Eurotrekhkinny Apartman: Mi és hogyan kell felszerelni?

Az ingatlan eladására vonatkozó hirdetésekben megtalálhatja az eurotrekkhkinny apartmanok említését. És nem, ez nem csak egy kétszobás szállás, amely felújítással rendelkezik az 1990-es évek szellemében. Nagyon fontos tudni, hogy mi tényleg, és hogyan kell felszerelni az ilyen lakást úgy, hogy megfeleljen a szükséges követelményeknek.

Ami?

Az “euro” szó a szobák száma mellett az apartmanok száma elsősorban azt jelenti, hogy a konyhát a fő szerepet játssza be. Szükségszerűen egyesül egy vendégterületen. Minden más helyiség esetében a helyet a maradék elv fenntartja. Kívánatos (és számos szakember véleménye és egyáltalán meg kell) használjon külön hálószobákat.

Az “Eurotreshka” egy tisztességes osztály, a konyha-nappali legalább 20 és legfeljebb 35% -a a teljes hasznos terület.

Érdemes megérteni ezt Az “Eurotrekkhkinnaya Apartman” fogalmát nem tudják átadni az összes olyan dolgot, amelyet a családi szoba vagy az élő roo angol kifejezései jeleznekM. Csak ilyen hely nem túl ismeri Oroszország lakosait. Pontosabban átadhatja az értelmezést a szó szerinti fordításon – “Életszoba”. Benne van, hogy a lakás bérlői a nap nagy részében kerülnek végrehajtásra.

Elrendezés és zónázás

De itt szükség van egy másik finomításra: miért mondják az eurotrekkhkinny lakást, és nem egy 3 hálószobás apartman euróval vagy valahogy különböző. Az a tény, hogy az ilyen területen egy rés az ismerős két hálószobás és a három hálószobás ház között van. 65 méretű négyzetek gyakorlatilag korlátozás, ezért a javítás, az elrendezés, a zónák megközelítése nem lehet más esetekben. “Evrotreshka”, mert kompromisszumos megoldásnak számít. Ez kényelmesebb, mint a “páros”, ugyanakkor olcsóbb, mint egy teljes “treshki”.

A konyha egy ilyen lakásban rendszerint bútorfejet tartalmaz a levél formájában. Lehetőség lesz egy nagy asztalra 5-6 ember számára, aki vizuális domináns szobában lesz. Sikeresen kiegészíti a kis kanapét, amelynek célja, hogy pihenjen.

A tárhely érdemes egy ruhásszekrény felszerelését. Különálló szekrények különösen fontos ruhák tárolására minden nap elszigetelt a hálószobában.

Opcionálisan szekrénynek kell lennie. Néha más tárolórendszereket használnak. A legfontosabb dolog az, hogy teljesítik a funkciójukat, és gyönyörűnek tűntek. A gyermekszobában meglehetősen lehetőség van egy emeletes ágyra, a játék- és akadémiai zónákra. Néha ezek a zónák azonban megpróbálnak kombinálni.

Az Eurotrekhkinny apartmanok fürdőszobája mind fúziós, mind különállóan elvégezhető az ízlés szerint. Mindezek, a területük elegendő ahhoz, hogy hatékonyan legyőzze mindkét és egy másik megoldást. De előnyösebb a fürdőszobával és egy kis zuhanykabinnal felszerelt előnyös opciók.

A folyosó készítése, gyakran megtagadja a teljes szekrényt, hogy bővítse a bemeneti zónát, és növelje a kényelmét.

A gipszkarton partíciók helyett a konyha és a vendégzónák elválasztására üveget használhatsz. Kellemesebb tisztán esztétikailag, és sokkal több helyet nyit a rendkívüli megoldásokért. Az ólomüveg és a különböző rajzok lehetővé teszik a helyzet jelentős diverzifikálását. A szakértők egy része úgy véli, hogy az óvodában szükség van két teljes felesleges ágyra. Azonban a többi szoba “fogni kell”, amely nem túl kívánatos.

Tervezés

Szakemberek megjegyezni, hogy a legfontosabb dolog az, hogy megpróbálja, hogy Eurotrekhkinny elhelyezés egy teljes értékű, három hálószobás lakás. Ezért egy nagyon jó választás kiderül, hogy domináns fényes színű. A legjobb hangok erre – világos bézs, tejszerű fehér és nem hiánya barna. Lehetővé teszik, hogy vizuálisan bővítsék a helyet (még azokban a szobákban is, amelyek csökkenteniük kellett más helyiségeket).

További díszítés esetén számos elemet használhat, de el kell választani őket, és pontosan úgy néz ki, mint a szétszórt ékezetek.

Díszítse az “Eurochushka” -t a virág és más növényi mellényben. Az ilyen parcellák “szolgálják” nem csak a panelen vagy a háttérkép rajzán, milyen gyakran gondolják. Illeszkedés és:

 • Dekoratív nyomatok falakon és bútorokon;
 • festmények;
 • fényképek;
 • Gyönyörű lámpák lámpák.

Családi fotók és művészeti portrék Nyertes minden lesz a folyosón a leghosszabb falon. De ha a tulajdonosok kényelmetlennek tartják, akkor jobb, ha ilyen dekorációt szeretne lógni a teremben. Bármi legyen is a dekoráció, meg kell gondolkodni arról, hogy létrejön-e a túlzott viszály hatása. A nappali egy monoton színben festhető, és a festékek kombinációjának eltávolításának kis része, amely általában nem keveredik. Lehetőség van hangsúlyozni a konyha és a vendégzónának fúziójának egységes színezésének köszönhetően; Más belső terekben szándékosan figyelmen kívül hagyják.

Vonzó megoldás – A domináns fehér háttér hígítása zöld fröccsenéssel. Segítenek megnyugtatni és beilleszteni a helyes utat. Megpróbálhat hasonló rajzokat és mintákat kombinálni a függönyökön és függönyön minden szobában. Ez lehetővé teszi, hogy válasszon hangot, textúrát és még az anyagot a függöny minden egyes helyszínen, anélkül, hogy elveszítené a vizuális egységeket.

Az “Eurotreshka” konyhát világosabbnak kell tenni; Külön sötét alkatrészek és dekoratív panelek megfelelőek, de nincs többé.

Először válassza ki a konyhai készüléket, majd a fülhallgatót. A fordított sorrendben, könnyen helyrehozhatatlan hibákkal. Az állványokat gyakran használják a folyosó díszítésére. A felső szintüket festményekre és egyéb tartozékokra kell hagyni. Ezután a falak teljesen szabadok lesznek.

Gyönyörű példák

A fotó bemutatja az Eurocreshka konyhát egy alacsony fából készült asztallal és egy hatalmas panorámás ablakkal. Az ablakot kedvezően egy világosszürke függönyrel kell elhelyezni. A munka és a szabadidő sarkok világosan elválasztva. A rekreációs területet nonszensz, de kívülről kifejező festmények díszítik. Általában fényes és harmonikus szobát kap.

Az Eurotrekhkinny apartman így néz ki. Két, áttetsző függönyökkel rendelkező ablakok nagyon szépnek és kitűnőnek tűnnek. Light Corner Sofa világos sárga párnákkal néző varázsa. A székek ültetése és a magas bárszékek máshol feltűnőnek tűnnek. A klasszikus belső teret előnyösen a szőnyeg és az eredeti fali órák, valamint a bútor homlokzatok.

  Ez az opció is lehetséges az euroover. Tile Finish kötény, amely két Tier fülhallgatót elválasztja, tökéletesen érzékelt. A fehér mennyezet és a fa-sárga szex kontrasztja kifejeződik. Egyértelmű eredetiség egy ovális asztalhoz segít. A belső szellem szelleme a három szóban a következőképpen fejezhető ki: klasszikus, harmónia, funkcionalitás.

  Mit néz ki egy euro-névleges lakás, nézd meg.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: