Erősítő fejhallgató: Mi az, és hogyan kell választani?

Napjainkban a piacon a fejhallgató sokfélesége egyszerűen csodálatos tapasztalatlan vásárlók, akiknek nehéz a megfelelő választás. Azonban sokan azt mondják, hogy a megerősítő fejhallgató a legjobb vásárlási lehetőség. Milyenek, milyen fajok és hogyan választhatják meg helyesen, beszélünk ebben a cikkben.

Ami?

A megjelenésű megerősítő fejhallgató kevésbé különbözik a szokásos modellektől. A különbség abban rejlik, hogy közvetlenül a szélsőséges részükön egy speciális membrán. Csak az elektromágneses hanghullámok hatása alatt áll. Ez azt jelenti, hogy amint a fejhallgató kezd dolgozni, a membrán mozgásba kerül. Az ilyen eszközökön meglévő speciális horgony javítja a hangminőséget, mélységét, térfogatát és általános hangját. A zene sokszor jobb és világosabb lesz, mint bármely más típusú szokásos fejhallgató használata.

Eszköz és működés elv

A fejhallgató maguk is klasszikus dinamikából, hangmembránból és speciális horgonyokból állnak, amelyek a telefonhoz csatlakoztatott vezetékekhez vannak csatlakoztatva, a játékos vagy bármely más hangüzenethez. A fő rész itt a horgony, vagy a fém vagy egy másik puha anyagból készül, és a levél formája van. A membrán feletti horgonyt, és egyfajta erősítő és hangtisztító.

A membrán hátoldalán található, és radiátorként működik. Amikor megjelenik a hang, a horgony elkezdi axiális forgatást, amelynek eredményeképpen elindul, és egy speciális mikroszkopikus karot mozgat.

Közvetlenül a membránon jár el, amelynek eredményeképpen a hang fokozódik és törlődik, és a hang maga mélyebb és telített.

Az ilyen termékek egy másik fontos részlete a vezető – ez egy olyan eszköz, amely felelős a hangerő erejéért a kimeneten, annak mennyisége és teljesítménye. Ezért a többfajta fejhallgató a legjobban alkalmas hangos és nehéz zenei szerelmeseinek. Modellek, amelyek kiegyensúlyozott horgonyt tisztítanak hangjukat sokféleképpen meghaladják a szokásos dinamikus fejhallgatót. Ugyanakkor az űrlapjuk enyhén hosszúkás és hosszúkás volt, de ma teljesen lapos modelleket találhat, amelyek a megjelenésen kevésbé különböznek más fajoktól.

Előnyök és hátrányok

A készülék fő előnye természetesen a hangminőség. A hang világos és csengő. A második előny egy speciális horgony jelenléte, amely szükség esetén a megfelelő helyzetbe kerülhet, és tovább növeli a hangot. De ez olyan esetekben van, amikor a fejhallgató maguk deformálódtak. A hagyományos dinamikus eszközökkel ellentétben a bontásuk megszüntethető, és nem azonnal elküldheti a készüléket a gödörbe.

kívül Nagy méltóság az, hogy a megerősítő fejhallgatót a piacon beépített dinamikus hang emitterrel mutatjuk be. Ez lehetővé teszi, hogy a legalacsonyabb hangokat is tökéletesen hangzik. Ha beszélünk az ilyen készülék hátrányairól, akkor nem voltak jelentős hátrányok. Bár egyes tulajdonosok azt sugallják, hogy a megerősítő fejhallgató költsége magasabb, mint a dinamikus. De teljes mértékben kifizeti a hangjuk minőségét.

Ezért meglehetősen merész lehet azt mondani, hogy a megerősítő fejhallgatók a legjobbak a piacon, és megfosztják néhány jelentős hátrányoktól.

Összehasonlítás a dinamikus

Vizuálisan győződjön meg róla, hogy az ilyen eszköz minősége és praktikusa lehetővé teszi az ilyen típusú fejhallgatók és dinamikus összehasonlító elemzését. Az első különbség az űrlapon fekszik – a megerősítő fejhallgatóknak van egy kis nagyított területe, ahol maga a hangzóna kezdődik. Ott van a membrán és a horgony, amely felelős a hangminőségért.

A második kulcskülönbség a belső eszközben található. Dinamikus fejhallgatók, a tekercs elektromágneses impulzust képez, az, aki befolyásolja a mágnest. Azaz horgony ebben az esetben nem. Emiatt a hangminőség csökken. A megerősítő fejhallgatónál a tekercs helyettesíti a horgonyt, amely vezeti a karot és a membránt.

A membránon elektromágneses impulzus hatásának megjelenése és formája, és a fejhallgató hangos hangjának különbsége. Általánosságban elmondható, hogy az elektronikus eszközök két faj közötti különbségei nem annyira – ugyanezen elv szerint dolgoznak.

A fajok áttekintése

Mint más fajok, a megerősítő fejhallgatók vezeték nélküliek és vezetékesek lehetnek. Az első esetben a hangátvitelt úgy hajtjuk végre, hogy a Bluetooth-on keresztül forráshoz kapcsolódnak. Általában minden modell teljes körű csere béléssel rendelkezik számukra, amelyek lehetnek szűrőkkel vagy anélkül. NA szakértők szintén megosztják a megerősítő fejhallgatót csoportokba, attól függően, hogy hány illesztőprogram van telepítve az eszközbe.

Egyajtós

Ez a fajta fejhallgató a legegyszerűbb. Azonban néhány hangos szakember azt sugallja, hogy az eszköz miniatűr mérete miatt ez az opció ideális. A hang minősége itt magas szinten lesz, nem lesz interferencia, és a hangkibocsátó maga nem fog túlmelegedni. MINUS Az ilyen eszközök az, hogy a túl alacsony hangfrekvenciák nem játszhatók le teljesen helyesen, vagy nem hallhatják őket egyáltalán.

Kétrétegű

Az ilyen modellek már erősebbek és modernek. A hangjuk minősége és ereje nagyobb, mint az előző fajok fejhallgatója. Azonban itt és a hangkibocsátás terhelése 2-szer nagyobb. Ezért szükséges, ha a vásárlás figyelni, hogy az a tény, hogy az illesztőprogramok egyensúlyban, és intra-csatorna átmenet volt a jobb kiegyensúlyozás. A hangerő sokkal magasabb, és az alacsony frekvenciák hallhatóak, ami az igazi zenei szerelmeseinek valóságos örömét adja meg.

Pentrice

Az ilyen megerősítő fejhallgatók a legjobb, modern és drágábbak. Néhányan a professzionális eszközök kategóriájára vonatkoznak. 5 meghajtó fejhallgató nemcsak igazán hibátlan hang, hanem nagy teljesítményű is. A hangkibocsátó bennük a javított technológiák szerint történik, amely lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használjon egy ilyen eszközt, és ne féljen a jövedelemhez, sem a fejhallgató hosszú szolgálatához.

Ha azonban nem tartja magát az igazi zenei szerelmeseinek kategóriájához, értékelve minden frekvenciát, és megjegyzést, akkor az ilyen fejhallgatók nem lesznek hasznosak, és két kimerült opció illeszkedik.

Legjobb legjobb modellek

Ma a megerősítő fejhallgatók piacát a különböző országok különböző gyártói modelljei képviselik. Láthatsz kínai, orosz, koreai és akár japán modellek. És mindannyian különböznek egymástól, mint a megjelenés, így néha a műszaki előírásokról. Egy tapasztalatlan személy könnyen elveszhet ilyen választékban, és a megfelelő választás. DE Hogy ez nem történik meg, azt javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a legjobb megerősítő fejhallgató mini-minősítéssel a szakemberek és a közönséges rendes emberek véleménye alapján készült különböző márkákból származó mini-minősítéssel.

  • Westone W10 – Ezek kiváló költségvetési fejhallgatók, amelyeket nem csak maguknak, hanem csodálatos ajándéknak is megvásárolhatják. Az amerikai gyártó gondoskodott a vevőnek, hogy kiegyensúlyozott hangot kapjon jó alacsony frekvenciájú továbbítással. Ezenkívül a fejhallgatók sugallják a gazdag felszerelést, egy hordtáskot és egy konzol három gombokkal, hogy a hangot közvetlenül a hallgatás során ellenőrizzék. Ahogy az egyetlen mínusz, egyes felhasználók elégtelen basszusszintet adnak ki. Ár 5000 rubel.

  • Shure SE425 – Ez egy már drágább és fejlett kétajtós modellje a megerősítő fejhallgató. Ár 3000 rubel. A fő előnye az ideális hangszigetelést, minőségi hang és erő basszus, jelenléte egy hordozó burkolat és egy vezérlő burkolat vezérlés az egyik fejhallgató. Mínusz egy – kiváló minőségű követelmények reprodukált audio fájl.

  • Etimotikus HF3 – Ez egy modernebb 5 meghajtású modell. A nagy hangminőség és a zajszigetelés, a hangfájlok tökéletes lejátszása bármilyen frekvencia. A fejhallgató és a kezelőpanel szállítására szolgáló esetek jelenléte. MINUS ONE, ez elhanyagolható – ha megérinti a kábelt, a hang sugározza a fejhallgatót, de gyorsan megszokja.

  • Sony Xba-A1AP – Ezek elegáns, modern megerősítő fejhallgató 5,500 rubel. A hangminőség nem rossz, de a basszus alacsony. Van egy beépített mikrofon is. Egy másik mínusz a zsinór törékenysége, amely a hidegben feltöri őket.

  • TWS TFZ X1 – Ez egy elegáns és modern modell a híres globális márkából. 6 ezer rubelből származó költségek. A fejhallgató nemcsak gyönyörű és világos design, hanem a megfelelő kocsi esetére is csomagolva. A hangminőség tiszta és magas, a basszus tökéletesen elveszíti, de most az alacsony frekvenciák minősége néha a legjobbat kényszeríti.

A márkák megerősítő fejhallgatója a gyakorlatban megmutatta a kényelmet és a tartósságot. Kisebb hátrányaikat teljes mértékben kompenzálja a magas szintű szolgáltatás és a szolgáltatás kényelmét.

Hogyan válasszuk ki?

A megerősítő fejhallgatók, a gyártójuk és a megjelenésüktől függetlenül mind az okostelefon számára, mind pedig a játékhoz, számítógéppel vagy TV-vel való használatra és szinkronizálásra lehet megvásárolni. A fő kiválasztási kritériumoknak a következők.

  • Ha a fejhallgatót csak okostelefonnal használják, akkor a vezetékes modellek is alkalmasak, de ha a használatuk körét szélesebb, akkor a legjobb, ha csak a vezeték nélküli megerősítő fejhallgatót vásárolnánk.
  • Ha nagyon fontos hangminőség, beleértve a basszust vagy az alacsony frekvenciákat is, szükség van a dinamikus erősítővel rendelkező modellekre.
  • Annak érdekében, hogy a vásárlást hosszú ideig szeretné, gondosan ellenőrizni kell a kábelezés, a szigetelésük összekapcsolási helyét, és válassza ki azokat a modelleket, amelyek tartós anyagból készülnek.

A fejhallgató megerősítő fejhallgatójáról lehetetlen, hogy ne vegye figyelembe, hogy itt az ár nem mindig a fő minőségi mutató. Ezért jobb, ha költségvetési modellt vásárolnak a jól ismert globális gyártónál, mint egy ismeretlen cégtől.

Az ötoldalas fejhallgató felülvizsgálata Yinyoo H5 Lásd még.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: