal vagy monofonikus háttérrel. A dekoráció dekoratív komponense fekete fa, agyag és kerámia ételek figurája, freskók, a falakon, díszítő fülkék, oszlopok. Az élő szobanövények jelenléte a Nílus bankjaiból varázslatosan vonzza a figyelmet.

Ugyanakkor fontos, hogy ne felejtsük el – a belső tér bármely akcentus részleteit meg kell felelniük az egyiptomi civilizációnak.

Világítás

A hagyományos világítás az ókori Egyiptomban fáklyák voltak, ezért a modern belső egyiptomi stílusban erősen ajánlja az elegáns padló használatát a vékony lábakon,. A kitűnő hangsúly a fáklya formájában lévő falra szerelt lámpa, és természetesen semmi sem akadályozza meg a csillárok használatát, Mivel az egyiptomi belső térben, mint másként, teljesen elfogadható szürke ókor és modern technológiák keveréséhez.

Igen, és lehetetlen a high-tech század lakója a civilizáció elérése nélkül, függetlenül attól, hogy a belügyminiszter választotta, és bármi legyen is az antik rajongója.

A design szobák jellemzői

Az egyiptomi stílusban lakóhelyiségek tervezése száz százalékos lehetőség, hogy elhagyja az unalmas rendes. Módszer egzotikus jegyzetek hozzáadására a mindennapi környezetben. A luxus és az etnikai motívumok stílusa meglehetősen szokatlan, ez garantálja a ház egyediségét, amely alig található a legközelebbi környezetben.

Nappali

A nappali tervezésekor különös figyelmet fordítanak a padlóra. Az egész helyiségek javítása és előkészítése során a padló kívánatos kő, márvány burkolólapok vagy utánzás. Cserép lehet cserélni parketta sötét hangok.

A falak fényes homokkő árnyalatokban vannak, vagy sötétebb, barna tónusok, természetes anyagok – bambusz háttérképek, fából készült panelek, fából készült panelek, a fotó háttérképek, mint egy nagy panel.

Freskókkal, festéssel, geometriai mintákkal díszített falak, állatok, emberek, madarak és növényzet – az egyiptomi tervezés szükséges szimbólumai. Bútor, világítás, egyiptomi ajándéktárgyak és dekoratív elemek kitöltése – mindent az egyiptomi belső tér követelményeinek megfelelően.

Konyha

Konyhai dekoráció, a maximális töltési fény és a szabadság fontos – nem mind előfeltételei játszik tér kölcsönhatása egyedi egzotikus tárgyak, természetes textíliák és modern technológiákkal. A fő háttér szükséges kombinációja fényes ékezetekkel, például a freskók a falon lehetővé teszik a zónás étkezési helyet és a főzés helyét. A tűzhely közelében lévő hely elválasztható a természetes kő utánzásával – ez közvetlenül a kőfókuszok idejére utal.

Hálószoba

A hálószoba belseje elegáns tárgyakkal telített – nagy gyertyákkal, aroma lámpákkal, egy napsugárral körülvett tükör, a fáraók és a macskák szobrocskái. Egy nagy ágynak sötét fából, masszív, faragott lábakkal kell lennie, macskafejek formájában megtestesül. Ha van egy lehetőség, akkor faragott, az oszlop sokszínű festésével díszített, csodálatos díszítésként szolgál, mint a Baldahin. A természetes textíliák, a faragott ereszek az ablakokon hangulatos légkört teremtenek, és képesek egy tisztább vagy fáraóra bemutatni magukat.

Fürdőszoba

Ne felejtsük el, hogy a fáraók és a hétköznapi emberek úsznak, így a fürdő adja a megfelelő űrlapokat. Maga a falak és a fürdők a homokkő márványával vagy utánzásával szembesülnek. Természetes fa hozzáadása, Bas-domborművek, az élő növények csak az egyiptomi fürdés kialakításának kialakítását eredményezik. WC-t és fürdőszobát kell harmonizálni a fürdőszobában.

Az egyiptomi stílus főbb jellemzőiről és jellegzetes elemeiről a belsőépítészetben lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: